- Konu Sahibi kumda_oyna
-
Aynen , artık burda okuduğum konular yorumlar beni dehşete düşürüyor, iki yıl sürüyormuş zaten fark edermiş , etmeme ihtimali çok yüksek.Karışma diyenler kendi başına da gelince bilmek öğrenmek istemezler mi çok merak ediyorum.Ben öğrenmek isterdim o yüzden de karış diyorum ve hatta lütfen karış diyorum.fake hesap aç ve oraya anlat o kadını ayşeyi ,gelir sana sorarlarsa da bi gün bilmiyorum haberim yok çyle mi olmuş vs diye sen de şaşır numara yap..kendini karıştjrma ama aldatılan kadının kulağına su kaçır peşine düşer düşmez artık ona kalmış..
emın ol vardır,,emın ol,insan aynı evın içinde yaşadığı bırınden nasıl habersız olur,karışmayın diyenlere hayret ediyorum..
karışın...
karışma demek adamınla kadınının keyfine dokunma der gibi geliyor bana..
eğer karısının çapkınlıklardan haberi yoksa eminim oda bilmek isterdi...
kimse salak yerine konmayı istemez...
emın ol vardır,,emın ol,insan aynı evın içinde yaşadığı bırınden nasıl habersız olur,
tatlım cahllıkte bır ıkı kişiye sölemiş var,sonra sevgilisi ile bir oldu,sevgilisi ona endulus bana asılıyor,ayırmak istiyor dedi,filan filan,istediği kadar saklasın,kadın anlarhısseder,benımde arkadşaımn eşi aldatıyor,adam sır gıbı sqaklıyor,ama arkadşaım cınsellıkten fılan anlıyor,kadın anlarrr,işine gelmez,sen ve benım gıbıler bılmek ister,ama her kadın yüreklı değildir,bızım gıbıler öğrenır bıletını keser,ben sneı anlıyorum,ama bu durum ınan bana öle değilbazı erkekler çok profesyonel oluyor bu konuda... konu sahibi söylemiş zaten.. adam karısından deli gibi saklıyormuş..
bilmediği ihtimalini göz önünde bulundurup söylerdim ben..
çünkü ben olsam bilmek isterim..
bazı erkekler çok profesyonel oluyor bu konuda... konu sahibi söylemiş zaten.. adam karısından deli gibi saklıyormuş..
bilmediği ihtimalini göz önünde bulundurup söylerdim ben..
çünkü ben olsam bilmek isterim..
sizi yargılamıyorum ama ben böyle bir durumda olsam ve yarın birgün arkadaşımla eşi ayrılsalar;
ikinci çocuğun vebalini ben kendi üzerimde hissederdim.
söyleseydim eger bir cocuk daha yapmayacaktı, doğurmayacaktı ve parçalanmış bir aileye, bir çocuk daha benim yüzümden dahil olmayacaktı" diye kendimi yer bitirirdim.
Arkadaşım zaten aldatıldığını biliyo.
Hatta çevredeki herkes biliyo uzuun zamandır olan bi olay.
Kadını bırakır umuduyla yaptı çocuğu zaten. Mutlu bi evliliğin meyvesi değil yani.
Boşanıp neden çalışıyım rahatımı bozamam kafasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?