ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

Eşin bunca sene istememe sebebinde haklı olabilir ama birde şöyle düşünmesi gerekiyordu biz anne babalar hiç birimiz baki değiliz bu dünyada elbet herbirimiz göçüp gideceğiz Allah korusun ama böyle bir durum söz konusu olduğunda ne bileyim en azından bir kardeşi falan olsa yalnız kalmadığını bilsek içimiz daha rahat ayrılabiliriz yanlarından.. En azından sizinle paylaşamayacağı dertleri kardeşiyle paylaşabilir ona can ortağı olabilirdi ne olursa olsun yavrularımızı kardeşlerinden mahrum etmemeliyiz..

canımcım yüzde seksen doğruluk payına göre erkek olucak haberlerinizi bekliorum hayırlısı

çok teşekkür ederim canım.. Hayırlısı Rabbimden artık 2 hafta sonra doktorum cinsiyete bakmak için tekrar çağırdı belli olur olmaz paylaşacağım sizlerle..

Amin canım ikiz bebek düşüncesi her zaman beni biraz ürkütmüştür ama bunu böyle mutlulukla karşılayan sabırsızlıkla bekleyen anneler görmek gerçekten çok hoş :)

canım rica etsem benimkinide hesaplar mısın?

oğlum 30.12.2008 de doğdu

ikinciside beklenen doğum 03-05 ağustos.2012

Zeynepcim şu hesabı bizede anlatsandan senden bize hatıra bir bilgi kalsa:))))gerçi içimden inş.yanılmışsındır diyorum ama hayırlısı tabi oğlumda bende kız istiyoruz ama en önemlisi sağlıklı sıhatli olması tabi:)

zeynepcim bende sormuşdum nasıl hesaplıyosun diye ama ne yazıkki bi yanıt alamadım

Son düzenleme:
hayırlısı olsun..bende 3 aylık ikinciye hamileyim.ama benim ara çok uzun kızım 11 yaşında..tabii isteyerek açmadım arayı..hastalıklardan olmadı en son yaz başında sol yumurtalığım alındı,CIN1,endumetrium çıktı...artık hamile kalamam derken süpriz oldu allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Cinsiyet konusunda Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ben önümüzdeki hafta tekrardan gidicem doktora 14.haftada gel dedi Kızım kız olsun istiyor bense birde erkek evlat duygusu tatmak istiyorum ama Rabbimden hayırlısı sağlıklı eli ayağı düz olsun hayırlı bir evlat olsun bebeğim yeter

KIZLARRR cinsiyetini öğrenenler hemen burada paylaşsınnn

Merakta bırakmayın bizleri :)

canlarım hele bi öğrenin cinsiyetleri sölücem ozaman size çokta basit bişi bakalım hesap tutucakmı hepinizde tutarsa sölücem arkadaşlar okiş sağlıklı olsunlarda kızlar tabiki her annne değişik istiyo ama önemlisi sağlık

Kızlar selam herkese..KK yı gezerken bu topic ilgimi çekti..çünkü bende bir prens annesiyim ve ikinci evladıma hamileyim...Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse inşallah
kısaca okudum topicteki arkadaşların yazdıklarını..herkesin korkuları, endişeleri ve bolca soru işaretleri var gördüğüm kadarıyla..
Benim ikinci gebeliğim bilerek ve isteyerek planlanan bir gebelikti..oğlum 3 yaşına girdi..istediğim yaş aralığı da buydu..Bu arada ben 18 haftalık hamileyim ve göbüşümde
birde prenses taşıyorum..Allah hayırlı evlatlar versin herkese..kardeş bir insanın yaşayabileceği en güzel duygulardan biri bence..yaşayan bilir.biz 3 kardeşiz...hiçbir zamanda
bundan şikayetçi olmadık..tam aksine birbirimize çok bağlıyız(Allah ayırmasın) endişe yaşayanlara, kafasında bir sürü soru işaretiyle kendilerini strese sokan arkadaşlara
sesleniyorum çocuğunuzun kardeşi olsun istiyorsanız fazla düşünmeyin derim...çok seneler de beklemeyin..dr ların bile önerdiği yaş aralığı 2.5 - 3 yaş. neyse çok gevezelik ettim..ee artık görüşürüz arkadaşlar, güzel anneler..:)

Merhaba arkadaşlar ben de ikinci bebeğimi bekliyorum..Bir kızım var ALLAH nasip ederse hayırlısıyla sağlıklı bir oğlan için dua ediyorum..

Merhaba bana da yardımcı olur musun ALLAHIN izniyle bir oğlum olmasını çok istiyorum bana da tahmin de bulunabilir misin.kızım 7 nisan 2006 doğumlu bu da ALLAH'IN izniyle tahminen 17 eylül 2012 gibi .Teşekkürler..

Son düzenleme:

canım beni ağlattın keşke kardeşsiz bırakmasaydın ama ALLAH böyle kısmet etmiş demek ki.Yazdıklarına çok duygulandım.

Merhaba bana da yardımcı olur musun ALLAHIN izniyle bir oğlum olmasını çok istiyorum bana da tahmin de bulunabilir misin.kızım 7 nisan 2006 doğumlu bu da ALLAH'IN izniyle tahminen 17 eylül 2012 gibi .Teşekkürler..

canımcım yüzde seksen erkek bebeğin olucak bende çatlıyom meraktan kimlerde yanılcam bakalım allah sağlıcakla almayı nasip etsin hayırlısı ile.hesabım doğru tutsun inşallah istediğine göre olsun ama yanlız herşeyi allahım bilir benim hesabım yüzde seksen arkadaşlar unutmayın

çok teşekkürler gülüm..yorumcuya göre yaptım tabi ilk önce ALLAHIN izniyle..Cinsiyeti öğrenince ilk sana özele atıcağım..Teşekkürler eline sağlık

alalhım herkesin gönlüne göre versin tatlım sağlıkla benim içinde dua edin kızlar banada ikinci bebği nasip etsin

ALLAH sana en kısa zamanda nasip etsin inşallah..En kısa sürede hamilleik haberini alırız inşallah.Canım ya ben 19 eylül yerine 17 yazmışım 2 günden bir şey farkeder mi acaba kızm 7 nisan bu da 19 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…