cogu yaziyi okudum kiminde sevindim kimindede icim sizlayarak anlyiorum seni dedim simdide ben anlatayim izninizle
evlendikden kisa bir süre sonra hemen cocuk istedik 1 ay 2 ay ....
derken olmadi biraktim artik.Birgün bir hastalandim migde bulantisi ölüyorum ne yesem cikariyorum aile dr.una gittim hamile olamazmisiniz dedi zannetmiyorum dedim yinede test yapin dedi neyse yaptim negatif cikti ilac verdi kullandim
aradan biraz zaman gecti jinekologuma gittim baska birsey icin gitmistim dr.um ultrasyonla kontrol etti ekranda ne görelim benim kuzummmhemde 3 ayini bitirmis anlamamisim üzerinede hastalandim ....ya anlatamam o soku duyguyu ...
Neyse Rabbim sagsaglim kucagima almayida nasip etti .
Kizim 4 yasindayken tekrar anne olmak istedim esim istemedi hakli sebapleri vardi aslinda amaaa
O kuzu simdi 13 yasinda bir genc kiz oldu ve yapayanliz büyüdü :85: kac kere kardes dedi kac kere kardesi olanlara hevesle bakti bilmiyorum
kendimi gectim ona üzülür oldum artikyapayanliz kaldi kuzum bir kardesi olmadi her evine gelen arkadasina yalvardi bizde kal diye inanin göz yaslarima hakim olamiyorum su an ................
Bebeklere bakinca icim sizliyor icimm el ele tutusan kardesleri görünce ..................
Birde benim 5 kardesim varken kizima icim sizliyor ...
Rabbim coook büyük yinede insallah diyorum insallahhhh birgün derim ona abla oluyosun derim kucagina bir bebek veririm al kardesin derim insallaahhhh
Calisiyorum yapsammi bir cocuk ,bakabilirmiyim ......................diyenlerde gecikmeyin derim sakinn ama sakinn ilk cocuklarinizi kardessiz birakmayin
canımcım yüzde seksen doğruluk payına göre erkek olucak haberlerinizi bekliorum hayırlısı
selam kızlarr
ilk hamileliğimde hiçb hamilelik sıkıntısı yaşamamıştım ben hatta doğumdan 1 gün önce bile ofise gitmiştim
şimdiki hamileliğimdede çok şükür bir sıkıntım yok ama daha 18 haftalığız ama karnımı görenler doğum ne zaman diyo
ikiz oldukları içindir mutlaka ama son ayları düşününcede gözüm korkmuyor değil
herkeste öylemi bilemiyorum ama ben ilk hamileliğimde oğluma doğru düzgün hazırlık yapamadım
yani ne bileyim oda felan yaptık bir sürü şey aldım ama neyin yararlı neyin kullanışlı olduğunu bilemeyince garip olmuştum
ama şimdi ikizlerim için daha tecrübeli bilinçliyim ondandır muhtemelen tıkır tıkır ne lazım ne yapılacak sırayla yapıyorum
haftaya karyolaları gelecek odalarını hazırlayacam çok heyecanlıyım sanki ilk defa anne oluyorum
dört gözle bekliyorum ikizlerimi bekliyorum ,ee oğlumuda unutmuyorum tabiki
aslında çok çok zor olacak biliyorum ama nedense içimdede garip bir keyif var
sanki evimiz şenlenecek çok keyifli olacak gibi 3 çocukla
kuzenlerimize diyoruz hergün bizdesiniz diye hergün biri gelip ilgilensin bir çocukla deyip takılıyoruz
bedava çocuk sevmek yok dedim
allahım her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
canım rica etsem benimkinide hesaplar mısın?
oğlum 30.12.2008 de doğdu
ikinciside beklenen doğum 03-05 ağustos.2012
benım 2.kez kızım olacak kısmetse.
canım alllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ilk kızının doğduğu ayı ve ikincinin doğucağı ayı bana yazarsan cinsiyet konusunda yardım ederim yüzde seksen doğruluk payı var yanılma payı az oluyo gerçi rabbim bilir ama bu hesap genelde tutuyo
cogu yaziyi okudum kiminde sevindim kimindede icim sizlayarak anlyiorum seni dedim simdide ben anlatayim izninizle
evlendikden kisa bir süre sonra hemen cocuk istedik 1 ay 2 ay ....
derken olmadi biraktim artik.Birgün bir hastalandim migde bulantisi ölüyorum ne yesem cikariyorum aile dr.una gittim hamile olamazmisiniz dedi zannetmiyorum dedim yinede test yapin dedi neyse yaptim negatif cikti ilac verdi kullandim
aradan biraz zaman gecti jinekologuma gittim baska birsey icin gitmistim dr.um ultrasyonla kontrol etti ekranda ne görelim benim kuzummmhemde 3 ayini bitirmis anlamamisim üzerinede hastalandim ....ya anlatamam o soku duyguyu ...
Neyse Rabbim sagsaglim kucagima almayida nasip etti .
Kizim 4 yasindayken tekrar anne olmak istedim esim istemedi hakli sebapleri vardi aslinda amaaa
O kuzu simdi 13 yasinda bir genc kiz oldu ve yapayanliz büyüdü :85: kac kere kardes dedi kac kere kardesi olanlara hevesle bakti bilmiyorum
kendimi gectim ona üzülür oldum artikyapayanliz kaldi kuzum bir kardesi olmadi her evine gelen arkadasina yalvardi bizde kal diye inanin göz yaslarima hakim olamiyorum su an ................
Bebeklere bakinca icim sizliyor icimm el ele tutusan kardesleri görünce ..................
Birde benim 5 kardesim varken kizima icim sizliyor ...
Rabbim coook büyük yinede insallah diyorum insallahhhh birgün derim ona abla oluyosun derim kucagina bir bebek veririm al kardesin derim insallaahhhh
Calisiyorum yapsammi bir cocuk ,bakabilirmiyim ......................diyenlerde gecikmeyin derim sakinn ama sakinn ilk cocuklarinizi kardessiz birakmayin
Merhaba bana da yardımcı olur musun ALLAHIN izniyle bir oğlum olmasını çok istiyorum bana da tahmin de bulunabilir misin.kızım 7 nisan 2006 doğumlu bu da ALLAH'IN izniyle tahminen 17 eylül 2012 gibi .Teşekkürler..
çok teşekkürler gülüm..yorumcuya göre yaptım tabi ilk önce ALLAHIN izniyle..Cinsiyeti öğrenince ilk sana özele atıcağım..Teşekkürler eline sağlıkcanımcım yüzde seksen erkek bebeğin olucak bende çatlıyom meraktan kimlerde yanılcam bakalım allah sağlıcakla almayı nasip etsin hayırlısı ile.hesabım doğru tutsun inşallah istediğine göre olsun ama yanlız herşeyi allahım bilir benim hesabım yüzde seksen arkadaşlar unutmayın
çok teşekkürler gülüm..yorumcuya göre yaptım tabi ilk önce ALLAHIN izniyle..Cinsiyeti öğrenince ilk sana özele atıcağım..Teşekkürler eline sağlık
alalhım herkesin gönlüne göre versin tatlım sağlıkla benim içinde dua edin kızlar banada ikinci bebği nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?