ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

ALLAH sana en kısa zamanda nasip etsin inşallah..En kısa sürede hamilleik haberini alırız inşallah.Canım ya ben 19 eylül yerine 17 yazmışım 2 günden bir şey farkeder mi acaba kızm 7 nisan bu da 19 eylül

valla canım etmemesi lazım ama bakalım sen kaç haftalıksın nezaman öğrenirsin cinsiyeti

ben daha çok yeni gülüm 5 haftalık oldu..senin kızın mı var oğlun mu

2,5 yaşında bi kızım var canım zeynebim ama ben şeker ve tansiyon hastası olduğum için cesaret edemiorum açıkçası çok istiyorum ikinci bebek ama bakalım nezaman olucak yaşımda 32 geçmeden olsun diorum her ay korunmayı bırakalım diorum ama bi türlüde bırakamıorum bakalım nasip nezmaan allahımın izniyle

bence düşün benim arkadaşta da şeker ve tansiyon vardı maşallah nur topu gibi bir oğlu oldu..doktor kontrolu ve ALLAHIN izniyle doğurdu..seninde inşallah tosuncuk bir oğlan olur..

bence düşün benim arkadaşta da şeker ve tansiyon vardı maşallah nur topu gibi bir oğlu oldu..doktor kontrolu ve ALLAHIN izniyle doğurdu..seninde inşallah tosuncuk bir oğlan olur..

cancağızım moral verdin bana iyi dilekelerin için saol her anne değişik bebk istio iki duyguyuda tatmayı istio alalh herkese tattırsın canım

kızlar haber varmı cinsiyetler den haber bekliorum sabırsızlıkla

zeynepcim hiç sorma bende merak ediyorum hem kendiminkini hem buradakilerinkini ama malum 13.haftadayız şimdi gitsem benziyor,%80,70 fln diycek kararsız kalıcam en iyisi beklemek ama herhalde önümüzdeki hafta içinde gidicem:)

hayırlısı canım hayırlısı olsun ama bakalım kimlerde tutucak yüzde seksen hesabım çok merak ediorum reelde bi arkadaşım da hamile onada yaptım hesabı onunda belli değil hala göstermiomuş ultrasonda bakalım

herkese merhabalr ben de dünyalar güzeli bi prensese sahibim ve 2.yoldahepimizizn hakkında hayırlısı olsun inş.

aaa benimkinide bi hesaplarmısın merak ettim şimdi..kızım nisan 2009 doğumlu ufaklığıda nette hesapladım eylül 14 çıkıyo ama daha dr.a gitmedim..amma benim hesaplamama görede eylül son haftası gibicevabını bekliyorum rabbim kızıda erkeğide tattırsın demiştim ama önce sağlık

Herkese merhaba.benimde 3.5 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alacağım.

ilk haftalar cok zordu hazırmıydım yeni bir bebeğe,oğlum nasıl karşılayacaktı,sil başdan yeniden düzen oluşurmak gibi bir çok soru zihnimi meşgul ederken diğer yandan fizyolojik değişiklikler işin çabasıydı.Bulantılar,halsizlik ve en kötüsü düşük tehlikesi..Hepsi geride kaldı onun kalp atışlarını duyup sonrasında kıpırtılarını hissettikçe:)

İnşallah her isteyen sağlıkla yavrusunu kucağını alır.zaman çok hızlı geçiyor....görüşmek üzere

arkadaşlar hepinize bişey sormak istiyorum.ben 39 yaşındayım.13 yaşında bir oğlum var.şimdiye kadar 2. çocuğu düşünmemiştik.eşim ve oğlum hala gönüllü değiller..ama bende bi boşluk var.oğlum büyüdü..7. sınıfta.Allah izin verirse 4-5 yıl içinde üniversiteyi kazanıp gitmiş olacak.kalcaz eşimle başbaşaaaaaaa((bi tane daha doğursam diyorum.onunla oyalanırım.hiçbi işim yok.işim yok derken..çalışıyorum.ama kadın tuttum evin işini yapıyor.oğlan zaten ya okulda..ya da ders çalışıyor.ya da arkadaşlarıyla..kızkardeşime sordum..delimisin.sakın doğurma..bak benim iki tane var da ne işe yarıyorlar.nefes alamıyorum onlardan diyor..napayım yaaaa..çok mu geç kalmışım ben..lütfen...fikirleriniz benim için çok önemli..

geç kalmış değilsiniza ama bence de bu saatten sonra rahatınızı bozmayın.oğlan gıdınce siz de karı moca gezer dolaşırsınız işte en guzel.

bence bir tane daha doğurun..Oğlunuzda büüymüş zaten sizin için çok güzel olur evinizn neşesi artar inşallah bir de kızınız olur.

selamlar bende ikinci bebeğimi bekliorum dün öğrendim hamiş olduğumu kızım var 2 yaşında... kızım 2009 eylül doğumlu bu yavruşumda eylül olacak başak burcuna sabitledik valla eşim de başak çok istedim şöyle farklı ayda doğsun ama kısmet...

39 yaş gebelik içinde riskli bir yaş. Bence hayatınızda herşey rayına oturmuşken aynı düzen devam etmenizi öneririm..Üstelik oğlunuza bir kardeş düşünseniz bile aradaki yaş farkı epeyce fazla. Tabi yinede sizin kararınız. Hakkınızda herşeyin hayırlı olmasını diliyorum

Sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun mutlulukla alalım bebeklerimizi kucağımıza yeter dimi ama Burcun çok bi öneminin olduğunu düşünmüyorum

Ne kadarda güzel anlatmışsın sıkıntılarımızı korkularımızı bende aynen senin gibi düşünüyordum bu yüzden kızım ancak 7 yaşına gelip okula başladığında karar verebildim. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde içimde bir kararsızlık vardı belkilerim vardı ama ultrason görüntüsü ve kalp atışlarını duyunca tüm endişelerim sona erdi :) Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Merhaba Kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 29 yaşındayım bir tane 9 yaşında Oğluşum var aslında geçen yıla kadar ikinci çocuğu düşünmemiştim daha doğrusu eşim istemesine rağmen ben istemedim fakat bundan 10 ay önce hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim büyük bir süpriz oldu çünkü bundan 4 yıl önce doktorum pko olduğunu kistlerimin bir kaç adet ve en büyüğünün 5 cm olduğunu tedavi olmazsam hamile kalamayacağımı söyledi bende bebek düşünmediğimden tedavi olmadım (ilaç iğne kullanmaktan nefret eden biriyim) derken aradan 5 yıl geçti ve ben hamile olduğumu öğrendim hemde ikiz bebeklere hamileydim doktorum bile çok şaşırmıştı neyse sonrasında 5 aylık hamileyken suyumun gelmesi nedeniyle erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim bu doğumdan çok sıkıntılı zor günler geçirdim bunalıma girdim kabullenemedim ve şimdilerde Allah kısmet ederse ikinci bebeği istiyorum sanki bi bebeğim daha olsa üzüntüm sızım biraz olsun hafifleyecek ama bi taraftanda kararsızlığımda devam ediyor acaba geç mi kaldım oğlumla arasındaki yaş farkı düşündürüyor tekrar başıma kötü bişi gelmesinden korkuyorum çünkü oğlumuda 8 aylık doğurmuştum yani benim doğumların suyum erken geldiği için erken doğum oluyor ne bileyim bir taraftan hem çok istiyorum bi taraftanda olmasamı ki diyorum hep acabalar var kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…