ALLAH sana en kısa zamanda nasip etsin inşallah..En kısa sürede hamilleik haberini alırız inşallah.Canım ya ben 19 eylül yerine 17 yazmışım 2 günden bir şey farkeder mi acaba kızm 7 nisan bu da 19 eylül
valla canım etmemesi lazım ama bakalım sen kaç haftalıksın nezaman öğrenirsin cinsiyeti
ben daha çok yeni gülüm 5 haftalık oldu..senin kızın mı var oğlun mu
2,5 yaşında bi kızım var canım zeynebim ama ben şeker ve tansiyon hastası olduğum için cesaret edemiorum açıkçası çok istiyorum ikinci bebek ama bakalım nezaman olucak yaşımda 32 geçmeden olsun diorum her ay korunmayı bırakalım diorum ama bi türlüde bırakamıorum bakalım nasip nezmaan allahımın izniyle
bence düşün benim arkadaşta da şeker ve tansiyon vardı maşallah nur topu gibi bir oğlu oldu..doktor kontrolu ve ALLAHIN izniyle doğurdu..seninde inşallah tosuncuk bir oğlan olur..
cancağızım moral verdin bana iyi dilekelerin için saol her anne değişik bebk istio iki duyguyuda tatmayı istio alalh herkese tattırsın canım
kızlar haber varmı cinsiyetler den haber bekliorum sabırsızlıkla
zeynepcim hiç sorma bende merak ediyorum hem kendiminkini hem buradakilerinkini ama malum 13.haftadayız şimdi gitsem benziyor,%80,70 fln diycek kararsız kalıcam en iyisi beklemek ama herhalde önümüzdeki hafta içinde gidicem:)
hayırlısı canım hayırlısı olsun ama bakalım kimlerde tutucak yüzde seksen hesabım çok merak ediorum reelde bi arkadaşım da hamile onada yaptım hesabı onunda belli değil hala göstermiomuş ultrasonda bakalım
arkadaşlar hepinize bişey sormak istiyorum.ben 39 yaşındayım.13 yaşında bir oğlum var.şimdiye kadar 2. çocuğu düşünmemiştik.eşim ve oğlum hala gönüllü değiller..ama bende bi boşluk var.oğlum büyüdü..7. sınıfta.Allah izin verirse 4-5 yıl içinde üniversiteyi kazanıp gitmiş olacak.kalcaz eşimle başbaşaaaaaaa((bi tane daha doğursam diyorum.onunla oyalanırım.hiçbi işim yok.işim yok derken..çalışıyorum.ama kadın tuttum evin işini yapıyor.oğlan zaten ya okulda..ya da ders çalışıyor.ya da arkadaşlarıyla..kızkardeşime sordum..delimisin.sakın doğurma..bak benim iki tane var da ne işe yarıyorlar.nefes alamıyorum onlardan diyor..napayım yaaaa..çok mu geç kalmışım ben..lütfen...fikirleriniz benim için çok önemli..
arkadaşlar hepinize bişey sormak istiyorum.ben 39 yaşındayım.13 yaşında bir oğlum var.şimdiye kadar 2. çocuğu düşünmemiştik.eşim ve oğlum hala gönüllü değiller..ama bende bi boşluk var.oğlum büyüdü..7. sınıfta.Allah izin verirse 4-5 yıl içinde üniversiteyi kazanıp gitmiş olacak.kalcaz eşimle başbaşaaaaaaa((bi tane daha doğursam diyorum.onunla oyalanırım.hiçbi işim yok.işim yok derken..çalışıyorum.ama kadın tuttum evin işini yapıyor.oğlan zaten ya okulda..ya da ders çalışıyor.ya da arkadaşlarıyla..kızkardeşime sordum..delimisin.sakın doğurma..bak benim iki tane var da ne işe yarıyorlar.nefes alamıyorum onlardan diyor..napayım yaaaa..çok mu geç kalmışım ben..lütfen...fikirleriniz benim için çok önemli..
selamlar bende ikinci bebeğimi bekliorum dün öğrendim hamiş olduğumu kızım var 2 yaşında... kızım 2009 eylül doğumlu bu yavruşumda eylül olacakbaşak burcuna sabitledik valla eşim de başak çok istedim şöyle farklı ayda doğsun ama kısmet...
Herkese merhaba.benimde 3.5 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alacağım.
ilk haftalar cok zordu hazırmıydım yeni bir bebeğe,oğlum nasıl karşılayacaktı,sil başdan yeniden düzen oluşurmak gibi bir çok soru zihnimi meşgul ederken diğer yandan fizyolojik değişiklikler işin çabasıydı.Bulantılar,halsizlik ve en kötüsü düşük tehlikesi..Hepsi geride kaldı onun kalp atışlarını duyup sonrasında kıpırtılarını hissettikçe:)
İnşallah her isteyen sağlıkla yavrusunu kucağını alır.zaman çok hızlı geçiyor....görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?