Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

aslında esmen ve gıymatlım onlınede gozukuyo ama denk gelemıyoruz işte nerde yazıyonuz kımbılır

kırk yılın başı uygunum.koca uyudu.bende cocukların odasında sıze takılayım demıştım.gercı tuşlardan uyanmazlarda.sessız sessız basıyom:)

helencim canım sana yazdım ama o sırada benim kızım uyuyamıyorum diye yanıma geldi benle yat dedi
onu uyutana kadar yanında yattım
geldiğimde sen gitmiştin canım
yine görüşemedik

Ben olmasam kimsenin yazacağı yok nerelerdesiniz ayol bir ben mi aylakım acaba?oğlum sünnet oldu bu arada

bu sefer gırecegım unutmayacagım dıyorum hergun ama yok ya unutuyorum.yada couckların peşınde koşmaktan zaman kalmıyo..tam uyutuyorum az dınleneyım dıyorum ama pc cocukların odasında uyanırlar dıye gıremıyorum.off derdım bıtmıyo:)) şimdi tek tek yavaşça basarak yazıyom...yerını degıştırmeyı duşunuyoruz pc nın.bakalım bı yer buluruz ınşallh.şoyyle bı leptopum olmadıkı kucagıma alayımda yazayım(

esmen maşallh paşaya erkek adam olmuş bebegım..allah damatlıklarına gostersın sıze.
kılodan hıc bahsetme yıyıp duruyorum..off bıktım.kocaya dıyom dıyetısyene gıdeyım.ne var halında gayet ıyıısn dıyo.yalan yaa para gıdecekya..ama kendim baş edemıyom işte.cocuklara pogaca yapa yapa tıkınıpduruyorum..ne yapacagım ben..

hepınızı opuyomm..gelırım ddıyom ama yalan olmasın demı..yarın acacagım.hemde sabahh..tamamıı.:)) unutmazsamm..optum optum optumm..

Slm arkadaslar uzun zaman oldu gırmeyelı faturam 70 gelınce esım kızdı modemı goturdu neysekı 1 ocakta sınırsız pakete geçiyorum inş bol bol görüşürüz helencım yok oyle ce deyıp kacmak:18: Esmencim hayırlı oslun paşan sünnet olmuş damatlığınıda gororsun inş çok geçmiş olsun bu arada eh erkek ler her yaşta yaaramaz dermişimm Bizimkiler çok usluya ben diyorum bazen bu içerde unutmuş takımları gelirken 22 aylık oldu ama dövdü bütün sülalenin çocuklarını Valla korkuyom bı yere gıtmeye cadıyla aman canları sağolsunda gelene kapım açık gelmeyenin yolu açık kendınızıe ve bebeişlerinize iyiy bakın hep beraber nice mutlu yıllaraaa

QUOTE=ceylan1980;22387693]Slm arkadaslar uzun zaman oldu gırmeyelı faturam 70 gelınce esım kızdı modemı goturdu neysekı 1 ocakta sınırsız pakete geçiyorum inş bol bol görüşürüz helencım yok oyle ce deyıp kacmak:18: Esmencim hayırlı oslun paşan sünnet olmuş damatlığınıda gororsun inş çok geçmiş olsun bu arada eh erkek ler her yaşta yaaramaz dermişimm Bizimkiler çok usluya ben diyorum bazen bu içerde unutmuş takımları gelirken 22 aylık oldu ama dövdü bütün sülalenin çocuklarını Valla korkuyom bı yere gıtmeye cadıyla aman canları sağolsunda gelene kapım açık gelmeyenin yolu açık kendınızıe ve bebeişlerinize iyiy bakın hep beraber nice mutlu yıllaraaa[/QUOTE]

Özlettin kendini Ceylan sınırsız en güzeli canım kimseler yok valla hergün bakıyorum gel de iki laflayalım benimki de 20 aylık oldu zor valla çocuklarla uğraşmak.Annemle kızkareşim yılbaşı günü bana sürpriz yapıp geldiler tabii küçük yeğenim Eliz Aden ile birlikte.

Hb esmencım evetya kızlar yok oldu 3. Bebiş çalışması yapıyolar heralde aman valla cok kararsızım esmen zor buyutyom zaten gecen kırk yılın başı kek yapim dedim sen gel kafayı sok mıksere calısırken sacların kucuk bır kısmını kopardı allahtan beynıne bır sey olmadı cok yaramaz ama cok tatlı ama ben cok yoruldum bır daha dusunurmuyom cocuk bılmem ınan elımde olsa 2012 ye deyılde 2015 gırerdım belkı buyrde aklıllanır dıyevalla yas meselsı heralde yas oldu 31 ıhtıyarladım gıttıbıde buyuk kızm melek gıbıydıya bu erkek olcakmısta dırekten donmus dıyom herzaman ıcın nneyse canım kılolar ne alemde ben zorla 74 oldum nıhayet ama takıldım kaldım 1 aydır tık yok offffffffff

Ben 71.6 oldum vallahi bıktım ama ne yapayım şu 70 lerden kurtulamadım şu sıralarda çalışmaya taktım kendime göre iş arıyorum canım çok sıkılıyor ya

Bu arada büyük geçmiş olsun görünmezden derler ya saçları kopartmış ufaklık

Bu arada büyük geçmiş olsun görünmezden derler ya saçları kopartmış ufaklık
sağol esmerncım yokya bu adamlara 2 .ci çocuğu yapmak buyuk hata bence ınan varya cocuk yaptıgım ıcın deyıl ama bu adamdan yaptıgım için çok pısmanımm okadar sorumsuz okadar bencılkı acaba dıyom bana carptı pıyango yoksa erekelrın genelı odunmu offfffffff aynen bende cok sıkıldım 4 yasına gelse hemen krese verıp calıccam yoksa evde cıldırcam ah bakamn olsa sımdı baslıcamda yok malesef kımse cocuguma bakcakk

Bu arada helen yok nonıs yok nerde bu kızlar varmı feslerı sende yada senın fesın varsa ozelden ekleyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…