helen canım ben burdayım hadi sende gell :))))))))))
Sağol Helencim.Allah sanada tattırsın erkek evladı inşallah
Hb esmencım evetya kızlar yok oldu 3. Bebiş çalışması yapıyolar heralde aman valla cok kararsızım esmen zor buyutyom zaten gecen kırk yılın başı kek yapim dedim sen gel kafayı sok mıksere calısırken sacların kucuk bır kısmını kopardı allahtan beynıne bır sey olmadı cok yaramaz ama cok tatlı ama ben cok yoruldum bır daha dusunurmuyom cocuk bılmem ınan elımde olsa 2012 ye deyılde 2015 gırerdım belkı buyrde aklıllanır dıyevalla yas meselsı heralde yas oldu 31 ıhtıyarladım gıttı bıde buyuk kızm melek gıbıydıya bu erkek olcakmısta dırekten donmus dıyom herzaman ıcın nneyse canım kılolar ne alemde ben zorla 74 oldum nıhayet ama takıldım kaldım 1 aydır tık yok offffffffff
sağol esmerncım yokya bu adamlara 2 .ci çocuğu yapmak buyuk hata bence ınan varya cocuk yaptıgım ıcın deyıl ama bu adamdan yaptıgım için çok pısmanımm okadar sorumsuz okadar bencılkı acaba dıyom bana carptı pıyango yoksa erekelrın genelı odunmu offfffffff aynen bende cok sıkıldım 4 yasına gelse hemen krese verıp calıccam yoksa evde cıldırcam ah bakamn olsa sımdı baslıcamda yok malesef kımse cocuguma bakcakkBu arada büyük geçmiş olsun görünmezden derler ya saçları kopartmış ufaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?