Ben hala 73kg da takılı kaldım sinirlerimi bozuyor artık hep aynı biranönce başlamalıyım diyete ama üfffffff başlayamıyorum bakalım ne zaman başlayacağım.Yürüyüş bandına her sabah çıkıyorum ama hayalim de
aynen arkadasım gercı bende yuruyus bandı yok konoksıyon pısıkletı var bı ıse yararmı bılmem kımı sadece basenlere ıyı gelıyo dıyo bende sade basen yokkıı of dısarıda cıkamıyom yuruyuse yok artık baktım gıtmıyo takmıyom ne dıım 78 de kotu bı rakam deyıl en son dıyetısyen dusunuyom kısmet gercı butun tahlıllerımı yaptırdım sorun gozukmuyo demekki sorun bende hayırlısı atık
Ceylan cım gece gece güldürdün beni haftada 750 grama razısın demek ayda 3 kilo yapar ayol ben ayda 1 kilo versem razıyım
ya ne kadar mesela.az bışey satın alınılıyomu..gunluk ne kadar tukatıyosun leblebıyı hım.ben vereyım derken almaya başladım off.bu kaynana benı sınır edıyo sınırlendıkce bışeyler yıyorum..bıde kendıde ıstıyo ne yıyosam.Ben de senin gibiyim hepsini bitirmeden rahat etmem günlük alıyorum artık o yüzden fazla yiyemiyorum bu sıralar daha dikkat ediyorum 71 e az kaldı en kısa sürede 65 olmam lazım
ikinci kızına hamile bayanlar kızlarına yumurtlama günü ve sonrasında hamile kalanlar kimler. ben de kız bebek istiyorum ama yumurtlama öncesi hamile kalınırsa bebek kız olur deniliyor. yardımcı olursanız sevinirim.
ikinci kızına hamile bayanlar kızlarına yumurtlama günü ve sonrasında hamile kalanlar kimler. ben de kız bebek istiyorum ama yumurtlama öncesi hamile kalınırsa bebek kız olur deniliyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşım Helen yazmış sana cevap okumuyor musun yazılanları ?
1 liralık alıyorum ama kızım da eşim de otlanıyorlar benden neyse sende üzülme kaynanan otlanır senden.Ah be Helencim ben hamile kaldığımda ne yumurtlama vardı ne takip haberim bile yoktu ki bilirsin yazmıştım adet ertesi kaldım ben Allah işte nasip kısmet aklıma geldin geçen valla Helene bile dua ettim ameliyat masasında dedim kendi kendime Allah ta sana bana yaptığı sürpriz gibi çok güzel bir erkek evlat nasip etsin
canım burdakı cogu kişinın deneyımı yok.hanı kız olsun yada erkeke olsun gıbı degıl.ben ıkınıyı erkeke olasun dıye epek debelenmıştım olmadı.aslında pek yontem yok yanı ama sık ilışkı onereılıyo onuda sen bılıyorsun zatenokuyorum tabii ki ...başka yok mu yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?