Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

aynen arkadasım gercı bende yuruyus bandı yok konoksıyon pısıkletı var bı ıse yararmı bılmem kımı sadece basenlere ıyı gelıyo dıyo bende sade basen yokkıı of dısarıda cıkamıyom yuruyuse yok artık baktım gıtmıyo takmıyom ne dıım 78 de kotu bı rakam deyıl en son dıyetısyen dusunuyom kısmet gercı butun tahlıllerımı yaptırdım sorun gozukmuyo demekki sorun bende hayırlısı atık

Yürüyüş bandı var ama çıkan yok işte alana kadar bilmiyorum valla 70 in altına inmem gerek çok uzadı kilo vermem mayıstan beri aynı kilodayım her ay 1 kilo verseydim 68 olacaktım

Ceylan cım gece gece güldürdün beni haftada 750 grama razısın demek ayda 3 kilo yapar ayol ben ayda 1 kilo versem razıyım

Ceylan cım gece gece güldürdün beni haftada 750 grama razısın demek ayda 3 kilo yapar ayol ben ayda 1 kilo versem razıyım

kız ne 750 gr ben 500 de razıyımda sevıyeyı yuksek tutuyom ıns verrırmde yok ben ınamıyom artık sen cızelgemı gordunmu cıktım yıne 81 offfffffffffffffffffffffffff sen daha ne ıstıyon tebrıkler 72 olmusun benım gaza gelmem lazım vermem ıcın bende ırade sıfırrr

Süpersin ya.Sarı leblebi ve kuru üzüm al acıktıkça atıştır leblebi gerçekten tokluk hissi veriyor kuru üzümü daha az tüketiyorum benden sana zayıflama tiyoları

kızlar ben cok gıremıyorum eskıden hatırlarsanız kaynam 2 ay bende kalacak malum sırayla kalıyorya.şimdı bızde .o yuzden cok acamıyorum ama hep aklımdasınız aradada olsa acarım.(

yahu bende kılo vermıştım ama 3 kılo aldım ıyımı..off başa sarmama lagzım benımde.
ya esmen ben leblebı yersem paketını bıtırmeden rahat edemem o yuzden almıyorum gecen bı aldım resmen karnımı doyurdum.ara atıştırmaları ben cok yıyorum yaa..offf

Ben de senin gibiyim hepsini bitirmeden rahat etmem günlük alıyorum artık o yüzden fazla yiyemiyorum bu sıralar daha dikkat ediyorum 71 e az kaldı en kısa sürede 65 olmam lazım

ikinci kızına hamile bayanlar kızlarına yumurtlama günü ve sonrasında hamile kalanlar kimler. ben de kız bebek istiyorum ama yumurtlama öncesi hamile kalınırsa bebek kız olur deniliyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de senin gibiyim hepsini bitirmeden rahat etmem günlük alıyorum artık o yüzden fazla yiyemiyorum bu sıralar daha dikkat ediyorum 71 e az kaldı en kısa sürede 65 olmam lazım
ya ne kadar mesela.az bışey satın alınılıyomu..gunluk ne kadar tukatıyosun leblebıyı hım.ben vereyım derken almaya başladım off.bu kaynana benı sınır edıyo sınırlendıkce bışeyler yıyorum..bıde kendıde ıstıyo ne yıyosam.

canım ben super anellerde yazmıştım.ilk kızımı hıc hatırlamam bıle ama sık ılışkı olmuştu hatta gunluk dıym ben buna..ama ıkıncı erkek olsun dıye epey ugraşmıştım.yumurta takıbı falan doktor catlamak uzere bugun olsun dedı bızmde olmuştu ama kısmet..ya yumurtlama gunu oldu yada tam yumurtlamadan oldu artık orası hep muamma kaldı.

1 liralık alıyorum ama kızım da eşim de otlanıyorlar benden neyse sende üzülme kaynanan otlanır senden.Ah be Helencim ben hamile kaldığımda ne yumurtlama vardı ne takip haberim bile yoktu ki bilirsin yazmıştım adet ertesi kaldım ben Allah işte nasip kısmet aklıma geldin geçen valla Helene bile dua ettim ameliyat masasında dedim kendi kendime Allah ta sana bana yaptığı sürpriz gibi çok güzel bir erkek evlat nasip etsin

kimse yok mu cevap yazıcak

allah razı olsun esmencım.dualarınız yeter:)) ama oyle bı duruma geldımkı artık bı cocuk daha yapacak cesaretı kendımde goremıyorum.olmuyo delı gonul hadı dıyo sonra yuregımde bı acı oluyo ya kız olursa otur oturdugun yerde ıyıce dıllere duşeceksın.eşinle aran dahada acılacak yapma.hem ıkıncı kızada artık herkes alıştı boşver dıyom.tabı kaynanam artık laf vurmalara başladı bu kız buymuş artık elden avuctan cıkmış e ucuncuyu dogurana kadar ıyıce buyumuş olur yapacaksanız hemen yapın dıyo.sınırelnıyorum yapmayacagız dıyorum ona.olurmu hıc ıkı cocuk cok az 3 olsun 3 dıyo.ya sabır..ha senın dedıgın gıbı keşke hıc beklemedıgım bı zamanda cıka gelse.bazen keşke kaza olsa dıyom.bılerek yapmak daha stres verıyo bana.ha kazaylada oalacaksa tabı erkeke olsa.off olmuyo işte yapamıyorum.cesarat edemıyorum.eşimde oyle oda korkuyo kız oalacak dıye o korktukca ben ıyıce gerılıyorum..sanırım bız bıtırıyoruz cocuk olayını..eşim hadı gel edelım asla demıyo.o demedıkce sorumluluk almamaya karar verdım.degılse sen ıstedın bak ben ıstememeştım kız oldu der başımın etını yer durur(
okuyorum tabii ki ...başka yok mu yani...
canım burdakı cogu kişinın deneyımı yok.hanı kız olsun yada erkeke olsun gıbı degıl.ben ıkınıyı erkeke olasun dıye epek debelenmıştım olmadı.aslında pek yontem yok yanı ama sık ilışkı onereılıyo onuda sen bılıyorsun zaten

esmen gunluk leblebıyle ugraşamam ya:)) almışken cok oluyo işte.ha ha..kaynana otlanmazmıı..yıyo yıyoo...

Son düzenleme:
aman be 2 kere gıtmış.
kızlar bır araya gelemıyoruz bı turlu.ee kımler ne yapıyo merak edıyorum aslında..esmerkız vardı hıc gelmez oldu.meysa ,duygu.ah duygu nerelerdesın.vallahı herkesı cok ozledım..

Son düzenleme:
Valla öyle Helen cim şaşırdım doğrusu.Süper annelerde kime kanser teşhisi konmuş Gurbet e mi merak ettim.Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…