maşallah esmncim allah gonlune göre versin inş kızın nereyi istiyo inş hakkettıgı dereceyı alır benım hayalım hep eczacı olmaktı ama kısmet evde çocukların eczacısı oldummaaşallah sayfa sayenizde ilerleyecek, ne güzel gel tabi helencim yetti gari.kızım takdir aldı bu arada dershanede de sınıf atladı dua edin kızlar istediği yere girsin kızım
ya asudcum takma kafana gerçi ben allah içim nıye kız oldu olsun bıdahakı erkek olur lafını hiç duymadım benımde 2 kızım var bırı 12 bırıde 2 yasında ama ınankı ıykı kızm olmus ben sahsen cok yalnnızım bır erkek kardesım var ve arkadaslarımın tek kıskandıgım seylerı ablaları bacılar oldu ben ot gıbı yalnız gezerken onlar hep beraberler ınan varya kızlarım cok sanslı hiç kımse takmasın kafaya oglanda olsa kızda olsa evlatlar bızımya 5 parmağımızdan hangısıne kıyabılrızkı ınan vatya teyzemın ve kaynanamın ortak lafıdır kızı olmayanın dostu yokturkesinlikle önce sağlık.bunu anlamayacak olanlar var tabi.çünkü böyle öğrenmişler.erkeklerin anlamamasını gene daha kolay kabulleniyorum da hemcinslerimi garip karşılıyorum.erkeklere de yükleniyorlar.özellikle oğlu olanlar, kendilerine baksalar bir ayrıcalık olmadığını anlayacaklar ama neyse :d
ben sağlıktan o kadar çok korkuyorum ki.geçen gün kızım hastalandı.1 hafta ateşini düşüremedik.ateşli çocuk çiçek gibi soluyor karşımızda.içim eridi resmen.çok ciddi cinsiyetini takmıyorum da kız olurda biri bana olsun derse var ya onu ne yaparım bilemiyorum.erkek olursa çeşit olur,kız olursa da kızıma yoldaş beni çok mutlu eder.hayırli sağlıklı bir evlat için duacıyım.
maşallah esmncim allah gonlune göre versin inş kızın nereyi istiyo inş hakkettıgı dereceyı alır benım hayalım hep eczacı olmaktı ama kısmet evde çocukların eczacısı oldumşimdide 12 yaşındaki kızım istio eczacılığı kısmet gerçi okusunda bir mesleği olsun yeter hayat şartları çok zor bu arada paşan nasıl benim cadıda yaramazlık tavan yaptı 10 şubatta 2 ye gırcek inş
allah gonlune gore versın de bir bayan avukatımız olsun inş sular bulanmadan durulmaz mıs bunlarda gecer canımHukuk ilk tercihi bakalım çok stresli o da ben de.Kova burcu senin ufaklık ayyyy çok zor kova,annem eşim görümcem hep kova
allah gonlune gore versın de bir bayan avukatımız olsun inş sular bulanmadan durulmaz mıs bunlarda gecer canımama esmenım yapma kova burcu çokmu zorya inan varya ben buyugunu nasıl buyttugumu bıle anlamadım hemde 19 yasındaydım valla bunda fııttrdımya cok zor bır çocuk inanki dediğim dedik öttüğm düdük misali inan varya artık bebek gorunce sevesım bıle gelmıyo etrafta hastasıyımdır bebeklerın bu cadı bendeki çocuk hevesimi mahvetti allah acılarını gostermesın inş az biraz buyusede ayak latından çekilseler zaten ömür boyu bitmez evlatların derdı şimdide öksürüyoya sankı karda uyutuum valla evde hapısım resmen yıne hasta yıne hasta acaba dıyom benmı bunalımdayım annelrın hepsımı aynı bide çalışmayı çok özledimya allahım emeklerımızı boş cıkarmasında inş sen ızmırın nersındesın ben bornovayı ıyı kotu bılırm
Ceylan cım valla kova adamı deli eder sonra da sen zaten deliydin deyip kenara çekilir. Çok inatçı,dediğim dedik kafasına koyduğu birşeyi ne pahasına olursa olsun yapar.Sana kötü bir haber büyük kovalar küçüklerden daha çekilmez o yüzden çabuk büyümesin senin ufaklık.Ben Hatay dayım canım.[/QUOyapma be esmen kucukkende delırtıyola zaten buyklugunu hıc dusunemıyom zetn bızde burclar felaket tam zııtız ya ben aslanım kocam koç zehra yay kucugu esra kova yani ne mutlu türküm diyeneben senı ızmırde bılıyodum kusura bakma kafam karıstı hoş zaten kafa yokta kaynanam annem babam boga ynı butun akıllılar bende gerçi burçlara çok takık deyılım ama hayatı baya etkılıyo galıba neyse ben kacar kucuk kız bı sopa bulmus bızı dovemkle mesgul sonra yıne gorusuruz senın yaramaz ne alemde benımkın erkek oldugunu hayal bıle etmek ıstemıyom zaten kız hlı buysa erkek olsaydı ne olurdu acaba:18:
ya kusurabakma arkadasım izmiri oakadar detaylı bılmedıgım ıcın kafam karıstı ben daha zıyade bornova termınal ve kordonunu bılırım babamın dayıları orda toplasan 3 kere gıtmıslıgım vardır neyse canım ınş sen ist gelırsen banada gelırsın tanısırız haklısn valla bogalar cok akıllı ama asla bır aslanlabaşa çıkabılecek kadar deyil:18: neyse canım annemler gelıyo kalkımda accuk evı toplım ay ıstanbulda okadar guzel bır kar yagıyokı ınan pencerın dıbındeyız kızlarla kendıne ıyı bak gorusuruzCeylan cım ben İzmir Hatay dayım.Sen izmir in neresi diye sorunca Hatay dedim bende.Konak tarafı oluyor biliyor musun?Bu arada bende aslanım burçlara çok takıldığım söylenemez ama dikkat ederim gözlemlerim kovaları çok iyi biliyorum çünkü onlarla çevriliyim kızım yengeç benimde oğlum ikizler.Boğa burcu olupta aptal gördüm dersem yalan söylerim zekiler 3 kuzenim boğa 2 si yıldız teknik üniversitesinde(ikizler)ablaları da çapa da doktorasını yapıyor diş hekimi bu arada kova burcu içinde dahi burcu derler çoğu zeki oluyor ama öyle olmayıp kendini zeki zannedenlerde var tabi
AYYY HELENİM GELMİŞ ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTURANAkızlar nasılsınız..ıyız bız şukur..evlatlarınız ınşallha guzel bı yer tuttururu gururlarımız olsunlar ınşallh..
kızlar yaa ben 3.bebegı yapayımmı..
AYYY HELENİM GELMİŞ ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTURANANELER YAPIYON ANLSILAN ÇOCUKA KARAR VERDIN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
BAKACAK OLAN SENSİİN BİZ NE DİYELİM :44: ALLAH GONLUNE GÖRE VERSİN İNŞHAYIRLISIYLA Bİ ERKEK YAKISIR YANİ BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMEM AMA BİR ÇOCUK DAHA NE SAĞLIĞIM NE KAFAM KALDIRIR ÇOK BİLE 2 TANE BANA BİRAZDA KENDİ HAYATIMI YAŞAMAK İSTİYORUMM BU ADAMLARA DEYİL 3 TANE 5 TANEDE DOGURSAN YARANILMAZ YA İNŞ ALLAH SENIN VE TUM ISTEYENLERINE GONLUNE GORE VERSIN İNŞ
vallla helenım 6 ay oncesıne kadar bende kararasızdım 3 . Için ama artık dıyomya kader artık asla düşünmüyorum artık buyuk kızım 12 yasında benim tansiyonum 18 lerde doktorum bır daha hamıle kalman dırek ıntıhar etmendır dedıbılmıyorum bence ceylankafam karışıyo.aslında benım kocaya ıkıncı bıle fazlaydı.ama dayamanıyosun işte.şimdi yapmayayaım dıyom.sonra yok bıgun keşke yapsaydım dersem ya dıyorum.o kadar kararsızımkı.bide malum yaş geçiyo bı kaç yıla kadar yaparsam yaparım sonra kaldıramam zaten.alalhım herkesın gonlundekını versın elbet ama ınan kararsızım..offf
vallla helenım 6 ay oncesıne kadar bende kararasızdım 3 . ıçin ama artık dıyomya kader artık asla düşünmüyorum artık buyuk kızım 12 yasında benim tansiyonum 18 lerde doktorum bır daha hamıle kalman dırek ıntıhar etmendır dedıValla bu adam için canımı yolda bulmadım ben resmen tek başıma çocuk buyütuyorum zaten 2 var 2 tanede düşüğüm var allah ısteysedı onalrıda verırdı Ha bugun esramın dogum gunu teyzelelerı kızım artık 2 yasındaaaaa ınş 12 sınıde kutlarım hayırlısyla allah hepımızın evlatlarını bagıslasın inş
bılmıyorum bence ceylankafam karışıyo.aslında benım kocaya ıkıncı bıle fazlaydı.ama dayamanıyosun işte.şimdi yapmayayaım dıyom.sonra yok bıgun keşke yapsaydım dersem ya dıyorum.o kadar kararsızımkı.bide malum yaş geçiyo bı kaç yıla kadar yaparsam yaparım sonra kaldıramam zaten.alalhım herkesın gonlundekını versın elbet ama ınan kararsızım..offf
slm arkadasım çok sagolasın tebriğin için hayrlısıyla buyuselrde çok zor be arkadasımm :2:ınan benım esım hiç ilgelenmez ben bir gece yanımızda sabahladıgını bılmemerkeklere herşey çok ama ne yapacaksın canım çocuk konusu da bence sen onun niyetine girmişsin bu arada olursa olur zaten zaman geçtikçe yok yaşım geçti yok sabrım kalmadı diyerek rafa kaldırabilirsin gerçi kader kısmet arkadaşım benim nasıl oldu oğlum aklımda yokken çıktı geldi bunun üzerine ben tüpleri bağlattım dr sordum bu şekilde ham,ile kalır mıyım diye valla kalırsan bebeği peygamber sayarım dedi kordonu kesmiş,yapıştırmış,bağlamış.allah bilir gene de.senin de allah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?