Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Kesinlikle önce sağlık.Bunu anlamayacak olanlar var tabi.Çünkü böyle öğrenmişler.Erkeklerin anlamamasını gene daha kolay kabulleniyorum da hemcinslerimi garip karşılıyorum.Erkeklere de yükleniyorlar.Özellikle oğlu olanlar, kendilerine baksalar bir ayrıcalık olmadığını anlayacaklar ama neyse
Ben sağlıktan o kadar çok korkuyorum ki.Geçen gün kızım hastalandı.1 hafta ateşini düşüremedik.Ateşli çocuk çiçek gibi soluyor karşımızda.İçim eridi resmen.Çok ciddi cinsiyetini takmıyorum da kız olurda biri bana olsun derse var ya onu ne yaparım bilemiyorum.Erkek olursa çeşit olur,kız olursa da kızıma yoldaş beni çok mutlu eder.Hayırli sağlıklı bir evlat için duacıyım.

farklı zamanlarda olmasada benimde ikiz kızlarım olacak :)

herşeyden önde rabbim tüm kadınlarımıza sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin hayırlı evlatlar versin
en önemlisi bu elbette

benim 2,5 yaşında bir oğlum var,şimdi yine hamileyim ve ikizler
asla cinsiyetlerini düşünmedik eşimde bende vede hiç merakta etmedik
hep sağlıklarına odaklandık doktorumuza her gittiğimizde ay sağlıkları nasıl durumları nasıl diyorduk hiç cinsiyetleri nedir diye sormadık
neyse ikiz bebeklerimin ikiside kızmış
benimde iki kızım olacak ... duyduğumda çok tuhaf oldum garipsedim panik yaptım
evde bir oğlum vardı bir erkek çocukla çok rahatsınız evde ama kız evlat örnek alacak sizi
bir kız evlat bebek nasıl olur nasıl büyütülür kafamdan hep sorular geçti önce
ama sonra allah şükrettim hep ikiside iyiki kız dedim birbirlerine destek olur dost olurlar dedim

benim ablamda var abimde ama ablam bana herkesten yakındır
kız evlat başka yaa ne bileyim daha içten sanki daha candan
tabiki hayırlı evlattır aslolan ama kızlar sanki ailelerine daha yakın daha bağlı gibi
ben annemi babamı 1 gün aramazsam yatamam mutlaka hergün görmesemde seslerini duyarım
ama eşime bakıyom bazen ben zorla arttırıyorum annesini babasını

sonra dönüp bakıyorum kızlarımı düşünüyorum ayy ne güzel arkadaş gibi olurum her derdimi paylaşırım diyorum
allah herkese önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin tabiki ister erkek ister kız ikiside canımız

...ben annemi babamı 1 gün aramazsam yatamam mutlaka hergün görmesemde seslerini duyarım
ama eşime bakıyom bazen ben zorla arttırıyorum annesini babasını

sonra dönüp bakıyorum kızlarımı düşünüyorum ayy ne güzel arkadaş gibi olurum her derdimi paylaşırım diyorum
allah herkese önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin tabiki ister erkek ister kız ikiside canımız[/QUOTE]

Benim de ikiz yegenlerim var ikisi de kız. Çok tatlılar.Yarın da doğum günleri.4 yaşına giriyorlar. İkiz zor tabi ama ilerde arkadaş oluyorlar.Hayirlisi insallah :)

Valla helencım haklısınya bu kaynana milleti başımızı beklıyo psde benımkı 5 dakkada bır sorardı kımnle konusuyon dıye onlara gore boş işler gerçi benim anneme görede boş eski topraklar boyle dusunuyo demmekı bı gun konusuyolar ınternet soyle kotu su şuna kaçtı falan aman tepem attı valla herkesı aynı zannedıyolar he dedim babaaannem dedemı tiwıtırda bulmus kaç mış dedimm Halamda yahodan bulmus evlı birini kaçmış dedım dahada ses etmedıler valla ınan varya kendi ailemin yüzünden kızım olsun istemedim gerçi allahım bağışlasın onlar beni kızlarım kimse karışamayacak onlara kızım 5 e gıdıyo tuutrdular okutma dıye allahtan eşim odun modun ama medeni yanii allah için :18: Sonuna kadar okutcam der hep ınan hep çevreden çekıyoruz ne çekiyosak valla

maaşallah sayfa sayenizde ilerleyecek, ne güzel gel tabi helencim yetti gari.kızım takdir aldı bu arada dershanede de sınıf atladı dua edin kızlar istediği yere girsin kızım
maşallah esmncim allah gonlune göre versin inş kızın nereyi istiyo inş hakkettıgı dereceyı alır benım hayalım hep eczacı olmaktı ama kısmet evde çocukların eczacısı oldumşimdide 12 yaşındaki kızım istio eczacılığı kısmet gerçi okusunda bir mesleği olsun yeter hayat şartları çok zor bu arada paşan nasıl benim cadıda yaramazlık tavan yaptı 10 şubatta 2 ye gırcek inş

ya asudcum takma kafana gerçi ben allah içim nıye kız oldu olsun bıdahakı erkek olur lafını hiç duymadım benımde 2 kızım var bırı 12 bırıde 2 yasında ama ınankı ıykı kızm olmus ben sahsen cok yalnnızım bır erkek kardesım var ve arkadaslarımın tek kıskandıgım seylerı ablaları bacılar oldu ben ot gıbı yalnız gezerken onlar hep beraberler ınan varya kızlarım cok sanslı hiç kımse takmasın kafaya oglanda olsa kızda olsa evlatlar bızımya 5 parmağımızdan hangısıne kıyabılrızkı ınan vatya teyzemın ve kaynanamın ortak lafıdır kızı olmayanın dostu yoktur Kaynanamın 2 oglu oldugu ıcın bana ınat 2 kız dogurdun der akllı eltımınde 1 oglu var ıns bır oglun daha olurda yalnız kalasın der Yane ne doğururusan doğur yaranmassın kımseye allahım evlatlarımızın acısını gostermesın ıns

Hukuk ilk tercihi bakalım çok stresli o da ben de.Kova burcu senin ufaklık ayyyy çok zor kova,annem eşim görümcem hep kova

Hukuk ilk tercihi bakalım çok stresli o da ben de.Kova burcu senin ufaklık ayyyy çok zor kova,annem eşim görümcem hep kova
allah gonlune gore versın de bir bayan avukatımız olsun inş sular bulanmadan durulmaz mıs bunlarda gecer canımama esmenım yapma kova burcu çokmu zorya inan varya ben buyugunu nasıl buyttugumu bıle anlamadım hemde 19 yasındaydım valla bunda fııttrdımya cok zor bır çocuk inanki dediğim dedik öttüğm düdük misali inan varya artık bebek gorunce sevesım bıle gelmıyo etrafta hastasıyımdır bebeklerın bu cadı bendeki çocuk hevesimi mahvettiallah acılarını gostermesın inş az biraz buyusede ayak latından çekilseler zaten ömür boyu bitmez evlatların derdı şimdide öksürüyoya sankı karda uyutuum valla evde hapısım resmen yıne hasta yıne hasta acaba dıyom benmı bunalımdayım annelrın hepsımı aynı bide çalışmayı çok özledimya allahım emeklerımızı boş cıkarmasında inş sen ızmırın nersındesın ben bornovayı ıyı kotu bılırm

Ceylan cım valla kova adamı deli eder sonra da sen zaten deliydin deyip kenara çekilir. Çok inatçı,dediğim dedik kafasına koyduğu birşeyi ne pahasına olursa olsun yapar.Sana kötü bir haber büyük kovalar küçüklerden daha çekilmez o yüzden çabuk büyümesin senin ufaklık.Ben Hatay dayım canım.

Ceylan cım ben İzmir Hatay dayım.Sen izmir in neresi diye sorunca Hatay dedim bende.Konak tarafı oluyor biliyor musun?Bu arada bende aslanım burçlara çok takıldığım söylenemez ama dikkat ederim gözlemlerim kovaları çok iyi biliyorum çünkü onlarla çevriliyim kızım yengeç benimde oğlum ikizler.Boğa burcu olupta aptal gördüm dersem yalan söylerim zekiler 3 kuzenim boğa 2 si yıldız teknik üniversitesinde(ikizler)ablaları da çapa da doktorasını yapıyor diş hekimi bu arada kova burcu içinde dahi burcu derler çoğu zeki oluyor ama öyle olmayıp kendini zeki zannedenlerde var tabi

ya kusurabakma arkadasım izmiri oakadar detaylı bılmedıgım ıcın kafam karıstı ben daha zıyade bornova termınal ve kordonunu bılırım babamın dayıları orda toplasan 3 kere gıtmıslıgım vardır neyse canım ınş sen ist gelırsen banada gelırsın tanısırız haklısn valla bogalar cok akıllı ama asla bır aslanlabaşa çıkabılecek kadar deyil:18: neyse canım annemler gelıyo kalkımda accuk evı toplım ay ıstanbulda okadar guzel bır kar yagıyokı ınan pencerın dıbındeyız kızlarla kendıne ıyı bak gorusuruz

Kızım geldi dün istanbul a arkadaşım karşıladı oradan da Çorlu ya geçti teyzemle eniştem öğretmen özel ders alacak onlardan haftaya pazar dönecek inşallah o zamana kadar kar biter

kızlar nasılsınız..ıyız bız şukur..evlatlarınız ınşallha guzel bı yer tuttururu gururlarımız olsunlar ınşallh..
kızlar yaa ben 3.bebegı yapayımmı..

kızlar nasılsınız..ıyız bız şukur..evlatlarınız ınşallha guzel bı yer tuttururu gururlarımız olsunlar ınşallh..
kızlar yaa ben 3.bebegı yapayımmı..
AYYY HELENİM GELMİŞ ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTURANA NELER YAPIYON ANLSILAN ÇOCUKA KARAR VERDIN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
BAKACAK OLAN SENSİİN BİZ NE DİYELİM :44: ALLAH GONLUNE GÖRE VERSİN İNŞ HAYIRLISIYLA Bİ ERKEK YAKISIR YANİ BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMEM AMA BİR ÇOCUK DAHA NE SAĞLIĞIM NE KAFAM KALDIRIR ÇOK BİLE 2 TANE BANA BİRAZDA KENDİ HAYATIMI YAŞAMAK İSTİYORUMM BU ADAMLARA DEYİL 3 TANE 5 TANEDE DOGURSAN YARANILMAZ YA İNŞ ALLAH SENIN VE TUM ISTEYENLERINE GONLUNE GORE VERSIN İNŞ

bılmıyorum bence ceylankafam karışıyo.aslında benım kocaya ıkıncı bıle fazlaydı.ama dayamanıyosun işte.şimdi yapmayayaım dıyom.sonra yok bıgun keşke yapsaydım dersem ya dıyorum.o kadar kararsızımkı.bide malum yaş geçiyo bı kaç yıla kadar yaparsam yaparım sonra kaldıramam zaten.alalhım herkesın gonlundekını versın elbet ama ınan kararsızım..offf

vallla helenım 6 ay oncesıne kadar bende kararasızdım 3 . Için ama artık dıyomya kader artık asla düşünmüyorum artık buyuk kızım 12 yasında benim tansiyonum 18 lerde doktorum bır daha hamıle kalman dırek ıntıhar etmendır dedı Valla bu adam için canımı yolda bulmadım ben resmen tek başıma çocuk buyütuyorum zaten 2 var 2 tanede düşüğüm var allah ısteysedı onalrıda verırdı Ha bugun esramın dogum gunu teyzelelerı kızım artık 2 yasındaaaaa Inş 12 sınıde kutlarım hayırlısyla allah hepımızın evlatlarını bagıslasın inş

doğum günü kutlu olsun tatlı cadının allah ım uzun ömür versin.ah be ceylancım kocasıyla çocuk büyüten kaç kişi vardır bilemiyorum artık eşim yardımcıdır bana ama gene de herşey bize bakıyor canım çocuk 2 yaşına geliyor daha baba demiyor anne anne anne

Erkeklere herşey çok ama ne yapacaksın canım çocuk konusu da bence sen onun niyetine girmişsin bu arada olursa olur zaten zaman geçtikçe yok yaşım geçti yok sabrım kalmadı diyerek rafa kaldırabilirsin gerçi kader kısmet arkadaşım benim nasıl oldu oğlum aklımda yokken çıktı geldi bunun üzerine ben tüpleri bağlattım dr sordum bu şekilde ham,ile kalır mıyım diye valla kalırsan bebeği peygamber sayarım dedi kordonu kesmiş,yapıştırmış,bağlamış.Allah bilir gene de.Senin de Allah gönlüne göre versin canım

slm arkadasım çok sagolasın tebriğin için hayrlısıyla buyuselrde çok zor be arkadasımm :2:ınan benım esım hiç ilgelenmez ben bir gece yanımızda sabahladıgını bılmem hele buyugugunu tamamen ben buytumm allah bagıslasın onlarla buyudum ben allahım bagıslasın bu evlilikte tek kazancım onlar bende bi gün rahat edecem bende mutlu olacam dıye avutuyorum kendımı yoksa inan değil 3 çocuk 4 tane çocuğa bile hayır demezdim inan çok pozitif çok sabırlıyımdır kısmet böyleymiş alalh bugunlerimizi aratmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…