sağol esmerncım yokya bu adamlara 2 .ci çocuğu yapmak buyuk hata bence ınan varya cocuk yaptıgım ıcın deyıl ama bu adamdan yaptıgım için çok pısmanımm okadar sorumsuz okadar bencılkı acaba dıyom bana carptı pıyango yoksa erekelrın genelı odunmu offfffffff aynen bende cok sıkıldım 4 yasına gelse hemen krese verıp calıccam yoksa evde cıldırcam ah bakamn olsa sımdı baslıcamda yok malesef kımse cocuguma bakcakk
abla oldu sagolda nasıl degıstırcem ben bunu basınca dırek resım cıkıyo resmın ustune tıklıyom acılmıyokı sankı cok kılo vermıs gıbıcnmmmm yeni tickerinnnnn simdik olduuuuuu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wmRPK6k/weight.png
duyguu.yok bacım ben bu sıme mesaj gonderdımm.bıde sen msn kullanmıyonmu kız..canım valla ozledım senıde gelın arada ne olurGece gece kizi da adami da uyuttum geldim. Benim mesaj sayim az diye gitmedi sana mesajim. Burdan yazauim dedim.Aysenin annesi duygu ya mi yazdin mesaji. Benim mesaj kutumda bir mesaj var o da son mesajin. Bak uzuldum simdi. Sen benim kiz kardesim gibisin. Hic gorusemesem, haber alamasam bile hep dusunurum seni. Sende hissediyorsundur bu gibi duygular karsiliklidir. İnan cokuzuldum bana hic bir mesajin gelmedi.
İki elim kanda olsa sana yazarim canimin ici..
Hamileydik. Dogurduk iki yasina getirdik bak kicuk kizlarimizi.
Nasilsin sen neler yapiyorsun iyimisin rahatmisin.? Yaz bana mutlaka. Bende mesaj sayimi yuze cikarayim da ozelden yazayim sana..
Sen simdi uykunun en tatli yerindesin. Opuyorum seni iyi geceler
selam kızlarr.kaynanam gıttı şukur yaza kadar bı aksılık çıkmazsa rahatım.:)) kış ya erkenden hava kararıyo ufaklıkla ugraşıyoruz.ne bılım eskı hevesım bı turlu gelmıyo yerıne.( bende bunaldım artık evde ıkı çocukla.tek başıma bıle dolaşmak ıstıyorum bı uyumak ıstıyorum.of sıkıldım yaz gelse dımı..
Hadi gözün aydın hatta gözümüz aydın yaz gelsin evet ya, ben de grip oldum ilaç kullanıyorum 3 gündür.
ne yapalım helencim biz arada takılıyoruz sen yoksun oratalarda kız kaynanan basınımı beklıo bılgısayarda senın kız ınsan arada gırer yazar bız ne yapalım 2 çocukla hastalıklarla urasıyoz elbet bunlarda byucek bızde rahat etcez inş :2:hakketn kış çok sıkıcı ya yazınen azından rahatca atıyoduk kendımızı dısarı herkese kolay gelsın ben kaçar accık uyım barekızlar yaa bak ben kaynanayı saldım ara ara gırıyorum artık.sizlerde gelın yahu..karşılaşamasak denk gelemesekte yazın bışeyler geıp okuyoz işte.hadı optum sızlerı..
merhaba iki kız anneleri.....
evet bende ikinci kızıma hamileyim artık merak ediyorum iki kızı olacaklarının duygularını seviniyorlarmı yoksa burukmu geçiyor hamilelikleri....
iki kızı olupta doganlar..büyütenler.nasıl bi duygu iki kız annesi olmak.anlaşıyorlarmı....
iyi yanlarını veya kötü yanlarını bahsedin bize...tavsiyeleriniz varmı iki kızı olan bir anne olarak......anlatın .paylaşın...tecrübelenelim.....
bende kısmetse ocakta dogum yapacagım..önceleri çok üzüldüm kızım olacak diye erkek bebek çok istedim ama olsun evladım saglıkla gelsin...artık merak ediyorum onu....
hadi buyrun ................turkbayragi
ne yapalım helencim biz arada takılıyoruz sen yoksun oratalarda kız kaynanan basınımı beklıo bılgısayarda senın kız ınsan arada gırer yazar bız ne yapalım 2 çocukla hastalıklarla urasıyoz elbet bunlarda byucek bızde rahat etcez inş :2:hakketn kış çok sıkıcı ya yazınen azından rahatca atıyoduk kendımızı dısarı herkese kolay gelsın ben kaçar accık uyım barekızım sayesınde 3 gecedır oturuyom off
maaşallah sayfa sayenizde ilerleyecek, ne güzel gel tabi helencim yetti gari.Kızım takdir aldı bu arada dershanede de sınıf atladı dua edin kızlar istediği yere girsin kızım
maşallh allh saglıkla kucagınıza alsın.bebek buyumuş gını tıvkerde.cınsıyetı ne ola:))iyi geceler hanimlar.bende 2. bebisimi bekliyorum heyecanla...
mrb benim 2 yaşında kızım var şimdiikinciye hamikleyim ama daha yeni o yüzden
cinsiyetini bilmiyorum çok güzel bir duygu anne olmak kız veya erkek annesi olmak diyemiyorum çünkü oğlum yok
ama oda evlat şu anda iyi anlaşıyoruz ama büyüdümü fena dinlicekler mi bakalım biz çok dinliyoduk ya
hayırlısıyla doğsunlarda
iyi gecelerrr
Çok güzel bir kızım var.Önce erkek gibi demislerdi.İçten içe üzülülür gibi olmuştum.Hep kızım olsun isterdim.Sonra kız dediler havalara uçmuştum.İlerleyen aylarda içimi bir endişe kaplamıştı.Ya erkek olursa diye.Onun yüzüne nasıl bakıcam diye düşünmüştüm.Allahtan kzıım oldu da bu yükün altına girmedim.Şİmdi hamileyim ve cinsiyeti hiç umurumda değil.Aklım başıma geldi.Hemcinslerimin, kız olduğu için burukum lafları da beni çok üzdü.2 kız bir erkek kardeşiz.Dert ortağım ablam oldu, abim değil.Kızımın da bir kiz kardeşi olmasını isterim.Ama aksi içimi nasıl buruk yapabilir,üzebilir ki.Çocuğu olacağı için üzülmekten başka birşey değil.Ben doğduğumda ailemin, kız olduğum için üzülmediğini,çocukları olduğu için sevindiğini bilmek çok rahatlatıcı.Şimdi,kız ya da erkek değil, bir bebeğim olacak diye mutluyum ben.Bence, yapanlar için söylüyorum,bebeğinize haksızlık etmeyin.Oğlu olup bununla övünenleri de komik buluyorum.Kızım olucak der sevinirsin,oğlum olacak der sevinirsin ama bazıları da oğlum olacak deyip abartıyor.Bu bir ayrıcalık değildir.Oğlu olmayanlar bunu kabul etse, bir övünme meselesi olmayacak.Arkadaşımın kızı olmuştu,memleketinden gelen akrabasıyla hastanede karşılaşmıştık.3 oğlu varmış.Kabara kabara, üzülme demişti.Şok olmuştum.Neye üzülmesin yahu.Nur topu gibi sağlıklı bir kızı olmuş.Annemin dizinin dibinden ayrılasım gelmiyor.Hergün görsem doymuyorum.Eşim de sağolsun annemlere yakın ev almamıza sıcak baktı.Abim de annemi çok sever tabiki yanlış anlaşılmasın ama anneye kız çocuk daha yakın oluyor.İki kız demek her dize bir kız demek. :) Daha ne olsun.Keyfini çıkaracağınız günler gelecek. Ben bu sefer cinsiyetini öğrenmesem de süpriz mi olsa diyorum.Ama eşim de alacaklarında sorun yaşarsın diyo.Bakalım.Daha çok var.
Etraf her zaman her seyi soyluor. Aslinda aldirmayiz da esler bir oglum olsa olursa vb bisey soylediginde demekki icinde var diyorum. Hep erkek cocuklarina bakar. Farketturmeden
Ama olsun benim dunya guzeli,akilli bir cimcimem var. İkincisi de kiz olsa rabbim bilir bnim icin en iyisini hiiiiic muhim degil yani. Allah hastalik bela vermesin insallah. Evet cok istiyorum saglikla hayurlisiyla bir oglum olsun. Olmazsa olmaz yani kader kismet.
Yalniz her dize bir kiz lafini cok tuttum. Super super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?