Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

canım çocukların kaç yaşında Allah aşkına bu devirde üç öocuk fazla değil mi onlar ister olan bize oluyo büyütürken 16 aylık kızım var ikinci doğurmakta kararsızım valla

canım çocukların kaç yaşında Allah aşkına bu devirde üç öocuk fazla değil mi onlar ister olan bize oluyo büyütürken 16 aylık kızım var ikinci doğurmakta kararsızım valla

canım benım kucuk 21 aylık oldu:) aslında 3 cocuk fazla degıl maddı yonden bakana dıyelım..severımde cocukları ama oyle bı koca varkı bende ınsanı strese sokar.bıde 2 kız olunca üçüncüde kız oalacak korkusuyla yapamıyorum..aslında oyle bı kocaya 2 cocukta fazlada neyse işte..zaten yavaş yavaş cocuk olayından cayıyorum.bende bu korkuyla ucuncu bı cocuk yapamam gıbı.
sen neden yapmak ıstemıyorsun 2 cocuk cok ıyı oluyo .kardeş şartlar el verıyosa yapılmalı bence.ondan guzel bı duygumu varkı:)

arkadaşım allah sabır versin kardeş güzel tabiki çalışıyorum bakamam gibi geliyo ya kayınvalidem bakıyo ama bi de bana sor

slm kızlar nasılsınız helen sukur arada: ura boyle hakkaten dıger kızlrda yok neyse kendınıze ıyı bakın

ayol nerelerdesiniz öldünüz mü hepiniz birden

esmen nasılsın arkadaşım.. bende bakınıp duruyorum tanıdıklardan göreyim diye
herkes ikinci kızı doğurdu kenara çekildi güzelim.
topikte ikinci bebeği nasib olmayan bi ben mi kaldım ne
bekliyoruz bakalım rabbimden hayırlısı.. 2 günüm kaldı şimdilik..

huu bak bek gelıyom siz olmuyosunuz
yahu kaynanayla hayat nasıl gecerse öyyle gecıyo işte hayat.neyse 1 ay kaldı...

sız nasılsınız yazınbakım.esmen paşa nasıl ıyıce azma yaşları geldı ya.ben kucukle baş edemıyorum bu aylarda.aglıyo yırtıyo kendını dedıgı olmazsa.sinirlarım harap oldu kendımı sıkmaktan.elıne verdıgım şeyı ya alıp atıyo .bı sınır var ustunde.suları ıcmez ya halıya doker yada ustune.yemegıde kendım yıycem dıye tutturuyo ama ızın verıncede fecı oluyo heryer makvoluyo ınsan dayanamıyo.eger ısırsrcı olursanda tepınerek aglıyo off buyusun artık cok yoruldum inanın.
gecen eşimlede konuştuk yok yapmayacagız cocuk falan.hem cok yorulduk ve yıprandık hemde ıkımızdede o cesaret yok.ıyıden ıyıye kapatıyoruz konuyu...
gıymatlım rabbım bı saat verdı o gunu beklemedesın.inşallh cabucak gelır ıkıncı kuzun cok cabalıyosun emeklerın boşa gıtmesın inşallh.en kısa sürede mujdelı haberlerını beklıyoruz.

Son düzenleme:
ooooo Helen ciğim hoşgeldin oğlum kolunu kırdı bilipte sormuşsun azman olur kendileri yaş ağaç kırığı dedi doktor 15 kasımda çıkacaktı alçı 7 ekimde kırdı bu arada 17 ekimde kendi alçısını kendi çıkardı oğlum çok yaramaz ondan da vazgeçtim yeme problemi var yemiyor ya da yediğini kusuyor canımdan bezdirdi valla o kadar zor yediriyorum ki aman çok şükür yedi demeye kalmıyor hepsini çıkarıyor üst baş etraf heryer batıyor e benimde sinirlerim kaldırmıyor artık

aa cıdımısın.nasıl oldu ya.hay allah.çok buyuk gecmış olsun esmencim.kotunun ıyısını duşunerek yıne şükür dıyelım
ben epey yıprandım kafam kaldırmıyo artık.sınır stes uzuntuler zamanında tabı epey yıpratmış benı artık hıc bışeye tahammul edemıyorum.eger yemıyosa bırakıyorum koşmuyorum arkasından.ama onunda gelıp acaıktım demesını beklıyorum ama yokk.sankı yenı yenış gıbı umurunda degıl.ben dayanamayıp yıne ısrar deıyorum ye dıye ıyıce harap oluyorum.adam akıllı yeseler buyuseler ne olur sankı..
şimdı nasıl pekı ıyımı..

Maaşallahı var canım dur durak bilmiyor 1 hafta sonra röntgenini kontrol amaçlı tekrar çektireceğiz sandalyeden uçtu buarada o zaman kırılmış şu anda ne yapıyor biliyor musun arabasının 2 pilini çıkarmış kulaklarına sokuyor kendine takviye yapıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…