slm helenım ya takma boşver kimseyi içinden geliyosa bakabilıyosan neden olmasınnn allah gonlune gore versın ıns çok zordur aıle baskısı bilirim benimde erkek olsun dıye degılde nıye 2. Dogurdun dıye topa tuttular valla tansıyonum varya herkes canını yoldamu buldun dıye kızdıbir bilsem ne yapacagımı..artık sabırsızlaştım bende.yoruldum.yıprandım..yıne kız olursa çokerım ben artık..korkuyorum nı yandanda çok ıstıyorum.anlamıyorum.ne yapacagımı bılemıyorum..annemlere sorsan hıç deneme bıle dıyo kadıncagız.senınde 3 kızın olur senden sonra ben çok uzulurum dıyo ( biz 3 kız kardeşiz )...eşim tarafı bı tanede daha yapın bıtsın çocuk işinız dıyo..eşim erkek oalacaksa hemen yapalım dıyo ..evet ben muneccınım..erkek olacagı kesınya..vallahı yoruldum...
Bence dogurma.Bu kadar kız cocuk erkek cocuk ayırıyorsanız dogurmasan daha iyi.Benim kızım için, ya da karnımdaki için, ki cinsiyeti belli degil, boyle dense konuşulsa yıkarım söyleyenin dünyasını,ki çok şey yaptım.Kimene.Allah'ın verdiğine nasıl bu şekilde karışılır da bir anneye bunlar söyletilir.Damızlık değilim ki ben.Canımdan can veriyorum ben.Gecemi gündüzüme katıyorum.Hele kocam, erkek olacaksa hemen dogur dese ne yaparım bilemiyorum.Bir kadın olarak, kız olursa çökerim diyorsan iyisi mi doğurma.Çünkü doğurursan bebek için kötü olur.Dışlayabilirsin ya da yüzüne bakmaya cesaretin kalmaz.Kumar değil bu.Erkek doğurmak için çocuk yapılır mı?Kız,erkek bütün dünyamız onlar.Ben de kadınım.Daha önce de belirtmiştim.Kız/erkek ayırt etmeyen bir ailede doğup büyüdüğüm için çok şanslı olduğumu artık daha iyi anlıyorum.Tek seçemediğim anne-baba-kardeş..
Kayinvalidemin bendeki tüm saygısını yitirdiği gün kiz doğuracağıma üzüldüğü gündü.Ağzımdan çıkanları duymadığım nadir günlerden de biriydi.Aylarca görüşmedim.Sonra yarim agiz konuştum.Şimdi sanirim kiz ya da erkek merak bile etmeye korkuyordur.Kimseye çocuklarım hakkında yorum yaptırmam.Siz de yaptırmayın.Gurur duymalısınız dünyaya getirdiklerinizle.İnsan çocuklarını nasıl ayırdedebilir.Sorulduğu için dürüst bir şekilde düşüncelerimi söyledim. Yorumlarım umarım kimseyi incitmez.Tamamı kendi düşüncelerim, kimseyi de tabiki bağlamaz.Ama birşey yazmazsam da içimde kalıyor.
Valla bir ben boşum galiba
ne yapsın benim oğlan düz duvara tırmanıyor çok yoruluyorum çok helencim sabrım hiç yok canım ya
ah be ceylanım tansiyon bende de var ve tansiyonu olan insanların tahammül gücü azmış aynı benim gibi kavgacı oldum valla hiçbirşeye tahammül edemiyorum ne olacak benim sonum bilmiyorum benim oğlanda biraz önce kumandayı yüzüme fırlattı 2_3 tane vurdum poposuna bacağına gözüm döndü
merhaba kızlar...
tesadüf eseri bu topiği gördüm...
benimde 2.5 yaşında bir kızım var.şimdi ikinci kızıma hamileyim....
başta içimden hep erkek geçti ama şimdi alıştım..
biz bi kız bi erkek kardeşiz...hep bi abla yada kız kardeşim olsun istemiştim..kızlarım bu anlamda şanslı olacaklar...
inşallah çok güzel anlaşırlarr..
helen esmen
Allaha şükürler olsun ben hamileyim kızlar
hoşgeldın canım.buldın burayı demek.allahım saglıkla gelmeyı nasıp etsın..ınan çok guzel oluyo ıkı kız yaşadıkça anlıyosun:)
QUOTE]
ee sonunda buldum.....
bakalım yaşadıkça göreceğiz bizde..seviyorum kızlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?