Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

slm kızlar bend eepiduralli sezeryan oldum kızımda, aynı şeyleri bend ehissettim, doğumdan bişey anlamadım zaten çok şükür. İğneyi vurdular ben korku ve heyecanla etrafıma bakarken doktorlar soru soruyor şu bu derken yattım önüme bişey kapattılar baya baya uyuştum . O sırada içerde müzik çalıyor doktorlar kendi aralarında konuşuyor şakalaşıyor şu bu derken zaten 10-15 dk içinde bende bekliyorum daha başlayacaklar diye, birden masa sağa sola sallandı sarsıldım ve ne oluyor dedim korktum o sırada bebeişimin sesini duydum . İnanılmaz bir olaydı zaten ben hep ağalayarak gittim doğuma normal diye bekliyordum sezeryan olunca psikolojik olarak sarsıldım azıcık korktum ameliyathaneden :) ama keisnlikle bişey hiseetmiyorsun hemen 10 dk içinde alıyorlar çocuğu sen kendin hakkında bilgi verirken :))

sonra kızımı gösterdiler kokladım öptüm götürdüler herşey iyimi sağlıklımı eli ayağı düzgünmü dedim evet dediler:) Sonra hani filmlerde olur ya ışıklar lambalar kayar gözünüzün önünden , aynen öyle oldu dedim bana bişey oluyor tansiyonum düştü galiba korktum hayır dediler sakin ol sana iğne yaptık sakinleştirici dediler. Ben sonrasını hatırlamıyorum.Uyumuşum:)) Herşey bitmiş bana hadi kalk canım bitti çıkıyorsun diyorlar ama ben gözlerimi açamıyorum tekrar uyuyorum.Oda agidene kadar beni uyandırmya çalıştılar sonund auyandım ama gözlerim kapanıyordu:))

bu seferde biliyorumki herşey aynı olacak ama insan korkuyor elde değil, tansiyonum düşerse çıkarsa diye korkuyorum heyecandan:))

Aaaa taze anne gelmis. Hosgeldin Helencigim. Iyi olmaniza cok sevindim. Ilk zamanlar biraz stresli zor ama cabuk geciyor. Allah yardimcin olsun.

Gulyhas, sen Azeri misin bacim :) Sen ikinciyi kiz mi bekliyordun. Erkek diye hatirliyorum yanlis degilse. Ozel birsey yaptin mi??

canım benim o kadar çok şaşırdım ki msjnı okuyunca..o kadar çok sevindim ki anlatamam..
nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim..Allah razı olsun senden ebrucum..Allah senin de gönlündekini nasib etsin..bundan böyle ben de sana duacıyım...:)))))))))))))
sen de kendine iyi bak canım..:)))

canım bugün adet olmam lazım,kasıklarım ağrıyo ama bilmiyorum,bakalım....
olmazsam yarın test yaparım...
hamilelik belirtisiyle adet belirtisi tıpatıp aynımı ki kızlar yaa?hastalancakmışım gibi kasıklarım ağrıyo benim...
bir haftadır da sık idrara çıkma durumu var....bitek belirti o..:)

evet belirtiler çok benziyor hayırlısı olsun bakalım. bugünü hele bi atlat bilmiyorumkismile

yok canım azeri değilim, hayırdır nerden aklına geldi azeri diye:))

Ben ikinciyi bekliyorum inşallah erkek bebişim doğru hatırlıyorsun:))

Valla özel bişey derken yum takibi yaptırdım yum günü oldu klomen çat iğnesi, kırmızı et tuz yedim 1-2 ay öncesinden, ilişki öncesi eşime soğuk duş + kahve en önemlsiide dua ve namaz tabii

kızlar çok giremiyorum biliyorum ama hava soguk oldugu için çocugun odasından pek çıkmıyorum.arada bi gelip girmeye çalışacagım.
sosemu üzülme canım. inşallah olacak onunda bi zamanı var işte.sabır...
gulyhas tekrar gelmişsin ne güzel çok uzamıştı bu yasak.tombilubununda oglu olacagı kesinleşmeş.çok sevindim.allah ikinizinde evlatları hayırla dogsun inşallah.
ben kızlarımla iyim.biraz ablamız kıskanıyo ama olacak artık ne yapalım.evet biraz zor oluyo kimse kalmadı artık yanımda.havalar iyi oysaydı daha iyi olurdu.soguk olması bi yerde topluyobizi.neyse yine girir yazırım inşallah.hepinizi öpüyorum.

selam helen nasılsın .bende yalnız kaldım annemler gitti gerçekten zoroluyo iki çocuk bakmak allah yardımcımız olsun.

doğumdan sonra anne gidince insan damdan düşmüşe dönüyor. ikinci bebekte de minareden düşmeye döner galiba bilmiyorumkismile

selam helen nasılsın .bende yalnız kaldım annemler gitti gerçekten zoroluyo iki çocuk bakmak allah yardımcımız olsun.

doğumdan sonra anne gidince insan damdan düşmüşe dönüyor. ikinci bebekte de minareden düşmeye döner galiba bilmiyorumkismile

iyim sagolun.evet çok zor iki çocukla.büyükte küçük gibi davranıyorsa dahada zor oluyo.çok yoruluyorum ama olsun ne yapalım.evet evde annem varken daha iyiydi en azından yemek derdim yoktu.tabi büyük kızımla ilgileniyordu.ayy ne rahattı.tabi herkesin işi bir evi var.olsun evlat güzel şey ama sndende götürüyo.yani yıpratıyo.

helenxcim canım valla sırf sen neyapıyosun diye girip bakıyorum
zorluklar başlamış olsun zamanla düzene girecek inşallah
ahhhh bende şimdiden kara kara düşünüyorum ne edicem diye
benide hiç unutmamışsın sağol canım benimmm
sende prenseslerine iyi bak annesiiiii
ilerde çok yardımlarını göreceksin inşallah
öptüm seniiiiiiiiiii

selam ay zor valla ya evde oturmaktan sıkıldım artık dışarıya çıkamıyorum gezemıyorm.eşimle biraraya gelemıyorum ben bebekle birlikte kalıyorum eşimle biraz başbaşa kalalım diyorum .sankı anlıyolarmış gibi ikisi birden uyanıyo ağlıyo yaaaa bune beee kafayı yiyecem yaaaa.olumunekankayizsmileklava:

üzme kendini canım..
ben eminim bigün olacak ve işallah çok güzel bıcır bıcır lülüş bi kızın olacak senin...
sadece dua et.

sesomu canım,hamile kalmakta mı problem yaşıyorsun yumurta takibi yaptırsan doktorda kesin sonuç alabilirsin belki

kızlar sağolun,teselli etmişsiniz beni...
2-3 aydır deniyorum ben arkadaşlar,çok uzun olmadı yani...
hele ilk ay sadece 3-4 defa denedim,onu saymazsak 2 ay diyelim...
6 ayı geçerse giderim doktora diye düşünüyorum..
çünkü öncesinde gittim,bi sorun yok demişti...
dua edin kızlar da çok bekletmesin kızım beni...

bu arada 2 çocuğun ne kadar zor olduğunu bilirim..
ablamın 2 tane birbirinden tatlı oğlu var..yerim ben onları,çok tatlılar çok seviyorum ama 1 saatten sonra tahammül etmek biraz zor oluyo...:sm_cool:
ama olsun büyüdüklerinde rahat etceksiniz....
sağlıklı olsunlar da...:))

Gulhas Azerbaycanda cok yaygin bir isim. Ordan cagrisim yapti. :)
Allah saglikla kavustursun ogluna. Ben de erkek diyetine basladim bakalim. Bol potasyum sodyum ve kisitli kalsiyum ve magnezyum. Bol tuzlu etli.. Ama zor oluyor biraz. Ben normalde tuzlu yiyemiyorum pek. Nisan gibi denemeyi dusunuyoruz artik.Bu aralar esim hep sehir disinda oluyor O gununde. Ama bahar aylarinda hamile kalinca kiz olabiliyormus daha cok. Dua et bana da. Rabbim hayirli saglikli bir evlat versin.boshayallersmile

Helencigim, cok zor oluyor baslarda. Cok bunaldiginda, bu gunler de gececek deyip sabret. Kendine program yapmaya calis. Zaten zamanla duzen oturuyor ama isler yetismiyor vs diye hic kafana takma. Hepsi gecici. Opuyorum prenseslerini..

Sesomu, bu ay da olmamis canim. Allah tan hayirlisi. Bence bebek dusunuyorsaniz cidden bir doktora gorunun. Bir sorun yoksa icin rahat olarak devam edersin. Allah korusun varsa da tedavisini olur yaparsin guzel bebisini.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…