hayir, kesinlikle hicbisey hissetmiyorsun.gogus hizasindan alt tarafi felc oluyo zaten.bende ameliyat sirasinda `simdi kesecekler,hissedicem`falan diye kesmelerini beklerken bir anda kizimi karnimdan cikarmaya basladilar.nasil anladin diyeceksin,karnimdan disari cikarirken ben saga sola sallandim.epiduraldanmiydi yoksa o anki psikolojimdenmiydi bilmiyorum ama sersem gibiydim ameliyat esnasinda.dogum sonrasi tebrikler diyen ameliyat ekibine tesekkur ederim bile diyememistim o anda.
sanirim o korku panikte hastaneye gidene kadar suruyor.sonrasinda hersey cok rahat gelisiyor.
helencim benim kizimla adas oldular kucuk kizin
rabbim adiyla yasatsin insallah
sesomuu kizz cok tatlisin sen inan bana senin bi kizin olucakk coook dua ett
senle hic yazismadik ama sanaa cook dua ettim
rabbim gonlundeki prensesi getirsin sana
kendimi goruyorum sende
ama benim icimdeki erkek evlat sendekide kiz
insanoglu cok nankor rabbim affetsin
ama rabbim dua kapisini kapatmaz hicbir zaman sende benim icin dua et emi........
herr aklima geldiginde dua ederimm
hayirlisi kal sagliklaa
Aaaa taze anne gelmis. Hosgeldin Helencigim. Iyi olmaniza cok sevindim. Ilk zamanlar biraz stresli zor ama cabuk geciyor. Allah yardimcin olsun.
Gulyhas, sen Azeri misin bacim :) Sen ikinciyi kiz mi bekliyordun. Erkek diye hatirliyorum yanlis degilse. Ozel birsey yaptin mi??
kızlar bu ay da olmadı...(((
kızlar bu ay da olmadı...(((
selam helen nasılsın .bende yalnız kaldım annemler gitti gerçekten zoroluyo iki çocuk bakmak allah yardımcımız olsun.
doğumdan sonra anne gidince insan damdan düşmüşe dönüyor. ikinci bebekte de minareden düşmeye döner galiba bilmiyorumkismile
iyim sagolun.evet çok zor iki çocukla.büyükte küçük gibi davranıyorsa dahada zor oluyo.çok yoruluyorum ama olsun ne yapalım.evet evde annem varken daha iyiydi en azından yemek derdim yoktu.tabi büyük kızımla ilgileniyordu.ayy ne rahattı.tabi herkesin işi bir evi var.olsun evlat güzel şey ama sndende götürüyo.yani yıpratıyo.
üzme kendini canım..
ben eminim bigün olacak ve işallah çok güzel bıcır bıcır lülüş bi kızın olacak senin...
sadece dua et.
sesomu canım,hamile kalmakta mı problem yaşıyorsun yumurta takibi yaptırsan doktorda kesin sonuç alabilirsin belki
kızlar çok giremiyorum biliyorum ama hava soguk oldugu için çocugun odasından pek çıkmıyorum.arada bi gelip girmeye çalışacagım.
sosemu üzülme canım. inşallah olacak onunda bi zamanı var işte.sabır...
gulyhas tekrar gelmişsin ne güzel çok uzamıştı bu yasak.tombilubununda oglu olacagı kesinleşmeş.çok sevindim.allah ikinizinde evlatları hayırla dogsun inşallah.
ben kızlarımla iyim.biraz ablamız kıskanıyo ama olacak artık ne yapalım.evet biraz zor oluyo kimse kalmadı artık yanımda.havalar iyi oysaydı daha iyi olurdu.soguk olması bi yerde topluyobizi.neyse yine girir yazırım inşallah.hepinizi öpüyorum.
yok canım azeri değilim, hayırdır nerden aklına geldi azeri diye:))
Ben ikinciyi bekliyorum inşallah erkek bebişim doğru hatırlıyorsun:))
Valla özel bişey derken yum takibi yaptırdım yum günü oldu klomen çat iğnesi, kırmızı et tuz yedim 1-2 ay öncesinden, ilişki öncesi eşime soğuk duş + kahve en önemlsiide dua ve namaz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?