selam ay zor valla ya evde oturmaktan sıkıldım artık dışarıya çıkamıyorum gezemıyorm.eşimle biraraya gelemıyorum ben bebekle birlikte kalıyorum eşimle biraz başbaşa kalalım diyorum .sankı anlıyolarmış gibi ikisi birden uyanıyo ağlıyo yaaaa bune beee kafayı yiyecem yaaaa.olumunekankayizsmileklava:
Helen e de dedigim gibi canim. Zaman cok hizli geciyor ve bu zor zamanlar da hizla gecip gidiyor. Kendine dert etme, onlar buyuyup annelerinin medari iftihari olacaklar insallah..opuyorumnanaktan
helenxcim canım valla sırf sen neyapıyosun diye girip bakıyorum
zorluklar başlamış olsun zamanla düzene girecek inşallah
ahhhh bende şimdiden kara kara düşünüyorum ne edicem diye
benide hiç unutmamışsın sağol canım benimmm
sende prenseslerine iyi bak annesiiiii
ilerde çok yardımlarını göreceksin inşallah
öptüm seniiiiiiiiiii
selam ay zor valla ya evde oturmaktan sıkıldım artık dışarıya çıkamıyorum gezemıyorm.eşimle biraraya gelemıyorum ben bebekle birlikte kalıyorum eşimle biraz başbaşa kalalım diyorum .sankı anlıyolarmış gibi ikisi birden uyanıyo ağlıyo yaaaa bune beee kafayı yiyecem yaaaa.olumunekankayizsmileklava:
kızlar sağolun,teselli etmişsiniz beni...
2-3 aydır deniyorum ben arkadaşlar,çok uzun olmadı yani...
hele ilk ay sadece 3-4 defa denedim,onu saymazsak 2 ay diyelim...
6 ayı geçerse giderim doktora diye düşünüyorum..
çünkü öncesinde gittim,bi sorun yok demişti...
dua edin kızlar da çok bekletmesin kızım beni...
bu arada 2 çocuğun ne kadar zor olduğunu bilirim..
ablamın 2 tane birbirinden tatlı oğlu var..yerim ben onları,çok tatlılar çok seviyorum ama 1 saatten sonra tahammül etmek biraz zor oluyo...:sm_cool:
ama olsun büyüdüklerinde rahat etceksiniz....
sağlıklı olsunlar da...:))
Helencigim, cok zor oluyor baslarda. Cok bunaldiginda, bu gunler de gececek deyip sabret. Kendine program yapmaya calis. Zaten zamanla duzen oturuyor ama isler yetismiyor vs diye hic kafana takma. Hepsi gecici. Opuyorum prenseslerini..
helencim 2 ay oldumu gerçekten. kırkın bile çıktı desene..
çok şaşırdım. zaman bu kadar çabuk geçti demek :bbo:
bende 2. kızımı bekliyorum ALLAHIN izniyle 8 haziran dedi doktorum sabırsızlanıyorum onu kucagıma almak için zaman geçmiyo sanki,helenx çok eski yorumlarını okumuştum senin 2. kızım olucagını ögrendigim zaman eminim bebegini kucagına aldıgın zaman unutmuşsundur herşeyi ,dünyanın en güzel varlıkları onlar RABBİM İsteyen herkese nasip etsin bunlar tatlı zorluklar ne şanslıyızki yavrularımız var RABBİM uzun ömürler versin meleklerimize
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
bende 2.kızıma hamileyim haziran başında alıcaz inşallah kucağımıza kızıma kız kardeş fikri çok huzur veriyor bana
bu arada belirtmek istediğim tüm belirtiler ve istekler erkek bebek üzerine idi ama hakkımızda hayırlısı kız evlatmış diyorum çünkü bir kız bir erkek her zman hoş geliyor insana ne yalan söyleyim başta içim burkulmadı değil
yinede sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur insallah
hoşgeldiniz..hamile olup ikinci kızımın olacagını ögrendigimde bi ben sanırdım ikinci kızına hamile olan.yani herkes istedigini yakalıyo nedenben yakalayamıyordum.herkesin bir oglu bir kızı vardı amam neden benim yoktu.hep öyle geçti zaman altı aya kadar kabullenemdim bir türlü kızımın olacagını.hep yanılmışlardır dedim.ama sonunda olmayacagını anca altı ay sonra anladım.bebegim dogdu.pek hevesli görünmüyorduk.eşimde öyle.o öyle olmasa belki hevesim gelecek amam ondada yok hatta kimsede yok.bebekmi geliyo bazıların haberi bile yok.offf işte böyle dogdu.kızım ya şimdi ne tatlı geliyo.annesi onu hamileyken çok üzdü amam o annesini üzmüyo.bende o üzmedikçe utancım daha artıyo.ne akıllı bir kızım var teyzeleri.gülüyo ...hoşuma gidyo.anne olmak başka..bide babamız dese çok seviyorum diye içim dahada rahat edecek.şuan bi baglantıları yok.yani genelde büyük kızımla ilgileniyo.bende küçükle.paylaştık gibi bişey.pe sevmiyo.ben bazen getiriyorum bak babası ne tatıl diye.evet tatlı diyo bi yanak sıkıyo okadar.canım sıkılıyo o öyle yaptıkça.sevse sende beni biricik kızımsın falan ne bileyim istiyorum.sanki sevmiyo gibi geliyo.seviyordur belki ama gösterse bide.oglan olsaydı kucaktan indirmeyecekti biliyorum.ne yapabilirimki bende çok istedim en az onun kadar.ama rabbim istemedi.elimden bişey gelmiyo kocam.ah gelseee....:1no2:
hoşgeldiniz..hamile olup ikinci kızımın olacagını ögrendigimde bi ben sanırdım ikinci kızına hamile olan.yani herkes istedigini yakalıyo nedenben yakalayamıyordum.herkesin bir oglu bir kızı vardı amam neden benim yoktu.hep öyle geçti zaman altı aya kadar kabullenemdim bir türlü kızımın olacagını.hep yanılmışlardır dedim.ama sonunda olmayacagını anca altı ay sonra anladım.bebegim dogdu.pek hevesli görünmüyorduk.eşimde öyle.o öyle olmasa belki hevesim gelecek amam ondada yok hatta kimsede yok.bebekmi geliyo bazıların haberi bile yok.offf işte böyle dogdu.kızım ya şimdi ne tatlı geliyo.annesi onu hamileyken çok üzdü amam o annesini üzmüyo.bende o üzmedikçe utancım daha artıyo.ne akıllı bir kızım var teyzeleri.gülüyo ...hoşuma gidyo.anne olmak başka..bide babamız dese çok seviyorum diye içim dahada rahat edecek.şuan bi baglantıları yok.yani genelde büyük kızımla ilgileniyo.bende küçükle.paylaştık gibi bişey.pe sevmiyo.ben bazen getiriyorum bak babası ne tatıl diye.evet tatlı diyo bi yanak sıkıyo okadar.canım sıkılıyo o öyle yaptıkça.sevse sende beni biricik kızımsın falan ne bileyim istiyorum.sanki sevmiyo gibi geliyo.seviyordur belki ama gösterse bide.oglan olsaydı kucaktan indirmeyecekti biliyorum.ne yapabilirimki bende çok istedim en az onun kadar.ama rabbim istemedi.elimden bişey gelmiyo kocam.ah gelseee....:1no2:
helencim gözlerim doldu okurken.. Rabbim eşinin kalbine merhamet ve yumuşaklık lutfetsin.. hikmeti ve gerçeği görebilmesine vesile olacak idrak ihsan etsin.. :Saruboceq:
helencım takma öyle şeyleri kafana.zamanla eşinde ısanacak senden çok sevecek emınım.benım eşim allahtan öyle soğuk davranmıyo ikisinıde çok seviyo erkek çocuk takıntısı yok ama benım var .ben ondan çok istiyodum erkek olmasını.bende etrafımda ya iki oğlu olan oluyo ya iki kızı bi kız bi oğlan çok nadır görüyorum şans eseri .helencim sen ne zaman hamile kalırsan üçüncüye bende senden cesaret alıp kalacam.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmiledelikafaduldensempatiksalakcinni
canım benim sende benim gibi düşünüyosun tek farkımız eşimin ikinci bir kız istemesi veya öyle gösterip çok iyi rol kesiyor ama merak etme kızın büyüyüpde babasına da düşkün olur inşallah o zaman baba da üzülür neden böyle yaptım diye ben evin 2. kızıyım ve babam merakla bekleyip hüsrana uğramış kız denilince zira kendine göre erkek beklentisi varmış ve şimdi derki o zman arkamı dönüp çıkmıştım üzüntüümden ama seni 10 erkek çocuğa değişmem diyorr pek sever beni kendileri:))
bu günler geçecek ama itiraf etmeliyim etrafımdakiler kesin bi yanlışlık var erkek dedikçe içimden keşke diyorum ve bir yakınım var benim 2.kızım olacağını duyunca iyiki oğlu olmadı sevincine karşı onu mutlu ettiğime karşı üzülmeye başladım çünkü şaka yapıldı oğlum olacak diye kadının gözleri yerinden çıktı neyyyy diye düşünün yani inadına oğlum olsaydı diyorum ama hayırlı ve sağlıklı olmaları en güzeli
sana kolaylıklar diliyorum biran önce büyüt rahatla inşallah bebeğini merak etme bebeğin onu üzdüğün için değil seni üzdükleri için üzülüür
canım benim sende benim gibi düşünüyosun tek farkımız eşimin ikinci bir kız istemesi veya öyle gösterip çok iyi rol kesiyor ama merak etme kızın büyüyüpde babasına da düşkün olur inşallah o zaman baba da üzülür neden böyle yaptım diye ben evin 2. kızıyım ve babam merakla bekleyip hüsrana uğramış kız denilince zira kendine göre erkek beklentisi varmış ve şimdi derki o zman arkamı dönüp çıkmıştım üzüntüümden ama seni 10 erkek çocuğa değişmem diyorr pek sever beni kendileri:))
bu günler geçecek ama itiraf etmeliyim etrafımdakiler kesin bi yanlışlık var erkek dedikçe içimden keşke diyorum ve bir yakınım var benim 2.kızım olacağını duyunca iyiki oğlu olmadı sevincine karşı onu mutlu ettiğime karşı üzülmeye başladım çünkü şaka yapıldı oğlum olacak diye kadının gözleri yerinden çıktı neyyyy diye düşünün yani inadına oğlum olsaydı diyorum ama hayırlı ve sağlıklı olmaları en güzeli
sana kolaylıklar diliyorum biran önce büyüt rahatla inşallah bebeğini merak etme bebeğin onu üzdüğün için değil seni üzdükleri için üzülüür
Bende aranıza katıldım kızlar. Bende tam 5 aylık hamileyim ve dün öğrendim benimde ikinci kızım geliyor opuyorumnanaktan Ben eşim için erkek olmasını istemiştim ama Allah biliyor ya içimde hep iki kız kardeş olsunlar duygusu çok daha ağır basıyordu. Ama eşim öyle erkek delisi bir adam değil Allahtan. Şuan çok ama çok mutlu. İki kızımız olacak diyip duruyor ve sürekli gülüyor. Zaten kızına aşırı düşkün bir baba o yüzden çok farketmedi yani tekrar kız olması. Bende her yolu denemiştim, hani olursa bu da erkek olsun babası için. Ama kısmet değilmiş. Benimle dalga geçiyor, seni boşuycam, sen erkek bebek yapamıyosun diyo kaydirigubbakcemile3
sende hoşgeldin aramıza napıcaz yahu bizbu kızlari 3 lüyelimde bari cenneti garantiliyelim delikafadulden
ya glup ben bu yumurtlama gününe fena şekilde inanıyodum şimdi oda fos çıktı napıcaz bilmiyorum ben ilk başlarda çok üzülmüştüm şimdi 2.kızıma da o kadar alıştımki allah hayırlı kılar inşallah
evet ya meysacım. bende de bi şok durumu olmadı değil doktor 3 aylıkken erkek gibi yorum yapmıştı sonra kıza benziyo demişti. ama içimde hep bu bebek kesin erkek diyodum. çünkü erkek olması için herşeyi denemiştim. ama tutmadı. ilginç olansa tüm hamilelik belirtilerim erkek diyordu. ama gel görki ikinci canım kızım olacak kaydirigubbakcemile3 ay ben üçüncüyü hiç düşünmüyorum. bu hamileliğim gerçekten çok zor geçiyo. ikinci hamileliklerde karın kasları gevşediği için karın daha çabuk çıkıyormuş aynen öylede oldu. daha 3 aylıkken beş aylık gibiydim şimdiyse inan 7 aylık hamile gibiyim. 13 kilo aldım ve daha da alıcam. ben normalde çok hareketli bi insanım şimdi ise mecburen genellikle uzanmak durumunda kalıyorum ve bu durum canımı dahada sıkıyor. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi doğururuz.
evet ya meysacım. bende de bi şok durumu olmadı değil doktor 3 aylıkken erkek gibi yorum yapmıştı sonra kıza benziyo demişti. ama içimde hep bu bebek kesin erkek diyodum. çünkü erkek olması için herşeyi denemiştim. ama tutmadı. ilginç olansa tüm hamilelik belirtilerim erkek diyordu. ama gel görki ikinci canım kızım olacak kaydirigubbakcemile3 ay ben üçüncüyü hiç düşünmüyorum. bu hamileliğim gerçekten çok zor geçiyo. ikinci hamileliklerde karın kasları gevşediği için karın daha çabuk çıkıyormuş aynen öylede oldu. daha 3 aylıkken beş aylık gibiydim şimdiyse inan 7 aylık hamile gibiyim. 13 kilo aldım ve daha da alıcam. ben normalde çok hareketli bi insanım şimdi ise mecburen genellikle uzanmak durumunda kalıyorum ve bu durum canımı dahada sıkıyor. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi doğururuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?