Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Helen e de dedigim gibi canim. Zaman cok hizli geciyor ve bu zor zamanlar da hizla gecip gidiyor. Kendine dert etme, onlar buyuyup annelerinin medari iftihari olacaklar insallah..opuyorumnanaktan

Helen e de dedigim gibi canim. Zaman cok hizli geciyor ve bu zor zamanlar da hizla gecip gidiyor. Kendine dert etme, onlar buyuyup annelerinin medari iftihari olacaklar insallah..opuyorumnanaktan

inşallah canım ya biran önce büyüsünlerde bende rahata ereyim.kaydirigubbakcemile5

canım benim sagol.hadi bakalım sended telaş başladı desene.inşallah en kısa sürede yoluna koyarım düzenimi..

bende bu aralar sinemaya gitmeyi öyle istiyorumki.nasıl olacakki.tabi olmayacak biliyorum.iki çocukla artık böyle şeyler yapamamız anca nerden baksan bi 4 yıl lagzım.birine emanet edecegimde öyle işimle yalnız gidecegim öylemi...ahhh zor gibi gözüküyo..anlıyorum seni...

ohoooo sen başlayalı çok kısa sür olmuş.tabi daha dur hemen olmayabilir.daha yolun başındasın.

Helencigim, cok zor oluyor baslarda. Cok bunaldiginda, bu gunler de gececek deyip sabret. Kendine program yapmaya calis. Zaten zamanla duzen oturuyor ama isler yetismiyor vs diye hic kafana takma. Hepsi gecici. Opuyorum prenseslerini..

bu zor günler ne zaman bitecek.yaz gelincemi.yada bir yaşına gelincemi.bilmiyoumki.kendime program yaptım ama yetiştiremiyorum.sagol canım bizde senin prenseslerini öptük.

kızlar nasılsınız.hiç irmemişsiniz.tabi bende...
ben artık iki aylık ettim şükür ama gaz problemimiz var.bide sürekli kucak istiyo.off yorucu oluyo.artık katlanacagız.bide sanki kendim büyütüyorum gibi.ben küçük kızla ilgileniyorum.büyükle babası...zaten küçükle hep ben ilgilenecegim.eşim bi geliyo kızzz hişşt pişttt.deyip bi yanak sıkıyo işte okadar.şimdi ona sende yardım et bak çocuga dessem bana bide ücüncü çocuk diyodun yoruldum artık diyecek.onun için vazgeciyorum.ya siz nasıl büyüttünüz ikincileri..
bu aradaduygucanım ne yaptın dogurdunmu.muhtemelen olmuştur sanırım...canım ya hiç giremidim..

helencim 2 ay oldumu gerçekten. kırkın bile çıktı desene..
çok şaşırdım. zaman bu kadar çabuk geçti demek :bbo:

helencim 2 ay oldumu gerçekten. kırkın bile çıktı desene..
çok şaşırdım. zaman bu kadar çabuk geçti demek :bbo:

canım ya yanlış yazdım sonra düzeltemedim.bide zaman olmayınca geri dönemedimbyok ya nerde iki ay 15 ocaktı dogum.33 günlük ettik.ama az kaldı 40.a..
çok yoruluyorum.dün gözlerimden uyku aktı ama nerde uyumak.biri uyusa hadi büyük ne olacak.amaaan biz anca akşamı bekliyoruz uyumak içinşu uyku derdi olmasa öyle böyle geçiyoda uşku bende sorun.dayanamıyorum.

bende 2. kızımı bekliyorum ALLAHIN izniyle 8 haziran dedi doktorum sabırsızlanıyorum onu kucagıma almak için zaman geçmiyo sanki,helenx çok eski yorumlarını okumuştum senin 2. kızım olucagını ögrendigim zaman eminim bebegini kucagına aldıgın zaman unutmuşsundur herşeyi ,dünyanın en güzel varlıkları onlar RABBıM ısteyen herkese nasip etsin bunlar tatlı zorluklar ne şanslıyızki yavrularımız var RABBıM uzun ömürler versin meleklerimize

hoşgeldiniz..hamile olup ikinci kızımın olacagını ögrendigimde bi ben sanırdım ikinci kızına hamile olan.yani herkes istedigini yakalıyo nedenben yakalayamıyordum.herkesin bir oglu bir kızı vardı amam neden benim yoktu.hep öyle geçti zaman altı aya kadar kabullenemdim bir türlü kızımın olacagını.hep yanılmışlardır dedim.ama sonunda olmayacagını anca altı ay sonra anladım.bebegim dogdu.pek hevesli görünmüyorduk.eşimde öyle.o öyle olmasa belki hevesim gelecek amam ondada yok hatta kimsede yok.bebekmi geliyo bazıların haberi bile yok.offf işte böyle dogdu.kızım ya şimdi ne tatlı geliyo.annesi onu hamileyken çok üzdü amam o annesini üzmüyo.bende o üzmedikçe utancım daha artıyo.ne akıllı bir kızım var teyzeleri.gülüyo ...hoşuma gidyo.anne olmak başka..bide babamız dese çok seviyorum diye içim dahada rahat edecek.şuan bi baglantıları yok.yani genelde büyük kızımla ilgileniyo.bende küçükle.paylaştık gibi bişey.pe sevmiyo.ben bazen getiriyorum bak babası ne tatıl diye.evet tatlı diyo bi yanak sıkıyo okadar.canım sıkılıyo o öyle yaptıkça.sevse sende beni biricik kızımsın falan ne bileyim istiyorum.sanki sevmiyo gibi geliyo.seviyordur belki ama gösterse bide.oglan olsaydı kucaktan indirmeyecekti biliyorum.ne yapabilirimki bende çok istedim en az onun kadar.ama rabbim istemedi.elimden bişey gelmiyo kocam.ah gelseee....:1no2:

helencim gözlerim doldu okurken.. Rabbim eşinin kalbine merhamet ve yumuşaklık lutfetsin.. hikmeti ve gerçeği görebilmesine vesile olacak idrak ihsan etsin.. :Saruboceq:

helencım takma öyle şeyleri kafana.zamanla eşinde ısanacak senden çok sevecek emınım.benım eşim allahtan öyle soğuk davranmıyo ikisinıde çok seviyo erkek çocuk takıntısı yok ama benım var .ben ondan çok istiyodum erkek olmasını.bende etrafımda ya iki oğlu olan oluyo ya iki kızı bi kız bi oğlan çok nadır görüyorum şans eseri .helencim sen ne zaman hamile kalırsan üçüncüye bende senden cesaret alıp kalacam.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmiledelikafaduldensempatiksalakcinni

helencim gözlerim doldu okurken.. Rabbim eşinin kalbine merhamet ve yumuşaklık lutfetsin.. hikmeti ve gerçeği görebilmesine vesile olacak idrak ihsan etsin.. :Saruboceq:

aslında çok iyidir.onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum.ama aramıza bu erkek bebek sevdası girdi.taa evliligimizin başında onun erkek çocuk istedigini biliyordum.hep önce onun için istedim zaten erkek çocuk olmasını.o sevinecek ..bende sevinecegim.ailenmin biliyorsunuz erkek çocugu yok.erekek çocugum olacak.ailem sevinecek ..ben sevineceimm..eşimin alesinin erkek çocuk torun çok.eşim 4 erkek kardeş.onlarda erkek çocuk düşkünü bebegim erkek olacak eşimin ailesi sevinecek ..ben sevinecegim...yani en son kendi istegime kalıyo erkeke bebek istegi..ben hep bi kızım olmasını çok istedim çok şükür ilki olunca üzülmedim.ama ikincide bende üzülmüştüm.inşallah bukadar erekek çocuk istegi kalkar.yada azalır ne bileyim...

canımya sagol.inşallah kendi kendime diyorum zatenşöyle bi ele avuca gelsin.4-5 aylık olunca daha şevimli oluyorlar.ozaman sevmeye başlar diyorum..öylemi benimi bekliyon sende.gel biraz büyütelimde ortak kara alalım yapmakta tamam.ama bu sefer denemedigimiz yöntem kalmasınkaydirigubbakcemile3 Şeniz :1hug: :içelim: vereliniortak kaydirigubbakcemile5

bişey söyleyeyimmi.bi erkegin ben ikinci bir kız istiyorum demesine inanmıyorum.muhakkak her erkegin içinde bi erkek evlat istegi oluyor.bunu bu devirde belli etmiyorlar örnegin benim eşim bi görsen arkadaşları eee iki kızın oldu üzüldünmü diyolar.onlara ne üzülecegim hayırlı evlat olsunlar diyoakannehir inanmamak elde degil.evdeki halini anlatsam kimse inanmaz yani.içde başka dışta başka.gören iki kızı oldugu için ne mutlu sanır.kimseyede bişey belli etmiyo.neden biliyormusun arkadaşlarının üzüldüm derse onunla dalga geçeceklerini bildigi için tenezzül etmemiş oluya yani.karizmayı çizdirmiyo ama içinde ne fırtınalar var.aslında bunu bende yaptım.hamileyken çok üzüldüm maam bunu kimseye belli etmedim kendi aileme dahi belli etmedim.bana kızacaklrını biliyordum çünkü.hep içimde yaşadım.bide buraya yazdım içimi döktüm.nede olsa kimse bilmiyordu beni...zaten çimi en rahat döktügüm yer burası.işte böyle bence inanma yani...

Bende aranıza katıldım kızlar. Bende tam 5 aylık hamileyim ve dün öğrendim benimde ikinci kızım geliyor opuyorumnanaktan Ben eşim için erkek olmasını istemiştim ama Allah biliyor ya içimde hep iki kız kardeş olsunlar duygusu çok daha ağır basıyordu. Ama eşim öyle erkek delisi bir adam değil Allahtan. Şuan çok ama çok mutlu. ıki kızımız olacak diyip duruyor ve sürekli gülüyor. Zaten kızına aşırı düşkün bir baba o yüzden çok farketmedi yani tekrar kız olması. Bende her yolu denemiştim, hani olursa bu da erkek olsun babası için. Ama kısmet değilmiş. Benimle dalga geçiyor, seni boşuycam, sen erkek bebek yapamıyosun diyo kaydirigubbakcemile3

sende hoşgeldin aramıza napıcaz yahu bizbu kızlari 3 lüyelimde bari cenneti garantiliyelim delikafadulden

ya glup ben bu yumurtlama gününe fena şekilde inanıyodum şimdi oda fos çıktı napıcaz bilmiyorum ben ilk başlarda çok üzülmüştüm şimdi 2.kızıma da o kadar alıştımki allah hayırlı kılar inşallah

evet ya meysacım. bende de bi şok durumu olmadı değil doktor 3 aylıkken erkek gibi yorum yapmıştı sonra kıza benziyo demişti. ama içimde hep bu bebek kesin erkek diyodum. çünkü erkek olması için herşeyi denemiştim. ama tutmadı. ilginç olansa tüm hamilelik belirtilerim erkek diyordu. ama gel görki ikinci canım kızım olacak kaydirigubbakcemile3 ay ben üçüncüyü hiç düşünmüyorum. bu hamileliğim gerçekten çok zor geçiyo. ikinci hamileliklerde karın kasları gevşediği için karın daha çabuk çıkıyormuş aynen öylede oldu. daha 3 aylıkken beş aylık gibiydim şimdiyse inan 7 aylık hamile gibiyim. 13 kilo aldım ve daha da alıcam. ben normalde çok hareketli bi insanım şimdi ise mecburen genellikle uzanmak durumunda kalıyorum ve bu durum canımı dahada sıkıyor. ınşallah sağlıcakla bebeklerimizi doğururuz.

hoşgeldin canım.ayy ben seni yakın takip ediyordum.sende benim gibi bişeyler yaptın.artık bende inanmıyorum böyle şeyere.ama erkek olur seninki diye bekliyordum açıkcası şaşırdım.ama hayırlısı olsun canım.zaten sevinmişsin kız diye.ne güzel işte ben depresyona girmiştim resmen.ama şimdi çook seviyorum..

sende hoşgeldin aramıza napıcaz yahu bizbu kızlari 3 lüyelimde bari cenneti garantiliyelim delikafadulden

ayy kız iki kızlada cennetlik olunsunda üçüncü erkek olsunkaydirigubbakcemile3

evet ya neye inanacagımızı şaşırdak.herkeste farklı demekki..

ben şimdilik üçcüncü düşünüyorum yaşım 29 .birkaç yıl sonra düşünüyorum kısmetse tabii.glup cüm sen neler yapmıştın ereke bebek olsun diye paylaşırmısın aynımı şeyler yaptık.yada bilgimiz olsunda neler hata bilelim.istersen bende tekrar anlatırım..çünkü bende çok çok emindim erkek olacagına ama benim kızda gelmik istedi bu dünyaya...

arkadaslarım benım 3 tane kızım var esım kızlarımı cok sevıyor hele ortanca gozbebegı
ama ıcınde kaldı adamcagızın aıle baskısıyla ve kendı ıstegıyle hep erkek ıstıyo esım 3 kız 3 erkek kardes eltımınde 2 kızı var o sımdı 3 cuye hamıle ve erkek varın sız soyleyın artık ben ne yapcammmm
bilmiyorumkismile

valla ben kesin garantılı bi yöntem çıkmadıkça.çocuk yapmaya cesaret edemem.beklicem ben bakalım teknoloji hızla gelişiyo.birsürü yöntem fos çıktı bakıyorumda hep okuyorum burdan tutanlar var onlarda istisna bence.birde ilahı yönden bakmak lazım allah öyle arzu etmış.bişeyi çok istersen olmuyo kımı kız istiyo erkek oluyo bızım gibilerde erkek istiyo kız oluyo ınadına.allahın işi işte

canım banada doktor 14 haftalıkken erkek dedi benziyo bile demedi yani.ama içime hep kız doğuyodu o yüzden kimseye söylemedim sadece eşime söyledim .
ilk kızım 5.5 ayda hissettim hareketlerini bunu ise 4 ayda hissettim
hala herkesin benden erkek beklentisi var beklesinler dursunlar bakalım başlarda acayip üzüldüm şimdi çok seviyorum kızımı
cinsiyetini sorduklarında kız dediğimde (olsun )diyolar sanki ben içimde yaratık taşıyom
eğer 3.de erkeği tutturursam doğana kadar cinsiyetini göstermedi diycem
benim yaşım 24. 30 geçmeden düşünüyom 3. bebişimi inşallah bu sefer allah gönlüme göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…