meysa kız Allah iyiliğini versin,güldürdün beni...:)))
ben de eşimle aynı memleketten değilim,eşimin akrabalarından biriyle yeni tanışmıştık. nereli olduğumu sormuştu ben de söyleyince,olsun demişti bana...aynı senin durum gibi...eşimle hala hatırladıkça güleriz...
şu insanlar bi tuhaf valla canım a,sen çok şanslısın,2 kız annesi olacaksın,hem de genç yaşta...bak benim yas 27 ama daha bi tane bile evladım yok...kızım olmasını çok istiyorum,inşallah Allah bana da verir...:)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım yavrucuğunu...
darısı başıma...:))))
arkadaslarım benım 3 tane kızım var esım kızlarımı cok sevıyor hele ortanca gozbebegı
ama ıcınde kaldı adamcagızın aıle baskısıyla ve kendı ıstegıyle hep erkek ıstıyo esım 3 kız 3 erkek kardes eltımınde 2 kızı var o sımdı 3 cuye hamıle ve erkek varın sız soyleyın artık ben ne yapcammmm
bilmiyorumkismile
valla ben kesin garantılı bi yöntem çıkmadıkça.çocuk yapmaya cesaret edemem.beklicem ben bakalım teknoloji hızla gelişiyo.birsürü yöntem fos çıktı bakıyorumda hep okuyorum burdan tutanlar var onlarda istisna bence.birde ilahı yönden bakmak lazım allah öyle arzu etmış.bişeyi çok istersen olmuyo kımı kız istiyo erkek oluyo bızım gibilerde erkek istiyo kız oluyo ınadına.allahın işi işte
canım banada doktor 14 haftalıkken erkek dedi benziyo bile demedi yani.ama içime hep kız doğuyodu o yüzden kimseye söylemedim sadece eşime söyledim .
ilk kızım 5.5 ayda hissettim hareketlerini bunu ise 4 ayda hissettim
hala herkesin benden erkek beklentisi var beklesinler dursunlar bakalım başlarda acayip üzüldüm şimdi çok seviyorum kızımı
cinsiyetini sorduklarında kız dediğimde (olsun )diyolar sanki ben içimde yaratık taşıyom
eğer 3.de erkeği tutturursam doğana kadar cinsiyetini göstermedi diycem
benim yaşım 24. 30 geçmeden düşünüyom 3. bebişimi inşallah bu sefer allah gönlüme göre verir
meysa kız Allah iyiliğini versin,güldürdün beni...:)))
ben de eşimle aynı memleketten değilim,eşimin akrabalarından biriyle yeni tanışmıştık. nereli olduğumu sormuştu ben de söyleyince,olsun demişti bana...aynı senin durum gibi...eşimle hala hatırladıkça güleriz...
şu insanlar bi tuhaf valla canım a,sen çok şanslısın,2 kız annesi olacaksın,hem de genç yaşta...bak benim yas 27 ama daha bi tane bile evladım yok...kızım olmasını çok istiyorum,inşallah Allah bana da verir...:)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım yavrucuğunu...
darısı başıma...:))))
insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor
ben şimdi çok mutluyum kızımın herşeyini hazırladım pembiş pembiş ilk kızımda herşeyi fıstık yeşili almıştım 2.si erkek olur oda giyer diye şimdi içimde kalmasın diye hep pembe alıyorum
inşallah sende yakın zamanda prensesine hamiş kalırsın bol bol dua et allahım kabul edecektir inşallah
bende ikinci kızım dogurdum hatta 24 günlük ettim bile.ben ilk ögrendigimdede hiç üzülmedimbhatta çok sevindim.iyiki iki kızım var.eşim onlar bizim sigortamız diyo:hulya:
benim eşimde çok mutlu gözüküyo.bilmiyorum bana gerçek ve samimim geliyo iki kızı oldugu için problem yapmıyo saglıklı olsunlar.hayırlı olsunlar yeter diyo.eger içinden üzülüyorsa bilmiyorum bencede iyi rol kesiyo azaman.ama paylaşırdı diyorum üzülseydi.benimeişim çok açık sözlü birisidir..
benım eşimde aynı kız çocuklarını çok seviyo.erkek olmasını hep ben istemışımdir.onun için fark etmıyo evlat evlattır erkek kız ne farkeder diyo.ama ben onun gibi düşüne mıyorum kızı iki kez tattım allaha binlerce kez şükürler olsun.bide erkek evladı tatmak isterdim olmadı.benımde yaş yeni 30 oldu ikinci kızım daha iki aylık.bakalım 3. yepek casaret edemıyorum şimdi.sesemo allahhım sanada evlat tattırsın inşallah.
selam kızlar bende yazılarınızı okudukça daha rahatlıyorum inanın geçen bir ortamda yine benim 2.kıza hamile olmam konuşuldu ve ortamda 2 bebek daha vardı onlarda erkek artık muhabbeti tahmin edersiniz
bu arada bana hala bir yanlışlık varmıdır diye soruyolar vallahi bende etkilendim acaba bi yanlışlık varmıdır diye bebeğimin cinsiyetini 16.haftada öğrendim birdahada baktırmadım şuan 23 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrolüm var içimdeki sesi hiç sormayın kesin erkek diyor hala
oğlum olmadığı için neredeyse iyiki oğlu olmadı diye zil takıp oynamak isteyen biri var etrafımda neden anlamıyorum bu istekleri ama zaten duygusalım dahada inciniyorum
kızım olacak diye eşimden çok ben takmaya başladım ne olacak bilmem :)bilmiyorumkismile
yaa ben %99 sanıyordum.oda iş degil bide tutmazsa o daha kötü bir sürü para gidiyo.onuda düşünmedim degil.vazgeçtigim tek nokta parası.valla param olsa ben denerdim yinede....iş yine bize düşüyo...ŞenizBence de genetik tanı yöntemi dışında cinsiyet belirleme mümkün değil.Kıbrısta Lefkoşa Tüp Bebek Merkezi cinsiyet belirlemek için 5500 euro istiyor.%60 tutma ihtimali var bunda bile.Biz belirleriz ama tutmaz bizi bağlamaz diyorlar ya da düşükle sonuçlanır.Bir arkadaşım için araştırma yapmıştık oradan biliyorum.Gazi Mağusaya da gidip görüşmüştük.%6o ihtimali Halil ibrahim bey söyledi.7500 eoro istedi orası.Halil İbrahim Tekinsoy oranın sorumlusu bu arada.
helenx ben 36 yasındayım
buyuk kızım 14
ortanca 5
kucuk 2bucuk yasında
buyuk kızlaortanca arasında cok fark var ortancayı ısten ayrılınca yaptım
calısırken hıc dusunmuyodum baska cocuk kurum kapanınca gozum dondu sanırımzemuszemus
bırde ıs bulamayınca kendımı cocuk dogurmaya verdım sanırımopuyorumnanaktan
aslında cocukları cok severım bekarken 10 tane yapıcam falan derdım
buyuk kızım hep ısletme okuyacagına keske cocuk gelısımı okusaydın senden cok ıyı anaokulu ogretmenı olur der senağlama
hayırlısı RABBIM ınsallah gonlumuzdekınıde verır hepımıze nsalllahhhhhhhhha.s.
benimde yaşım iyi.daha bu ay 29,5 oldum.iki evladım var çok şükür ama eşim ve ben başka çocuk istemiyoruz.başta eşim istemiyo iki evlat yeter bize diyo.bencede onlar hayırlı olsunlar.iyi okusunlar iş güç sahibi osunlar daha ne isterim.eşime dedim.erkek evlat olmaması içinde bir burukluk oluşturdumu dedim..asla dedi.bize iki tane yeter diyo..bencede..
allah sizlerede istediginiz cinsiyette evlat versin tekrar.....
selam kızlar bende yazılarınızı okudukça daha rahatlıyorum inanın geçen bir ortamda yine benim 2.kıza hamile olmam konuşuldu ve ortamda 2 bebek daha vardı onlarda erkek artık muhabbeti tahmin edersiniz
bu arada bana hala bir yanlışlık varmıdır diye soruyolar vallahi bende etkilendim acaba bi yanlışlık varmıdır diye bebeğimin cinsiyetini 16.haftada öğrendim birdahada baktırmadım şuan 23 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrolüm var içimdeki sesi hiç sormayın kesin erkek diyor hala
oğlum olmadığı için neredeyse iyiki oğlu olmadı diye zil takıp oynamak isteyen biri var etrafımda neden anlamıyorum bu istekleri ama zaten duygusalım dahada inciniyorum
kızım olacak diye eşimden çok ben takmaya başladım ne olacak bilmem :)bilmiyorumkismile
valla bizcede yeter artıkta.benımde bu isteğim içime yerleşti erkek çocuğu gördüğümde hep aynı istekler keşke benımde olsa.ama helenle yapacaz heral 3. yüükaydirigubbakcemile3 başarırız inşallah bu kezkaydirigubbakcemile3
senınle aynı duyguları hepimiz yaşadık burda hamileliğim hep bi ümıtle geçti doktor yanılmış olabilirmi acaba diye.doğuma girdim ameliyathanede doktora sordum süpriz yaşarmıyız acaba diye gülüştük bütün ekiple komıkti yasonrası malum uyuştum.uyandığımda güzelbi kızın oldu dediler tamam dedim süpriz yok.mam gerçekten kızım çok tatlı çok seviyorum onu allahım uzun ömürler versin kardeşide çok seviyo hiç kıskanmıyo aralarında iki yaş var.
helenx canım herturlu bılgılerımızı paylasalım burda ALLAH bızlerle hayırlı saglıklı bırde erkek bebıs versın
benım bu yumurtlama gunu kafama yatmıstı ama bırde burda adetten hemen sonra 5 gun ıcınde hamıle kalırsan erkek dıye okudum kafam karıstı sanırım nasıbımızde ne varsa onu gorucez
ah bıde bu mılletın dalga gecmesı olmasa daha rahat dusunucez
yazılarınızı okuyorum arkadaşlar ve 6 yaşında bir oğlum var sizin yaşadıklarınızı bende kız bebişleri görünce hissediyorum tüylerim diken diken oluyor,bende bir kız bebeğe hasret duyuyorum,yani bu dğanın gereği,oğlu olan kız için, kızı olan oğlan için aynı şeyleri hissediyr,sizleri anlıyorum,allah hepimize önce hayırlı sağlıklı uzun ömürlü sonrada istediğimiz cinsiyetde bebişler kısmet esin.
halencim valla bi ümit dünyasızemuszemus bilemiyoruz ama bu düşünce bile hoş ne yapalım hakkımızda hayırlısı bende şundan o kadar çok eminimki doğduğunda herşey bitecek kucağıma aldığımda kendime belki kızıcam ama bir ömür erkek bebişlere bakınca içim acıyacak eşimin de öle olur sanırım ama hakkımızda hayırlısı olsun
kız evlat isteyen arkadaşları da o kadar çok iyi anlıyorum ki hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ilk önce sağlıklı hayırlı ve dilediğinizcinsiyet olsun inşallah hepinizi seviyorum
Ben 1 eylülde adet oldum 4 eylülde bitti.Zaten hep öyledir.5 eylülde korunmasız tek ilişki.12 ekimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Açık açık yazıyorum ki bazı şeylere çok inanıp hayal kırıklığına uğramayın diye.15 yaşında bir kızım var ve hiç bebek düşünmüyordum hatta öğrendiğimde çok ağladım.Ramazanda hamile kalmışım ve bütün oruçlarımı tuttum.İftarda yedim yemek sadece.tek öğün.Eşimde öyle.Cinsiyet belirleme diyetlerinde ise sağlam ve düzenli yemen gerekiyor ki deneyen birkaç kişinin tutmadığını duydum.Ne sağıma yatarım ne soluma yüz üstü yatmayı her zaman tercih ederim.25 haftalık hamileyim ve kısmetse oğlum olacak.Sizce bu kader değilde nedir?35 yaşındayım ve bir oğlum olacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi.Allah herkesin kalbinden geçeni versin.
Ben 1 eylülde adet oldum 4 eylülde bitti.Zaten hep öyledir.5 eylülde korunmasız tek ilişki.12 ekimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Açık açık yazıyorum ki bazı şeylere çok inanıp hayal kırıklığına uğramayın diye.15 yaşında bir kızım var ve hiç bebek düşünmüyordum hatta öğrendiğimde çok ağladım.Ramazanda hamile kalmışım ve bütün oruçlarımı tuttum.İftarda yedim yemek sadece.tek öğün.Eşimde öyle.Cinsiyet belirleme diyetlerinde ise sağlam ve düzenli yemen gerekiyor ki deneyen birkaç kişinin tutmadığını duydum.Ne sağıma yatarım ne soluma yüz üstü yatmayı her zaman tercih ederim.25 haftalık hamileyim ve kısmetse oğlum olacak.Sizce bu kader değilde nedir?35 yaşındayım ve bir oğlum olacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi.Allah herkesin kalbinden geçeni versin.
kesınlıkle ınanıyorum kı nasıbımızde ne varsa o oluyor ama gelde bunu anlat kucuk eltım yumurtlama gunune ayarlamıs br suru seyler yapmıs va oglu olacak ama gel gorkı demezler kı nasıbınde varmıs oldu demezler o akıllı becerdı yaptı sen safsın ne bıleyım ıste boyle RABBIM hayırlısını saglıklısını versın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?