Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

meysa kız Allah iyiliğini versin,güldürdün beni...:)))
ben de eşimle aynı memleketten değilim,eşimin akrabalarından biriyle yeni tanışmıştık. nereli olduğumu sormuştu ben de söyleyince,olsun demişti bana...aynı senin durum gibi...eşimle hala hatırladıkça güleriz...
şu insanlar bi tuhaf valla canım a,sen çok şanslısın,2 kız annesi olacaksın,hem de genç yaşta...bak benim yas 27 ama daha bi tane bile evladım yok...kızım olmasını çok istiyorum,inşallah Allah bana da verir...:)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım yavrucuğunu...
darısı başıma...:))))

insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor
ben şimdi çok mutluyum kızımın herşeyini hazırladım pembiş pembiş ilk kızımda herşeyi fıstık yeşili almıştım 2.si erkek olur oda giyer diye şimdi içimde kalmasın diye hep pembe alıyorum
inşallah sende yakın zamanda prensesine hamiş kalırsın bol bol dua et allahım kabul edecektir inşallah

bende ikinci kızım dogurdum hatta 24 günlük ettim bile.ben ilk ögrendigimdede hiç üzülmedimbhatta çok sevindim.iyiki iki kızım var.eşim onlar bizim sigortamız diyo:hulya:
benim eşimde çok mutlu gözüküyo.bilmiyorum bana gerçek ve samimim geliyo iki kızı oldugu için problem yapmıyo saglıklı olsunlar.hayırlı olsunlar yeter diyo.eger içinden üzülüyorsa bilmiyorum bencede iyi rol kesiyo azaman.ama paylaşırdı diyorum üzülseydi.benimeişim çok açık sözlü birisidir..

benım eşimde aynı kız çocuklarını çok seviyo.erkek olmasını hep ben istemışımdir.onun için fark etmıyo evlat evlattır erkek kız ne farkeder diyo.ama ben onun gibi düşüne mıyorum kızı iki kez tattım allaha binlerce kez şükürler olsun.bide erkek evladı tatmak isterdim olmadı.benımde yaş yeni 30 oldu ikinci kızım daha iki aylık.bakalım 3. yepek casaret edemıyorum şimdi.sesemo allahhım sanada evlat tattırsın inşallah.

ayy canım ya allah gönlüme göre versin.inşallah bi oglun olur.çok merak ettim.yaşın kaç.bide çocuklarının yaşı kaç merak ettim...çok cesaretlisin tebrikler...

bişey söyleyeyimmi bence hiçbir zaman garantili bir yöntem çıkmayacak en azından biz görmeyecegiz benci.umarım çocuklarımız görür.anca şu kıbrısta olan cinsiyet belirleme yöntemleri hariç bence dogal olarak bi yöntem yok.biz bi yöntem beklersek daha çok bekleriz.alah istiyorsa ücüncüde yakalarız.istemiyorsa yine bi ücüncü kızımız olur..

banada 15.haftada benziyo bile demedi kesin %100 erkek dedi.ama kendi doktorum dememişti.başka bi doktor demişti.10 ğün oglum diye sevdim hatta sevindim.ahh ogünler.valla üçüncü erkek kesinleşirse bendede.hemen buda kızmış diecegim bakalım ne cevap verecekler.tabi inşallah..

ayy canım inşallah seninde olacak.hem yaşına ne var.daha ne ettin kız.çok gençsin.kincide yaparsın ücüncüde...inşallah bi kızın olur....rahat ol..

aynen bende ilk kızımın giysilerinden.beşige,ayakkabı rengine.hatta.bu puset arabalarına kadar ortak renk almıştım. ikincide erkeke olursa kullansın diye.senin yaptıgını bende yaptım bu sefer hep pembe.cicilibicili şeyler adım.artık yeter dedim.amann olacaksada bi giysi almıyormuz sanki..

aman ya ne güzel.ben erkekleri ortak düşünüyor sanıyordum.ama bi benimki herhal.ama sorsanız ikinciyi ne istersin diye bence hiç düşünmeden ereke derlerdi.ama baktılar kız geliyobne yapsınlar kabulleniyorlar.ama benimkide kabullense...

canım ya nerdeyse senle aynı yaşıtız.bende 29 dedigin gibi yaparsakta ortam yapalım bari.biz düşünenen kadar zaten zaman geçer..

Bence de genetik tanı yöntemi dışında cinsiyet belirleme mümkün değil.Kıbrısta Lefkoşa Tüp Bebek Merkezi cinsiyet belirlemek için 5500 euro istiyor.%60 tutma ihtimali var bunda bile.Biz belirleriz ama tutmaz bizi bağlamaz diyorlar ya da düşükle sonuçlanır.Bir arkadaşım için araştırma yapmıştık oradan biliyorum.Gazi Mağusaya da gidip görüşmüştük.%6o ihtimali Halil ibrahim bey söyledi.7500 eoro istedi orası.Halil ıbrahim Tekinsoy oranın sorumlusu bu arada.

helenx ben 36 yasındayım
buyuk kızım 14
ortanca 5
kucuk 2bucuk yasında
buyuk kızlaortanca arasında cok fark var ortancayı ısten ayrılınca yaptım
calısırken hıc dusunmuyodum baska cocuk kurum kapanınca gozum dondu sanırımzemuszemus
bırde ıs bulamayınca kendımı cocuk dogurmaya verdım sanırımopuyorumnanaktan
aslında cocukları cok severım bekarken 10 tane yapıcam falan derdım
buyuk kızım hep ısletme okuyacagına keske cocuk gelısımı okusaydın senden cok ıyı anaokulu ogretmenı olur der senağlama
hayırlısı RABBIM ınsallah gonlumuzdekınıde verır hepımıze nsalllahhhhhhhhha.s.

benimde yaşım iyi.daha bu ay 29,5 oldum.iki evladım var çok şükür ama eşim ve ben başka çocuk istemiyoruz.başta eşim istemiyo iki evlat yeter bize diyo.bencede onlar hayırlı olsunlar.iyi okusunlar iş güç sahibi osunlar daha ne isterim.eşime dedim.erkek evlat olmaması içinde bir burukluk oluşturdumu dedim..asla dedi.bize iki tane yeter diyo..bencede..
allah sizlerede istediginiz cinsiyette evlat versin tekrar.....

valla bizcede yeter artıkta.benımde bu isteğim içime yerleşti erkek çocuğu gördüğümde hep aynı istekler keşke benımde olsa.ama helenle yapacaz heral 3. yüükaydirigubbakcemile3 başarırız inşallah bu kezkaydirigubbakcemile3

senınle aynı duyguları hepimiz yaşadık burda hamileliğim hep bi ümıtle geçti doktor yanılmış olabilirmi acaba diye.doğuma girdim ameliyathanede doktora sordum süpriz yaşarmıyız acaba diye gülüştük bütün ekiple komıkti yasonrası malum uyuştum.uyandığımda güzelbi kızın oldu dediler tamam dedim süpriz yok.mam gerçekten kızım çok tatlı çok seviyorum onu allahım uzun ömürler versin kardeşide çok seviyo hiç kıskanmıyo aralarında iki yaş var.

yaa ben %99 sanıyordum.oda iş degil bide tutmazsa o daha kötü bir sürü para gidiyo.onuda düşünmedim degil.vazgeçtigim tek nokta parası.valla param olsa ben denerdim yinede....iş yine bize düşüyo...Şeniz

ayy maşallah canım.sen dogursanda kızlarında bakar valla ne güzel olur.36 iyi bi yaş gecikmedin yap derim.benim komşu var 45 yaşında ilki kızıma hamileyken oda hamileydi herkes şaşırdı niye ettin diye.onunda iki kızı vardı liseye gidiyorlardı.içinde kalmış erkek evlat istegi valla benle aramızda iki ay var oda dogurdu bende dogurdum.onunki erkek oldu şükür.yani geç degil.hadi bakalım hayırlısı olsun.iyice araştır öyle dene.bu sefer olsun bari...

eskiden benim takıntım yoktu asıl.şimdi takıntı haline geldi bendede erekek çocuk istegi.bende eşimde istiyoruz erkek çocuk.o üçcüncüyü istemiyo tek korkusu ya buda kız olursa diye.ay adam diye diye bende korkuyorum ya buda kız olursa diye.ama yinede son kez deneyecegim şansımı...

ayy inşallah bi mucize olur.daha bir kere baktırmışsın bak bence başka doktora daha git.ne olur ne olmaz.aynı doktorla kalma derim ben..
ben hala o aptalları yanımda görüyorum.bana gülerek eee siz ücüncüyüde yaparsınız diyen çok.tama mama iması çok kötü dalga geçer gibi.bende inadına hayır düşünmüyoruz diyorum.istiyorum amam bunu başka güzel bir dille diyebilirsin degilmi..benim adama üzülme beee senide damadım olur .diyolar.amaan anlatmakla bitmez.hala ama haaallaaa.devam ediyorlar.bi gün patlayacagım ama ne zaman...

benimde hayalım iki evlattı ama herkesin istegi olmuyo maalesef biz o şanslılardan degiliz.hani bi kızı bir oglu olanlardan degiliz.ne yapalım.üçüncüyü yapacagım valla.beraber başlayacgız esmer senle.ne yapalım ya kızları üçleyecegizya bi paşa getiricegiz.allahın taktire kaderimizi yaşayacagız zamanı gelenceeeee.....

ilk kızımda dogurdum aptal gibi hemen kızmı dedim.onlarda evet dedi.bu sefer içimde kalmış öyle demedim.saglılg nasıl dedim.iyimi dedim.iyi annesi dediler.kızın çok iyi dediler.vazgeçmiştim çünkü.dört doktor gezdim hepside kız kız deyip durdu.bi beklentim olmadı....ne yaplım hayırlı evat olsunlar bizlere.onlar annelerının bir taneleri..bende çok seviyorum.

helenx canım herturlu bılgılerımızı paylasalım burda ALLAH bızlerle hayırlı saglıklı bırde erkek bebıs versın
benım bu yumurtlama gunu kafama yatmıstı ama bırde burda adetten hemen sonra 5 gun ıcınde hamıle kalırsan erkek dıye okudum kafam karıstı sanırım nasıbımızde ne varsa onu gorucez
ah bıde bu mılletın dalga gecmesı olmasa daha rahat dusunucez

yazılarınızı okuyorum arkadaşlar ve 6 yaşında bir oğlum var sizin yaşadıklarınızı bende kız bebişleri görünce hissediyorum tüylerim diken diken oluyor,bende bir kız bebeğe hasret duyuyorum,yani bu dğanın gereği,oğlu olan kız için, kızı olan oğlan için aynı şeyleri hissediyr,sizleri anlıyorum,allah hepimize önce hayırlı sağlıklı uzun ömürlü sonrada istediğimiz cinsiyetde bebişler kısmet esin.

canım ya bak.ben yaparsam muhakkak çatlakma ignesi olmayı düşünüyorum.devlet hastanesi yapmaz hatta kızar bile.özele gitmiyi düşünüyorum .doktora parayı verdikten sonra ne istiyorsan yapıyorlar.özele gidip kontrollerimi yaptırıp çatlatma ignesi olacagım.igniyi olduktan sonra 36.saa yada 40.saat sonra ilişki diyorlar.öyle yapacagım şuan aklımda o var.bende okadar çok şey denemiştimki ikinci kızımda erkek olacak diye bekliyordum amam olmadı.yumurta takibi yaptırmıştım amam çatlatma ignesi olmamaıştım.şuan aklımda başka bişey yok.sag tarafa ikinci kızımda yatmışkım.ama hadi bu seferde yatmayı düşünüyorum.proten yüklemesi yapılıcak.tuzlu.baharatlı yemek gerekiyormuş.daha bi araştıralım yazarız buraya.şimdi yazıp çıkacagım.uygun zamanımda senin için araştırayım..

canım ya allah sanada bi kız evlat nasip etsin.ne güzel yaklaşmışsın sagol.genelde oglu olanlar hemen bize kızıo.evlat ayırıyorsunuz.halbuki öyle degil.kızlarımı çok seviyorum hatta bi kızım olsun hep istedim.ama şimdide oglum olsun istiyorum.bizimdi oglumuz olsaydı emin olun bi kızımız olsun diye yine bi topik açardık sanırım.oglu olanlar ne olur anlayın bizi.oglan delisi degliz sadece ikiside olsun istiyoruz.ben bi topikte okumuştum.çok oldu hatta yeni ögrenmiştim kızımın olacagını.bi kadının oglu vardı.ne yazıyordu biliyormusunz.allah kime oglan verecegini biliyo işte..diye bi yazı ne kadar agır bir yazı.ben çok üzülmüştüm o yazıyı hala unutmuyorum.

evet dogunca daha farkıl düşünüyorsun fakatbdedigin gibi aklında kalıyo.benim arkadaşın ablasınını bin kızı vardı.kadında 36.yaşında ikinciyi düşündüler acayip erekek çocuk istiyordu hatta kız kadareşi hamile olunca inşallah oglun olur deyip duruyordu ama arkadaşımın kızı oldu.here hamile gördügüde oglunuz olur inşallah deyip duruyordu o kadar ereke bagımlısıyani.şimdi ögrendim 4 aylık hamile ve oglu olacakmış.heme sevindim hem içim acıdı.ben okodr deli gibi erke sevdalısı degildim.niye binim olmadıki dedim.herkeste bi hevesin kalıyo.oglu olanları görünce aceba nasıl bi duyguki oglan annesi olmak deyip duruyorum

Ben 1 eylülde adet oldum 4 eylülde bitti.Zaten hep öyledir.5 eylülde korunmasız tek ilişki.12 ekimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Açık açık yazıyorum ki bazı şeylere çok inanıp hayal kırıklığına uğramayın diye.15 yaşında bir kızım var ve hiç bebek düşünmüyordum hatta öğrendiğimde çok ağladım.Ramazanda hamile kalmışım ve bütün oruçlarımı tuttum.ıftarda yedim yemek sadece.tek öğün.Eşimde öyle.Cinsiyet belirleme diyetlerinde ise sağlam ve düzenli yemen gerekiyor ki deneyen birkaç kişinin tutmadığını duydum.Ne sağıma yatarım ne soluma yüz üstü yatmayı her zaman tercih ederim.25 haftalık hamileyim ve kısmetse oğlum olacak.Sizce bu kader değilde nedir?35 yaşındayım ve bir oğlum olacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi.Allah herkesin kalbinden geçeni versin.

kesınlıkle ınanıyorum kı nasıbımızde ne varsa o oluyor ama gelde bunu anlat kucuk eltım yumurtlama gunune ayarlamıs br suru seyler yapmıs va oglu olacak ama gel gorkı demezler kı nasıbınde varmıs oldu demezler o akıllı becerdı yaptı sen safsın ne bıleyım ıste boyle RABBIM hayırlısını saglıklısını versın:Saruboceq:

tabiki işin ayrıntısına girirsen herşey kader.sadece rabbim isteyecek o kadar ama bazı şeylerde vesile olur degilmi vesile olan şeylerde kaderdir.biz ne gerekiyorsa yapalımda yine rabbim bilecek.bak bana ikinciyi erkek olsun diye yapmadıgım kalmamıştı.kesin erke gözüyle bakanken kızımı kollarıma aldım.ve bir daha anladım herşey kader.ne yaparsan yap bazen olmuyo.eşim dört erkek kardeş sanki hepmi yumurtlama zamanına getirdi benim kaynana rast gele oluyormuş eskiden ilişki.bizim ggbi yumurta takibimi yaptırıyorlardı amam dört erkegide bulmuş..CADIARZU

[/QUOTE]

valla ne diyeyim canım bizimde nasibimiz böleymiş benim etrafımda bir kişi var valla benim kızım olacağını duyunca derin bir nefes çekti kadının derdi benle onunda bir kızı var ve eline almış cin takvimi bilmem ne ayarlayacam havasında ben hakkımızda hayırlısını diledim hayırlı evlat diledim ama bu kadın erkek bulursa valla bende burulurum kesin doğruya doğruyasakkelime[/QUOTE]

bu irnsanları anlamak çok zor...valla bazen nasıl buluyorlar bende anlamıyorum..rassim herkesi farklı sınarmış.bizede bu düştü.

Selam kizlar.
Benim kizlar mide virusune yakalandilar. Kusma bulanti vs. bayagi susuz kalmis vucutlari. Onlarla mesgulduk bayagidir. Simdi iyiler cok sukur.
Sizler nasilsiniz.? Helencigim, senin kizlar alistilar mi birbirlerine. Gerci kucuk icin simdi hersey yolundadir :) Uykusu duzene girdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…