Selam kizlar.
Benim kizlar mide virusune yakalandilar. Kusma bulanti vs. bayagi susuz kalmis vucutlari. Onlarla mesgulduk bayagidir. Simdi iyiler cok sukur.
Sizler nasilsiniz.? Helencigim, senin kizlar alistilar mi birbirlerine. Gerci kucuk icin simdi hersey yolundadir :) Uykusu duzene girdi mi?
Kizkardesimin de cinsiyeti gecenlerde belli oldu. Adetten temizlendikten sonra (7. siklus gununde)sonra tek iliskiyle bir oglu olacakmis. Ilki kizdi. Allah saglikla kavusmak nasip etsin.
arkadaslar aklıma brsey geldı
sımdı sureklıerkek cocuk ıcın su gun bugun yok yumrtlama gunu yok oncesı falan dıyorlar ya
acaba oyle degılde mesela adetten sonra tek bır kere korunmasız ılıskı mı dıger gunler korunmalı ayda tek bırgun korunmasız ılıskı ne dersınız olablırmı acepbilmiyorumkismile
Cancazim ben sana soyle anlatayim evledikten 6 ay sonra adetimin bittigi ertesi gunu tehlikeli donem degil sanarak tek kere korunmasiz iliski yasadim ve eminim tek ardindan kizim oldu
etrafimda benim gibi kizi olanlarda ayni durum olmus dedimki yumurtlamadan once kiz kesin sanki ole emindimkii
simdi yumurtladigim gun korunmadim ve yine kiz
artik takdiri ilahi bana kalirsa ben korunmasiz iliskimden sonra resmen sol kasigimda agri oldu yaklasik 1 hafta ben sag sol yumurtlamaya inanir gibi oldum ama yinede takdiri ilahi benim gibi olan varmidir bilmem
canım ya ne bılım aklıma gelmedık sey kalmadı sureklı bu konuyla ılgılı arastırıyorum
aklıma ne gelırse soyluyorum
benım komsu hamıle 3 ye 2 kızı vardı oglu olcak yumrtlama gunu yapmıs
esıne serbetlı tatlı yedırmıs kecıboynuzu yedırmıs sagına yatmıs ama bencede takdırı ılahı
olacagı varmıs oldu darısı bıze
valla ben bu yöntemlere bel bağlayamıyorum.her yöntemı deneriz erkek olacaksa bile kız olursa bak sen şu işe.hiç cesaretim yok ya
Arkadaşlarr merhabaaa benimde 2 kızım varrr ,bende kızlarımaa reglden sonra sık sık birliktelikle hamile kaldımmm.3ncüyüü düşünüyorummm nasıl deneme yapmalıyımmm karar veremiyorumm bendee sizlerii baştann berii okudumm.Ben 14ncü ve 15nci gün denemee yapatımm şuann beklemedeyimm hamilemiyimm bilmiyorummmm
Sizleride takip ettim yumurtlamaa zamnında olduu demişsinizz yaaa internette hesaplayıp şugün yumurtlamaa gününüzz diyoooo ordamıı yaptınız denemeyiiii
Yada sadecee akıntıı var deyipmiii yaptınızz ve kaç ilişkii olduuu
Bir okuyorummmm yumurtlamaa zamanı sık ilişkii olacakk yada reglden sonra neye inanacağımı şaşırdımmm
Tombililu ve gulhnas vardı onlarr çatlamatma iğnesiyle 36 saatte ve 60 satte yaptılarr oğlanlarıı geliyooo yanii çatlatmaa iğnesindede kız olduu diyenlerr varr onlarıdaa okuduğumdaa 1 haftaa boyunca ilişkiye girmi,ş oluyoo onlarda ondanmı kızıı buluyorlarr
bendee kaç doktoraa gittiysen mulamadım takip edennn doktorrrr
kızlarr ben karabiber
Arkadaşlarr merhabaaa benimde 2 kızım varrr ,bende kızlarımaa reglden sonra sık sık birliktelikle hamile kaldımmm.3ncüyüü düşünüyorummm nasıl deneme yapmalıyımmm karar veremiyorumm bendee sizlerii baştann berii okudumm.Ben 14ncü ve 15nci gün denemee yapatımm şuann beklemedeyimm hamilemiyimm bilmiyorummmm
Sizleride takip ettim yumurtlamaa zamnında olduu demişsinizz yaaa internette hesaplayıp şugün yumurtlamaa gününüzz diyoooo ordamıı yaptınız denemeyiiii
Yada sadecee akıntıı var deyipmiii yaptınızz ve kaç ilişkii olduuu
Bir okuyorummmm yumurtlamaa zamanı sık ilişkii olacakk yada reglden sonra neye inanacağımı şaşırdımmm
Tombililu ve gulhnas vardı onlarr çatlamatma iğnesiyle 36 saatte ve 60 satte yaptılarr oğlanlarıı geliyooo yanii çatlatmaa iğnesindede kız olduu diyenlerr varr onlarıdaa okuduğumdaa 1 haftaa boyunca ilişkiye girmi,ş oluyoo onlarda ondanmı kızıı buluyorlarr
bendee kaç doktoraa gittiysen mulamadım takip edennn doktorrrr
bence de yönteme kendini kaptırarak hamile kalındığını düşünün tam bir hüsran olma olasılığı var
ben içten içe olursa belki dedim ama olmadı zemuszemus
ama çok da önemli değil sağlıklı olsun diyorum kardeş olmayı bilsinler inşallah diyorum yani planlayıpta tutturamayanlar üstüne üstlük bebeğine ilgi duymayıp emzirmeyenleri duyduğum için garipsiyorum bu durumları insan yavrusuna sitem edermi anlamıyorum
hakkımızda hayırlısı demek gerek
herkese selam
benım kardeşim şuan hamıle 4 aya girecek onunda bi kızı vardı.oda çok erkek istiyo daha cinsiyeti belli deyil ben sordum ona ne zaman ilişki oldu diye adetten sonra 5 ve 7. günü oldu dedi hangisi tuttu bilmıyorum .bu ayın sonunda cinsiyeti belli olacak yazarım sizlere.tam yumurtlama günü olmamış bence ama yinede belli olmaz.merakla bekliyoruz.bi katapdada edetten sonra olursa erkek olur yazıyo hangisi doğruysa artık.
bugün kabus gibi bi ruya gördüm şimdilik bana kabus.hamıle kalmışım yine test almışım iki çizgi çıktı diğeri biraz silikti.daha yeni doğum yapmışım bebeğimi emziriyorum bu hamilelik nerden çıktı diyorum.eşime kaynanama söylüyorum hamileyim diye seviniyo onlarda.ama ben aldıracam bu çocuğu diyorum kızıyolar napacamı bilemedim karmaşık duygular içinde uyandım ya.buuuu ne yaaaa böyle getttt
birde bazı arkadaşlar yumurtlama günümde hamile kaldım cinsiyeti şu falan diyorlar ama kendi hesaplarına ve belirtilerine göre söylüyorlarsa bu yanlış olabilir.Aydan aya değişebiliyor yumurtlama günü .Mesela benim geçen ay 18.gün iken bu ay 14.gün oldu.
Helenn kızzz evett benimmm teyzemee yenii adress açtımda ondann yazdımmm bendee amaa birazz bu adreslee takılacammm ,
Maşallah kızınn kocamann olduu doğumm yaptığında yazmıştımm sanaa burayaa canımmm,nasıll seviliyoo değilmiii annesiii
Kızlarr adanada benn tamm 4 doktorr gezdimm ama kimse almadıı benii takibee nasıll bulacamm bilmiyorumm sinirlerimm bozulmayaa başladııı
Off ne kadardaa istiyordumm çatlatma iğnesiyle olmasınıı
Kızlarr vallahaa benn internetee göree 14ncü ve 15ncii gün denemee yaptımmm ,mart 3 ü bekliyorumm bakalımm hamilemiyimmm
kızlarr yaa şunuu farkettimm birkaçç kişideee akıntınınn olduğuu günn tek ilişkiyle kalanlarınn kızııı oluyoo kaç kişide bunuu duydummmm
Bendee ovülüsyonn testii aldımmm canımm amaa tamm kırmızııyıı göremedimm
helenn baklavayaa doktorr kızaa benziyoo demişş odaaa akıntıyaa göre yapmıştıı canımm
diğerr yerde anlarsınn canım sennn
duyguu nezamandır yazmıyoooo bizde merak ediyoruzz
gllup glup için ne kadar emindimm benn yaa
kızlarr yaa şunuu farkettimm birkaçç kişideee akıntınınn olduğuu günn tek ilişkiyle kalanlarınn kızııı oluyoo kaç kişide bunuu duydummmm
Bendee ovülüsyonn testii aldımmm canımm amaa tamm kırmızııyıı göremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?