Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

onun 3 kızı ve 1 oğlu vardıı canımm

hımm bu beşinci bebekmi..bende dördüncü sanıyordum...

sanırım benimkininde kız olmasının sebibi alkali olması olabilirmi...
belki erkektir baklavanınki erken daha..
ebru sen ne yaptın düşünmüyormusun ikinciyi..

eylül ayını bende duydum ..aklımızda olsun bakalım...benimki tek ilişki olmadı...ama te lişkiylede olmuyormuş demek..
sen kaç haftalık hamilesin..
yani bi ümit varmıki erkek çocuk için.başka doktorada gittinmi.onlarda kız dedimi..

helencim ben rabbim izin verirse 2011 in eylul ekim kasim gibi dusunuyorummmmmmmmm
ama oda cin takvimi bana kiz yor napicam takilmayimmi fazlaa
namaz duaa hep var devamm sonuna kadarrr son gun esimede diycemm sabah namazindan sonra insallahhh
vajinal dusss kesin yapicammm
pasif olucammm saga yaticamm uc gun
yada hemen ayaga kalkmakta y ler icin iyi diyolar ama daha arastirmam gereken seyler var helencim yaaaaa

ya kızlarr 12nci gün megra adı bilmiyorumm onunda olduu onunda kızıı varr
belkii yumurtlamaa gününüz değildii ay ne bilimmm iştee kafam karıştı artıkk

selam arkadaşlar bende bugün sağlık ocağına gittim kızımın 2 ay aşısı vardı.bayada kalabalıktı bi baktım çoğu ikinci oğlunu doğurmuş hemen hemen hep oğlandı.kızı olan bir iki kişiydık.erkek anneleri aralarında konuşuyoduk bu sene oğlan senesi diye duydukları herkes oğlan doğum yapmış.anlamadım gitti kızlar bize denk gelmış.baktım kaldım nasıl özendim anlatamam dokunsalar ağlayacaktım o derece yani.allahımın gücüne gitmesinde çok istiyorum gerçekten.bi sevdiğimle evlenmeyi bu kadar istedim oldu allahıma şükür.birde erkek evladı bu derece isiyorum.allah hepimize versin.bu arada kandılınızde mubarek olsun.

hhehehehe canım benim yalnız değilsin bana da öyle geliyor,benden başka bütün bebek bekleyenlerin oğlu oldu olmaya da devam ediyor, bir tek benim kız, anneme ikide bir anne herkesin oğlu oldu benimki neden kız oldu diyorum sus kızım günah diyor:::)))))))))))

ya gerçektende öyle ama .bende senın gibiyim söyleyince bana kızıyolar sağlıklı olsunda cinsiyet önemlimi diyolar tabi ilk başta sağlık önemli.aman ne bilem ya düşün düşün kafayı yiyecem ya.aklımda hep bu mesele çoğunun erkek benım neden kız oldu.takdiri ilahi diyomolumunekankayizsmile

ohoooo sana daha çok varmış.ne bilem bi ara tarvetten gün falan istemeye yazayırdun bende istiyorsun sanıyordum.kız sen bizi bekliyon sanarım çünkü bende o yıl ve aylarda düşünüyorum tekrar bbek için.kızım ozamana kadar 1,5 yaşında olacak inşallah bende yapayım edeyim hamilelik diyene kadar iki iki buçuk yaş olur diye hesap ediyodum.hadi o azaman beraber el ele veririz.esmerkzıda alırız yanımıza tamam.opuyorumnanaktan

ya kızlarr 12nci gün megra adı bilmiyorumm onunda olduu onunda kızıı varr
belkii yumurtlamaa gününüz değildii ay ne bilimmm iştee kafam karıştı artıkk

ne dedin şimdik anlamadım kimin olduuuu.neyi olduuuukaydirigubbakcemile3

ayy dur daha süpriz olma ihtimalindaha var bence.yani inşallah.sen yinede eminmibin de belkim umut dünyası:Saruboceq: :Saruboceq:

güzelim ben hep diyorum çevrem hep erkek bebek dolu.size diyordumya şu dünyada bi benim iki kızı olun sanıyordum.öyle üzülüyordum yani.arkadaşlarımın ya iki oglu var yada bir kızı bir oglu var.veya ilk çocugu olanlar erkekten başlıyo.yani tek ama tek iki kızı olan benim.o kadar üzülüyorumki.allahı tanımayan kadının bile oglu var .allahım niye diyom sonra..amaaan derdimi açmayın işte...:sinifsinif:

ben anneme dert yanıyorum oda üzülüyo.sende ben gibi çıktım güzel kızım diyo.anne seni daha iyi anlayorum üç kız dogurmuşsun kim bilir neler yşadın diyorum.amaan kızım size ne var.size bişey eden yok sorun yok.bizim zamanımızda daha kötüydü.oglun dogurmuyorsan adam yerine koyulmuyordun diyo..off haklı canım annem ne üzüntüler atlatmış şimdi bana üzülüyo.inşallah üçüncüde olun oglun diyo amam anne kızım olunsa diyom.olsun üzülme bak ben sizden çok memmunum diyo.ama gel görki o yıllır nasıl geçti.şimdi aynısını ben yaşıyorum.bu yıllar nasıl geçecek...:1no2:

önce hayırlısı tabiki.ama insanın içinde bi burukluk oluyo.şimdi bi arkadaşımın kızı vardı hamilie ögrendi yeni oglu olacakmış.iki gündür onu düşünüyorum ..demek oglu olacakmış heee yaa yapan yapıyo.becerikliler .herkes benim gibimi deyip duruyorum.bi ben dogrdum iki kız diyom eşime.oda eee yapan yapyo diyo....offf deli oluyom...kötükedihüso

helencim, eşine bi ben iki kız doğurdum deyipte kendini üzeceğine, yapan yapıyorda bi sen erkek doğurtamadın desene.. kendini neden aşağılatıyorsun canım ya........

helencim, eşine bi ben iki kız doğurdum deyipte kendini üzeceğine, yapan yapıyorda bi sen erkek doğurtamadın desene.. kendini neden aşağılatıyorsun canım ya........

öyle sürekli kendimi suçlayıp durdum.benden kaynaklanıyor diye.eşim dört erkek kardeş.sülalesinde nerdeyse kız bebek elle sayılır.ben üç kız kardeşim.benimde sülalemde nerdeyse erkek sayısı elle sayılır derecede az.kimi iki kız kimi üç kız sahibi..sanki benim genim önde gibi gleyodu.ne yapayım üzülüp duruyordum.bendin kaynaklanıyor diye.üç eltim var.birinin iki oglu bir kızı..digerinin iki oglu bir kız.birininde bir kızı bir oglu var.gel gör ben ne yapayımmafoldumben mafoldumben

helen uzulme ya cok zor tabi benim eltim de 3 ye hamile ve 2 kizdan sonra oglu olacak ben 3. kizimi eve getirdigimde kaynanam suratina bile bakmamisti ama oyle rahat ve guzel bir cocuk ki RABBIM CUMLE EVLATLARIMIZI KORUSUN

helencim bizde iki kız kardeşiz.ben anneme çekmışım heralde.kardeşim hamıleydi ya dün öğranmış hayırlısıyla oğlan demiş doktor.valla ben kendi adıma çok sevindim.3 lü taraması vardı dün onu yaptırmış cinciyetide belli oldu tabi.onunda bi kızı vardı şimdi dengeledi.darısı bizim başımıza artık.ona sordum ben ne zman ilişki oldu diye adetten sonra 5. ve 7 gün oldu diyo başkada olmamış bide çin takvimi hep erkek gösteriyodu 5 6 ay.oda tutmuş oldu.benımde çin takvimi 30 yaş hazırandan sonra hep erkek 31 yaşa kadar.valla dünden beri bende düşünüyorum kafam çok karışık anlatamam yani beynım bulandım ne yapsam diye.sende 31 yaşındamı düşünüyosun

helen uzulme ya cok zor tabi benim eltim de 3 ye hamile ve 2 kizdan sonra oglu olacak ben 3. kizimi eve getirdigimde kaynanam suratina bile bakmamisti ama oyle rahat ve guzel bir cocuk ki RABBIM CUMLE EVLATLARIMIZI KORUSUN

ne yapayım hazek koca sülalede.yani eşimin tek iki kızı olan biziz.öyle olunca kendimi suçlar oldum.belki benle evlenmeseydi bi oglu olurdu deyip duruyorum.biz kızlara alışıgız.benim sülalede çoook....kimbilir arkamdan eltilerim neler konuşuyordur.oglu olmadı diyebamaan düşünmek istemiyorum.iyice depresyona giriyorum çünkü....

canım benim kız 14-15 aylık olunca denemeye başlamayı düşünüyorum.yani 31 yaşa denk geliyo işte.temmuzda 30 olacagım.işte 31-32 arası oluyo...sen nezaman düşünüyorsun...

üçücncüyü yapacagım diyorum ama üçcüncüde kız olursa iyice alay konusu olacagım.korkuyorum ya tutturamazsam diye..eyvahedigeldismile neleri araştıracagımı şaşırdım..

üçücncüyü yapacagım diyorum ama üçcüncüde kız olursa iyice alay konusu olacagım.korkuyorum ya tutturamazsam diye..eyvahedigeldismile neleri araştıracagımı şaşırdım..

valla helencım bende çok korkuyorum panık atak var bende zaten.3 . kız olursa vay halime bende senın gibi düşünüyorum kızım 1 yaşına gelsin diyorum.bakalım hayırlısı.yöntem araştıralım daha.şu çin takvimine ınanır oldum yaa.benım kızlarımda hep sınırda erkekle kız arası.ama kız ayı ağır bastı.

canım ya senin 12nci gün olmuşşş genellikle 12nci günde hamile kalanların kızı oluyoo herhalde meysanında öyle olduu
en garanti yöntem çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra ilişkii

canım ya senin 12nci gün olmuşşş genellikle 12nci günde hamile kalanların kızı oluyoo herhalde meysanında öyle olduu

evet arkadaşlar adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir çok düzenli adet oluyodum diğer günler hep korundum ve bi kızım olacak. ilk kızıma ise yeni evliyken malum sık ilişkiyle hamile kaldım
burdaki bir çok arkadaş benden önce denemeyi düşünüyo 3.bebişleri bende onları takip edicem inşallah hepsinin allah gönlüne göre verir

canım ben ilk kızımda adetten hemen sonra hamile kaldım sanırım büyük ihtimal.ikinci kızımada iyi hatırlıyorum onu adetime 1 veya 2 gün kala hamile kalmışım geç döllenme dedi doktor.böyle oldu.tabi bu arada ikiside sık ilişkiyle oldu.yumurtlama günü denedim tutmadı.

benımde kafam çok karışık gerçekten 3 . yapmakta çok kararsızım daha yeni doğum yaptım zaten kızım iki aylık daha.bide malum sezeryan.bi istiyorum bi vazgeçiyorum .ama içimde okadar çok erkek bebek aşkı varki.nasıl vaz geçirecem kendimi bu düşünceden allahım yardım et ya bütün gün aklımda bu 3. bebek meselesi.çok kararsızım ya.bilmiyorum bilemiyorum garanti bi yöntemde yok.allahtan başka kimse bilmez kısmetimizde ne var.

bu çatlama iğnesini doktor bi problemın yoksa yaparmı.bunun garanti olduğunada pek inanmıyorum bu yöntemle kızı olanda var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…