onun 3 kızı ve 1 oğlu vardıı canımm
canim akintiya sakin aldanmayinnnnnnnnnn
benim bu ay reglimin 9. gunu seffaaff sunen akinti geldi
ama 14. gun yumurtladimmm
nerdenmi anladimmmm
batiyodu kasik agrilarimm fecii sekildeeeeeee
bugun durduu yani dundu yum gunumm
birdee edindigim bilgilere dayanarak diyorumm
onemli olan kadinin ph siii
asidikk erkekleriiiii
alkalinde kizlariiin gecisine izin vermiyorrrrrr
yoksa bi yerde okumustumm iki sperminde omru hemen hemen ayniymiss
bunuda surdan tastiklerizzzzz
neden regl sonrasi kiminin oglu kiminin kizii oluyorr bundan bencee
ayin konumuda onemliymis aklinizda olsunnnnn
ama en buyukk etkenn duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepp duaa edinn inancli insansaniz namazlarinizin sonunda duaa edinnnn
baklavaya gelincee o heppp hayirli ise ver demistii belkide budur hakkinda hayirlisi olannnnnn
dr cok tez bakmis belkide erkekkkk
Ben yumurtladigimi(kendimi tavuk gibi hissettim yazarken) akintidan anladim ve 12.gune denk geldi korunmasiz iliskiden sonrada agrim oldu dedim tamam bu is :)) ve o gece ruyamda mavi tulumlu bir erkek bebek( arkadasimin dogmamis ogluymus) kucagima aldim tek iliski oldu ben sadece yumurtladigim gun iliskiye girdim
eylul ayinda erkek bebek olasiligi fazla diye okumustum onuda goze al ama olmayinca olmuyorrr iste hayirlisikaydirigubbakcemile2
hımm bu beşinci bebekmi..bende dördüncü sanıyordum...
sanırım benimkininde kız olmasının sebibi alkali olması olabilirmi...
belki erkektir baklavanınki erken daha..
ebru sen ne yaptın düşünmüyormusun ikinciyi..
eylül ayını bende duydum ..aklımızda olsun bakalım...benimki tek ilişki olmadı...ama te lişkiylede olmuyormuş demek..
sen kaç haftalık hamilesin..
yani bi ümit varmıki erkek çocuk için.başka doktorada gittinmi.onlarda kız dedimi..
selam arkadaşlar bende bugün sağlık ocağına gittim kızımın 2 ay aşısı vardı.bayada kalabalıktı bi baktım çoğu ikinci oğlunu doğurmuş hemen hemen hep oğlandı.kızı olan bir iki kişiydık.erkek anneleri aralarında konuşuyoduk bu sene oğlan senesi diye duydukları herkes oğlan doğum yapmış.anlamadım gitti kızlar bize denk gelmış.baktım kaldım nasıl özendim anlatamam dokunsalar ağlayacaktım o derece yani.allahımın gücüne gitmesinde çok istiyorum gerçekten.bi sevdiğimle evlenmeyi bu kadar istedim oldu allahıma şükür.birde erkek evladı bu derece isiyorum.allah hepimize versin.bu arada kandılınızde mubarek olsun.
hhehehehe canım benim yalnız değilsin bana da öyle geliyor,benden başka bütün bebek bekleyenlerin oğlu oldu olmaya da devam ediyor, bir tek benim kız, anneme ikide bir anne herkesin oğlu oldu benimki neden kız oldu diyorum sus kızım günah diyor:::)))))))))))
helencim ben rabbim izin verirse 2011 in eylul ekim kasim gibi dusunuyorummmmmmmmm
ama oda cin takvimi bana kiz yor napicam takilmayimmi fazlaa
namaz duaa hep var devamm sonuna kadarrr son gun esimede diycemm sabah namazindan sonra insallahhh
vajinal dusss kesin yapicammm
pasif olucammm saga yaticamm uc gun
yada hemen ayaga kalkmakta y ler icin iyi diyolar ama daha arastirmam gereken seyler var helencim yaaaaa
ya kızlarr 12nci gün megra adı bilmiyorumm onunda olduu onunda kızıı varr
belkii yumurtlamaa gününüz değildii ay ne bilimmm iştee kafam karıştı artıkk
canım ben 16. haftada gittim orda doktorum kız dedi zaten bana da gösterdi öle fazlalık yoktu ama bi çıkıntı vardı oda sanırım erken olduğu için tam oluşmamıştı üzerinde durmadım aynı hafta ben ayrıntılıya gittim oda kız dedi
erkek derlerse bundan sonra valla süper fikir geldi birden zor canım ama oluşumları geç olurmuki cinsiyet organlarının yani 17-18 ne bileym artık martta gidicem şeker yüklemem var şimdi 23. haftam bitmek üzere 25 de gidicem bu sefer eminmisin diye sorarım doktora eğer bi süpriz olursa herkesi bilgilendiririm :içelim:
selam arkadaşlar bende bugün sağlık ocağına gittim kızımın 2 ay aşısı vardı.bayada kalabalıktı bi baktım çoğu ikinci oğlunu doğurmuş hemen hemen hep oğlandı.kızı olan bir iki kişiydık.erkek anneleri aralarında konuşuyoduk bu sene oğlan senesi diye duydukları herkes oğlan doğum yapmış.anlamadım gitti kızlar bize denk gelmış.baktım kaldım nasıl özendim anlatamam dokunsalar ağlayacaktım o derece yani.allahımın gücüne gitmesinde çok istiyorum gerçekten.bi sevdiğimle evlenmeyi bu kadar istedim oldu allahıma şükür.birde erkek evladı bu derece isiyorum.allah hepimize versin.bu arada kandılınızde mubarek olsun.
hhehehehe canım benim yalnız değilsin bana da öyle geliyor,benden başka bütün bebek bekleyenlerin oğlu oldu olmaya da devam ediyor, bir tek benim kız, anneme ikide bir anne herkesin oğlu oldu benimki neden kız oldu diyorum sus kızım günah diyor:::)))))))))))
ya gerçektende öyle ama .bende senın gibiyim söyleyince bana kızıyolar sağlıklı olsunda cinsiyet önemlimi diyolar tabi ilk başta sağlık önemli.aman ne bilem ya düşün düşün kafayı yiyecem ya.aklımda hep bu mesele çoğunun erkek benım neden kız oldu.takdiri ilahi diyomolumunekankayizsmile
helencim, eşine bi ben iki kız doğurdum deyipte kendini üzeceğine, yapan yapıyorda bi sen erkek doğurtamadın desene.. kendini neden aşağılatıyorsun canım ya........
öyle sürekli kendimi suçlayıp durdum.benden kaynaklanıyor diye.eşim dört erkek kardeş.sülalesinde nerdeyse kız bebek elle sayılır.ben üç kız kardeşim.benimde sülalemde nerdeyse erkek sayısı elle sayılır derecede az.kimi iki kız kimi üç kız sahibi..sanki benim genim önde gibi gleyodu.ne yapayım üzülüp duruyordum.bendin kaynaklanıyor diye.üç eltim var.birinin iki oglu bir kızı..digerinin iki oglu bir kız.birininde bir kızı bir oglu var.gel gör ben ne yapayımmafoldumben mafoldumben
ayy dur daha süpriz olma ihtimalindaha var bence.yani inşallah.sen yinede eminmibin de belkim umut dünyası:Saruboceq: :Saruboceq:
ben anneme dert yanıyorum oda üzülüyo.sende ben gibi çıktım güzel kızım diyo.anne seni daha iyi anlayorum üç kız dogurmuşsun kim bilir neler yşadın diyorum.amaan kızım size ne var.size bişey eden yok sorun yok.bizim zamanımızda daha kötüydü.oglun dogurmuyorsan adam yerine koyulmuyordun diyo..off haklı canım annem ne üzüntüler atlatmış şimdi bana üzülüyo.inşallah üçüncüde olun oglun diyo amam anne kızım olunsa diyom.olsun üzülme bak ben sizden çok memmunum diyo.ama gel görki o yıllır nasıl geçti.şimdi aynısını ben yaşıyorum.bu yıllar nasıl geçecek...:1no2:
halen valla ne diyeyim ağzından bal damlıyo ama çok umutlanmak istemiyorum bide ben amniyosentez yaptırdım ve sonuçları geldi ama cinsiyet kromozomları raporda yok Allahım bu bana biraz daha umutla yaşamak için bir sınavmı
doktoruma da sormadım valla ne meraklılar sağlıklı çıktı ne güzel bide cinsiyete dalmış demesin diyebilmiyorumkismile
ben kesinlikle 3. düşünmüyorum hem ameliyat sayım bu doğumla birlilkte 3 oluyor(arada miyom ameliyatı oldum) ve artık en son 3 diye biliyorum hem de çalışıyorum bunu bile kızım için kardeş olsun diye yaptım esasen ama sen düşünüyosan Allah gönlüne göre versin canım benim
Benim annem bir kız sonra ikiz erkek düşük sonra ben sonra da istmeden erkek kardeşimi doğurmuş ve erkek olduğu için de tabi havalara uçtular sende öyle ol inşallah ama annem kardeşim olana kadar " her kadın erkek doğuramaz" laflarına çok maruz kalmış hep anlatır eskiden çok daha zormuş kadınların işleri eyvahedigeldismile
canım ben sezeryanı en son 5 kadar biliyorum çünkü 4 .sezeryanını olanı duymuştum çok kışıden yinede doktora danışmak lazım .
helen uzulme ya cok zor tabi benim eltim de 3 ye hamile ve 2 kizdan sonra oglu olacak ben 3. kizimi eve getirdigimde kaynanam suratina bile bakmamisti ama oyle rahat ve guzel bir cocuk ki RABBIM CUMLE EVLATLARIMIZI KORUSUN
helencim bizde iki kız kardeşiz.ben anneme çekmışım heralde.kardeşim hamıleydi ya dün öğranmış hayırlısıyla oğlan demiş doktor.valla ben kendi adıma çok sevindim.3 lü taraması vardı dün onu yaptırmış cinciyetide belli oldu tabi.onunda bi kızı vardı şimdi dengeledi.darısı bizim başımıza artık.ona sordum ben ne zman ilişki oldu diye adetten sonra 5. ve 7 gün oldu diyo başkada olmamış bide çin takvimi hep erkek gösteriyodu 5 6 ay.oda tutmuş oldu.benımde çin takvimi 30 yaş hazırandan sonra hep erkek 31 yaşa kadar.valla dünden beri bende düşünüyorum kafam çok karışık anlatamam yani beynım bulandım ne yapsam diye.sende 31 yaşındamı düşünüyosun
canım ben sezeryanı en son 5 kadar biliyorum çünkü 4 .sezeryanını olanı duymuştum çok kışıden yinede doktora danışmak lazım .
ya ben okadar çok oldugunu ilmiyordum.bende üç olarak biliyorum dörde bile zoraki anca bi saglık problemi olmazsa kantrol altında takiple oluyo bildigim kadarıyla.yani 3.ten sonrası riskli derler ama doktora danışmak lagzım tabiiki...
üçücncüyü yapacagım diyorum ama üçcüncüde kız olursa iyice alay konusu olacagım.korkuyorum ya tutturamazsam diye..eyvahedigeldismile neleri araştıracagımı şaşırdım..
valla helencım bende çok korkuyorum panık atak var bende zaten.3 . kız olursa vay halime bende senın gibi düşünüyorum kızım 1 yaşına gelsin diyorum.bakalım hayırlısı.yöntem araştıralım daha.şu çin takvimine ınanır oldum yaa.benım kızlarımda hep sınırda erkekle kız arası.ama kız ayı ağır bastı.
canım ya senin 12nci gün olmuşşş genellikle 12nci günde hamile kalanların kızı oluyoo herhalde meysanında öyle olduu
en garanti yöntem çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra ilişkii
canım ya senin 12nci gün olmuşşş genellikle 12nci günde hamile kalanların kızı oluyoo herhalde meysanında öyle olduu
evet arkadaşlar adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir çok düzenli adet oluyodum diğer günler hep korundum ve bi kızım olacak. ilk kızıma ise yeni evliyken malum sık ilişkiyle hamile kaldım
burdaki bir çok arkadaş benden önce denemeyi düşünüyo 3.bebişleri bende onları takip edicem inşallah hepsinin allah gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?