o kadar cok kisi biliyorumki kiz kiz diye deli olan, onlar da size ozeniyor. sahsen bende:)) Allah'im ne olur kizim olsun hatta kizlarim bile diyebilirim:)) Allah herkese oncelikle saglikli ve hayirli evlatlar versin. biri kiz biri oglan tabiiki de herkesin gonlundeki ama durumunuz varsa ucuncuyu de yapin erkek olur Insallah. birde az iliski ve catladiktan sonra hatta tek iliski ile erkek sansi az da olsa artiyor.
herkesin gonlundeki gerceklessin Insallah; iki kizi olanlara ucuncuyu erkek nasip etsin Insallah Rabbim.
valla helencım bende çok korkuyorum panık atak var bende zaten.3 . kız olursa vay halime bende senın gibi düşünüyorum kızım 1 yaşına gelsin diyorum.bakalım hayırlısı.yöntem araştıralım daha.şu çin takvimine ınanır oldum yaa.benım kızlarımda hep sınırda erkekle kız arası.ama kız ayı ağır bastı.
canım ya senin 12nci gün olmuşşş genellikle 12nci günde hamile kalanların kızı oluyoo herhalde meysanında öyle olduu
en garanti yöntem çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra ilişkii
evet arkadaşlar adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir çok düzenli adet oluyodum diğer günler hep korundum ve bi kızım olacak. ilk kızıma ise yeni evliyken malum sık ilişkiyle hamile kaldım
burdaki bir çok arkadaş benden önce denemeyi düşünüyo 3.bebişleri bende onları takip edicem inşallah hepsinin allah gönlüne göre verir
benımde kafam çok karışık gerçekten 3 . yapmakta çok kararsızım daha yeni doğum yaptım zaten kızım iki aylık daha.bide malum sezeryan.bi istiyorum bi vazgeçiyorum .ama içimde okadar çok erkek bebek aşkı varki.nasıl vaz geçirecem kendimi bu düşünceden allahım yardım et ya bütün gün aklımda bu 3. bebek meselesi.çok kararsızım ya.bilmiyorum bilemiyorum garanti bi yöntemde yok.allahtan başka kimse bilmez kısmetimizde ne var.
bu çatlama iğnesini doktor bi problemın yoksa yaparmı.bunun garanti olduğunada pek inanmıyorum bu yöntemle kızı olanda var ama
o kadar cok kisi biliyorumki kiz kiz diye deli olan, onlar da size ozeniyor. sahsen bende:)) Allah'im ne olur kizim olsun hatta kizlarim bile diyebilirim:)) Allah herkese oncelikle saglikli ve hayirli evlatlar versin. biri kiz biri oglan tabiiki de herkesin gonlundeki ama durumunuz varsa ucuncuyu de yapin erkek olur Insallah. birde az iliski ve catladiktan sonra hatta tek iliski ile erkek sansi az da olsa artiyor.
herkesin gonlundeki gerceklessin Insallah; iki kizi olanlara ucuncuyu erkek nasip etsin Insallah Rabbim.
İki kız annesi olarak, çook mutluyum,
Onların büyümelerini, alışverişe-kuaföre birlikte gitmeyi hayal ediyorum.
Babalarıda iki kız sahibi olarak, muhteşem oje sürüyor,
Kızlarının saçlarını tarayıp, topluyor.
Çok düşkünüz birbirimizeAllah bozmasın, tüm isteyenlere versin.
İki meleğimiz onlar bizim.
Sevibadecim söylediklerine aynen katılıyorum canım. Benimde ikinci kızım yolda. Erkek olması için tam yumurtlama günümde hamile kalmıştım ama tutmadı kaydirigubbakcemile3 ( Zaten eşim için istemiştim erkek olmasını kendim için değil. Gerçi eşimde zaten illa erkek olsun demedi hiçbir zaman günahını almayayım.) Gerçek şu ki erkek olsa bu kadar sevinmezdim. Biz üç kızkardeşiz birde erkekimiz var. Biz üçümüz çok iyi anlaşırken , erkek kardeşim hep bizim dışımızda ve yalnız kaldı. Gerçekten çok üzücü olmalı yalnız olmak. O yüzden iki kızımın olmasını hep çok istedim. allah gönlüme göre verdi. Üçüncüyü hiç düşünmüyorum zaten. Doğumda da kısmetse tüplerimi bağlatmak istiyorum.
canım valla riske atmak istemiyorum doktorum 3.ye kadar demişti ama şimdiki dr ile konuşmadık zaten 2 ameliyat aynı yerden olduğu için bebeğimi 38 haftada alacak doktorum Allah bir süpriz vermesin inşallah bundan sonra hayırlısı ile kucağıma alayım bebeğimi artık istemiyorum isteyenlerin olsun inşallah kaydirigubbakcemile5
canım sen kaç yaşıdasın.büyük kızın kaç yaşında.saglıklı olup bi problem teşkil etmedigini doktor söyledse 4.sezeryana izin verebiliyorlar.bide 2.sezeryenmı oldun.dur nuttum ben ya kusura bakma.2.sezeryan ne oldu...
merhaba arkadaşlar .bende aranıza yeni katılmış bir olarak sesleniyorum afyondan.benimde ceyda adında 5 yaşında bi kızım var ve 5+2 aylık hamileyim .geçen ay doktora gittiğimde büyük bi ihtimalle kız dedi.cinsiyetini öğrenmeden önce bir kızım var bide oğlum olsun diye nadiren geçmiştir aklımdan.genelde allahım sen en iyisini verirsin zaten hayırlısı olsun demişimdir .doktor kız gibi deyince önce ne düşüneceğime bi kaç gün karar veremedim durduk yere güldüm ara ara bi kız dahamı dedim.aslında çok sevindim mucize benim içimdeydi zaten kız erkek olması bunun önüne geçebilirmiydi:)
tabi etraftan hatta kendi babamdan bile duydum .kız deyince olsun bakalım ,hayırlısı ,neyse bi dahakine vs.vb.gibi lafları .başkaları hatta en yakınlarım bile benim bizim için ne hayırlı olcak bilemezler ki dimi..
arkadaşlar onun için başkalarını takmayın.takmamayı öğrenmeye çalışın.bi kitapta okumuştum bu cümleyi ve unutmadım hep aklıma gelir
'ALLAHIN VERDİKLERİYLE DEĞİL VERMEDİKLERİYLE MEŞGULUM.İŞTE ÇEKTİĞİM TÜM ÇİLELERİN SEBEBİ BUDUR'
Herkese selam eder büyüklerin küçüklerin bebişlerin her yerinden öper ,selam ederim :)
canım hoşgeldin aramıza.sende bize katıl.dogru söylüyorsun.şükrekmek lagzım.ama bazen işte bir arzu hırsa dönüşebilyo..yazın için sagol...
bende hep dua ederken derımkı ALLAHIM VERDIKLERINEDE VERMEDIKLERINEDE BINLERCE SUKURLER OLSUN
yeminle bende ikinciye hamile olmadan dua ederdim.allahım eger hayırlı olmayacaksa ne olur erkek bebek verme rabbim.degilmi hayırlı olmayan evladı ne yapayım ben.
bunu ayrı yazmak istedimm..
benim komşu..çok genç 39,yaşında bir kızı var .eşi kız küçükken trafik kazasında hayatını kaybediyor..ve yalnız kalamyayım diye tekrar evleniyo.evleniyo ve bizim mahalleye taşınıyo..seviyoruz cok iyi bir bayan.gelip gidiyoruz .iyi bir komşu kazanmış oluyoruz.kızı çok tatalı.bizle beraber büyüyo.gözümüzün önünde büyüdü.17.yaşına geldi.bir güzel hemde nasıl anlatamam.artık çok can yakar diyoruz..tekrar çocuk sahibi olmak istiyorlar kız istemiyo.kıskanırım diyo.üvey baba öyle iyiki kızım ne derse o olur diyor ve yapmıyorlar.zaman böyle geçerken.2 gün önce gözümün önünde büyüyen 17.yaşına gelen.ecenin trafik kazasından hayatını kaybettigini söylediler.şoktayım hala şoktayım.nasıl olur diyorum o daha 17.yaşında annesini tek dayanagı tek evladı..offf anlatamam yani.buraya giremememin nedenide sürekli aglıyor olmam.sonra eve geldim iki kızımada sarılıp agladım rabbim sen beni evlatlarımla sınama ne olursun.evlat acısı yaşatma diye.çok acı çekiyo .onu görmeye dayanamıyorum...böyle şeyler yaşadıkçada ben bide evlat ayırımı yapıp neler yapıyorum diye kızıyorum...
ben bu sezeryan konusunu araştırdım nette.yurt dışında sınırsız yapıyolarmış çoğu kışı altıncı sezeryanını olmuş.ama türkiyede şimdilik üçle sınırlı.eee sezeryan olup çocuğunu kaybedenler 2. 3. üncüde onlar napsın çocuk sahibi olmasınlarmı.onlarda mutlaka deniyolardır 4. 5 .yi.
valla bende okuyunca çok kötü oldum ya anlatamam allah ailesine sabır versin çok üzüldüm gerçekten ya.helencim çok doğru söylüyorsun meşgul olduğumuz şeylere bak ya .allah yardımcımız olsun geride kalanlara uzun ömür versin yarabbim.bence kımse tek çocukla kalmasın ya.çok üzüldüm gerçekten.
Canim ya, arkadasinin da, senin de basiniz sagolsun. Olumun geci olmaz ama, boyle cok erken olumler cok sarsiyor. Hele ki anneyi. Allah im sabir versin. Imtihan dunyasi iste. Allah evlatla imtihan etmesin. Mekanini cennet etsin insh.
Helencigim, tabii ki Rabbim evlatlarimizdan ayirmasin ama, yalnizca kiz erkek isteme mevzuu degil, bu dunyaya ait butun onceliklerimiz anlamsiz kaliyor boyle haberler karsisinda. Rabbim, obur tarafta bulustursun annesiyle kizini.
Esmercigim, ben de cocuklarin kesinlikle kardessiz kalmamasi taraftariyim. Evlenmeden once 8 cocuk hayali kurardik esimle. Ama buna birsey olursa diye bir tane daha yapmak cok korkunc, urpertici birsey. Yanlis anlama canim, biliyorum bu olay uzerine soyledin gecmise yonelik olarak. Yani benim soyledigim seyle ilgisi yok ama aklima geldi yazayim dedim.
Allah im evlatlarimizla, eslerimizle yuzlerimizi guldursun. Kaldiramayacagimiz yuk vermesin.
canım benim Allah böyle bir imtihan yaşatmasın insallah ama ne yazıkki yaşayan az değil
bizde de çalışan bir mimar vardı emekli olmuş 60 lı yaşlarında çalışmaktan ziyade artık evinde gazate kahve keyfi yapması beklenen biri öyle düşün
akademik kariyer peşinde koşmaktan bir çocuk zor yapmışlar ve kızları üniversitedeyken trafik kazasında ölmüş adam da kendini işe güce vermiş kadın eve hapsetmiş kendini bana dediki kızımı görünce sakın işe kendini kaptırma bu kızına bir kardeş yap bak bir yapayanlız kaldık eğer bir evladımız daha olsaydı eşim ona tutunurdu böyle olmazdık felan
o gün dedimki Rabbim hakkımızda hayırlı zamanda hayırlı bir evlat daha nasip et bize evlat acısıyla sınama bizi
ben bu sezeryan konusunu araştırdım nette.yurt dışında sınırsız yapıyolarmış çoğu kışı altıncı sezeryanını olmuş.ama türkiyede şimdilik üçle sınırlı.eee sezeryan olup çocuğunu kaybedenler 2. 3. üncüde onlar napsın çocuk sahibi olmasınlarmı.onlarda mutlaka deniyolardır 4. 5 .yi.
Turkiye, dogum konusunda cok tabularla dolu. Her hamileyi sezeryana alma gibi bir hobileri var cogu jinekologun. Hem saat konusunda avantajli hem de daha karli. Bir de bir kez sezeryan olani bir daha normal dogum yaptirmama gibi bir inatlari var. Burada oldukca yaygin sezeryan sonrasi normal dogum. 2 cocugunu sezeryan olmus bir arkadasim 2 sene sonra 3. bebisini normal yolla yapti. Cok da iyi gecti. Yani oyle yok sezeryan yeri patliyor vs olmuyor. Boyle bir risk varsa da kisiye ozeldir . Yani herkeste bu boyledir diyemezler. Vucut kendini o kadar mucizevi bir sekilde tamir ediyor ki, bizim yirtik kumasi elimizle dikmemize benzemiyor.
Bence artik kisiye ozel dogum sekline karar vermeli doktorlar. Her gelene standart muamele yapilmamali ki bu anne adayinin hakkidir.
canım sen kaç yaşıdasın.büyük kızın kaç yaşında.saglıklı olup bi problem teşkil etmedigini doktor söyledse 4.sezeryana izin verebiliyorlar.bide 2.sezeryenmı oldun.dur nuttum ben ya kusura bakma.2.sezeryan ne oldu...
Canım benim 2007 yılında 2. bebeği düşünüp dr kontrolüne gitmiştim ve 5 cm miyom tespit edildi bende.Bebeğe engel durumda dediler o yüzden aynen 2.sezeryan ameliyatımı oldum mecburen doğum hakkımı orda kullandım anlıcan ama nasip de ne var bilemeyiz erkek bebek isteği ile 3.yapmaya niyetim yok inan eğer denk gelseydi vallahi pek ala olurdu diyorum sadece eşimde hiç taraftar değil
bu arada benim yaşım 33 kızım ise 7 yaşında 2.sınıfa gidiyor ama işim gereği öle doğurganlık halleri biraz lüks :)
anladım canım başın sagolsun seninde...maşallah sen kızını kocaman yapmışsın.darısı bize iki küçükle ugraşmak zok zor.gerçi ben böyle diyorumda esmer ne yapsın onunki daha küçük...allah sabırlar veriyo çok şükür....
ben evet sizi görünce vallahi bravo diyorrum kızlar doğar doğmaz en azından niyetine giriyosunuz ben öyle zor büyüttümki kızımı zor ikna oldum kardeş fikri için kızım da simdiden kız kardeşi için plan yapıyor ve kesinlikle her işini kendi görüyor zaten istediğim vakit bu vakitti okula gitsin kolaylasın bakımı gibi kabullenmesi sanırım doğduktan sonra zor olacak ama evin tek prensesi olarak zemuszemus
benden size tavsiye ne kadar dikkate alırsınız bilemiyorum ama opuyorumnanaktan evde hem keyif ile hem özlem ile bekleniyor bizim küçük hanım sizde hem vücutlarınız dinlensin hemde biraz bebek özleyin derim
ama halen özellikle sana gerçekten çok dua ediyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki eminim sende beni anlarsın rabbim sana ve burdaki tüm erkek bebek isteyen annelere istediğin vakit ERKEK bir evlat versin inşallah ne diyeyim:lepi:
ahhh bende çok istiyorum şöyle ikinci kızım 4-5 yaşına gelsede rahatca üçüncüyü yapıp büyütsen diyorum ama o zamana kadarda 35-36 olurum.o yaşlardada bi çocuga yetip yetemeyecegimi veya o enerjide olabilecekmiym bilmiyorum .o zamana kadar yorulurum gibi geliyo bakamam gibi geliyo.cesaretim yok yani..amaan bilmiyorum yani.keşke şöyle zenginlir gibi olsakta evde bide bizle birlikte bi bakıcı olsaydıda yükümüz azalsaydı...
ahhh bende çok istiyorum şöyle ikinci kızım 4-5 yaşına gelsede rahatca üçüncüyü yapıp büyütsen diyorum ama o zamana kadarda 35-36 olurum.o yaşlardada bi çocuga yetip yetemeyecegimi veya o enerjide olabilecekmiym bilmiyorum .o zamana kadar yorulurum gibi geliyo bakamam gibi geliyo.cesaretim yok yani..amaan bilmiyorum yani.keşke şöyle zenginlir gibi olsakta evde bide bizle birlikte bi bakıcı olsaydıda yükümüz azalsaydı...
helencim 34 35 ne ki.. ananeler babanneler torunlarına nasıl bakıyorlar o hallerinde.. Allah sevgisini yüreğimize koyduğu zaman enerjiymiş yaşmış, bütün olumsuzluklar aradan kalkar canım.
hem o yaşlarda bi kadına bebek çok yakışıyor bence... babalar için de aynı şey geçerli.. eve farklı bir tazelik geliyor :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?