Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

momof2 sana katılıyorum canım,bende ikinci bebeğime hamile kalınca ağlayıp yapamam, bakamam diyordum (7 aylıktı bebeğim çünkü)ama şimdi herşeyi de yapıyorum sabah onlar uyurken sahile gidip yürüyüşümü bile yapıyorum Allah güç kuvvet veriyor yeterki hasta olmasınlar..benim ikinci bebeğim çok uğurlu geldi işlerimiz hiç olmadığı kadar açıldı, ev aldık ve borcu bir yıl sonra bitecek işlerimiz iyi olsun üçüncü hatta dördüncü çocuk düşünüyorum iyi bakabildikten sonra çocuk kadar güzel birşey yok.jinekoloğumun iki oğlu var,kadıncağız kan ağlıyor çok hayırsızlar babada vefat etti,kadın diyor ki şimdiki aklım olsaydı bir iki tane daha çocuk yapardım,ilerde kapını ne kadar çok kişi çalarsa o kadar iyi diyor.bana da eğer kendin bakıyorsan çalışmak zorunda değilsen çocuk yapın diyor.

inşallah benim ikinci kızımda şanslı olur.eşim dogum bile parayla oldu ilk kızımda devlet karşılamıştı.ikincide devlet yardımı yapılmadı(özel hastane)czanelerde artık ilaçları parayla alıyoruz.ona kalsa ne şansı borçla geldi bizim kızımız.allahtan emziriyorum.bide mama paramız olsaydı eşim iyice söylenirdi sanırım.fikir verinofff ben bu adamı üçcüncüye nasıl ikna edecegim.siz ne diyorsunuz vazmı geçsem.ama onun istememesinin sebebbi üçüncününde kız olacak diye vazgezmesi yani.ben deneyelim diyorum oboşver.bi adam demişki aman üçüncüyü yapma bak benim üç kızım var banada dördürcüyü yap diyolar ama ben yapmıyorum diyomuşbnedenmi dört kızdan üç kız iyidir.üç kızdanda iki kız iyidir boşver diyomuş.yani üç kızın olacagına iki kızın olsun diyomuş.yani erkek umudu yok yani..bilmiyorum .şimdi ikna edecegim adamı.bide kız olacak.adam bana söylenip durur.ben sana yapmayalım dememişmiydim al sana kız oldu diyecek.ee erkek olursa iyikide yapmışız diyecek orası malumda kız olursa bütün suç üstüme kelecek ....bilmiyorum akıl verin bana..ama yapmazsakta ikimizinde içinde kalacak aceba yapsaymıydık diye.....

helencım haklısın valla 3. bende düşünüyorum ama ne bilim çok kararsızım.kayınvaliidme diyorum iki yeter başka yapmıcam diye oda diyo 3 4 sene sonra bi tane daha yaparsın diyo bende dedim oda kız lursa iyice bunalıma girerim diyorum .oda kızı erkeği varmı sağlıklı olsunlarda fark etmez diyo ama içten içe istiyodur tabi bi erkek.ben istemezmıyım olsun ama hiç bir şeyin garantisi yok en önemlisi sağlık tabi ilk başta.birde benım hamileliğim ilk 3 ay çok kötü geçiyo anlatamam mide bulantısı iştehsızlık halsızlık kusmalar .serum alıyorum o derece yani.sonra geçiyo ama burnumdan geliyo o 3 ay.kararsızım şu anda benım eşim istiyo üçüncüyü ama oda şimdi istemıyo çoccuklar biraz büyüsün o zaman diyo.

bende bazen 3.yü yapmayacagız diyorum..ama bende kararsızım zaten korkuyorumda.eşim istemem deyip tutturdu.offff ama istiyoruuuumm.ama yoruldumda .bi çcuk büyüt.sonra tekrar başa dön..çok yorucu işyer.iki küçük derken bide üç küçük olacak.evişleri yemek.temizlik..bilmem nasıl olacak....

ya arkadaslar sız daha 3 cuyumu dusunuyorsunuz 36 yasındayımmmm 3 kızımmm var 4 cuyu yapmayı dusunuyorumm seneye ınanın aksama kadar hıc oturmuyorum ama 4 cuyu ıstıyorum bana sans dıleyın barı yafkaydirigubbakcemile3
aman kımse alınmasın herkesın kesesı gucu kuvvetı degısır tabıkı RABBIM hepımızın dualarını kabul etsına.s.

burdayız helen okuyorum ben şimdilik.hazek hadi hayırlısı bakalım baklıyoruz bebiş senden

ayy ne güzel yaa.maşallah bu enerji ben o yaşlarda olacakmı çok merak ediyorum.bazen pes ediyorum çok yoruluyorum çünkü..

burdayız helen okuyorum ben şimdilik.hazek hadi hayırlısı bakalım baklıyoruz bebiş senden

tamam canım.sen neler yapıyorsun.ablası kardeşini kıskanıyormu sizde durum nasıl..

şimdilik iyi gidiyo canım uykusu felan düzene girdi şükür ablasıda şimdilik kıskanmıyo bakalım sonra ne olur.kayınvalıdem yanımda 1 haftadır bi hafta daha kalacak sanırım bana yardımı oluyo saolsun şimdilik böyle idare ediyoz.senneler yapıyosun bakalım.olumunekankayizsmile

Allah hayırlısıyla, can sağlığıyla, huzurlu mutlu bir de erkek çocuk nasip eder inşallah...

Allah hayırlısıyla, can sağlığıyla, huzurlu mutlu bir de erkek çocuk nasip eder inşallah...

menhaba canım.seninde iki kızanmı vardı yoksa ben öylemi hatırlıyorum.hata hamilesin degilmi...yanlışsı kusura bakma..sanki bi yerde okumuşum gibi geliyo..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…