şimdilik iyi gidiyo canım uykusu felan düzene girdi şükür ablasıda şimdilik kıskanmıyo bakalım sonra ne olur.kayınvalıdem yanımda 1 haftadır bi hafta daha kalacak sanırım bana yardımı oluyo saolsun şimdilik böyle idare ediyoz.senneler yapıyosun bakalım.olumunekankayizsmile
ya bende işler biraz zor.bizde hafifde olsa kıskançlık var.onu küçügü kucaga aldıgımda hadi onu yerine koy oyun oynayalım diyo.durup dururkne.alıp öpüpü seviyorum.hemen o yanıma geliyo.yanagını uzatıyo.hemen onu öpüyorum seviyorum.ikinizide çok seviyorum diyorum.tamam diyo ama .pek belli etmemeye çalışıyo bazende fena oluyo..
çok yorucu oluyo iki çocuk .seneye düşünüyorum diyorum.hadi hamilelik oldu diyelim.küçükle aralarında iki yaş olacak.ben dört yaşla baş edemezken iki yaşla nasıl baş edecegim.artı üç çocuk olacak.ve evin bütün yükü yine degişmeyecek..:1no2: ne yapacagım bilmiyorum sürekli düşünüp duruyorummafoldumben
helencim nasıl gidiyor.. yavrular nasıl.. cilvelere başladı mı minik kuzu :1rolleyes:
ayol bende kendi topigimi arayıp duruyordum nerde bu diye çomku dipte diye bakıyodumkaydirigubbakcemile3..meger sen yazıp başa getirmişsin...
iyiler canım.evet ya cilve bayladı.sesi çıkıyo artık.ciyaklıyo.oyuncak falan veriyorum eline.büyüdü teyzesi..iki aylık olduk yeni.ya geçiyo işte zaman.bende sizlere bakıyodum..hadi bakalım gün sayıyormuşsun.inşallah bi bebiş gelir sanada...tabi istediginden...
Amin inşaAllah hayırlısı olsun.. ne güzel yazmışsın demek iki aylık oldunuz oyuncakla avunuyor.. hayal ettim de şöyle bi..:ecrin_bebek: ne kadar özlemişim tekrar bi bebeğin varlığını..evet canım gün sayıyorum.. karnımda sürekli bi kasılma var galiba ondan biraz ümitleniyorum ama kendi kendimede gelin güvey oluyorumdur belki.. hele bi günüm gelsin çıkacak meydana bakalım.. güzel Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı zamanda, en hayırlısından sağlıklısından, salihlerden versin inşaAllah..
haberdar etmez olur muyum.. yalnız bundan önceki düşüktede aynı şeyleri hissetmiştim. karnımın içinde hep sancılar oluyordu.. ve düşükle sonuçlandı.. ondan korkuyorum.. yerleşme ağrışı olsa başım gözüm üstüne.. biraz bu korkuyu yaşayacağım galiba ister istemez.. kızım 6 yaşında canım.. epey büyüdü tam bi minik anne gibi oldu yavrucuğum olumunekankayizsmile
helencim hamileliğinde kaç kilo almıştın toplam olarak. şu an ne durumdasın..
dün annemle tlfonda konuşurken bana demez mi, hamileyken bi anormal olmuştun filan diye.. 18 kilo almıştım toplamda.. şimdi bile öyle söylemesi moralimi bozdu.. dünden beri düşünüyorum :a015:
korkma canım bu sefer olur inşallah.tabikide sorunsuz olsun.maşallah kızın kocaman olmuş.sana nasıl yardım eder bi bilsen.nede güzel olur...
ilkinde 20 kilo
bunda 22 kilo aldım.amaan boşver gidiyo işte...
şimdi 10 kilom var bakalım ne zaman gidicek...
elbette ki gider.. sakın takıntı yapma.. benim üzüldüğüm şey insanların böyle gündem dışı konuları ortaya koyupta gereksiz yere psikolojik rahatsızlık oluşturması.. bu kişi annem bile olsa, elimizde olmayan konularda daha hassas davranmalılar.. hatta hiç unutmuyorum doğumdan sonra sürekli, karnında bi tane daha var galiba deyip, göbeğimden dolayı gülmüşlerdi.. bugün eski defterlerin tozunu alasım tuttu galiba.. ne oluyorsa bana..:gitme:
yok dert etmiyorum ilk kızımda rahat vermiştim kilomu.buinda daha rejim yaptıgım yok.ha bire yiyorum süt olsun diye.anca 5-6 ay sonra yaparım diyet.evet alakasız konular.benimre göbegim pek yoktu hamileyken bu bebek nerde deyip duruyorlardı.canım sıkılıyordu .bak 3.400 dogurdum herkes şaşırdı.aaa bu göbekten bu bebekmi çıktı diyolar.nerde saklıyon diyolar.amaan saçma sapan şeyler işte..
helencim sen nerde ikamet ediyosun diğer yaşmışında.turkbayragi
kızlar sesomu yu gören var mı.. nereye kayboldu acaba hiç yazmıyor artık...kızını mı buldu ne :1ninca:
bugün içimde bi sıkıntı var geçmiyo.bilmiyorm aglamaklı oluyorum.....
dün si arkadaşım vardı lise zamanımda onu yıllar sonra gördümm..bir kızı varmışyedi yaşında .baktım kucagında birde oglu var bir yaşında..içimden ahhh dedim.sevdimm.saçını okşadım öptümm.çok tatlıydı..içimden bak ne güzel bi kızı var bir oglu var dedim.yalınmı söyleyeyim kıskandımm.hemde cokk.ama kötü niyetli degil.imrendim işte...benimde olurmuki dedimm.ben bu kocayı ikna edimiyorum bir türlü erkek çocugu olacagı inancında deil.....benimde bu istegimi hep yıkıyo...mafoldumben.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?