evet yaa pek takılmıyo..inşallah tutturmuştur.kaydirigubbakcemile3....
sen ne alemdesin....
ya bide soracaktımmm.sen bişeyler yapayormusun.özel yani .hani erkek olsun falan diyomusun.yapıyosan anlatsana ne ediyon...
elbugün içimde bi sıkıntı var geçmiyo.bilmiyorm aglamaklı oluyorum.....
dün si arkadaşım vardı lise zamanımda onu yıllar sonra gördümm..bir kızı varmışyedi yaşında .baktım kucagında birde oglu var bir yaşında..içimden ahhh dedim.sevdimm.saçını okşadım öptümm.çok tatlıydı..içimden bak ne güzel bi kızı var bir oglu var dedim.yalınmı söyleyeyim kıskandımm.hemde cokk.ama kötü niyetli degil.imrendim işte...benimde olurmuki dedimm.ben bu kocayı ikna edimiyorum bir türlü erkek çocugu olacagı inancında deil.....benimde bu istegimi hep yıkıyo...mafoldumben.....................
canım burda o kadar çok yapılan yapılmayan maddeler gördüm ki, kimi yumurtadan önce oğlu olmuş, kimi yumurta günü kızı olmuş, şu gün bu gün.öncesi sonrası, yani bir sürü şey... hani bir şey olupta herkesin sonuç aldığı bir uygulama göremedim.. onun için tamamen akışına bıraktım.. dua ettim, rabbim tüm hücreler senin elinde, sen hangine müsade edersen evladım o olacak..en hayırlılardan sağlıklardan salihlerden nasib eyle dedim her seferinde... çünki spermler karışık kız erkek diye, ve mevlam hangine ol derse o yetişecek.. yumurta takibi yada tahmini bi tarihte uygulamadım...bana erkek evlat vermeyi isterse, zaten o güne saate denk getirir.. Kısmetten ötesi yok helencim... Mevla görelim neyler... Neylerse güzel eyler...:Saruboceq:
ben seni yurtdışında felan sanıyodumda o yüzden sordum yoksa bi önemı yok canım.valla bende senın gibiyım çok imrenıyorum ya anlatamam.birde burda glup glup vardı oda yazmıyo kızı olmuştu ya.çoğu girmıyo heral. giriyoda yazmıyomu.helen bunuda tutturamazsak başka şansmızda kalmıyo ya sezeryandan dolayı tuttursak bu kez bari.:ecrin_bebek:
el
Uzun zamandır takip ediyorum bu bölümü.Kendini ne kadar üzüyorsun farkında mısın?Bence sen lohusalığını bile bilemedin.Sanki oğlun olsaydı sana madalya mı takacaklardı?
El üstünde tutup çok fazla değer mi vereceklerdi?Sen yeni anneliğinin keyfini çıkar,evlatlarınla eşinle çek kapını huzurlu ve mutlu ol.Ben sürpriz bir şekilde 2.hamileliğimi
yaşıyorum kızım 15 yaşında ve hiç bebek düşünmüyordum.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Ben planlamamıştım ama yukardaki benim yerime planlamış diyorum ne desem boş.Aldırma taraftarı hiç bir zamanda olmadım.ilk hamileliğimde kızım olduğunu öğrendiğimizde kayınvalidem keşke oğlan olsaydı dedi.Bizim sülalede erkek topu topu 2 tane.Hem baba tarafım hem anne tarafımının toplamı 2 Amcamın 1 oğlu var Teyzemin 1 oğlu var.Gerisi hepsi kız.2.hamileliğimde cinsiyetin erkek olduğunu öğrendiğimizde ise gerçekten çok şaşırdım.Bizden erkek çıkmaz kolay kolay deriz hep.Artık espiri yapar olduk.Neyse beni gören herkez aaa hamilemisin (millet benden böyle bir şey beklemediği için şaşırıyor tabii)kız mı diye soruyorlar,hayır erkek diyorum.Sen gene de çok ümitlenme erkek denilipte kızı olan çok insan var diyorlar.Ben hamile kalıpta oğlu olacak insanlara böyle bir şeyi asla söylemem aklımdan bile geçmez vallahi.İnsanlar ne kadar art niyetli ya.O yüzden kızın oldu diye çok üzülme.Oğlun olsaydı da millet birşeyler bulup seni üzerlerdi hiç kuşkun olmasın.Bu arada kızım olduğunda üzülen kayınvalidem oğlan olduğunu duyunca da kızda olsa bizim erkek olsa da bizim demekle yetinebildi anca.Halbuki kızımı duyunca bozulmuştu ne kadar üzülmüştüm o zaman.Şimdi iyiki doğurmuşum Allahım diyorum.İyiki bana kız evlat vermişsin.Oğlum olacağını öğrendiğimden beri kızıma daha düştüm sanki.Daha savunmasız daha narin gibi geliyor.Her kadının kızı olmalı.Allah isteyen herkese kız evlat versin.Helenciğim sakın üzülme.Kimse için yaşamıyoruz.Allah herkesin evinde mutluluk versin.
Canımsın seni anlıyorum çok üzüldüğünü düşündüğüm için yazdım zaten.Değmez kimse için.Hele hele cahil insanlar için.Valla şimdi saydım bizde 23 tane kız varmış hepsi kuzen
ırsi olsa benim niye bu oğlan.Benim demek istediğim oğlun olsaydı da başka birşey bulup
seni üzeceklerdi.Çevrendeki insanlar anladığım kadarıyla insanların canlarını yakmaya müsait.Gerçi bizim toplumumuzun geneli böyle ya.İnşallah seninde bir oğlun olur, madem mutlu olacaksın Allah gönlündekini versin
slm helenciğim seni çok iyi anlıyorum doğumuma az kaldı senin için ve diğer arkadaşlar için dua edeceğim doğum sancısı çekerken allah bizede erkek evlat versin diye
bende senin gibi bi kızı olupta arkasından oğlu olanlara üzülerek bakıyorum
benimle hamile kalanların hepsi erkek bi benim kız herkesin bana acıyarak bakmalarından bıktım artık inanırmısınız cinsiyeti kız demekten bıktım artık
üçüncüde oğlanı tutturursam doğana kadar sadece eşime söylüycem kimseye söylemiycem tabi etrafımdakiler yine kızdır diycekler muhakkak
neyse çok uzattım bizi bazı insanlar kınayabilir ama yaşamayan bilemez
bizi bizden daha iyi kimse anlamaz
hep takipteyim yeni bişeyler duymak için 4-5 sene sonra düşünüyorum inşallah
allahım dualarımızı kabul eder inşallah
kızlar bazı arkadaşlar var bazen kırıcışeyler yazıyolar.ya madem bu konuyla alakan yok neden buraya yazarsınız anlamıyorum.bızı bızden daha iyi kımse anlayamaz o yüzden bızım durumumuzda olmayan yazmasın bence fıkır verenler harıç tabi.
kızlar bazı arkadaşlar var bazen kırıcışeyler yazıyolar.ya madem bu konuyla alakan yok neden buraya yazarsınız anlamıyorum.bızı bızden daha iyi kımse anlayamaz o yüzden bızım durumumuzda olmayan yazmasın bence fıkır verenler harıç tabi.
sana katılıyorum canım,teravetin topiğinde olanlara benimde canım sıkıldı üzüldüm valla birde kızcağıza sıyırırsın falan yazmış terbiyesiz:
canım allah razı olsun.dogumun kolay olsun..bende dogumda dua etmiştim unutmamıştım sizleri.inaşallah kabul olur..
canım bende takip ediyorum.senin yaşın iyi 3-4 yıl beklesende iyi ama ben okadar beklemeyi düşünmüyorum.geç kalıdım ya.dur bakalım kızım bi bir yaşına gelsin durumlara göre kararverecegim.14-15 aylık olduktan sonra düşünüyorum bebegi.rabbim bizlerede nasip eder şöyle saglıklı sıhatlı hayırlı bir erkek evladı....amiinnn...
erkek evladi olanlarin tuzu kuru isteyenlerede kiziyorlar erkek istemek sucmu hatami ne yani Mevladan diliyoruz iste o kadar
helencım yas konusunu kafana takma bak ben 36 yasındayım 4 cuyu dusunuyorm RABBIM ınsallah nasıp ederse seneye
hem dogum yapınca kadınların hucrelerı genclesıyormus bılımsel bıseymıs bu takma kafana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?