Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

evet yaa pek takılmıyo..inşallah tutturmuştur.kaydirigubbakcemile3....
sen ne alemdesin....
ya bide soracaktımmm.sen bişeyler yapayormusun.özel yani .hani erkek olsun falan diyomusun.yapıyosan anlatsana ne ediyon...

canım burda o kadar çok yapılan yapılmayan maddeler gördüm ki, kimi yumurtadan önce oğlu olmuş, kimi yumurta günü kızı olmuş, şu gün bu gün.öncesi sonrası, yani bir sürü şey... hani bir şey olupta herkesin sonuç aldığı bir uygulama göremedim.. onun için tamamen akışına bıraktım.. dua ettim, rabbim tüm hücreler senin elinde, sen hangine müsade edersen evladım o olacak..en hayırlılardan sağlıklardan salihlerden nasib eyle dedim her seferinde... çünki spermler karışık kız erkek diye, ve mevlam hangine ol derse o yetişecek.. yumurta takibi yada tahmini bi tarihte uygulamadım...bana erkek evlat vermeyi isterse, zaten o güne saate denk getirir.. Kısmetten ötesi yok helencim... Mevla görelim neyler... Neylerse güzel eyler...:Saruboceq:

el
Uzun zamandır takip ediyorum bu bölümü.Kendini ne kadar üzüyorsun farkında mısın?Bence sen lohusalığını bile bilemedin.Sanki oğlun olsaydı sana madalya mı takacaklardı?
El üstünde tutup çok fazla değer mi vereceklerdi?Sen yeni anneliğinin keyfini çıkar,evlatlarınla eşinle çek kapını huzurlu ve mutlu ol.Ben sürpriz bir şekilde 2.hamileliğimi
yaşıyorum kızım 15 yaşında ve hiç bebek düşünmüyordum.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Ben planlamamıştım ama yukardaki benim yerime planlamış diyorum ne desem boş.Aldırma taraftarı hiç bir zamanda olmadım.ilk hamileliğimde kızım olduğunu öğrendiğimizde kayınvalidem keşke oğlan olsaydı dedi.Bizim sülalede erkek topu topu 2 tane.Hem baba tarafım hem anne tarafımının toplamı 2 Amcamın 1 oğlu var Teyzemin 1 oğlu var.Gerisi hepsi kız.2.hamileliğimde cinsiyetin erkek olduğunu öğrendiğimizde ise gerçekten çok şaşırdım.Bizden erkek çıkmaz kolay kolay deriz hep.Artık espiri yapar olduk.Neyse beni gören herkez aaa hamilemisin (millet benden böyle bir şey beklemediği için şaşırıyor tabii)kız mı diye soruyorlar,hayır erkek diyorum.Sen gene de çok ümitlenme erkek denilipte kızı olan çok insan var diyorlar.Ben hamile kalıpta oğlu olacak insanlara böyle bir şeyi asla söylemem aklımdan bile geçmez vallahi.İnsanlar ne kadar art niyetli ya.O yüzden kızın oldu diye çok üzülme.Oğlun olsaydı da millet birşeyler bulup seni üzerlerdi hiç kuşkun olmasın.Bu arada kızım olduğunda üzülen kayınvalidem oğlan olduğunu duyunca da kızda olsa bizim erkek olsa da bizim demekle yetinebildi anca.Halbuki kızımı duyunca bozulmuştu ne kadar üzülmüştüm o zaman.Şimdi iyiki doğurmuşum Allahım diyorum.İyiki bana kız evlat vermişsin.Oğlum olacağını öğrendiğimden beri kızıma daha düştüm sanki.Daha savunmasız daha narin gibi geliyor.Her kadının kızı olmalı.Allah isteyen herkese kız evlat versin.Helenciğim sakın üzülme.Kimse için yaşamıyoruz.Allah herkesin evinde mutluluk versin.

o kadar haklısınki .bazen bende diyorum üçcüncüyü yaparsam.hiç birşey yapmayacagım diyorum.o kadar sinirlenip güvenmiyorum hiç bişeye ama yapmadanda duramam biliyorum.herkesi okuyup duruyorum aceba kafama yatan varmı diye..dogru rabbim hayırlısını versin.allah istedikten sonra herşe olur yada olmaz.allah sanada hayırlı evlat versin.inşallah bu hayırlı evlatta erkek olur...

yok canım ne gezer..yurt dışı bize uzak...evet kimse girmiyo.ben duyguyuda merak ediyorum şubat sonu doguracaktı. 40 ının çıkmasını bekliyo sanırım onuda merak ediyom.herkes gelsin ya öksüz kalrık.gıymatlımla sen geliyosunuz sagolun...
evet bu son sanş.zaten şansım bile olsa üçten fazla yapmam.sezeryan olunca haliyle son.off iyice korkuyorum bu duruma.ya olacak ya olacak.başka yok çünkü...inşallah kapanış güzel olur..

bi tanem önce hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin.ben senin bu yasını başka topiktede okumuştum biliyorum yani...
o soruyu kendime sordum aceba erkek olsaydı ne olurdu diye.
evet madalya takmayacaklardı ama madalya almış gibi bana davranışlar degişecekti.nasılmı.
eşimin yüzü gülecekti çünkü erkek çocuk delisi.onunda olacaktı o yüzden daha pozitif olacaktı.mutlulgumuz daha artacaktı.o istedigini almış ben onun istedigini vermiş olacaktım..
eşimin ailesi erkek çocuk delisi.kız olunca beni arayıp sormadılar.evet onların cahilligi ama bu benide etkiliyo,erkek lsaydı arayıp soracak biricik gelinleri olacaktım.ailede bir bizim oglumuz yok ezilmeyecektik başkasna.sanki kötü bişy yapmışım gibi kız dogurdum diye dedikodum yapılmayacaktı.bu arada bende çücüncü çocuk diye düşünmeyecektim..
kendimi çok üzüyorum çünkü üzüyorlar beni.üzüldügüm içinde kendimi sorumlu hissediyorum.sanki suçlu benmişim gibi hissediyorum.biz üç kız kardeşiz.eşim dört erkek kardeşlir.kardeşlerinin iki olu bir kızı varken bizim iki kızımız oldu herkeb şaşırdı nasıl olur.bizde erkek çook diye.bu arada ben suçlu oluyorum zünkü bizde erkek yok ırsi diyolar yani suçlu benim..daha anlatmakla bitmez.yani erkek olsaydı en azından bunları yaşamayacaktım.bilmiyorum işte böyle .anlatabildimmi kendimi...

Canımsın seni anlıyorum çok üzüldüğünü düşündüğüm için yazdım zaten.Değmez kimse için.Hele hele cahil insanlar için.Valla şimdi saydım bizde 23 tane kız varmış hepsi kuzen
ırsi olsa benim niye bu oğlan.Benim demek istediğim oğlun olsaydı da başka birşey bulup
seni üzeceklerdi.Çevrendeki insanlar anladığım kadarıyla insanların canlarını yakmaya müsait.Gerçi bizim toplumumuzun geneli böyle ya.İnşallah seninde bir oğlun olur, madem mutlu olacaksın Allah gönlündekini versin

slm helenciğim seni çok iyi anlıyorum doğumuma az kaldı senin için ve diğer arkadaşlar için dua edeceğim doğum sancısı çekerken allah bizede erkek evlat versin diye
bende senin gibi bi kızı olupta arkasından oğlu olanlara üzülerek bakıyorum
benimle hamile kalanların hepsi erkek bi benim kız herkesin bana acıyarak bakmalarından bıktım artık inanırmısınız cinsiyeti kız demekten bıktım artık
üçüncüde oğlanı tutturursam doğana kadar sadece eşime söylüycem kimseye söylemiycem tabi etrafımdakiler yine kızdır diycekler muhakkak
neyse çok uzattım bizi bazı insanlar kınayabilir ama yaşamayan bilemez
bizi bizden daha iyi kimse anlamaz
hep takipteyim yeni bişeyler duymak için 4-5 sene sonra düşünüyorum inşallah
allahım dualarımızı kabul eder inşallah

yok canım sağol iyi niyetli oldugunu biliyorum.zaten çogu arkadaşım kendini çok yıpratıyorsun sürekli suçluyorsun .öyle düşünme diyorlar zaten..yapmamama çalışıyorum amam elimde deil maalesef..
evet belkide senin dedigin gibi olacaktı .erkek olsaydı belki başka şeyler diyeceklerdi.ne bileyim.erkek olmadıgı için bunları duyuyorum işte.evet eşimin ailesi biraz cahillir ama iyilerdir fakat işte çocuk olunca herkes bişey diyo.bizde kzen olarak çok kız var.herkes aynı degil elbet ablamın ilk çocgu erkek .çok sevindik hemde hayrek bizdende ilk çocuk erkek olurmuymuş diye gülmüştük.babama üzülürüm erkek evlat hasreti hep içinde kalmış.üç kızı olmuş.amam hep der bide ogum olsaydı onla şunu yapardım bunu yapırdım deyip durur.içimi yanar babama.işte eşimde gün gelip babam gibi olmasın istemiştim..kkısmet rabbim nasip edecekse elbet kucagıma alacagım oglumu.ama vermeyecekse.okadar araştırsamda kar etmeyecek işte.hayırlısı olsun...

canım allah razı olsun.dogumun kolay olsun..bende dogumda dua etmiştim unutmamıştım sizleri.inaşallah kabul olur..
canım bende takip ediyorum.senin yaşın iyi 3-4 yıl beklesende iyi ama ben okadar beklemeyi düşünmüyorum.geç kalıdım ya.dur bakalım kızım bi bir yaşına gelsin durumlara göre kararverecegim.14-15 aylık olduktan sonra düşünüyorum bebegi.rabbim bizlerede nasip eder şöyle saglıklı sıhatlı hayırlı bir erkek evladı....amiinnn...

kızlar bazı arkadaşlar var bazen kırıcışeyler yazıyolar.ya madem bu konuyla alakan yok neden buraya yazarsınız anlamıyorum.bızı bızden daha iyi kımse anlayamaz o yüzden bızım durumumuzda olmayan yazmasın bence fıkır verenler harıç tabi.

sana katılıyorum canım,teravetin topiğinde olanlara benimde canım sıkıldı üzüldüm valla birde kızcağıza sıyırırsın falan yazmış terbiyesiz:

sana katılıyorum canım,teravetin topiğinde olanlara benimde canım sıkıldı üzüldüm valla birde kızcağıza sıyırırsın falan yazmış terbiyesiz:

evet ya bende takip ettim o yazıları.çok kötü olmuş.gerçektin ilgini çekmiyorsa niye işgal edersinki.zaten erkek bebek isteyen herkes suçludur..kız isteyene bişey demezler.ama erkek isteyince cahil.çocuk ayırımı yapan biri olursun..hemen sende kız degilmisin niye erkek istiyorsun diyolar.ya erkekte evlat degilmi.hem herkes kız sevecek diye bişiymi var .tabiki kızları çok seviyodum ama erkekte istiyorum.o evlat degilmi.off neyse anladıkları yok işte..

erkek evladi olanlarin tuzu kuru isteyenlerede kiziyorlar erkek istemek sucmu hatami ne yani Mevladan diliyoruz iste o kadar

helencım yas konusunu kafana takma bak ben 36 yasındayım 4 cuyu dusunuyorm RABBIM ınsallah nasıp ederse seneye
hem dogum yapınca kadınların hucrelerı genclesıyormus bılımsel bıseymıs bu takma kafana opuyorumnanaktan

erkek evladi olanlarin tuzu kuru isteyenlerede kiziyorlar erkek istemek sucmu hatami ne yani Mevladan diliyoruz iste o kadar

ablacım yaaa nerdesin sen..çok giremiyorum .senin yeri ama bazen okuyup kapatıyorum ne yapyorsunuz çok merak ediyordum.duygu dogurdu demek öylemi çook sevindim.duygu86 da dogurmuş .allah naalı bablı büyütsün inşallah...
ablam bende senin gibi dualar edecegim inşallah rabbim üçcüncüde verir banada bi erkek evlat.gerçi ikincide de çook dualar ettim namazlar kıldım ama rabbim belki böyle hayırlı kıldı.olsun çok tatlı bir kızım var öyle usluki teyzesi.annem beni istemidin ama ben seni hiç üzmeyeceim der gibi uslu....
rabbim sanada hayırlı bir kız evladı nasip etsin.kızına yoldaş size can olsun...öpüyorum...

ablam canım ablam biliyorum 36 neki.benim arkadaş 39 da dogurdu ounda bir kızı vardı 12 yaşında..kızı tutturmuş kardeş diye onun için şu yaşlarda hamile kaldım doktora giderin utanıyorum diyodu.tabi doktor ne varki yaşın gayet iyi demiş.oda benden bir ay önce dogurdu ..tabi oglu oldukaydirigubbakcemile3....neyse.yani tabi erkende.ben o yaşlarda hiç hayal etmemiştim o zaman gelince ben çocuklarımın egitimine vermek istiyorum kendimi.ama kısmet işte.hayırlısıyla olsunda varsın geç olsun...

oyle tabı hayırlısıyla RABBIM bızlerede erkek bebıs nasıp etsın:ecrin_bebek: saglıkla ınsalllaaahhh

[
=GIYMATLIM;12247437]kızlar benim bu ay da yattı :a015:[/QUOT
sağlık olsun be canım gelecek ay denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…