Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

sağolun kızlar.. düşükten önce de 6 ay beklemiştik hamileliği.. galiba ben yumurtlama zamanımı değerlendiremiyorum.. muhtemelen tahmin etmeyeceğim dönemlere denk geliyor, forumda okuyorum millet çatlamasını bile hissediyorum diyor, akıntısından anlayanlar var.. ben hiç bi açıdan farkedemiyorum, kendimi dinliyorum gözlemliyorum ama yok..mesela bu ay çok kasık ağrısı çektim, yumurta zannettim.. e değilmiş yumurta.. üşüttüm mü ne ettim bilmiyorum artık...
Mevlam hayırlısını nasib etsin.. verecek olan O.. kısmetten ötesi yok.........

öyle tabiki.onunda bi zamanı var ö günün gelmesini bekliyo elbet..

kızlar duygu vardıya arkadaşımız o dogurmuş ondan gelemiyormuştu.erken dogum 35.haftada.neyse iyilermiş şimdi..

bugün yine iyi degilim.kendimi ne zaman toprlayacagım ben.

helenciğim bu kadar takma kafana diyeceğim ama bana da zaman zaman oluyor kendimi kötü hissediyorum keşke erkek olsaydı diyorum ama inan sonra geçiyor.bir kız bir erkek fikrini o kadar idealize etmişiz ki öyle olmadı diye üzülüyoruz aslında iki kız güzel ötesi bir durum kız kardeş gibi yok sende bilirsin ileride iyiki de böyle olmuş diyeceğiz emin ol,erkek çocuk denemesi için eşim istemiyor diyorsun ya benim eşim de öyle diyor ama biliyorum ki için için istiyor ama yine kızım olur korkusu var. tabii onları ikna edeceğiz,vücudumuzu çok iyi hazırlayacağız ben bir yıl falan alkali beslenmeyi bile düşünüyorum hem sağlıklı,kilo almayız hem erkek bebeklerimiz için şansımızı arttırırız,birde canım alkali su bile satılıyor ondan hem biz hem eşlerimiz içerse şans daha da artar,yumurta takibiyle erkek yaptıran doktor arayışım sürüyor hala,bugün kuaförüm söyledi onların da tanıdık bir doktoru varmış acelem vardı fazla soramadım bir daha ki gidişimde ayrıntılı soracağım.demem o ki arkadaşım bu kadar çok üzülme,iki kızının keyfini sür,sonuçta yalnız değilsin bizde varız, allahın izniyle erkek bebeklerimiz olacak inşallah....kendine iyi bak arkadaşım

sagol canım.sizler beni rahatlatıyorsunuz.bende herzaman böyle olmuyorum bazen esiyo kendimi kötü hissediyorum aglıyorum.sonra tekkar düzeliyorum.evlatlarımı çok seviyorum rabbim eksiklerini göstermesin.benim eşiminde için için istiyo bebek amam aynı oda kız olur diye cesaret edemiyo korkuyo..sanki bende yokmu o korku.beykide ondan daha çok ben korkuyorum çünkü yine suçlu ben olacagım.ama yine herşeyi göze alarak yapmayı düşünüyorum işte.aslında takdir edilmem gerek.şurda rahat edecekken evlatlar bitti derken bir daha düşünüyorum.ben daha çok yıpranacagım.onu bile göze alıyorum ama gel görki bunlar göze görükmuyo işte..
bi gazetede okumuştum erkek çocuk isteyenledir alkali su içmeliri gerek diye bende.bu alkali degeri şüksek şeyse ph degeri oluyoya o deger 7 nin üzerinde olması gerekiyormuş.ph 7 nin üzrinde olup o suyu içenin ortalamam erkek çocuk dogurma olasılıgı yüksekmiş.hemen koştum mutfaga bizde hazır su içiyoruz ne kadarmış bunun ph degeri diye baktım nerdeyse 4 yıldır aynı marka su içiyoruz dogruluk payı varmıkı diye baktımbmarka vermeyeyim.ph degeri 8.15 yazıyo.eee bu ne ozaman çok canım sıkıldı bu bile bende tutmuyo.diger suların ph degerine baktım maşallah biçbi su ph degerine 7 nin aylıt yazmıyo.bizimi kandırıyorlar anlamadım.o zaman benim bbebk erkek olması lagzım bayagı yüksek ph lı su içermişim.ama yok anacım olmuyo işte..
bide diyet demişsin neymiş bu .bizede deki belki bende yaparım.birşeylere bende başlasam iyi olabilir.
sizler benden daha sanşlısınız istanbul gibi yerde yaşıyorsunuz.bi doktor bulacagınıza eminim.ama ben küçük biryerde yaşıyorum.benim öyle bi dotor bulacagıma sanmıyorum.sadece yumurta çatlatacak bi doktor arıyorum.keşke erkek bebek içinde bana yandımcı olacak bi doktor bulsam.herşey kader işte...rabbim yardımcımız olsun...
bazen ümitleniyorum olacak oglum olacak diyorum.bazen işte böyle kötü oldugum dönemlerde yok olmayacak ben anname çekecegim benimde üç kızım olacak diyorum..
ahh anneme sorum bizden ço memnun ama hevesleri hayalleri kalmış.
oglum olacaktı onu askere gönderecektim.evlenecekti gelinim olacaktı takacaktım koluma gelinim gezecektik.ben öyle bi kaynana olacaktım ona.ben onu çok seveçektim der durur .bende sadece hayallerlemi yaşayacagım.bilmiyorum..
hepiniz sagolun.sizleri çok seviyorum hepinizi ayrı ayrı..sizlerde allaha emanet olun...opuyorumnanaktan

Sen ve Duygu bana tanımadığım ama biyerlerde var olup da tıpkı benim yaşadıklarımı yaşayan insanların olduğunu farkettirdiniz..benim de iki kızım var helen:7 yaşında zeynebim ve 2.5 yaşında ayşem..Ayşe erkek olsun diye atmadığım takla kalmadı bitanem..bugün bile o cinsiyeti öğrenme sürecini hatırlarken kalbime hançer iniyor.öyle böyle değil,yaşama arzumu yitirmiş,dünyadan vazgeçmiştim sanki.hamilelik ilerledikçe toparlandım çok şükür.ve asla aczimi görüp mutlu olacaklara hissettirmedim ve allaha sığındım.benim için hayırlı olanı bilecekolan odur diye düşündüm.Ah helen şuan sana yazarken kollarımda oğlumu tutuyorum meleğim..ben istemeden,planlamadan çıkıp geldi yavrum.ve 3 çocuk çok değilmiş meğer,tüp ligasyonu yaptırmasaydım 4. yü bile büyütebirmişim gibi geliyor..oğluma hamileyken hiç beklememiştim oğlan olur diye,hatta doktora hep kızım nasıl diye sordum ve bigün oğlun çok iyi ablacım deyiverdi.beklenmedik bi zamandı,inanasım gelmedi,olamaz dedim,yanılıyor yine,ikili testim sınırda diye amniyosentez oldum kaybetme pahasına,emin olmalıydım oysa erkek mi,sağlıklı mı diye..kız olsa da benim canımdan öte olurdu mehmedim tıpkı ayşem gibi..erkek olsun diye değil meleğim ama anne olmak için doğur bidaha.ansızın,aravermeden..ikiz gibi büyütürsün meleklerini...Hissettiklerin için de hiç gocunma..bizden çok var ama riyakar çoğu...kızlarına iyi bak canım benim..

helencim senin moralin bozukken bende çok kötü oluyorum, bak Zeynepbeyza arkadaşımızın dediği gibi Mevlam kimbilir daha sana ne kapılar açacak.. olumlu düşünmenin gücünü kullan arkadaşım, bedenindeki negatif duyguları besleyip büyütme.. kaç doğumlusun gız bacım :a015:

ne güzel yazmışsın.ben hala bazen toparlamış oluyorum bazende kötü oluyorum.kendim için elimden geleni yapıyorum.hiç düşünme helen.olsun ne güzel sen kız evladı bilen birisin diyorum ben degilmiydim iki kız kardeşi olan..ama eşimde bir okadar kızı bilen biri degil.onunda bacısı yok.farklıyız yani..rabbim istedikten sonra verecek elbek sanki her erkek bebek doguranların planlı bir bebekmi.şunu yapıyoz bunu yapıyozmu diyolar sanki.bizim gibileri çırpınıp duruyo işte.sonuç sıfır..errek diye degilde bi evlat bahibi olmak için tekrar yap diyosun.anca kendimi kandırmış olurum .sanki rabbim bilmeyecemi erkek için yaptıgımım.aklımdan atamamki illaki erkek olsun diye yapacagım.çünkü bana ikik evlat yeterdi.bu erkek olsaydı başka çocuk yapmayı düşünmüyordum..ne diyeyim şimdi yalan yok..bende kızım bir yaşına gelsin yapmayı düşünüyorum.senin oglanla ortancının arası ne.yani oglun kaç yaşında..bazen kızım 4 yaşında ikinci daha iki aylık.bunlarla zor baş ediyorum üçücncüyü hemen yapayım istiyorum ee ben nasıl aş edecegim.çok zor oacak benim için diyorum yani arada kaldım gibi bişey.artı eşimi ikna etmem gerek zira kndisi çocuk istemiyo.buda kız olur bahanesi var..
inşallah rabbim senin gibi bana ister süpriz istersem planlı bir şekilde hayırlı saglıklı bir erkek evladı nasip eder.çok teşekkür ederim bu arada..

inşallah rabbimden ümidimi hiç aybetmedim.umutla bekleyecegim...
ben temmuzda 30 oluyorum..artık yaşlanıyoruz yani...

helencim bende senle aynı yaştayım. daha ikinci bebem bile yok ortalıkta bilmiyorumkismile

bide ben hep 3 bebek istemişimdir.. hangi vakte yetişecek bilmiyorum.... zaman bu kadar çabuk nasıl geçti Allahım mafoldumben

helencim bende senle aynı yaştayım. daha ikinci bebem bile yok ortalıkta bilmiyorumkismile

bide ben hep 3 bebek istemişimdir.. hangi vakte yetişecek bilmiyorum.... zaman bu kadar çabuk nasıl geçti Allahım mafoldumben

ya bende tam onu yazacaktım üçcüncüyü düşünmüyorsan iyi bi yaş diyecektimki.sen üçücncü diyosun.aman sende pek arar vermeden yap ozaman.aslında yaşımız iyide biz genç anne olalım istiyorduk..

Kızlar ben 38 oluyorum mayısta ve en küçüğüm 4 aylık oldu olacak..Ve kendime inanamıyorum..Yirmili yaşlarda sabahları yataktan kalkamayan ben 38 imde gecede minumum 3 kez ayaktayım ve günde 6 saatlik uyku ve gün boyu koşturmacayla yaşıyorum.Başkasının çocukları olsalar diyorum bazen basarım kıçlarına tekmeyi..ışin şakası bu.Ama siz yine de bakıcıya çocuk bırakmayın sakın.Benim büyük eltimin 3 kızı var;büyük görümcemin de 3 oğlu ve inan helen ben eltime hayranım.o kada mı güzel davranılır çocuklarına, o kada mı özenilir herşeylerine.anne ve babaları okadar onore ediyorlar ki meleklerini imreniyor ve örnek alıyorum kendime onları..büyük kızları 22 oldu.hani derler ya ne doktorlar,ne mühendisler istedi diye..Bunlar da alası...Kıyamıyorlar evlatlarına.Biraz tutucu ve kabuğunda yaşayan insanlar eşimin ailesi..flört şansı yok kızın ama ihtiyaç da duymuyor gözlemlediğim kadar.18 de arabası alındı,evi hazır,çeyizi prenseslere layık..Görümcemin oğullarından ise pespayelik akıyor,kimsenin tındığı yok gariplerimi..Kadının 3 oğlu var diye başı göklerde değil kısaca..Evlatlarına babalarının bile saygı duymasını sağla meleğim,sever doğal olarak,ama saygı başka gülüşüm..Bu arada kalp kalbe karşıymış,mesajını okumadan geldim topiğine..Sen hiç de yaşlı değilsin,ben senin yaşında henüz evlenmiştim.ıstanbul mu,aşkım mı bi türlü karar verememiştim 5 yıl boyunca.Alanyadayım şimdi ve size imreniyorum istanbulu yaşıyorsunuz diye..fırsat buldukça yazarım,siz bana iyi geliyorsunuz..Canım yaa,sihirli değnek değmiyor hayatına oğlun oldu diye inan.ruh aynı ruh,buluyorsun takacak başka şeyler ve beceremiyorsan mutlu olmayı neden gözümün üstünde kaşım var diye bile üzülüyorsun.Allah sağlık ve huzur versin öncelikle bitanem..Ben hep nefsimi körelt allahım diye dua ederim bi de iyi geliyor bana..

zeynepbeyza arkadaşım fikirlerini çok beğendim, bende ileri yaşlarda yeni bir bebeğin insanı ve özellikle evliliği yenilediği kanaatindeyim.. etrafıma bakıyorum, adam 40 yaşını geçince evde bi monotonluktur gidiyor, gönül hareket istediği içinde, ruhtaki boşluk yeni heyecanlarla doldurulmaya çalışılıyor.... bebek hem anneyi hem babayı daha dinamik tutuyor. çevremde bir iki kişi var böyle.. kadın şu anda 55 yaşında, 15 yaşında kızı var.. ve kızı genç olunca inanın kadında genç dutruyor, kimse onun 55 yaşında olduğunu tahmin edemez.. ama çocuklarının yaşı büyükse, kişi ister istemez çevrede de büyük görülüyor.. babalar içinde geçerli.. adamlar yeni bi bebekle kendini daha genç hissediyor (maalesef toplumumuzda erkekler bu açlığı yeni birine yönelerek doldurmaya çalışıyor)...
he diyeceksiniz ki böyle konuşmak kolay, sen ne yapıyorsun... elden gelen bir şey yok arkadaşlar.. Bizim planlarımız boşa..... Mevlam dileyecek ki olacak..biz sadece dışarıdan seyirciyiz olaylara......
çok karışık oldu. yazdığımdan bende birşey anlamadım inanın :bbo:

ah canlarim ah.,11 gunum kaldi ikinci kizima kavusmama.Ama ilk basta uzulsemde simdi cok rahatim.Yurekten istersek dua edersek 3-cu bebisimiz oglan olur belki.Takdir Allahin.Ama fazla ara vermeyin.yas geciyo valla.bol sanslar hepimize opuyorum sizleri

valla iyi güzel diyosunuzda 3. bebekte insanı korkutuyo hele hele benım gibi yalnız olanlar için çok zor tek başıma bi yere çıkamıyorum bi markete felan gidemiyorum acıl bişey olsa bırakacak kımse yok.sosyal hayat sıfır evde oturmaktan panık atak oldum kızlarla çıkayım diyorum burnumdan getiriyolar çıktıma çıkacama pışman oluyorum anlatamam çok zor yani bi arkadaşın eksiklığını çok duyyorum ben istanbula gelin geldim ailemi arkadaşlarımı ankarada bıraktım annemler yazları geliyo kaynanam yakın ama oda çok nadır geliyo kalıyo bikaç hafta çok yardımcı oluyo sağolsun ama o gidince yine kalıyorum 4 duvar arasında çocuklarımla oyalanıyorum akşama kadar ama çok stres yapıyorum.keşke iyibi komşum olsa arkadaşım olsa diyorum ama yok.iyiki sizler varsınız sizde olamasanız napardım.benım hamıleliklerim çok zor geçiyo hastaneye yatacak derecede bulantım oluyo serum veriyo doktorlar.bunları düşündükçe 3.çocuktan çok korkuyorum bide içimde erkek çocuk aşkı napacam bilemedim.neyse allah yardımcımız olsun inşallah rabbim bizede nasıp eder.iki çocukla başetmek zaten zor üçüncüde olursa naparım acep.çocuklarımın arasında iki yaş var ikiside bebek daha allahtanki çok yaramaz deyiller.ama yinede düşünüyorum üçüncüyü nede olsa evde oturuyorum diyorum oda çıksın aradan diyorum onlar büyüdüğünde rahat ederim gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…