oyle tabı hayırlısıyla RABBIM bızlerede erkek bebıs nasıp etsın:ecrin_bebek: saglıkla ınsalllaaahhh
kızlar benim bu ay da yattı :a015:
sağolun kızlar.. düşükten önce de 6 ay beklemiştik hamileliği.. galiba ben yumurtlama zamanımı değerlendiremiyorum.. muhtemelen tahmin etmeyeceğim dönemlere denk geliyor, forumda okuyorum millet çatlamasını bile hissediyorum diyor, akıntısından anlayanlar var.. ben hiç bi açıdan farkedemiyorum, kendimi dinliyorum gözlemliyorum ama yok..mesela bu ay çok kasık ağrısı çektim, yumurta zannettim.. e değilmiş yumurta.. üşüttüm mü ne ettim bilmiyorum artık...
Mevlam hayırlısını nasib etsin.. verecek olan O.. kısmetten ötesi yok.........
bugün yine iyi degilim.kendimi ne zaman toprlayacagım ben.
helenciğim bu kadar takma kafana diyeceğim ama bana da zaman zaman oluyor kendimi kötü hissediyorum keşke erkek olsaydı diyorum ama inan sonra geçiyor.bir kız bir erkek fikrini o kadar idealize etmişiz ki öyle olmadı diye üzülüyoruz aslında iki kız güzel ötesi bir durum kız kardeş gibi yok sende bilirsin ileride iyiki de böyle olmuş diyeceğiz emin ol,erkek çocuk denemesi için eşim istemiyor diyorsun ya benim eşim de öyle diyor ama biliyorum ki için için istiyor ama yine kızım olur korkusu var. tabii onları ikna edeceğiz,vücudumuzu çok iyi hazırlayacağız ben bir yıl falan alkali beslenmeyi bile düşünüyorum hem sağlıklı,kilo almayız hem erkek bebeklerimiz için şansımızı arttırırız,birde canım alkali su bile satılıyor ondan hem biz hem eşlerimiz içerse şans daha da artar,yumurta takibiyle erkek yaptıran doktor arayışım sürüyor hala,bugün kuaförüm söyledi onların da tanıdık bir doktoru varmış acelem vardı fazla soramadım bir daha ki gidişimde ayrıntılı soracağım.demem o ki arkadaşım bu kadar çok üzülme,iki kızının keyfini sür,sonuçta yalnız değilsin bizde varız, allahın izniyle erkek bebeklerimiz olacak inşallah....kendine iyi bak arkadaşım
Sen ve Duygu bana tanımadığım ama biyerlerde var olup da tıpkı benim yaşadıklarımı yaşayan insanların olduğunu farkettirdiniz..benim de iki kızım var helen:7 yaşında zeynebim ve 2.5 yaşında ayşem..Ayşe erkek olsun diye atmadığım takla kalmadı bitanem..bugün bile o cinsiyeti öğrenme sürecini hatırlarken kalbime hançer iniyor.öyle böyle değil,yaşama arzumu yitirmiş,dünyadan vazgeçmiştim sanki.hamilelik ilerledikçe toparlandım çok şükür.ve asla aczimi görüp mutlu olacaklara hissettirmedim ve allaha sığındım.benim için hayırlı olanı bilecekolan odur diye düşündüm.Ah helen şuan sana yazarken kollarımda oğlumu tutuyorum meleğim..ben istemeden,planlamadan çıkıp geldi yavrum.ve 3 çocuk çok değilmiş meğer,tüp ligasyonu yaptırmasaydım 4. yü bile büyütebirmişim gibi geliyor..oğluma hamileyken hiç beklememiştim oğlan olur diye,hatta doktora hep kızım nasıl diye sordum ve bigün oğlun çok iyi ablacım deyiverdi.beklenmedik bi zamandı,inanasım gelmedi,olamaz dedim,yanılıyor yine,ikili testim sınırda diye amniyosentez oldum kaybetme pahasına,emin olmalıydım oysa erkek mi,sağlıklı mı diye..kız olsa da benim canımdan öte olurdu mehmedim tıpkı ayşem gibi..erkek olsun diye değil meleğim ama anne olmak için doğur bidaha.ansızın,aravermeden..ikiz gibi büyütürsün meleklerini...Hissettiklerin için de hiç gocunma..bizden çok var ama riyakar çoğu...kızlarına iyi bak canım benim..
helencim senin moralin bozukken bende çok kötü oluyorum, bak Zeynepbeyza arkadaşımızın dediği gibi Mevlam kimbilir daha sana ne kapılar açacak.. olumlu düşünmenin gücünü kullan arkadaşım, bedenindeki negatif duyguları besleyip büyütme.. kaç doğumlusun gız bacım :a015:
helencim bende senle aynı yaştayım. daha ikinci bebem bile yok ortalıkta bilmiyorumkismile
bide ben hep 3 bebek istemişimdir.. hangi vakte yetişecek bilmiyorum.... zaman bu kadar çabuk nasıl geçti Allahım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?