aa ne güzel iki alanyalı.valla ende olmakisterdim sizlerle...ben küçük bi yerde yaşıyorum..ne olur kızmayın adres belirtmiyorum.çünkü biri beni bilecek diye koruyorum.evet kötü bişey yapmıyorum ama biri bilirse çok utanırım.aa helende şöyle düşünürmüş demesinlier istiyorum.onun için dger yazdım.mazur görün olurmu..bende sizleri tanıdıgıma çok sevindim.iyiki varsınız.a.s.
İkincileride normal yoldan doğuranlar yardım !! Doğumlarınız nasıl geçti. Bende ikinci kızıma hamileyim. Cevaplarınızı bekliyorum
kızlar konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum :a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...a-kavusturmamiz-lazim-cinsiyetle-alakali.html
helencim aynen senin gibi düşünüyorum... şurda önyargılardan uzak kendimi ifade etmek istiyorum.. başkası tanırsa okursa diye stres yapıp, normal hayattaki çekincelerimizi yaşamak istemiyorum canım yaa.... varsın tanımasın eller... :1ninca:
bende kizkardesi eksikligi cok yasadim..gercekten cok zor..helenx peki iki kizlarinin arasinda kac yas var...yas arasi cok yakin olursa cogu zaman anlasamiyorlar..
evet canim kesinlesti kizimin olacagi...olsun eli ayagi düzgün olsun..hayirli evlat olsunda gerisi önemli deyil...insallah senin kizlarinda iyi anlasir..genelde yas aralari cok yakin olursa anlasamiyorlar...ama senin kizlarin arasindaki yas farki iyi..büşük kızım 4 yaşında.kücük biliyon iki aylık.şimdilik bazen iyler bazen kötü.yani kötü derken ben küçügü alacagım zaman koy donu uyusun diyo.sen benle oyna diyo.nebilemy.ilirde görecegiz anlaşacaklarmı.
senin bebek kesin kızmı şimdi..
hayırlı sabahlar kızlar.. bugün nasılsınız
benim topiğim kapatılmış.. dini içerikli yazılar yasakmış...Halbuki hayatımızın her döneminde dini anlayışımızla iç içe değilmiyiz.... bilmiyorumkismile
kızlar hamileyim
canım inşallah allah gönlüne göre verir
özel bişey yaptınmı yumurta takibi falan tek ilişkiyle mi hamile kaldın adetinin kaçıncı günü birlikte oldun inşallah oğlun olurda bizede umut ışığı olur 3. yaparken
kızlar hamileyim
Aman canım ya hiç sorma bukadar beklemişkenn birden oldu,ben 7 aydır istiyordumm bebek amaa yinede korunuyordumm bi türlüü takip edecek doktor bulamadım bende kendim takip edip,hani tesler varya ondan almıştımm denedim kaç sefer kalamadım hamileee
Nede olsa bu ayda olmaz diye 14 ncü gün tek ilişkiyle hamile kalmış oldumm bu gün öğrendimmm moralim çok bozukk ,ben takiple kalmak istiyordummm
her ay bir kaç deneme oluyordu kalamıyordum ama bunda nasıl kaldımm benn çokk üzgünümmm
helenx arkadaşımm benim 3 ncü kız yoldaa eminim
Hadi hayırlısı !! Sende katıldın aramıza nihayet. Şimdi sıra kız mı erkek mi sohbetlerinde kaydirigubbakcemile3 bakalım bu kız mı olacak erkek mi? İnşallah sen tutturmuşsundur erkeği kaydirigubbakcemile3kızlar hamileyim
Aman canım ya hiç sorma bukadar beklemişkenn birden oldu,ben 7 aydır istiyordumm bebek amaa yinede korunuyordumm bi türlüü takip edecek doktor bulamadım bende kendim takip edip,hani tesler varya ondan almıştımm denedim kaç sefer kalamadım hamileee
Nede olsa bu ayda olmaz diye 14 ncü gün tek ilişkiyle hamile kalmış oldumm bu gün öğrendimmm moralim çok bozukk ,ben takiple kalmak istiyordummm
her ay bir kaç deneme oluyordu kalamıyordum ama bunda nasıl kaldımm benn çokk üzgünümmm
helenx arkadaşımm benim 3 ncü kız yoldaa eminim
gıymatlım sıra sende hadi artık opuyorumnanaktan
Yumurtlama günümde tek ilişkiyle hamile kaldım. 2 aydır da planlıyodum erkek olsun diye. Ama bi kızım daha olacak. Ben hiç üzülmedim tam tersi iki kızım olacağı için çoooook ama çoooook mutluyum. Sende Üzülme karabibercim bi kızın daha olsun ne olurki? Yinede inşallah sen tuttturmuşsundurda erkek olur seninki bu defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?