offf bugünde ço işim var.arada bi girereim.
Hayırlı olsun canım.Ben de tek ilişkiyle oğluma hamile kalmıştım tabii bilmeden.Adet ertesiydi benim.Ben sana özelden mesaj atamadığımdan cevap verememiştim, hatırlarsan mesaj atmıştın bana.Ben planlamadım ama yukardaki planlamış diyorum inşallah Allah gönlündekini versin sana sonrada helen,esmerkız.travet.hazek.birer de oğlan onlara...
kızlarr komsum dedıkı erkek bebek ıcın 500 yasın oku cevremde cogu kısı boyle yaptı dedı kendısı sureklı sohbetlere katılır yer gok dua ustune ınsallah RABBIM gonlumuzdekı muradı verr
Hayırlı olsun canım.Ben de tek ilişkiyle oğluma hamile kalmıştım tabii bilmeden.Adet ertesiydi benim.Ben sana özelden mesaj atamadığımdan cevap verememiştim, hatırlarsan mesaj atmıştın bana.Ben planlamadım ama yukardaki planlamış diyorum inşallah Allah gönlündekini versin sana sonrada helen,esmerkız.travet.hazek.birer de oğlan onlara...
kızzzz 500 yasın ne demek ya nasıl okucaz okadar.bebeklerin biri ağlıyo biri zırlıyo rahat verielermı hiç.kısa bi duada deyilki.mubarek.allah yardım etsin
canım yaa belkı tek basına degılde cevrende yardı edende olursa olur ınsallahzemuszemus
helencim sen nerelisin merak ettim
şeyden soruyorumdahep doğulular erkek çocuk konusunda istekli oluyormu gibi
bu arada benim iki kızım vardı hatırlarsınız
eh azcık büyüttüm ya tutturdu benimki gene yapalım.ama "erkek olsun diye istemiyorum" diyor yemin billah ediyor(ama bana inandırıcı gelmiyor nedense)
canımdan bezdim ya bazen yapsamda kurtulsammı diyorum ama kabus gibi geliyor düşününce istemiyorum çocuk yapmak ama anlatamıyorum ya bunalıma girecem:1no2:
Helenciğim sen sezeryan olmuşsun.Nasıl kolay mı tavsiye eder misin ya?Benim ilki normal ama şimdi kordonları bağlatıcam mecburum.Bir taraftanda çok korkuyorum.Ne dersin?
adet ertesimiydiiiiiiiiiiiiakannehir
Karabibercim,sakın cinsiyetine odaklanma bebeğinin..Kızlarının şuan sana herzamankinden çok ihtiyacı var unutma..Çoğu kişi gibi ben de tahmin edeyim,oğlun geliyor hayırlısıyla.Benim çevrimlerim 24 gün sürer.10 mart sat,20 mart tek beraberlik..çok zor,stresli,kabus gibi bir hamilelik ve sonuç boncuk gözlü oğlum.İstemediğim,hazır olmadığım bir gebelikti ve kızlarım çok yıprandı o süreçte..Tamam karnındaki etkileniyor stresinden ama dışardakiler için inan daha bariz zararları.Ben yaşadım çünkü..Meleklerime hala içim acıyor.O yüzden sakin,rahat ve tevekkül içinde ol.Kız ya da erkek zaten belli,sen sadece huzurla bekle ve üç çocuk annesi olmanın nekadar muuhteşem olacağını düşün..
Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.... huzurlu Cumalar :lepi:
zeynepbeyzacım yine çok güzel yazmışsın arkadaşım yerimseniben
adet ertesimiydiiiiiiiiiiiiakannehir
Günlük hayatımda ufak tefek sıkıntılar oluyor,ne bileyim mesela kızım okuldan mutsuz dönüyor.Onu öpüp koklayıp teselli ediyorum..Sonra bi bakmışım forumdayım..Anlayacağınız size ihtiyaç duyuyorum şaka maka ve tanımadan sevilebileceğini hissediyorum.Burada bilinçaltımız su yüzüne çıkıyor,ikiyüzlülüğe gerek bırakmıyor bilinmezlik..Egolar çarpışmıyor,kimse sidik yarıştırmıyor..Belki aynı sosyal ortamı paylaşsak hiç de hoşlanmayacağımız kişiler için burda en iyisini,gayet de içten diliyoruz.Kısaca her kimseniz,her neredeyseniz iyi ki varsınız..Teşekkür ederim...
Sağol helenciğim valla iyi moral oldu bana.Millette çok mu abartıyor ne zaten ben iğneden bile korkarım bir de çeşit çeşit senaryo okuyorum.Çok teşekkür ederim
helenciğim bebeğin iki buçuk aylık mı oldu.zaman nasıl geçmiş yaw.:)
bakalım bende takip ediyorum
üçüncüyü doğurmaya karar verenleri.
erkeği tutturan olursa bana da cesaret gelir belki.
teyzem üçüncüde kız olur dördüncüde döner erkeğe dedi gözüm korktu yanisırnaşık şey
nereye kadar deniycez dimi.hadi bakalım hayırlısı
o ne demekki üçüncüde kız olur demek 4 üncü niye erkek oluyo.
Günlük hayatımda ufak tefek sıkıntılar oluyor,ne bileyim mesela kızım okuldan mutsuz dönüyor.Onu öpüp koklayıp teselli ediyorum..Sonra bi bakmışım forumdayım..Anlayacağınız size ihtiyaç duyuyorum şaka maka ve tanımadan sevilebileceğini hissediyorum.Burada bilinçaltımız su yüzüne çıkıyor,ikiyüzlülüğe gerek bırakmıyor bilinmezlik..Egolar çarpışmıyor,kimse sidik yarıştırmıyor..Belki aynı sosyal ortamı paylaşsak hiç de hoşlanmayacağımız kişiler için burda en iyisini,gayet de içten diliyoruz.Kısaca her kimseniz,her neredeyseniz iyi ki varsınız..Teşekkür ederim...
arkadaşım bu yazdıklarını ilk gören kişi olarak önce ben üzerime alınmak istiyorum... Allah razı olsun, seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum.......
bende burda rahatlıyorum, her ne kadar çoğunlukla sıkıntılar dile getirilse de, aynı duyguları paylaşıyor olmak yalnızlığı gideriyor....
bugün kendimi çok buruk hissediyorum ara ara baktım hep ama kimse yoktu.. şurda ne güzel gönlümüzü dillendiriyoruz, bir birimiz için moral ve güç vesilesi oluyoruz..
dediğin gibi kimse kimseyi tanımadan, eleştirmeden, önyargılarda bulunmadan samimi olarak dualarda bulunuyor... menfaat güdmeden yapılan duaların kabul olacağına dair ümidimiz sonsuz.....
burdaki herkese bende değer veriyorum.... genciz güzeliz mutluyuz beraberiz delikafadulden
o ne demekki üçüncüde kız olur demek 4 üncü niye erkek oluyo.
karabibercim,sakın cinsiyetine odaklanma bebeğinin..kızlarının şuan sana herzamankinden çok ihtiyacı var unutma..çoğu kişi gibi ben de tahmin edeyim,oğlun geliyor hayırlısıyla.benim çevrimlerim 24 gün sürer.10 mart sat,20 mart tek beraberlik..çok zor,stresli,kabus gibi bir hamilelik ve sonuç boncuk gözlü oğlum.istemediğim,hazır olmadığım bir gebelikti ve kızlarım çok yıprandı o süreçte..tamam karnındaki etkileniyor stresinden ama dışardakiler için inan daha bariz zararları.ben yaşadım çünkü..meleklerime hala içim acıyor.o yüzden sakin,rahat ve tevekkül içinde ol.kız ya da erkek zaten belli,sen sadece huzurla bekle ve üç çocuk annesi olmanın nekadar muuhteşem olacağını düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?