Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

helencim sen nerelisin merak ettim

şeyden soruyorumdahep doğulular erkek çocuk konusunda istekli oluyormu gibi

bu arada benim iki kızım vardı hatırlarsınız
eh azcık büyüttüm ya tutturdu benimki gene yapalım.ama "erkek olsun diye istemiyorum" diyor yemin billah ediyor(ama bana inandırıcı gelmiyor nedense)

canımdan bezdim ya bazen yapsamda kurtulsammı diyorum ama kabus gibi geliyor düşününce istemiyorum çocuk yapmak ama anlatamıyorum ya bunalıma girecem:1no2:

adet ertesimiydiiiiiiiiiiiiakannehir

Karabibercim,sakın cinsiyetine odaklanma bebeğinin..Kızlarının şuan sana herzamankinden çok ihtiyacı var unutma..Çoğu kişi gibi ben de tahmin edeyim,oğlun geliyor hayırlısıyla.Benim çevrimlerim 24 gün sürer.10 mart sat,20 mart tek beraberlik..çok zor,stresli,kabus gibi bir hamilelik ve sonuç boncuk gözlü oğlum.İstemediğim,hazır olmadığım bir gebelikti ve kızlarım çok yıprandı o süreçte..Tamam karnındaki etkileniyor stresinden ama dışardakiler için inan daha bariz zararları.Ben yaşadım çünkü..Meleklerime hala içim acıyor.O yüzden sakin,rahat ve tevekkül içinde ol.Kız ya da erkek zaten belli,sen sadece huzurla bekle ve üç çocuk annesi olmanın nekadar muuhteşem olacağını düşün..

kızlarr komsum dedıkı erkek bebek ıcın 500 yasın oku cevremde cogu kısı boyle yaptı dedı kendısı sureklı sohbetlere katılır yer gok dua ustune ınsallah RABBIM gonlumuzdekı muradı verr

duaların tabiki etkisi vardır.off peki bilmeyen ne yapacak:sinifsinif:...

amin inşallah canım sagol..:Saruboceq:

kızzzz 500 yasın ne demek ya nasıl okucaz okadar.bebeklerin biri ağlıyo biri zırlıyo rahat verielermı hiç.kısa bi duada deyilki.mubarek.allah yardım etsin

kız biz şimdi başlasak anca biterkaydirigubbakcemile3...

canım yaa belkı tek basına degılde cevrende yardı edende olursa olur ınsallahzemuszemus

evet öyle oluyorsa olur yapılabilir...:lepi:

helencim sen nerelisin merak ettim

şeyden soruyorumdahep doğulular erkek çocuk konusunda istekli oluyormu gibi

kuzum yer belirtmiyorum ama inan doguyla hiç bir alakamız yok.maalesef dıştan modern gözüküp ama içten içe oglan çocugu isteyen batıda birçok kişi var.bunu yabancılar bile yapıyo.ama belli etmemeye çalışıyorlar maalesef..

kaydirigubbakcemile3..bencede inanma kesin erkek istiyordur o..bizdede tam tersi ben istiyorum eşim istemiyo.ama istememesinin sebebi buda kız olursa diye.erkek olacagını tahmin etse bi dakka durmaz.off ..
bencebüyüttülsen dene.amaan allah saır veriyo çok şükür..sana ne var binem kız 2,5 aylık bir yaşına gelence çocuk düşünüyorum.ikisi bi aradan çısın diye .bence yap..bu arada tabikide hatırladım seni canım..

Helenciğim sen sezeryan olmuşsun.Nasıl kolay mı tavsiye eder misin ya?Benim ilki normal ama şimdi kordonları bağlatıcam mecburum.Bir taraftanda çok korkuyorum.Ne dersin?

çok iyi geçti.inan epiduralı tavsiye edirim.nhiç bişey hissetmiyorsun.bayılma işi çok zor.ayılınca sancın çok ouyo aka epiduralle agrın geçene kadar zaten ayaklarını uyuşuklugu geçmiş oluyo.ben tavsiye ederim..

adet ertesimiydiiiiiiiiiiiiakannehir

bak hadi bakalım hayırlısı olsun..:lepi:....

yine çok güzel yazmışsın canım.ellerine saglık.benced erkek geliyo.bis takipteyiz..hani bizde ona göre ederiz belki..
bişey soracagım ya bu adet döngüsü beni 30 gün sürüyo bunu düşüremezmiyim.bende sizler gibi 28 günde veya 24 günde olmak istiyorm.

Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.... huzurlu Cumalar :lepi:

günaydın canım sanada hayırlı cumalar...

zeynepbeyzacım yine çok güzel yazmışsın arkadaşım yerimseniben

evet bencede güzel yazmış...

Sağol helenciğim valla iyi moral oldu bana.Millette çok mu abartıyor ne zaten ben iğneden bile korkarım bir de çeşit çeşit senaryo okuyorum.Çok teşekkür ederim

helenciğim bebeğin iki buçuk aylık mı oldu.zaman nasıl geçmiş yaw.:)

bakalım bende takip ediyorum
üçüncüyü doğurmaya karar verenleri.

erkeği tutturan olursa bana da cesaret gelir belki.
teyzem üçüncüde kız olur dördüncüde döner erkeğe dedi gözüm korktu yanisırnaşık şey
nereye kadar deniycez dimi.hadi bakalım hayırlısı

Günlük hayatımda ufak tefek sıkıntılar oluyor,ne bileyim mesela kızım okuldan mutsuz dönüyor.Onu öpüp koklayıp teselli ediyorum..Sonra bi bakmışım forumdayım..Anlayacağınız size ihtiyaç duyuyorum şaka maka ve tanımadan sevilebileceğini hissediyorum.Burada bilinçaltımız su yüzüne çıkıyor,ikiyüzlülüğe gerek bırakmıyor bilinmezlik..Egolar çarpışmıyor,kimse sidik yarıştırmıyor..Belki aynı sosyal ortamı paylaşsak hiç de hoşlanmayacağımız kişiler için burda en iyisini,gayet de içten diliyoruz.Kısaca her kimseniz,her neredeyseniz iyi ki varsınız..Teşekkür ederim...

arkadaşım bu yazdıklarını ilk gören kişi olarak önce ben üzerime alınmak istiyorum... Allah razı olsun, seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum.......

bende burda rahatlıyorum, her ne kadar çoğunlukla sıkıntılar dile getirilse de, aynı duyguları paylaşıyor olmak yalnızlığı gideriyor....

bugün kendimi çok buruk hissediyorum ara ara baktım hep ama kimse yoktu.. şurda ne güzel gönlümüzü dillendiriyoruz, bir birimiz için moral ve güç vesilesi oluyoruz..

dediğin gibi kimse kimseyi tanımadan, eleştirmeden, önyargılarda bulunmadan samimi olarak dualarda bulunuyor... menfaat güdmeden yapılan duaların kabul olacağına dair ümidimiz sonsuz.....
burdaki herkese bende değer veriyorum.... genciz güzeliz mutluyuz beraberiz delikafadulden

Sağol helenciğim valla iyi moral oldu bana.Millette çok mu abartıyor ne zaten ben iğneden bile korkarım bir de çeşit çeşit senaryo okuyorum.Çok teşekkür ederim

ne demek canım.hayınlısıyla al evladını kucagına...

geçmezmi zaman.şurda 10 gün sanra üç aylık olacak.eger çekmeye kalırsa maalesef benim üçcüncüde kız olacak demektir.annm üç kızı arka arkaya dogurmuş.ama öyle olsaydı ablam ilk çocukta erkek yakalayamazdı dimi.bu kadar işte rabbim ol demyince olmuyo..benim zaten son şansım iki sezeryanım var.üç başka yok yani..inşallah seninde olur canım.ser bize takıl bildiklerimizi döküyoruz.bakalım..

o ne demekki üçüncüde kız olur demek 4 üncü niye erkek oluyo.

ya işte bu takıntılar iyice deli ediyorlar...

çok dogru diyorsun..bazen ben aileme anlatamadıgım şeyleri burda rahatlıkla nlatıyorum.çünkü beni bilmyiorlar tanımıyorlar.belki bu yüzden bu kadar rahat dökbiliyorum içimi.belki bi tanıdık çıksa neler olur tahmin edemiyorum.hiç bişiy beklemeden karşılıksız yaşıyoruz biz aradaşlagımızı.bende diyorum iyiki varsınız.iyiki..bend bazen üzülüyordum yer belirtmeyeyim diye.ama bu sefre stres olacagım derdimi anlatamayacagım....ne güzel beni anlayan öle çok kişi varki.hepinize bende çok tşekkür ediyorum..KARDEŞLERİMM...

degilmi işte bu nedenle rahatız.bu nedenle böyle hiç bişiy saklamadan kouşuoruz derdimizi.

o ne demekki üçüncüde kız olur demek 4 üncü niye erkek oluyo.

canım bende pek anlamadım ama sanırım öyle bir inanış da var.

sıralı olurmuş kız-erkek-kız-erkek şeklinde, bu sıralama bir şekilde bozuldu şimdi benim iki kız oldu anca dördüncüde yakalanır falan gibi bir batıl inanış var:))
Ya saçma ama malesef üç kızı olanlar böyle inanıyor.örnek bunu söyleyen teyzemin 3 kızı var.yerimseniben

yapmayın ya insanın içine kurt düşürürler bu koca karılar.valla arkadaşlar bende birtek burda boşaltıyorum içimi iyiki böyle bi site kurmuşlar allah razı olsun.hepimiz dertleşiyoruz burda.ammmannn ben iyice tırsıyorum haaa üçüncüde kız olursa bakırköy akıl ve ruh hastalıkları hastanesini boylarım kesindelikafadulden.allahım günah yazma ne olur çok masumca yazıyorum.

hıc korkmayın ınanmayında boyle seylere benım uc kızım var bır tanede dusugum var
bır arkadasımın 2 kızı var sımdıkı erkek

aslında inanınn benn ne hissettiğimii bilmiyorumm tek sorunn şuan neden hamileyimm benn deyipp hergünn ağlıyorummm,ne eşime ne çocuklarıma destekçii olamıyorumm
hiçç istemediğimm anda hemile kalmamm beni çokk üzdüü inşallah sevebilirim bebişimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…