Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

İkincileride normal yoldan doğuranlar yardım !! Doğumlarınız nasıl geçti. Bende ikinci kızıma hamileyim. Cevaplarınızı bekliyorum

canım iki doğumumu da normal yaptım ilki 15 dk.ikinci 5 dk.ilki kolaydı ikincisi daha da kolaydı yani,ama araları 15 ay onunda etkisi var dedi doktorum, ikinci doğumlar daha rahat olurmuş zaten, tabi bebek aşırı kilolu değilse. kendini kasma ve korkma rahat ol bebek de rahatlar açılman rahat olur böylece sancı rahat başlar ve güzel bir doğum olur ha bu arada benim doğumum yakın diye hareketlerini kısıtlama hep hareket halinde ol ben 7,5 aylık hamileyken bol bol yüzdüm,birde hiçbir zaman nasıl doğurucam diye düşünme,gidicem doğurucam diye gayet olağan olarak düşün,bak etkisini göreceksin...inşallah güzel bir doğum yaşarsın bu senin elinde unutma::)))))

3 adet tarihimi girdm şimdi gebelik org den canım,28 gün çıktı ve bana 3 .ncü ayın 14 nü yumurta günü diye gösterdi,o gün tek ilişki oldu ama kızlar ben eşimi korundurturuyordum,12ncü günümüzde yine oldu birliktelik ogun korun dedimm korundu,ama sabah kavga etti benle neden korundurturuyorsun diye
Bende saten kaç aydır kalamıyorum diye sadece 14 ncü gün izin verdimm,ama ALLAH biliyoo gönlümüü hiç hamile kalmakk istemedimm bu ayy,ve günüm geçtiii hamileyim şuan:gitme:

hayırlı uğurlu olsun canım .
Sağol canım:gitme:

canım bence hemen öyle düşünme sonuçta yumurtlama günü kalmışın.inşllah erkektir,sen bi tuttur erkeğide sıra bize gelsin helenle
yumurtlama günüü ama burda çok kişi ogün kaldıı ,mesela glupde tek ilişkiyke yumurtlama günü kaldı onunda kızı oluyooo hiç ümidim yokk benimm artık amaa sağlıklı olsunda artık bebişimm

Amin canım aminn ,ama 1 gün c perhiz var

ASLINDA ÜZÜLÜRMÜYÜM ÜZÜLMEZMİYİMM BİLEMİYORUMMM,ŞİMDİLİKK HAMİLE KALINCA İLK AKLIMA GELENN SAĞLIĞII OLDUU AMAA İNSAN YİNEDE İÇİNDEN GEÇİRİYOOO
EVET BENDE ASLANLAR GİBİİ 3 DAMAT ANNESİ OLURUMMM NAPALIM ARTIKK

OFF BEKLEMEDİĞİMM BİR ANDA GELDİ BEBİŞİMsenağlama

Kızlarr sizler nasıl hamile kaldınız kızlarınıza ben mesela 2 sindede sık sık birliktelikle kalmıştımm

karabibercim çok stresli gördüm seni canım, şu an rahminde gelişmekte olan bir yavru var, istemez misin bebeciğinin tüm hücreleri senin pozitif hormonlarınla gelişsin...
Canım burda o kadar çok kişi uğraşıyor ki, denenmedik şey kalmamış ve sonuçlar istedikleri gibi olmayabiliyor çoğu zaman... bu biliyoruz ki Allahın kudret elinde.. biz ne kadar çabalasak boş arkadaşım.. bak nasıl diyorsun hiç planlamadığım bir vakitte geldi diye.. çünki bizim planlarımız boşş.. Bakalım biz planladık ama Rabbimiz takdir etti mi.. o yüzden Mevlaya olan inancımızı ve güvenimizi sarsmamaya özen göstererek yine duamızı edelim arkadaşım, bu sana özel bir ikram oldu, dur bakalım sonunda ne hayırlar olacak inşaAllah...
Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler........ :teselli:

sen mutlakaa çatlatma işğnesi ve 36 saati dene canımmm

canım şu an böyle birşey yapamıcam ... yumurtalıklarım normal düzeninde çalışıyor Allaha şükür.. eşim kesinlikle karşı çıkar.. müdahale etmek bizim ne haddimize diyor.... bilmiyorumkismile
Kısmetten ötesi yok...
Mevlam ne verirse başımız gözümüz üstüne... yerimseniben

kızlar hamileyim

ayyyyy çoook sevindimmmm...

oy oy yok hiç korkma .14 gün çok iyi bence.zogunun yumatlama günü.bide sen 28 günde olan biri için ideal.içini rahat tut.bence erkek..
ha olmadı diyelim.ne yapalım rabbim istedikten sonra biz ne yapsak çare olmuyo..allah hayırlı evlat ihsan etsin.kız hiç biyere kaybolma artık seni takip eder dururuz.delikafadulden

canım bence hemen öyle düşünme sonuçta yumurtlama günü kalmışın.inşllah erkektir,sen bi tuttur erkeğide sıra bize gelsin helenle

ayy inşallah valla tuttur.bende kızım bi yaşına gelsin yapcam.esmerle bir yapacaz:lepi:

edanın iki kızı var zati.allah gönlüne göre versin edamın inşallah:Saruboceq:

ah canım inşaAllah hayırlısıyla bende en yakın zamanda yazarım buraya hamileyim diye...
peş peşe doğururuz artık delikafadulden

ayy inşallah seninde gelir evladın inşallah.sonra size anlat ne ettin diyekaydirigubbakcemile3

tamam işte tam yumurtlama günü olmuş.sen rahat ol.bide tek ilişki..be edam her oglu olan sanki planlamı yapıyo.ni ce söüpriz hamilelikle oglu olun varki.dimi.sen rahatlaaa..

bence gör sen nisan 1 gibi şaka gibi gelecek oglun...rabbim istedikten sonra ...

Kızlarr sizler nasıl hamile kaldınız kızlarınıza ben mesela 2 sindede sık sık birliktelikle kalmıştımm

ilk benim sık ilişki oldu.ama ikinciyi biliyorsunuz etmedigim yapmadıgım takla kalmadı...kaydirigubbakcemile3

sen ne güzel rahatsın.inşallah gönlüne göre olur.

Çok güzel yazmışsın arkadaşımmm benii biraz rahattlattınnn, inann evet ben tamda vazgeçmiştimm bebek işinden ve bebişim ozamn geldii
evimize neşe mutluluk getirdi diyeilirim

tamam canımm bir sorayımmm bakalım teravetee
amaa yapmıyoo saatlerii vemeyinceee

kızlarr komsum dedıkı erkek bebek ıcın 500 yasın oku cevremde cogu kısı boyle yaptı dedı kendısı sureklı sohbetlere katılır yer gok dua ustune ınsallah RABBIM gonlumuzdekı muradı verr

Hayırlı olsun canım.Ben de tek ilişkiyle oğluma hamile kalmıştım tabii bilmeden.Adet ertesiydi benim.Ben sana özelden mesaj atamadığımdan cevap verememiştim, hatırlarsan mesaj atmıştın bana.Ben planlamadım ama yukardaki planlamış diyorum inşallah Allah gönlündekini versin sana sonrada helen,esmerkız.travet.hazek.birer de oğlan onlara...

kızlarr komsum dedıkı erkek bebek ıcın 500 yasın oku cevremde cogu kısı boyle yaptı dedı kendısı sureklı sohbetlere katılır yer gok dua ustune ınsallah RABBIM gonlumuzdekı muradı verr

kızzzz 500 yasın ne demek ya nasıl okucaz okadar.bebeklerin biri ağlıyo biri zırlıyo rahat verielermı hiç.kısa bi duada deyilki.mubarek.allah yardım etsin

kızzzz 500 yasın ne demek ya nasıl okucaz okadar.bebeklerin biri ağlıyo biri zırlıyo rahat verielermı hiç.kısa bi duada deyilki.mubarek.allah yardım etsin

canım yaa belkı tek basına degılde cevrende yardı edende olursa olur ınsallahzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…