İkincileride normal yoldan doğuranlar yardım !! Doğumlarınız nasıl geçti. Bende ikinci kızıma hamileyim. Cevaplarınızı bekliyorum
kızlar hamileyim
3 adet tarihimi girdm şimdi gebelik org den canım,28 gün çıktı ve bana 3 .ncü ayın 14 nü yumurta günü diye gösterdi,o gün tek ilişki oldu ama kızlar ben eşimi korundurturuyordum,12ncü günümüzde yine oldu birliktelik ogun korun dedimm korundu,ama sabah kavga etti benle neden korundurturuyorsun diyehayırlı olsun arkadaşım, demekki böylesi hayırlıymış senin için... bizim yaptığımız planlar elbette ki ılâhi planın önüne geçemiyor.. kısmetten ötesi yok.. Mevlam hayırlı sağlıklı bir oğul ihsan etsin sana..
sormak istediğim bir şey var.. iki adet arası temiz kaldığın süre kaç gün ?
Sağol canım:gitme:hayırlı uğurlu olsun canım .
yumurtlama günüü ama burda çok kişi ogün kaldıı ,mesela glupde tek ilişkiyke yumurtlama günü kaldı onunda kızı oluyooo hiç ümidim yokk benimm artık amaa sağlıklı olsunda artık bebişimmcanım bence hemen öyle düşünme sonuçta yumurtlama günü kalmışın.inşllah erkektir,sen bi tuttur erkeğide sıra bize gelsin helenle
Amin canım aminn ,ama 1 gün c perhiz varHadi hayırlısı !! Sende katıldın aramıza nihayet. Şimdi sıra kız mı erkek mi sohbetlerinde kaydirigubbakcemile3 bakalım bu kız mı olacak erkek mi? İnşallah sen tutturmuşsundur erkeği kaydirigubbakcemile3
Yumurtlama günümde tek ilişkiyle hamile kaldım. 2 aydır da planlıyodum erkek olsun diye. Ama bi kızım daha olacak. Ben hiç üzülmedim tam tersi iki kızım olacağı için çoooook ama çoooook mutluyum. Sende Üzülme karabibercim bi kızın daha olsun ne olurki? Yinede inşallah sen tuttturmuşsundurda erkek olur seninki bu defa.
ah canım inşaallah hayırlısıyla bende en yakın zamanda yazarım buraya hamileyim diye...
Peş peşe doğururuz artık delikafadulden
hayırlı olsun arkadaşım,inşallah dilediğin gibi olur. belki de sen hiç uğraşmadan nasib olmuştur bebişin üzülme dua et bol bol:::)))))
sen mutlakaa çatlatma işğnesi ve 36 saati dene canımmm
kızlar hamileyim
Aman canım ya hiç sorma bukadar beklemişkenn birden oldu,ben 7 aydır istiyordumm bebek amaa yinede korunuyordumm bi türlüü takip edecek doktor bulamadım bende kendim takip edip,hani tesler varya ondan almıştımm denedim kaç sefer kalamadım hamileee
Nede olsa bu ayda olmaz diye 14 ncü gün tek ilişkiyle hamile kalmış oldumm bu gün öğrendimmm moralim çok bozukk ,ben takiple kalmak istiyordummm
her ay bir kaç deneme oluyordu kalamıyordum ama bunda nasıl kaldımm benn çokk üzgünümmm
helenx arkadaşımm benim 3 ncü kız yoldaa eminim
canım bence hemen öyle düşünme sonuçta yumurtlama günü kalmışın.inşllah erkektir,sen bi tuttur erkeğide sıra bize gelsin helenle
Hadi hayırlısı !! Sende katıldın aramıza nihayet. Şimdi sıra kız mı erkek mi sohbetlerinde kaydirigubbakcemile3 bakalım bu kız mı olacak erkek mi? İnşallah sen tutturmuşsundur erkeği kaydirigubbakcemile3
ah canım inşaAllah hayırlısıyla bende en yakın zamanda yazarım buraya hamileyim diye...
peş peşe doğururuz artık delikafadulden
3 adet tarihimi girdm şimdi gebelik org den canım,28 gün çıktı ve bana 3 .ncü ayın 14 nü yumurta günü diye gösterdi,o gün tek ilişki oldu ama kızlar ben eşimi korundurturuyordum,12ncü günümüzde yine oldu birliktelik ogun korun dedimm korundu,ama sabah kavga etti benle neden korundurturuyorsun diye
Bende saten kaç aydır kalamıyorum diye sadece 14 ncü gün izin verdimm,ama ALLAH biliyoo gönlümüü hiç hamile kalmakk istemedimm bu ayy,ve günüm geçtiii hamileyim şuan:gitme:
ASLINDA ÜZÜLÜRMÜYÜM ÜZÜLMEZMİYİMM BİLEMİYORUMMM,ŞİMDİLİKK HAMİLE KALINCA İLK AKLIMA GELENN SAĞLIĞII OLDUU AMAA İNSAN YİNEDE İÇİNDEN GEÇİRİYOOO
EVET BENDE ASLANLAR GİBİİ 3 DAMAT ANNESİ OLURUMMM NAPALIM ARTIKK
OFF BEKLEMEDİĞİMM BİR ANDA GELDİ BEBİŞİMsenağlama
Kızlarr sizler nasıl hamile kaldınız kızlarınıza ben mesela 2 sindede sık sık birliktelikle kalmıştımm
canım şu an böyle birşey yapamıcam ... yumurtalıklarım normal düzeninde çalışıyor Allaha şükür.. eşim kesinlikle karşı çıkar.. müdahale etmek bizim ne haddimize diyor.... bilmiyorumkismile
Kısmetten ötesi yok...
Mevlam ne verirse başımız gözümüz üstüne... yerimseniben
Çok güzel yazmışsın arkadaşımmm benii biraz rahattlattınnn, inann evet ben tamda vazgeçmiştimm bebek işinden ve bebişim ozamn geldiikarabibercim çok stresli gördüm seni canım, şu an rahminde gelişmekte olan bir yavru var, istemez misin bebeciğinin tüm hücreleri senin pozitif hormonlarınla gelişsin...
Canım burda o kadar çok kişi uğraşıyor ki, denenmedik şey kalmamış ve sonuçlar istedikleri gibi olmayabiliyor çoğu zaman... bu biliyoruz ki Allahın kudret elinde.. biz ne kadar çabalasak boş arkadaşım.. bak nasıl diyorsun hiç planlamadığım bir vakitte geldi diye.. çünki bizim planlarımız boşş.. Bakalım biz planladık ama Rabbimiz takdir etti mi.. o yüzden Mevlaya olan inancımızı ve güvenimizi sarsmamaya özen göstererek yine duamızı edelim arkadaşım, bu sana özel bir ikram oldu, dur bakalım sonunda ne hayırlar olacak inşaAllah...
Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler........ :teselli:
3 adet tarihimi girdm şimdi gebelik org den canım,28 gün çıktı ve bana 3 .ncü ayın 14 nü yumurta günü diye gösterdi,o gün tek ilişki oldu ama kızlar ben eşimi korundurturuyordum,12ncü günümüzde yine oldu birliktelik ogun korun dedimm korundu,ama sabah kavga etti benle neden korundurturuyorsun diye
Bende saten kaç aydır kalamıyorum diye sadece 14 ncü gün izin verdimm,ama ALLAH biliyoo gönlümüü hiç hamile kalmakk istemedimm bu ayy,ve günüm geçtiii hamileyim şuan:gitme:
kızlarr komsum dedıkı erkek bebek ıcın 500 yasın oku cevremde cogu kısı boyle yaptı dedı kendısı sureklı sohbetlere katılır yer gok dua ustune ınsallah RABBIM gonlumuzdekı muradı verr
kızzzz 500 yasın ne demek ya nasıl okucaz okadar.bebeklerin biri ağlıyo biri zırlıyo rahat verielermı hiç.kısa bi duada deyilki.mubarek.allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?