Kızlarrr ben bebek olayını kapatmıştım,
Ve bebeğimin istemediğim anda banaa gelip tutunmasına çok üzülüyorumm sadecee
Eşime kırgındımmm ve onun haberi olmadan korunmak istiyordummm,artık okadar kararlıydımkii kesinn hap içip yada spirial taktıracaktımm belkii ben bebek istemediğim içinn evliliğim bile bitebilirdi, eşim okadar istiyoo yaniii işte benim bebeğim ozamn geldii benn ona çok üzülüyorumm
seni çok iyi anlıyorum canım bende bi kere denemeyle hamile kaldım o kadar çok üzülmüştümki istemediğim zamanda hamile kaldığım için hamileliğimin ilk 6 ayı nerdeyse kabustu kafamda hep keşkeler vardı ama zamanla alıştım şimdi okadar seviyorumki biran önce kucağıma almak istiyorum
yavrumdan özür diliyorum ona bu sıkıntıları hissettirdiğim için
inan zamanla sende alışcaksın herşeyde bi hayır vardır
birde senin erkek olma ihtimali var 14.gün birlikte olmuşsun
hamileliğinin tadını çıkar kafana takma canım
aslında inanınn benn ne hissettiğimii bilmiyorumm tek sorunn şuan neden hamileyimm benn deyipp hergünn ağlıyorummm,ne eşime ne çocuklarıma destekçii olamıyorumm
hiçç istemediğimm anda hemile kalmamm beni çokk üzdüü inşallah sevebilirim bebişimii
Eşime kırgındımmm ve onun haberi olmadan korunmak istiyordummm,artık okadar kararlıydımkii kesinn hap içip yada spirial taktıracaktımm belkii ben bebek istemediğim içinn evliliğim bile bitebilirdi, eşim okadar istiyoo yaniii işte benim bebeğim ozamn geldii benn ona çok üzülüyorumm
bide erkek olursa neden bu kadar üzüldüm kendimi harap ettim der durursun.bence akışına bırak allah böyle uygun görmüş bence.
esmerimdogru diyon valla...sen nasılsın canım iyimisin...bebe nasıl emiyormu...
bence hazır hissettiğin an dene canımm yoksa çok üzülürsünn hazırmıyımm diyeeecanım seni kendime çok benzettim.
bende şu anda eşimin haberi olmadan korunuyorum.
çünkü eşim bilse huzurumuz kalmaz evliliğimizde.Kendisi bebek olayına çok şartlandı.
zor bir durum.ama ben hazır hissedemedim bir türlü.Allah sonumuzu hayır etsin:))
helenciğim bebeğin iki buçuk aylık mı oldu.zaman nasıl geçmiş yaw.:)
bakalım bende takip ediyorum
üçüncüyü doğurmaya karar verenleri.
erkeği tutturan olursa bana da cesaret gelir belki.
teyzem üçüncüde kız olur dördüncüde döner erkeğe dedi gözüm korktu yanisırnaşık şey
nereye kadar deniycez dimi.hadi bakalım hayırlısı
iyiyim canım bebekte iyi şimdilik emıyo bı sıkıntısı yok bana şimdilik ama büyük çok huysuzluk yapıyo sorma ya huy değiştirdi çok barıyo ağlıyo aşırı bi sinir var kızda ya.sen nasılsın senın bebek nasıl ?şimdi bütün gün uyuyolar zaten.
bence hazır hissettiğin an dene canımm yoksa çok üzülürsünn hazırmıyımm diyeee
senin kaçtane var bebgamyoncuiremsuişin
karabibercim diğer konuya yazmışsın "çin takvimi kız diyor" diye.
Allah bilir tabiiki ama bakalım benim görümcem hamileydi ona erkek diyordu. yurtdışında olduğu için daha görüşemedim ama cinsiyetini öğrenmiş olması lazım.
onu arayıp sorucam bakalım tuttumu çin takvimi.tutmadıysa seviniriz beraber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?