Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Kızlarrr ben bebek olayını kapatmıştım,
Ve bebeğimin istemediğim anda banaa gelip tutunmasına çok üzülüyorumm sadecee
Eşime kırgındımmm ve onun haberi olmadan korunmak istiyordummm,artık okadar kararlıydımkii kesinn hap içip yada spirial taktıracaktımm belkii ben bebek istemediğim içinn evliliğim bile bitebilirdi, eşim okadar istiyoo yaniii işte benim bebeğim ozamn geldii benn ona çok üzülüyorumm

seni çok iyi anlıyorum canım bende bi kere denemeyle hamile kaldım o kadar çok üzülmüştümki istemediğim zamanda hamile kaldığım için hamileliğimin ilk 6 ayı nerdeyse kabustu kafamda hep keşkeler vardı ama zamanla alıştım şimdi okadar seviyorumki biran önce kucağıma almak istiyorum
yavrumdan özür diliyorum ona bu sıkıntıları hissettirdiğim için
inan zamanla sende alışcaksın herşeyde bi hayır vardır
birde senin erkek olma ihtimali var 14.gün birlikte olmuşsun
hamileliğinin tadını çıkar kafana takma canım

inşallah meysacım bende bu duygulardannn kurtulmak iistiyorummm ,inşallah evime neşe getirirrr

bide erkek olursa neden bu kadar üzüldüm kendimi harap ettim der durursun.bence akışına bırak allah böyle uygun görmüş bence.

offf edam ya.ben anlıyorum seni..şimdi tek sıkıntı plansız oldugu için kesin kız diye düşünüyorsun. e be edam ben plan yaptımda ne oldu.hamile kaldıgımda uçtum havalara oglum geliyo dedim.çünkü herşeyi yapmış planladıgım zamanda olmuştu.ama hamilelgim abus gibi geçti biliyorsunuz.kız oldu diye..ama inan bu sıkıntın geçevek.göreceksin bebegin erkek deyince doktornede iyi olmuş diyeceksin.bence zamanlama kötü degil.hatta erkek çocuk için gayette iyi.sen sabret iyi olmaya çalış toparlan kuzum.sonu mutlu bitecek ben eminim..demiştin diyeceksin..Şeniz..............bu aralar hep aklımdasın dua ediyorum sana rabbim güldür yüzünü diyom..allah kabul etsin hepimizin dualarını...:Saruboceq:

esmerimdogru diyon valla...sen nasılsın canım iyimisin...bebe nasıl emiyormu...

iyiyim canım bebekte iyi şimdilik emıyo bı sıkıntısı yok bana şimdilik ama büyük çok huysuzluk yapıyo sorma ya huy değiştirdi çok barıyo ağlıyo aşırı bi sinir var kızda ya.sen nasılsın senın bebek nasıl ?şimdi bütün gün uyuyolar zaten.

canım seni kendime çok benzettim.
bende şu anda eşimin haberi olmadan korunuyorum.
çünkü eşim bilse huzurumuz kalmaz evliliğimizde.Kendisi bebek olayına çok şartlandı.
zor bir durum.ama ben hazır hissedemedim bir türlü.Allah sonumuzu hayır etsin:))

bence hazır hissettiğin an dene canımm yoksa çok üzülürsünn hazırmıyımm diyeee
senin kaçtane var bebgamyoncuiremsuişin

canım kimsenin laflarına bakma,çevremde iki kızı üçüncüsü erkek olan o kadar çok kişi var ki,ama 3.de erkek olan o kadar yok..

bende çok duydum hatta karşı komşum var iki kızdan sonra oglu var.bencede inanmayın bunlara...

iyim esmerim.büyük kız sürekli benle oynamak iztiyo.küçük uyuyorsa bi problem yok onunla oynuyorum.ama uyundıgında onu emziriyorum seviyorum.hemen büyük geliyo yanıma benide öp diyo.hadi onu artık bırak oyun oynayalım diyo.bizdede var kıskançlık maalesef..

bence hazır hissettiğin an dene canımm yoksa çok üzülürsünn hazırmıyımm diyeee
senin kaçtane var bebgamyoncuiremsuişin

iki kızım var canım. aslında küçük kızım daha 3 yaş 2 aylık ama istiyor bizimki gene işte
ben hamileliklerimde depresif oluyorum.çocuklarıma yansıtmaktan korkuyorum bu durumu.çok sinirli ve agresif olabilirim,çocuklarım üzülür gibi evhamlarım var işte.
zaten takıntılıyım.zor benim işim.

geçen tv de bir programda gebelik depresyonu olmuşsa tekrar hamile kalmadan önce terapi görmek gerek gibi bişey duydum.
eşim izin verse gidecemkaydirigubbakcemile3şımartıcam kendimi hamilelik öncesindekaydirigubbakcemile3

bu arada sen hiç çin takvimine baktınmı hamile kaldığın tarihi karşılaştır.
o takvim büyük ihtimal tutuyor benim gözlemlerime göresengözlerimebaksanab

karabibercim diğer konuya yazmışsın "çin takvimi kız diyor" diye.

Allah bilir tabiiki ama bakalım benim görümcem hamileydi ona erkek diyordu. yurtdışında olduğu için daha görüşemedim ama cinsiyetini öğrenmiş olması lazım.
onu arayıp sorucam bakalım tuttumu çin takvimi.tutmadıysa seviniriz beraber:)

bu çin takvimi benım bebeklerdede tuttu kardeşimkilerde tuttu.ama tutmayanlarda oluyo tabi.bende hamileliğimde panık atak denilen bi illette karşılaştım anlatamam ya hamileliğim kabus gibi geçte ya diken üstündeydim sanki sürekli bi korku bi endişe çok zordu yani ama ikinci hamıleliğimde fazla yaşamadım daha rahattım ilkine göre.biraz hafifledi ama dahada tamamen atlatmış deyilim.ben ilk hamileliğimde hap bile kullandım doğduktan sonrada kullandım tabi doktor gözetimi altında.ama şimdi eskisine göre iyiyim çok şükür allah kimseye yaşatmasın berbat bi hastalık.kaydirigubbakcemile

görümcemle konuştum çok merak ettim aradım:
erkeğe benziyor denmiş son gidişinde.

şaşırtıcı şekilde tutuyo bu çin takvimi ama
ben ikincisinde denk getiremedim yaa. ona yanıyorum nasıl oldu anlamadım ama adetime 2 gün kala korunmasız ilişki oldu ve hamile kaldım.
demekki gene her şey Allah Teala'nın elinde.
bu konuda yapacaklarımız havada kalıyo.

ya arkadaşlar kız gibisi yok.
canayakın her an yanında,sevimli,sevecen.

ne yalan söyliyim zerre kadar erkek bebek hevesim yok
Ama malesef şimdi hamile kalmış olsam herkes erkek çocuk arıyor diye düşünücek.
insanların böyle düşünmeleri beni üzer
hatta sanırım sırf bu yüzden hamile kalmaya soğuk bakıyorum napiyim

benim koca daha çok bekler. herhalde oğulsuz bırakıcam onu:jeyyar:

lizacım 3 çocuk fazla bir sayı değil arkadaşım.. milleti düşünerek hareket edersek hayatımızın tadı kaçar :1closedeyes:

esmerkız şu an da tedavi görüyor musun .. çok geçmiş olsun.. ruhi sıkıntılar başka birşeye benzemiyor, Allah şifa versin arkadaşım... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…