Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

kızlar bugün nasılsınız.. bahar geldi artık kapattık kombileri :lepi:

lizacım 3 çocuk fazla bir sayı değil arkadaşım.. milleti düşünerek hareket edersek hayatımızın tadı kaçar :1closedeyes:

haklısın Gıymatlım
kararsızlık yüzünden bahane yapıyorum ama milleti ne düşündüğünü önemsemem aslında.
daha zaman var benim...zamana ihtiyacım var yaniboshayallersmile

esmerkız şu an da tedavi görüyor musun .. çok geçmiş olsun.. ruhi sıkıntılar başka birşeye benzemiyor, Allah şifa versin arkadaşım... :Saruboceq:

canım yaklaşık bi senedir kullanmıyorum ilaç.arada bi geçiyo bi geliyo böyle idare ediyorum şimdilik

ya benim ilk kızımda tutuyo.kız diyodu ama ikincisi erkek çıkmıştı..

kızlar güzel oluyo ama.şimdi ben sırf erkek için deneyecegim ama herkes lag edecek biliyorum ogulları yokta ondan ediorlar diye acıyarak bakacaklar.bende ondan sinir olacagım..

kızlar bugün nasılsınız.. bahar geldi artık kapattık kombileri :lepi:

bahar geldide.artık oda oda dolaşabiliyoruz şükür..

canım yaklaşık bi senedir kullanmıyorum ilaç.arada bi geçiyo bi geliyo böyle idare ediyorum şimdilik

canım geçmiş olsun.

Kızlar bugün hiç hareket yok.. nerelerdesiniz bilmiyorumkismile

ya ben bazen çocukların yüzünden giremiyorum.anca bi yola kodugumda bakıyorum hemen..

vallah kımse yok bacım hava güzel herkes gezmelere çıktı galiba.bizde evde pinekleyelim

ne gezmesi bacım o anca hafta sonu olur bizde eş varsa çıkıyoz.yoksa evdiyiz biz..

saol canım .bende arada parka götürüyorum çocukları okadar yani bende evdeyim bebek olduğu için

eveeeettt
nihayet bende 2 hafta once sali sezeryanla dogum yaptim.kizim bugun 13 gunluk oldu.yurtdisinda yasiyor olmam nedeniyle yanimizda kimse yoktu.maalese aileler vize ebgeline takildilar konsolosluktan.
buyuk kizim hic sorun cikarmiyor cok sukur.ilk gunlerde bebege ilgisi cok fazlaydi,simdi biraz olsun azaldi ilgisi.sezeryan oldugu icin biraz gec iyilestim sanirim,ama yardim edecek kimsemiz olmamasindan dolayi mecburen ayaktaydim.insan bu gibi durumlarda yakinlarinin kiymetini daha iyi anliyor sanirim,ben iki dogumumdada hastaneden ciktiktan sonra yatamadim,esim cok yardimci oluyor fakat oda biyere kadar.
kizim dogduktan sonra kiz yada oglan olmasinin bir onemi kalmadi benim icin.oda benim canim cigerim bitanecik kuzum.

kizima mama takviyesi yapiyorum simdilik.sutum az oldugu icin uzun sure emzirmem gerekiyor,bu aradada buyukle ilgilenmem gerektigi icin bazen(genellikle geceleri) mama veriyorum.

canım ya allah saglık sıhat versin.demek kurtuldun.hayınlı evlat olsun inşallah.insan yüzünü görünce dayanamıyor.çocuklarının yaş arası kaç aceba.iyi geçindiklerine sevindim..tekrar hayırlı olsun yavrun..

Hayirli ugurlu olsun, Allah saglikla huzurla buyutmek nasip etsin. kimsenin gelmemesine uzuldum ama hayirlisi boyleymis. Bu aralar vizeden red alan pek yok, neden alamadilar ki seninkiler.. Konu komsun var mi yardimci olabilecek. Yemek vs.
Allah kolaylik versin..

Herkese selam arkadaslar. opuyorumnanaktan

saol momof`cugum,darisi sana ins(ucuncuye)
bu ara vizealani duymadik maalesef hic.kaynanamlar 2 defa girdi gorusmeye,annnem 1 defa girdi,ayrica annemden sonra bi arkadasimizin annesi girdi,kimse alamadi.ret verdikleri herkesede standart oraya gidince turkiyeye geri doneceginizi bize kanitlayamadiniz yazan kagit veriyorlar biliyosundur.baska bir sebep gostermiyorlar konsolostuktakiler.buyuk kizim 3 yas 4 aylik,onun dogumundada annem 3 defa girdi yine alamamisti.
cok yakinimizda kimse yok maalesef yardim edecek,saolsun esim cok yardimci oldu halende oluyor ya.

dogumumda yardimci olmak uzere virginia`dan bi arkadas geldi ama keske gelmeseydi.faydasindan cok zarari oldu.hicbir ise yardimci olmadigi gibi misafir gibi hizmet bekledi arkadas,esim onada hizmet etti.neyse cok uzun hikaye bu,yine sinirlerim hopladi vallahi.

tesekkur ediyorum helen

benimde simdi icim sizliyor,ben kizimin dogmasini istemedim diye.bu arada buyuk kizim 3 yas 4 aylik.ama hareketler falan yasindan biraz buyuk bunuda ben kizimla surekli konusmaya bagliyorum.

baska bir konuya atlayacagim, ben kizimi yetistirirken ona hic yalan soylemedim(kandirmak,aglarken susturmak icin bile olsa).yapacagim,verecegim,alacagim dedigim seyleri hep yaptim,verdim,aldim..simdi ise iyiki oyle yapmisim&yapiyorum diyorum,cok faydasini gordum bunun.ve biliyorumki kizim hicbirsey saklamaz.kizacagim bisey yapinca bile kizacagimi bilerek soyler.umarim guzel olani yapmisimdir cocugum icin

matteo hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt bebeğini,doğum gibi önemli bir olayda yanında ailenizden kimsenin olmaması çok üzücü olmuş ama hayat işte bizi nereye savuracak bilemiyoruz,keşke arkadaşda olsa yabancı birini yanınıza almasaydınız ben kuzenimi boğma noktasına geldiğimi biliyorum.neyse şimdi o stresli günleri düşünme iyi düşün iyi yaşa bol bol sütün olsun inşallah:::)))))))

günaydın bugün bende erken geleyim dedim.kızı uyuttum.ama büyük beni bırakmıyo biraz yazayım onunla oynayacagım..
matteo canım bende çocugmu andırmıyorum o üzülsede kandırmıyorum ama gönlünü alıyorum.yani bişey iztiyorsa onun olmayacagını söyleyip başka seçenek sunuyorum bak bu olabilir diye.bezan inatlaşsada benle kabul eder çocgunlukla..

helencim ben sabah 9.30 gibi girip bi bakıyorum ne var ne yok diye.. ama genelde hiç biriniz olmuyorsunuz..

sonra bende işlerime konsantre oluyorum..

aslında bi kahve içimi denk gelebilsek hepimiz için bi deşarj vesilesi olacak..
ama kısmet olmuyor malesef..... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…