lizacım 3 çocuk fazla bir sayı değil arkadaşım.. milleti düşünerek hareket edersek hayatımızın tadı kaçar :1closedeyes:
esmerkız şu an da tedavi görüyor musun .. çok geçmiş olsun.. ruhi sıkıntılar başka birşeye benzemiyor, Allah şifa versin arkadaşım... :Saruboceq:
karabibercim diğer konuya yazmışsın "çin takvimi kız diyor" diye.
Allah bilir tabiiki ama bakalım benim görümcem hamileydi ona erkek diyordu. yurtdışında olduğu için daha görüşemedim ama cinsiyetini öğrenmiş olması lazım.
onu arayıp sorucam bakalım tuttumu çin takvimi.tutmadıysa seviniriz beraber:)
ya arkadaşlar kız gibisi yok.
canayakın her an yanında,sevimli,sevecen.
ne yalan söyliyim zerre kadar erkek bebek hevesim yok
Ama malesef şimdi hamile kalmış olsam herkes erkek çocuk arıyor diye düşünücek.
insanların böyle düşünmeleri beni üzer
hatta sanırım sırf bu yüzden hamile kalmaya soğuk bakıyorum napiyim
benim koca daha çok bekler. herhalde oğulsuz bırakıcam onu:jeyyar:
kızlar bugün nasılsınız.. bahar geldi artık kapattık kombileri :lepi:
canım yaklaşık bi senedir kullanmıyorum ilaç.arada bi geçiyo bi geliyo böyle idare ediyorum şimdilik
Kızlar bugün hiç hareket yok.. nerelerdesiniz bilmiyorumkismile
vallah kımse yok bacım hava güzel herkes gezmelere çıktı galiba.bizde evde pinekleyelim
eveeeettt
nihayet bende 2 hafta once sali sezeryanla dogum yaptim.kizim bugun 13 gunluk oldu.yurtdisinda yasiyor olmam nedeniyle yanimizda kimse yoktu.maalese aileler vize ebgeline takildilar konsolosluktan.
buyuk kizim hic sorun cikarmiyor cok sukur.ilk gunlerde bebege ilgisi cok fazlaydi,simdi biraz olsun azaldi ilgisi.sezeryan oldugu icin biraz gec iyilestim sanirim,ama yardim edecek kimsemiz olmamasindan dolayi mecburen ayaktaydim.insan bu gibi durumlarda yakinlarinin kiymetini daha iyi anliyor sanirim,ben iki dogumumdada hastaneden ciktiktan sonra yatamadim,esim cok yardimci oluyor fakat oda biyere kadar.
kizim dogduktan sonra kiz yada oglan olmasinin bir onemi kalmadi benim icin.oda benim canim cigerim bitanecik kuzum.
kizima mama takviyesi yapiyorum simdilik.sutum az oldugu icin uzun sure emzirmem gerekiyor,bu aradada buyukle ilgilenmem gerektigi icin bazen(genellikle geceleri) mama veriyorum.
eveeeettt
nihayet bende 2 hafta once sali sezeryanla dogum yaptim.kizim bugun 13 gunluk oldu.yurtdisinda yasiyor olmam nedeniyle yanimizda kimse yoktu.maalese aileler vize ebgeline takildilar konsolosluktan.
buyuk kizim hic sorun cikarmiyor cok sukur.ilk gunlerde bebege ilgisi cok fazlaydi,simdi biraz olsun azaldi ilgisi.sezeryan oldugu icin biraz gec iyilestim sanirim,ama yardim edecek kimsemiz olmamasindan dolayi mecburen ayaktaydim.insan bu gibi durumlarda yakinlarinin kiymetini daha iyi anliyor sanirim,ben iki dogumumdada hastaneden ciktiktan sonra yatamadim,esim cok yardimci oluyor fakat oda biyere kadar.
kizim dogduktan sonra kiz yada oglan olmasinin bir onemi kalmadi benim icin.oda benim canim cigerim bitanecik kuzum.
kizima mama takviyesi yapiyorum simdilik.sutum az oldugu icin uzun sure emzirmem gerekiyor,bu aradada buyukle ilgilenmem gerektigi icin bazen(genellikle geceleri) mama veriyorum.
Hayirli ugurlu olsun, Allah saglikla huzurla buyutmek nasip etsin. kimsenin gelmemesine uzuldum ama hayirlisi boyleymis. Bu aralar vizeden red alan pek yok, neden alamadilar ki seninkiler.. Konu komsun var mi yardimci olabilecek. Yemek vs.
Allah kolaylik versin..
Herkese selam arkadaslar. opuyorumnanaktan
canım ya allah saglık sıhat versin.demek kurtuldun.hayınlı evlat olsun inşallah.insan yüzünü görünce dayanamıyor.çocuklarının yaş arası kaç aceba.iyi geçindiklerine sevindim..tekrar hayırlı olsun yavrun..
hayırlı uğurlu olsun canım
günaydın bugün bende erken geleyim dedim.kızı uyuttum.ama büyük beni bırakmıyo biraz yazayım onunla oynayacagım..
matteo canım bende çocugmu andırmıyorum o üzülsede kandırmıyorum ama gönlünü alıyorum.yani bişey iztiyorsa onun olmayacagını söyleyip başka seçenek sunuyorum bak bu olabilir diye.bezan inatlaşsada benle kabul eder çocgunlukla..
kızlar kan testi yaptırdım 890 çıktı kesin hamileyimm yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?