kızlar kan testi yaptırdım 890 çıktı kesin hamileyimm yanii
helencim ben sabah 9.30 gibi girip bi bakıyorum ne var ne yok diye.. ama genelde hiç biriniz olmuyorsunuz..
sonra bende işlerime konsantre oluyorum..
aslında bi kahve içimi denk gelebilsek hepimiz için bi deşarj vesilesi olacak..
ama kısmet olmuyor malesef..... bilmiyorumkismile
helencim ben sabah 9.30 gibi girip bi bakıyorum ne var ne yok diye.. ama genelde hiç biriniz olmuyorsunuz..
sonra bende işlerime konsantre oluyorum..
aslında bi kahve içimi denk gelebilsek hepimiz için bi deşarj vesilesi olacak..
ama kısmet olmuyor malesef..... bilmiyorumkismile
hadı hayırlısı bakalım hayırlısı. allah gönlünün muradını versın.bizde sana bakarak hamıle kalırız belki.delikafadulden
o saatte birz daha uyuyabilmek için çabalıyorum ama bitürlü rahat vermıyolar çocuklar ya 9. 00 da kalkıyo büyük kız bi türlü uyutmuyo gürültü yapıyo süreklı.işlerirmi bitirdikten sonra giriyorum saat 13.00 14.00 gibi.
Selam arkadaşlar size birsey sormak istiyorum 5 yaşında bir kızım var 8 haftalık ta hamileyim kızıma hamıleyken oldugu gıbı bulantılarım aşermem aynısı acaba aşermeyle cinsiyetin alakası varmı?sizde nasıldı farklı yada aynımıydı?aslında icime bir kızım daha olacagı doguyo:)Cvp verırsenız sevınırım tşkler simdiden..
matteo hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt bebeğini,doğum gibi önemli bir olayda yanında ailenizden kimsenin olmaması çok üzücü olmuş ama hayat işte bizi nereye savuracak bilemiyoruz,keşke arkadaşda olsa yabancı birini yanınıza almasaydınız ben kuzenimi boğma noktasına geldiğimi biliyorum.neyse şimdi o stresli günleri düşünme iyi düşün iyi yaşa bol bol sütün olsun inşallah:::)))))))
Selam arkadaşlar size birsey sormak istiyorum 5 yaşında bir kızım var 8 haftalık ta hamileyim kızıma hamıleyken oldugu gıbı bulantılarım aşermem aynısı acaba aşermeyle cinsiyetin alakası varmı?sizde nasıldı farklı yada aynımıydı?aslında icime bir kızım daha olacagı doguyo:)Cvp verırsenız sevınırım tşkler simdiden..
saol momof`cugum,darisi sana ins(ucuncuye)
bu ara vizealani duymadik maalesef hic.kaynanamlar 2 defa girdi gorusmeye,annnem 1 defa girdi,ayrica annemden sonra bi arkadasimizin annesi girdi,kimse alamadi.ret verdikleri herkesede standart oraya gidince turkiyeye geri doneceginizi bize kanitlayamadiniz yazan kagit veriyorlar biliyosundur.baska bir sebep gostermiyorlar konsolostuktakiler.buyuk kizim 3 yas 4 aylik,onun dogumundada annem 3 defa girdi yine alamamisti.
cok yakinimizda kimse yok maalesef yardim edecek,saolsun esim cok yardimci oldu halende oluyor ya.
dogumumda yardimci olmak uzere virginia`dan bi arkadas geldi ama keske gelmeseydi.faydasindan cok zarari oldu.hicbir ise yardimci olmadigi gibi misafir gibi hizmet bekledi arkadas,esim onada hizmet etti.neyse cok uzun hikaye bu,yine sinirlerim hopladi vallahi.
canım benımde ıkı kızım var ıkı hamılelıgımde cok farklı gectı
kızlar hepinize hayırlı sabahlar...... yeni bir gün çoktan başladı..... İnşaAllah bugünümüz mutluluklarla geçerrrrrr :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?