Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

o saatte birz daha uyuyabilmek için çabalıyorum ama bitürlü rahat vermıyolar çocuklar ya 9. 00 da kalkıyo büyük kız bi türlü uyutmuyo gürültü yapıyo süreklı.işlerirmi bitirdikten sonra giriyorum saat 13.00 14.00 gibi.

kızlar kan testi yaptırdım 890 çıktı kesin hamileyimm yanii

canım allah hayırlısını versin ..rabbim gönlümüze göre verir inşallah.merakla takihteyiz seni...kendine ii bak artık....

ah be kuzum o zaman ben kahvaltıyla debelleşiyoruz.çünkü benim kız kahvaltı sevmiyo sadece yumurta yemek istiyo.bende zorluyorum şundanda ye diye.üff bi saati alıy kahvaltıdan kalkmak.sonra küügü emzir uyut.offf daha ne diyem.yemek var.evişleri..eh sen düşün yani .iyi giriyom valla yinede nete..

hadı hayırlısı bakalım hayırlısı. allah gönlünün muradını versın.bizde sana bakarak hamıle kalırız belki.delikafadulden

:Saruboceq:...:Saruboceq:....:Saruboceq:...

biz sabah 7 dedimmi ayaktayız.bazen daha erken bile oluyo yani...eh alıştı vücut uykusuzluga..sempatiksalakcinni.....

Selam arkadaşlar size birsey sormak istiyorum 5 yaşında bir kızım var 8 haftalık ta hamileyim kızıma hamıleyken oldugu gıbı bulantılarım aşermem aynısı acaba aşermeyle cinsiyetin alakası varmı?sizde nasıldı farklı yada aynımıydı?aslında icime bir kızım daha olacagı doguyo:)Cvp verırsenız sevınırım tşkler simdiden..

hayirli olsun hamileligin canim..kesinlikle asermeyi cinsiyete baglama.benim iki kizim var.ikinci hamileligimde hersey cok farkliydi,asermem, kilo alimim, ruh durumum.

benim aynıydı,ikisi de kız ama bu mevzuyu kafana çok takma aşerme durumları cinsiyetle ilgili değil,bünyeyle ilgilidir bence.umarım istediğin cinsiyette sağlıklı bir bebişin olur.::)

arkadasimiz olaak kisiyi biz cagirmadik canim yaa.kendisi ben gelicem diye tutturunca istemiyoruz gelme diyemedik.keske deseydik ama.bu arkadasimizin cocugu yok,olmuyor.sanirim benim bebeklerimi gorunce kiskanclik yapti.ama durumunu bildigim icin ben gelirmisin diye teklif bile edememistim.keske gelme deseymisiz,o varkenki butun sinirimi kocamdan cikardim.az kaldi kadinida bogacaktim zaten.yardimci olmadigi gibi ayak bagi oldu,saolsun sozleriyle canimi acitmaya calisti

Genelleme yapmak mumkun degil. Benim ilk bebegimde cok asiri bulantilarim olmustu, ikincide cok cook hatta yok denecek kadar azdi.. Ikisi de kiz
Arkadasimin iki hamileligi de ayni gecti, asiri bulanti. ve biri kiz biri erkek..

Hayirlisi canim. O arkadasina ben de sinir oldum. Hizmet etmeye degil,hizmet almaya gelmis.. yasakkelime
Neyse bakalim, simdi onune bak, bol sutlu guzel gunler seni bekliyor :))

kızlar hepinize hayırlı sabahlar...... yeni bir gün çoktan başladı..... ınşaAllah bugünümüz mutluluklarla geçerrrrrr :lepi:

Cvpladıgınız için tskler arkadaşlar herseyin hayırlısını versin Allahım.Banada sizlerede bırer erkek evlat nasip etsin insallah:)

benım ikinci kızımdada belirtilerim aynıydı bende şüphelenmıştım kız heralde diye kız çıktı.bulantılarım helan aynıydı çünkü

ah be kuzum benim iki hamileligimde çok farklı geçtibilki çok bulantılı geçtibhayta küsmüştüm.bu çokrahattı.aşermelerim bile farklıydı..iki kızım varbmeger hiç lakası yokmuş..))))inşallah bi oglun olursende ögrenince bize haber ver kızmı oglanmı bilelim.....özel bişey yaptınmı erkek olsun diye..söylede bizimde aklımızda olsun..

canım benımde ıkı kızım var ıkı hamılelıgımde cok farklı gectı

adana bee hiç gelmiyon artık.sık sık ugra..)))

kızlar hepinize hayırlı sabahlar...... yeni bir gün çoktan başladı..... İnşaAllah bugünümüz mutluluklarla geçerrrrrr :lepi:

ah be gülüm.bugün de benden olsun.hepinize hayırlı günler.
dün küçük biraz huysuzdu hastamı oluyo ne.anlamadım.biraz mız mız bu aralar.durupdurup aglamaklı oluyo.kucak istiyo.kucakta uyuyuncabi problem yom.off eöylede yapınca işlerim kalıyo.malum büyük kız kalıyo.bugünlerde işim zorlaştı nedense.melek gibi kızım bu aralar valla canımı çıkarıyo..(('(((

iyiyim çok şükür arkadaşım, bi çay içip kalkacaktım, anca işlere konsantre olurum..
sen nasılsın ufaklık durmuyor öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…