Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

kucağa alışsın be canım, ben çok pişmanım şimdi, o vakitler başkalarının telkiniyle kucağa alışmasın diye hepalmamaya gayret ettim, sonra arada mesafe kalıyor sanki duygusal olarak..

iyiyim çok şükür arkadaşım, bi çay içip kalkacaktım, anca işlere konsantre olurum..
sen nasılsın ufaklık durmuyor öyle mi

bu aralar durmuyo bacım ya.ne edcem bilmiyorum biraz mız mız olduya neyse.ne yapalım çekecegiz nazını..benimde bir sürü işim var.daha yamakyapacagım ortalık toplanacak.off çok işte.ama kızdan bir türlü kalkamıyorum..ütü var neyse onu yarına attım artık...)))

boşver ütüyü eşin varken yaparsın. senin elin dolu diye bebelerle o ilgilenir :1ninca:

karnı ağrıyor olmasın senin ufaklığın.. ayaklarının altına ve karnına az az zeytinyağı sürebilirsibn, rahatlatır yavrucuğu

yapmamıştım öyle bi yöntem deneyebilirim sagol..
ayol adamın bir pazarı var.ondad bana iş yüklüyorsun diyo.dinlineyim diyo ne bilem acıyomda adama.hafta içi yetiştirmeye çalışıyorum işte.(((

benimkide hep öyle der. "bugün benim izin günüm"
e benim izin günüm ne zaman diyorum, o da "geceleri" diyor.
uyuduğum vakitler benim izin günümmüş :mymeka:

selam kızlar..benim 11 yaşında bir kızım var ama ilk evliliğimden...ikinci evliliğimde başta maalesef hamile kalamadım..2 senedir uğraş verdik..bir aşılama bir tüp bebek tecrübem oldu..kasım ayındaki negatif sonucumu aldıktan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım..şuan tam 4 aylık hamileyim..cumartesi günüde bebeğimin kız olduğunu öğrendim..tedavi sırasında gördüğüm rüyadaki küçük kız çocuğu demekki buna delaletmiş..tabii çevremdeki çoğu kişi hep bi tanede oğlun olsun dediler..ama ben böyle birşeyi hiç aklımdan geçirmedim..ben onca ameliyatlar tedaviler geçirmişim...birde cinsiyetini seçme lüksümmü olucaktı..Allahtan korktum başta..bana evladımı kendiliğinden vermişti...o yüzden arkadaşlar hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun..gerisi boıoş...hem iki kız kardeşin ilerideki paylaşımlarını düşünün..ben çok mutluyum tekrar kızım olacağı için...

canı hayırlı olsun öncelikle.allah tamamına erdirsin...evet iki kız iyi oluyorda ne bilem bide oglan olsaydı hiç fena olmazdı hani..belkide biz bu kadar kolay hamile kalıpta kıymek bilmeyenlerdenmi oluyoruzki...
şimdi kızlarımı elbette çok seviyorum ama üçcüncününde erkek olmasını çok istiyorum..)))

allah gönlüne göre versin arkadaşım..ama ençokta allahın bunu size aratmadan vermesi..daha dün bir arkadaşım 17 senelik evliliğinden sonra tüp bebek tedavisinde pozitif sonucu aldı..yani demek istediğim allahın size verdiğği bu hediyeye şükredin..ama sende haklısın insan farklıda istiyor...inşallah 3. de istediğin olur canım...

amin canım sagol.seninde üçcüncü erkek olsun.))istemezmisin...

Aaa cok sevindim, hayirli ugurlu olsun. guzel saglikli bir hamilelik gecir insh. Sen teravetten gun almis miydin ?

canımm benim sadece 1 ayımınn saatinii yazmamm kalmıştııı not tutuyordumm amaaa kaldımm işteee
sadecee 1 deneme olduu ondann kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…