iyiyim çok şükür arkadaşım, bi çay içip kalkacaktım, anca işlere konsantre olurum..
sen nasılsın ufaklık durmuyor öyle mi
selam kızlar..benim 11 yaşında bir kızım var ama ilk evliliğimden...ikinci evliliğimde başta maalesef hamile kalamadım..2 senedir uğraş verdik..bir aşılama bir tüp bebek tecrübem oldu..kasım ayındaki negatif sonucumu aldıktan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım..şuan tam 4 aylık hamileyim..cumartesi günüde bebeğimin kız olduğunu öğrendim..tedavi sırasında gördüğüm rüyadaki küçük kız çocuğu demekki buna delaletmiş..tabii çevremdeki çoğu kişi hep bi tanede oğlun olsun dediler..ama ben böyle birşeyi hiç aklımdan geçirmedim..ben onca ameliyatlar tedaviler geçirmişim...birde cinsiyetini seçme lüksümmü olucaktı..Allahtan korktum başta..bana evladımı kendiliğinden vermişti...o yüzden arkadaşlar hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun..gerisi boıoş...hem iki kız kardeşin ilerideki paylaşımlarını düşünün..ben çok mutluyum tekrar kızım olacağı için...
allah gönlüne göre versin arkadaşım..ama ençokta allahın bunu size aratmadan vermesi..daha dün bir arkadaşım 17 senelik evliliğinden sonra tüp bebek tedavisinde pozitif sonucu aldı..yani demek istediğim allahın size verdiğği bu hediyeye şükredin..ama sende haklısın insan farklıda istiyor...inşallah 3. de istediğin olur canım...
hayırlı cumalar kızlar hu huu a.s.
2 gün geçmiştii canımmmarkadaşım, kan testi yaptırdığında adetini tam olarak kaç gün geçmiş bulunuyordu?
Aminn canımm inşallahhhadı hayırlısı bakalım hayırlısı. allah gönlünün muradını versın.bizde sana bakarak hamıle kalırız belki.delikafadulden
Aaa cok sevindim, hayirli ugurlu olsun. guzel saglikli bir hamilelik gecir insh. Sen teravetten gun almis miydin ?
ben 1978 doğumluyumm canımmmKarabiber çok sevindim hadi hayırlısı canım oğluşun geliyor desene
canım sen kaç doğumlusun merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?