Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

2 gün geçmiştii canımmm
kahveye bende bayılıyorummm daha hergünn içiyorumm biliyormusunnnn
ama uzaklaşmamm lazımmm

Karabibercim doktora gittin mi

kan testinin sonucu bana çok yüksek geldi.. değerlerin hızlı artmış
ikizlerin olabilir mi acaba :1ninca:

Karabibercim doktora gittin mi

kan testinin sonucu bana çok yüksek geldi.. değerlerin hızlı artmış
ikizlerin olabilir mi acaba :1ninca:

Yaaaaaaaaaaa bakk banaa bunu ndiye sen ikincii kişisinn vee sağlık ocağındakii hemşirede kağıdaa bakarkennn istiyormuydunn bu çocuğuuu,seninn kaç çocuğunn vardıııı bu kaçıncıı diyeeee sorularr sorduuu
vee kafasınıı sallayarakk banaa kağıdıı verdiiii hayırlıı olsunn hamilesinn dediii,tabii benn o ara ağlayarakk eve geldimmm
kafama takıldıı banaa neden öyle dedii diyeeee
bende bilmiyorumkiiii şimdiii testim günüm 2gün geçince 890.54 çıktııııı
haftaya pazatesiye randevuu alacaktımm bendeeee azcık daha bekliyeyimm diyordumm kalp atışını duymakk içinn
hayırlısı canımm ya heyecanladımmm
ikiz var bizde ama kaynımınn kılzarıı varrr
,amaa eltimden dolayıııı

arkadaşım seni boşuna heyecanlandırmak istemem. daha 2 gün geçmişken o kadar çıkması beni şaşırttı.. ama bu belki senin doğal yapından kaynaklanıyor olabilir..
kısmetten ötesi yok.. Mevlam gönlüne göre hayırlı olanı versin.. doktora gidince çoğu şey açığa kavuşmuş olur inşaAllah yerimseniben

yada bıldıgın zamandan daha once hamıle kalmıs olabılırmısın..yanı bebek 2 aylık olabılırmı acep....üstüne gorme dıyorlarya belkı oyle olmustur..

inşallah doğal yapımdandırr canımmm yoksaa ikiz bebekk büyütmekk çok zor eltimde gördümmmm benn birde bende 2 tanee dahaa var eder 4 tanee ay inanmıyorumm
Ama varyaa sankii eşiminn içine mii doğmuşşş ne var ikiz olsa deyip duruyoooo

Pazartesiye alınacak bakalım randevuu bugünn eşim hastaneye gidecektiiii almak içinnn ,hastenenin yakında görevlii bugünnn

yada bıldıgın zamandan daha once hamıle kalmıs olabılırmısın..yanı bebek 2 aylık olabılırmı acep....üstüne gorme dıyorlarya belkı oyle olmustur..

bende bilmiyorumkii amaa canım regllimm 6 gün sürdüüü ve bayağı koyuu yaniiii,
öylee üstüne görme olurmukiiiii

amaaa bu ayyy günümm geldiğimde bendeen az lekee geldiii benn çoğalacakk diye beklerkennn ,kesildii
yanii benden 28.29.30unda ayınnn 3 günn leke geldiiii hepp aklımaa hiç hamile olduğumm gelmediiiii bende çoğalmayınca şüphelenippp test yaptımm çıktııı

arkadaşım senin temiz kaldığın süre kaç gündü? yani adetin bitip diğer adet gelene kadar olan gün sayısı?

canım şöyle diyeyimm
ben 1 martta hastalandımmm bir sonrakii olmam gereken tarih 28 marttıı ,ama ogün az pembe lekee geldii hatta benn saatinide yazdımkii terevatten gün alayımm diyeee
yanii tammm 28 gün temiz kaldım

Birde ilişkii tam 14 mart gece 11 de oldu
ama kesinliklee hamile kalmak için değildii eşimin çenesii kapansın diye olduu çünküü daha önce izin vermediğimm içinn evde çokk büyük kavga çıktıısenağlama

karabibercim ben demek istediğimi tam anlatamadım..
hani 1 martta hastalanmışsın ya, kaç gün sürdü adetin. yani adetin bitip yıkandığın günden, yeni adetinin tekrar başlayacağı güne kadar kaç tam gün geçiyor bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismilediğer arkadaşlar hiç görünmüyorlar, bir sorun yoktur inşaAllah

adetim bu sefer 6 gün sürdü canım

bir sonrakii adet tarihimle arasıda 28 gün canımm

hamilelik testi canım.
18 Nisanı bekliyorum... belki sana yetişirim kız :lepi:

senin niyetin varmıydıı canımm ben hiç bilmiyorumm
senin kaçtane çocuğunn var bu kaçıncı olacakk
hadii yetişş güzel olur valallha

sen nasıll planladınn hamileliği yumurtlamaa zamanımı yoksa rastgelemii

evet benim bir kızım var arkadaşım.
geçtiğimiz aylarda bi düşük yaşadım..ikinci bebeği istiyoruz kısmetse..
her hangi bi yöntem uygulamadık. yumurtlama takibide yaptırmadım..
Kısmetimizde hangisi varsa başım gözüm üstüne olumunekankayizsmile

tatlım gıymatlım 18 nisandamı test yapıcan??? karabibercim senin nasıl gidiyor hamilelik. kaç haftalık oldun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…