Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

sen nerelisinn gıymatlımm başım gözüm üstüneyii benn mardindeyken komşularım hep öyle derdiii aklıma geldii birdennn
hadii bakalım madem istiyorsunn hamile kalırsınn

tatlım gıymatlım 18 nisandamı test yapıcan??? karabibercim senin nasıl gidiyor hamilelik. kaç haftalık oldun??
6 haftalık oldumm canımm şimdilikk iyii gidiyoooo,bulantıı falannn yok senin olmuşmuyduuu

tatlım gıymatlım 18 nisandamı test yapıcan??? karabibercim senin nasıl gidiyor hamilelik. kaç haftalık oldun??

glupcum evet 18 nisan beklenen adet tarihim, şimdi idrar testi alsam henüz çıkmaz dimi..
kan testi yaptırmayada gerek yok, günüm geçse yaptırırım ama daha günüme var.. fuzuli olur.. çünki daha önceki aylarda heyecana kapılıp kan testi yaptırmıştım, genelde sonucu almadan hastalanıyordum :1ninca: ama yinede sonucu almaya gidiyordum, çok biliyormuş edalarıyla.. delikafadulden

karabibercim mardinli değilim arkadaşım, başımın üstünde yeri var derler ya o manada kullandım canım :)
evet bu ay çok istiyorum Mevlam biliyor.. en hayırlılardan sağlıklılardan salihlerden versin güzel Rabbim hepimize :Saruboceq:

inşallah canımmmm inşallahhh gelir bu ayy
benim reglime 1gün kalaa çıktıı pozitifff

hayırlısı olsun İnşaAllah
daha 3 günüm var, belki 1 gün kala bende yaparım, eğer hastalanmazsan :çok üzgünüm:

günaydın kızlar..
epeydir giremedim.benim büyük kız hasta oldu.grip gibi ama tam degil.yani pek burnu akmadı ama genelde tıkalıydı.doktor alerji olabilir bu aylarda gözükmesi normal dedi.ayy büyük hasta olunca küçügede geçmesin diye ablasından kacırıyom.bu sefer abla yanına gitmek istiyo.büyügün yanına gidiyorum bu sefer küçük aglıyo.ayy benim için amma zor oldu..neyse kızım atlattı şükür hepşey yolunda şimdi...bunun dışında iyiz ..siz nasılsınız..
edamhamilelkte herşey yolundaymış.hadi inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin..
gıymatlımhadi güzel haberlerını bekliyoruz..adetin geçtimi..benim büyük ızda adetime 4 gün vardı daha.ama ben test yapmıştım tam kırmızı iki çizgi çımkıştı.belkim sended olur .neyse yinede az kalmış.bi belirti yaşıyormusun...

helencim yokluğunu hissettirdin, bende yatılı misafirin filan geldiğini düşündüm .. diğer kızlarda pek yok
bizde karabiberle heyecanlarımızı paylaştık biraz,
benim günüm henüz geçmedi canım daha 3 gün var kısmet bakalım
aslına bakarsan çok merak ediyorum ama bi yandanda beklesem mi diyorum
senin adetin 30 günden fazla sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden 4 gün önce yapınca çıkmış olabilir mi acaba..
ben şimdi idrar alıp yapsam sanki çıkmazmış gibi geliyor, o yüzden vazgeçiyorum. ne yapsam ki bilmiyorumkismile

gıymatlımmm benn bu ay hiçç umursamadımm saymadımm bide baktımm hamileyimmmm,senin normalde her ay 3 gün önce gelirmiydiii benim sadece leke şeklinde geldiiii

helenx özlettin kendinii geçmiş olsunn kızına canımmm

karabibercim evet benim 3 gün öne gelerek olur hep..
bende saymasam ama olmuyor ki, gün gün bekliyorum inan ki, bu aydan ümitliydim ama şöyle birşey oldu, bi konu açmıştım ona yazdım az önce, burayada kopyalayım,

ya kızlar zamanı geçmiş bi test buldum evde , onla denedim, ikinci çizgi silik çıktı, böyle belli belirsiz
eşimle dışarı çıktık bi tane yeni aldırdım confort marka vermiş eczacı. eve gelince onunla yaptım yaşlaşık bi saat önce, onda sadece bi çizgi var, ikincisinin gölgesi bile yok. tamemen negatif
ben şimdi hangisine inancam, moralim altüst oldu... eşimede daha birşey diyemedim, zavallı test yapıcam diye bekliyor :a015:

selam hatunlar nasılsınız ne var ne yok ben hiç giremedim bugün mısafirim vardı bu aralar.gıymatlım benımde test yaptığımda çizginin biri belli belirsizdi bben pek inanmamıştım hamıle olduma ama eczacıya gösterdim amılesin dedi hafifte çıksa oluyomuş ama ikincisini yapmışın çıkmamaış bilemıcem artık bi kaç gün sonra tekrar yaparsın hayırlısı olsun inşllah.helencim sanada geçmiş olsun.iyi bakalım bebelerimizeopuyorumnanaktan

ama olmazsa çıkmaz derlerr, eskii olanda neden çıksınkii oda varrr,
bak şimdi bende merak ederim artık

azcık daha bekle bakalım canımmm benim 1 gün kala çıktıı bayağıda kırmızı yaniiii

bekleyeyim dimi biraz daha,
ben önceki gebeliğimde günüm 6 gün geçtikten sonra yapmıştım, o zaman da çok silik çıkmıştı.. e neden öyle oluyor hiç bilmiyorum. bak sen ne güzel demişsin çok belliydi diye. ama bende öyle değildi
bide sanki adet olacakmışım gibi karnımın içi ılık ılık kıpırdıyor sanki bugün..
meğer çok kaptırmışım kendimi :çok üzgünüm:

Kafana çok takma bence.Ne kadar çok hamile kalmak istersen o kadar zor hamile kalırsın.İnşallah hamilesindir ama.Git kan tahlili yaptır da kurtul,kendini boşuna hırpalama.

Geçmiş olsun valla merak etmiştim bende seni.a.s.

ay canı ya sagolasın.evet benim 30bazen 31 günde bir oluyo adetim..artık bende merak ediyorum seni.haber ver bizede..

teşekkürler edam.kız nasıl geçiyo hamilelik...

ayy demeseydin bee.adamlar bizden daha heyecanlı oluyo.benimkide işten tel çekiyodu bana ne oldu yaptınmı diye:))gerçi sonunda hüsrana ugrdı ama..
valla ben dayanamam ya bende gider bi kan testi yaptırırdım..ama bekle bekalım heyecan olsun:))

sagol esmerim.sende ben gibi yoktun.misafirledir vardı demek.aman iyi iyi vakit çabuk geçiyo ne güzel işte..

ya iki çizgi çıktıysa olabilir bence.çok meraklıysan bence ya bi tanedaha yapt.idrar testi.yada bi kan testi yap..

Geçmiş olsun valla merak etmiştim bende seni.a.s.

iyim esmenim sen nasılsın.ogluş nasıl.dogum ne zamana.anlat bakalım adını ne koyuyonuz.hamilelik nasıl gidiyo.)

iyim esmenim sen nasılsın.ogluş nasıl.dogum ne zamana.anlat bakalım adını ne koyuyonuz.hamilelik nasıl gidiyo.)

iyi olmaya çalışıyorum.Bugün doktordaydık.Rutin kontrol.3 mayısta çağırdı tekrar.Kordonları bağlatacağımı tekrarladım unutmasın diye.20 mayıstan sonra alırız dedi.Epidural yapacak zaten bana da uygunmuş.Tansiyon sorunum var günde 3 kez ilaç içiyorum.Çok zorlu bir hamilelik geçirdim.Kanamam çok oldu 3 haftadır kanama yok.32+5im şu an.Bebekte iyi dedi doktor.Adı yok vallahi çocuğun hala cd ye fetus diye yazıyor doktor.Kız hiç isim beğenmiyor.kıskanmaya başladı.Bu gün doktora kardeşim kaç cm doğar,ben 51 cm doğmuşum beni geçmez değil mi dedi bozuşmayalım doğar doğmaz dedi şoka girdim resmen.Kardeş kardeşin ne olduğunu istermiş,ne yokluğunu.Senin kızında kıskanıyormuş ama küçük benimki 15 yaşında .Ben ne yapacağım bilmiyorum.Ergenliği atlatıyoruz derken kardeş sendromu başlayacak galiba. akannehir

ama esmen 15 yaşındakii bir kızınn kıskanmasıı birazz şaşırtıcıı geldii banaa hani 6 yaşına kadar anlarımda ama 15 yaşında belkii şaka yapmışta olabilir annesiiii

ama esmen 15 yaşındakii bir kızınn kıskanmasıı birazz şaşırtıcıı geldii banaa hani 6 yaşına kadar anlarımda ama 15 yaşında belkii şaka yapmışta olabilir annesiiii

Yok canım gayet ciddi valla.Bir bakıyorsun çok seviyorum hadi doğsun diyor bazende canınımı yakıyor senin bu_ oğlum dirseğini çürütürüm senin annemi üzme diyor.Dirsek çürütmede neyse hiç kullandığımız bir tabir değil ama çocuğun gözü dönüyor arada herhalde.Tek çocuklarda böyle problemler oluyor ne kadar 15 yaşında olsada bizim için hiç büyümüyor ki.Biz ona küçükmüş gibi davrandıkça oda bunun karşılığını gayet güzel veriyor.Allah yardımcım olsun inşallah bunlarla geçiştireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…