ikinciye hamileyim bir kizim var ikincisinde kiz istiyorum cok.. esim erkek istiyor ama ben kiz.. bayiliyorum kizlara.. saglikli olsun tabi en onemlisi o ama gonlumdekini de soyleyeyim dedim
Ben olsam arardım.Bir doktor olarak ne istiyor.(paradan bahsetmiyorum)Ne kadar zaman gerekli.Kendini ona göre hazırlardın.Olur veya olmaz derdin.Sonuçta bunun niyetine girmişsin.Bunları öğren bence.Doktora da söyle bilgi almak için aradım bakalım o ne diyecek?
Kızlar nerelerdesiniz ya.2.sayfanın sonlarına düşmüş konu olmadı amalmaz:
Merhabalar,
bugün doktora gittim, 16+2 haftalik hamileyim. Bebek bacaklarinin arasini göstermiyor dedi doktor ama pipisi olsa görünmesi gerekirdi dedi. Yani %60 kiz dedi bana. Ne kadar dogrudur sizce bu oran. Erkek den ümidimi kesmelimiyim? Tabi ki insallah basta saglik ama bir kizim var birde oglum olsun istiyorum. Kiz olacagini duyunca üzüldüm. Esim cok kizdi bana. Ne yapayim icimden geliyor. Bir dahaki randevum 3 hafta sonra. Doktor hem birsey görmüyorum dedi yani göstermiyor yan yatiyordu bebek. Görmemesi normal degilmi? Yoksa kiz oldugunu kabullenip erkek sevdasindan simdiden vaz mi gecmeli??
Eminim aranizda bana kizanlarda vardir yeterki saglikli olsun diyen, ama beni cok iyi anlayanlarda vardir.
Allaha emanet olun.
Merhabalar,
bugün doktora gittim, 16+2 haftalik hamileyim. Bebek bacaklarinin arasini göstermiyor dedi doktor ama pipisi olsa görünmesi gerekirdi dedi. Yani %60 kiz dedi bana. Ne kadar dogrudur sizce bu oran. Erkek den ümidimi kesmelimiyim? Tabi ki insallah basta saglik ama bir kizim var birde oglum olsun istiyorum. Kiz olacagini duyunca üzüldüm. Esim cok kizdi bana. Ne yapayim icimden geliyor. Bir dahaki randevum 3 hafta sonra. Doktor hem birsey görmüyorum dedi yani göstermiyor yan yatiyordu bebek. Görmemesi normal degilmi? Yoksa kiz oldugunu kabullenip erkek sevdasindan simdiden vaz mi gecmeli??
Eminim aranizda bana kizanlarda vardir yeterki saglikli olsun diyen, ama beni cok iyi anlayanlarda vardir.
Allaha emanet olun.
prensesim06 rüyanda gördüğün duayı yaptınmı gerçekte merak ettim öyle dua edipte oglu olan arkadaşlarım varda hemde cinsiyet değişebilir daha erken
bende aynı senın gibiydim ikinci bebeğimde kıza benziyo dediler kesin demedi doktor .bende çok istemıştım bi oğlum olsun .doğana kadar içimde hep bi ümit vardı yanılmış olabilir diye .ama olmadı ikinci kızımı kucama aldım.çok şükür ilk başta bende çok üzülmüştüm eve ağlayarak geldim banada eşim çok kızdı kız oldu diye üzülürmü insan diye .hayırlısı böyleymış allah kızlarıma hayırlı uzun ömür versin.sen yinede ümidini yitirme yanılmışta olabilirler genelde yapıyo doktorlar ma yanılmadıysada yapacak bişey yok kızına iyi bi kardeş arkadaş olurlar benımkiler şimdi öyle güzel güzel oynuyolar birlikte bende gururlanıyorum onları görünce.:)
Hiç belli olmaz canım.Sürpriz yapar belki.Bazı doktorlar bu haftalarda da yanılabiliyor.Gönlüne göre versin Allah
ben rüyalara çok inanırım inş rüyaların çıkar oglun olur ismide muhammet eren olur
Ben oğlumun göbek adını Muhammed koydum.Adı gibi kalbide Allah a yakın olsun diye
Ben seni çok ama çok iyi anlıyorum. Bende hep bir değişiklik olur diye bekledim ama olmadı. Bana kalırsa 16.haftada bilmesi gerekirdi doktorun.Merhabalar,
Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?