Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ikinciye hamileyim bir kizim var ikincisinde kiz istiyorum cok.. esim erkek istiyor ama ben kiz.. bayiliyorum kizlara.. saglikli olsun tabi en onemlisi o ama gonlumdekini de soyleyeyim dedim

Benim de iki kizim var canim, ikinciyi de kiz istemistik esimle, birkac yontem uyguladik cokca da dua ettik. cok sukur oldu.. Allah gonlune gore versin. Sen ozel bir yontem denedin mi?

ne kaynatiyonuz bakayim kaydirigubbakcemile3.. Ne doktoru ne yapiyormus bu doktor. kimmis neredeymis..??

Merhabalar,
bugün doktora gittim, 16+2 haftalik hamileyim. Bebek bacaklarinin arasini göstermiyor dedi doktor ama pipisi olsa görünmesi gerekirdi dedi. Yani %60 kiz dedi bana. Ne kadar dogrudur sizce bu oran. Erkek den ümidimi kesmelimiyim? Tabi ki insallah basta saglik ama bir kizim var birde oglum olsun istiyorum. Kiz olacagini duyunca üzüldüm. Esim cok kizdi bana. Ne yapayim icimden geliyor. Bir dahaki randevum 3 hafta sonra. Doktor hem birsey görmüyorum dedi yani göstermiyor yan yatiyordu bebek. Görmemesi normal degilmi? Yoksa kiz oldugunu kabullenip erkek sevdasindan simdiden vaz mi gecmeli??
Eminim aranizda bana kizanlarda vardir yeterki saglikli olsun diyen, ama beni cok iyi anlayanlarda vardir.

Allaha emanet olun.

bende aynı senın gibiydim ikinci bebeğimde kıza benziyo dediler kesin demedi doktor .bende çok istemıştım bi oğlum olsun .doğana kadar içimde hep bi ümit vardı yanılmış olabilir diye .ama olmadı ikinci kızımı kucama aldım.çok şükür ilk başta bende çok üzülmüştüm eve ağlayarak geldim banada eşim çok kızdı kız oldu diye üzülürmü insan diye .hayırlısı böyleymış allah kızlarıma hayırlı uzun ömür versin.sen yinede ümidini yitirme yanılmışta olabilirler genelde yapıyo doktorlar ma yanılmadıysada yapacak bişey yok kızına iyi bi kardeş arkadaş olurlar benımkiler şimdi öyle güzel güzel oynuyolar birlikte bende gururlanıyorum onları görünce.:)

Hiç belli olmaz canım.Sürpriz yapar belki.Bazı doktorlar bu haftalarda da yanılabiliyor.Gönlüne göre versin Allah

prensesim06 rüyanda gördüğün duayı yaptınmı gerçekte merak ettim öyle dua edipte oglu olan arkadaşlarım varda hemde cinsiyet değişebilir daha erken

kızlarr bende çok özlüyorum.ama çook zor oluyo girmem.
büyük internetin başına oturuyo.oyun oynuyo.tüçük emekliyo takip ediyorum.sürekli merak çinde evde dolanmadıgı yer yok.bide çarpıyo bi yerlere yada ayaga kalkmaya çalışıyo düşüyo.off takip ediyorum.zor oluyo.ya uyuyuncada yemek derdi ütü felan oluyo.akşam kendimi yataga anca atıyorum.yorulmuş oluyorum..yani böyleee...(
esmerr senin kızlar ne yapıyo..anlaksana.yaa benim kız pütürlü yemek istemiyo.sen nası besliyorsun kızı.yiyomu herşeyii.benimki çok seciyo yoo...valla işim var bu küçük hanımlaaa...

prensesim06 rüyanda gördüğün duayı yaptınmı gerçekte merak ettim öyle dua edipte oglu olan arkadaşlarım varda hemde cinsiyet değişebilir daha erken

Canim ben ikinciye hamile kalmadan önce eger oglum olursa adini AHmet koyacagim dedim. Bir gece rüyamda gördüm ki, hamileyim, elim karnimda. Arkadaslar bu sefer erkek olsun diye beni kizdirmaya basladilar. Bende elimi karnima koyup "Eger oglum olursa adini Muhammed koyacagim" dedim. Aklimda yoktu aslinda. Ama peygamber efendimizi o kadar cok seviyorum ki, adini duyunca icim ciz ediyor ve gözlerim doluyor. Cok agir bir isim biliyorum ama Allahtan gelen bir isaretdi sanki benim icin. O gün bugün hayalimde.

Ben hic yumurtlama günü hesaplamadim, hic bir özel caba göstermedim oglan olsun diye. Allah bilir hayirlisini dogrusunu dedim, ben bilemem. O herseyin iyisini bilir verir dedim. Eger oglan olursa eminim cok sevinirim :) Cünkü 3. cocuk düsünmüyorum. Ilerde de düsünecegimi sanmiyorum. Ama kiz olursa da üzülmüyorum artik, cünkü eminim bunda da benim bilmedigim bir hayir vardir. Yeterki Rabbim saglikli versin.

Karnimda artik tekmelerini hissediyorum. Icimden hic ama hic kiz gecmedi simdiye kadar ama erkek istedigim icin kendi kendimi de kandiriyor olabilirim. Kiza alistirmaya basladim kendimi. Gecende rüyamda (rüyalarim hic bitmez :)) oglum olmus, adini Muhammed koymusum ama söyleyemiyorum ismini. Esime diyorum ki cok agir isim gercekten, biz nasil Muhammed diye cagiracagiz bu cocugu. Bir ses duyuyorum, bir amca diyor ki "Muhammed agir bir isim, Muhammed Eren koyun, ve Eren diye cagirin" dedi bana. Eren ismi de hic ama hic yok aklimda.

Neyse kizlar... anneyiz, hepimiz her iki cinsiyeti de isteyebiliyoruz. Ama Allah ne verirse hayirlisini versin. Kiza bulamayanlar da var. Etrafimdaki bir cok insan kiz icin can atiyor ama kizi olmuyor. Bence cok sansliyiz :)

Bende öyle düsünüyorum. Kiz olursa kizimin arkadasi olur. Büyüdüklerinde dertlesirler, hic arkadasa ihtiyac duymazlar. Üstelik ilk kizimin o kadar cok kiyafeti var ki, hepsi daha yepyeni duruyor, ufaklikda onlarla büyür :) Benim esimde cok kiziyor bana, bende ona kiziyorum, normal degilmi insanin her iki cinsiyeti istemesi diye. Her iki durumda da yani kizda olsa erkek de olsa cok ama cok sevecegim 2. bebisimi de :)

ben rüyalara çok inanırım inş rüyaların çıkar oglun olur ismide muhammet eren olur

Bu mesaji okuduguma nasil sevindim anlatamam canim. Insallah amin dedim icimden yüzümde bir tebessüm. sositososito

Az önce Kanal 7 de Hasan Dursun ilahi okudu, gözlerim doldu dinlerken. Bana nasip olmayacak Muhammed isimli bir oglan diye gecirdim icimden.

Allah gönlümüzde olani hakkimizda hayirli ve bize nasip etsin.
Hakkimizda hayirli olana da gönlümüzü razi etsin. Amin.

Kızkardeşimin arkadaşının ablası 3. hamileymiş.2 kızı var.Belki oğlan olur demişler.Nitekim bebeğe doktor, erkek demiş.Hem de 8.5 aylık olana kadar.Doğumuna 2hafta kala başka bir doktora gitmiş.%100 bebek kız demiş.Kesinlikle erkek bekleme demiş diğer doktor.Kadın tabii şok.Çok ağliyormuş. Kadınada üzüldüm ama yavrum karnındaki bebeğe de.Onun suçu ne.Gerizekalı bu doktorlar ya.(işinin ehli olmayanlar içindir sözüm)nereye bakıyorlar anlamadım.

Ben oğlumun göbek adını Muhammed koydum.Adı gibi kalbide Allah a yakın olsun diye

Ne mutlu sana canim.
Az önce bir arkadasim bana kendini kiza hazirla kendini dedi. Rüyalarin tersi cikarmis. Icim ciz etti.

Ben kabullenmeye calisiyorum kiz olur diye, ama baskasi kiz deyince cok kiziyorum, niye böyleyim ben.

Kizkardesinin arkadasinin ablasina da cok üzüldüm ve de cok iyi anlayabiliyorum. Neresini erkege benzetmis ki o doktor madem kiz. Yazik, bende olsam aglardim sanirim gece gündüz. Insan alistiriyo kendini oglan olacak diye, sonra kiz... tabi ki o bebisin de sucu yok, yazik. Insallah cabuk toparlanir.

Banada soruyorlardı neyin olacak diye.Oğlan deyince gene de belli olmaz sürpriz yapıp ikinciye kızın olur diyorlardı.Manyak bu millet ya.Sinir oluyorum böyle fesat insanlara.Allahın işi bu.Kız ya da erkek.Ben buna inanıyorum.Kader kısmet.....

Ben seni çok ama çok iyi anlıyorum. Bende hep bir değişiklik olur diye bekledim ama olmadı. Bana kalırsa 16.haftada bilmesi gerekirdi doktorun.
Neyse arkadaşım, benimkinde bir değişiklik olmadı, iyikide olmamış. Yoksa böyle güzel bir kızım daha olmazdı. Hele ikisinin çok iyi anlaştığını görmek beni resmen mutluluktan uçuruyor.
Umarım senin kalbine göre olur. Allah sana sağlıklı bir erkek nasip etsin, versin. Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…