Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

boshayallersmile bende aynı senın gibiydim her söyleleni kafama takıyodum iyi kötü ne olursa olsun takıyodum hamileyken .sende şuan hassas bi dönemdesin hamilelik hormonları insana böyle şeyler yapabiliyo sıkıntı stres bunalım takıntı duygusallık hepsi olabiliyo.zamanla geçiyo tabi

insallah canim :) zaten cok duygusal ve hassas bir insanim, üzerine birde hamilelik bilmiyorumkismile

Ben seni yanlış anlamadım inan, senin tesellini anlıyorum canım. Hemde çok iyi.
Bence şimdiden bu kadar stres yapma, daha çocuğunun cinsiyetini bile bilmiyorsun arkadaşım. Bu düşüncelerinden kurtulman lazım. Bak ben sana şu andaki durumumu yazdım. Gebeyken çok korkmuştum yavrumu yeteri kadar sevemem diye. Ama o senin canın oluyor ilk beben gibi.
Senin gibi etraf nasıl düşünüyor diye takmıştım. Ondan sonra her cinsiyet ayrımı yapan kişilere karşı göğsümü gere gere kızım canım, İyiki kız olacak, kızıma en büyük dost olacak dedim. Eğer üçüncüyü yaparsam erkek olsun dedim ve bunu bu şekilde kendime kabul ettirdim. Sonra zaten herşey olması gerektiği gibi oldu.

senin yaşadıklarını bende yaşadım canım..bu düşünceler gecer mi diye bekleme inan geçmiyor .....dogum yapıyorsun bu seferde bebegi görenler "ayyy yine mi aynısı keşke farklı olsaydı" diye canını sıkıyorlar..
benim 3 oğlum var bnede dogal olarak kız bebek istiyorum..en yakınlarımda dahill hiç heveslenme senin kızın olmaz diyerekk bol boll canımı sıkıtılar ve bunu halaa yapıyorlar..sanki bizim elimizde kız veya erkek dogurmak..
ayrıca erkek doguruncada çok farklı olmuyorr bu seferde kızın olmadı diyee laff duyuyorsun etraftann...

evet canim daha oncede bu sitede paylasmistim..o kadar canimi yakti ki..yasadiklarin gercekten zor..allah babana akil fikir versin dicem ama...seninde gonlune gore versin canim allah..

Senin 2. erkek olmustu degil mi? Ne güzel. Hayirli saglikli evlat olsunlar hep insallah.
Ben dogduktan sonra sevecegime eminim, ama icimde hep oglan hasreti olacak. Ben kendimi kiza hazirliyorum, 15 Eylülde bakalim doktor ne diyecek. Saglikli olmasi herseyden cok cok önemli.

Evet etrafimdaki insanlari, özellikle esimin tarafini cok takiyorum kafama. Allahtan esim öyle degil, görümcelerim de öyle degiller. Ama 3. yü de beklerler yani. Esim simdiden diyor 3. oglan olur diye. Ama bunu kimse garanti edemez ki. Oda kiz olursa????

Evet kizlar cok iyi arkadas olurlar birbirlerine. Ama benim hem ablam var hemde abim var. Abimle cok cok daha iyi anlasiyorum. Ablamla bir kere bile oturup oynadigimizi hatirlamiyorum. Abimle gecti bütün cocuklugum.

Biz yarin bugün ihtiyarlayip öldügümüzde cocuklarim yalniz kalmasinlar diye ikinciyi de yaptim yoksa onu bile yapacak gücüm yoktu. Kardes gibi dost olmaz can ciger olmaz cünkü....3. hic ama hic düsünmüyorum.

Allahim bu cinsiyet düsüncelerini aklimdan cikart :çok üzgünüm:

anliyorum seni canim, bir annenin isteyecegi en cok sey her iki cinsiyetten de evlat sahibi olmak. Benim manevi bir ablam var 3 tane kizi oldu, 4. olunca onun erkek olmasini ne kadar cok istedim ama maalesef oda kiz oldu dedi. Hepsi de sezeryanla oldu. 5. hamile kaldi istemeden... Ama maalesef kürtaj olmak zorunda kaldi cünkü cocugun yasama sansi yoktu üstelik annesini de tehlikeye atardi 4 sezeryan oldugu icin. 5. cocuk neymis biliyormusunuz? Erkek! Ne kadar üzüldügünü siz tahmin edin artik!

Allah nasip etmedi mi etmiyor. Bide sunu fark ettim ki, bir insan biseyin üzerine ne kadar cok düser isterse olmuyor. Ben dualarimda illa erkek diye dua etmedim, ama icimden hep erkek gecti... hep erkek olmasini istedim. Abime benzeyen bir oglum olsun istedim. HAyirlisi bakalim...

pensesim ya bu şekilde bekleyecegiğne bence hemen bi doktora git hangi cisiyete oldugundan emin ol ya belki oglan boşuna takıyosun kafana

Gözden kaçırmışsın canım benim ikiside kız.
Bana garip gelen daha henüz cinsiyetten emin değilsin ama çok stres yapıyorsun. Bu kadar kendini yiyip bitireceğine gitsene gene doktora. Başka doktora git istersen. En azından kesin öğrenirsin. Ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim.
İnşallah istediğin haberi duyarsın. Allah bir an önce psikolojini düzeltsin.

evet canim daha oncede bu sitede paylasmistim..o kadar canimi yakti ki..yasadiklarin gercekten zor..allah babana akil fikir versin dicem ama...seninde gonlune gore versin canim allah..
Canını yakanların canı yanmış. Bu yüzdendirki sana laf sokuyorlar veya kötülüğünü istiyorlar. Sıkma canını...

prensesim senin bebiş daha belli olmamış umarım gönlündeki olurr... bol bol dua et canım..

Canim ya, dua etsem bile, ediyorum gerci de, zaten cinsiyeti coktan belli onun, degismez ki :) ne yapalim... gönlümdekinin olmasini o kadar cok istiyorum ki... ama cooook uzak geliyor bana erkek evlat....:gitme:

pensesim ya bu şekilde bekleyecegiğne bence hemen bi doktora git hangi cisiyete oldugundan emin ol ya belki oglan boşuna takıyosun kafana

ben Almanyada yasiyorum bayanlar. Burda 4 haftada bir gidiyorsun kontrole eger hamilelikte bir risk bir problem yoksa. Saglik sigortalari karsilamiyorlar daha cok gitmemizi. Üstelik ben 3 haftada bir gidiyorum. Su an daha 17+2 yim. Bir daha gidecegim zaman 19 haftalik olacak, daha garanti olur benim icin.

Doktor %60 kiz deyince mecburen kabullendim bende. Erkege ait bisey göremedigini söyledi. Bacak arasini zaten tamamen bisey görmemis ama pipi de görmedi. Bende anlamadim.....

Canim kusura bakma, baskasiyla karistirdim galiba seni bilmiyorumkismile
Isimlerimizi de bilmedigimiz icin karistiriyorum.

Baska doktora gidemiyorum canim, maalesef saglik sigortasi karsilamiyor. Mecburum ayni doktora gitmeye. Aslinda benim kendi doktorum cok cici bir bayan cok anlayisli. Ama o izindeydi, yanindaki diger doktora gitmek zorunda kaldim.

Ben erkek olacagini sanmiyorum. Cünkü hayatta neyi en cok istediysem hic olmadi. Bunun da olacagini sanmiyorum. Ama insan ne zaman önemsemese, o zaman oluyor iste...

Bugün bir ablami gördüm, cinsiyetini sordu. Bende herhalde kiz dedim. Oda "benim oglan gerci 3 aylikken belli olmustu " dedi, "ama belli olmaz ablasi " dedi... duyunca daha cok üzüldüm. Ben 4 aylik hamileyim.

Ya gercekten dua edin benim icin, durup durup yüzümü asiyorum, esim bile soruyor neyin var diye. Bisey diyemiyorum cünkü o bu konuda bana cok kiziyor. Seni anliyorum ama niye bu kadar israr ediyorsun diyor.

Inadim tuttu ne bileyim.... bende kiziyorum kendime. Seytan vesvesesi mi bunlar diyorum. Bir an bile cikmiyor aklimdan. Ablam bile öyle bunaldi ki bu konudan. Artik cinsiyet konusmasak diyor bana. Bende birtek sizlerle paylasabiliyorum.

Umarim sizi de bunaltmiyorumdur.... Allaha emanet olun......

Bana da doktorum 3 aylıkken daha çok küçük belli olmaz demişti kızım çok ısrar etmişti öğrenmek için ama içime kız doğdu demiştiBen de kızım olacağına kesin gözüyle bakmıştımBir şey biliyorki böyle söyledi dedim15 haftalıkken gittiğimde de bebek erkek %80 bak bu da pipisi dediğinde şok olmuştum

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım hep cinsiyetle ilgili şeyler konuşuyodum kendi ailem bile bıkmıştı benden hamileliğimin ilk başları ağlamayla geçti neden allahım diye içim içimi yedi herşeyde bi hayır vardır kızım şuanda 4 aylık şu 3 günlük dünyada değmez be
bebişin doğunca geçecek sen üzüldüğünle kalacaksın valla şimdi iyikide kız olmuş diyorum
belkide büyük allahım bize üçüncüde verir ha bol bol dua edelim şu mübarek günlerde allah erkek evlat duygusunu bizede tattırsın

Canim sana 3 aylikken kiz demis, bana 4 aylikken %60 kiz dedi. Yani bundan sonra biseyin büyümesini sanmiyorum. Genede Allah bilir tabi. Senin icin cok sevindim, eminim sende cok sevinmistirsin, senin yerinde olmak isteyen bir sürü anne var :) Allah gönlüne göre vermis.

evet sanki tek derdimiz cinsiyetmis gibi degil mi :)
Benim ailemde kiziyor. Annemde kiziyor, hayirlisi olsun diyor hep. Bence de dogunca cok sevecegim, hatta icim parcalanacak niye üzüldüm diye.

Ben 3. kesin istemiyorum. Ben önlemimi alayim da, Allah erkek verecekse yine verir. Ama insallah senin oglun olur hayirlisi ile. Burdan paylasiriz yine :):ecrin_bebek:

canim bana doktor 4.ayda yuzde yuz kiz dedi.hatta israrla sordum eminmisin alisveris yapmaya baslcm ben diye..eminim bi daha cinsiyet icin gitmene gerek yok dedi.bizde annemle ufak ufak bisey almaya baslamistik.
5.ayda sadece kont gittigimde ayni doktor erkek oldugunu soyledi..inanamadim sok gecirdim cunku kendimi kizima alistirmsistim..sonra baska bi doktora gittim kont icin hemde digerine guvenemdim o da kesin erkek dedi hatta ben hala inanmadim pipisini gosterin dedim ve gosterdi..kiz icin aldigimz cicili bicili kiyafetlerde kaldi olece..

yani nasip bu belli olmaz..allah gonlune gore versin yine de..

Prenses, sorun değil arkadaşım. Karışıklık oldu diyelim:)
Evet canım orada malesefki Türkiyedeki gibi aklına estikçe doktora gidemiyorsun. O zaman mecbur bekleyeceksin. Ama sen bu beklediğin günleri kendine zehir etme. Çok gec olmadan kendine gel, kendini salla şöyle bir. Ben senin kadar takıntı yapmamıştım inan. Yavrunu üzme şimdiden, ona sevgi aşıla. Biliyorum aklından çıkaramıyorsun ama çıkarmak için çocuğun doğduğunda onu ne kadar seveceğini hayal et....

Herkesin cinsiyet hikayesi farklı, kimisi görünür kimisi görünmez. Sen bakma insanların bu laflarına.Bir tanıdık 7 aylıktı ona kız dediler ama oğlan oldu. Biride detaylı usg çektirdi kız dediler ama erkek oldu. Ya bu biraz kısmet işi sanırım.

Eğer kızsa karnındaki yarın öbür gün "sen kız olacaksın diye çok üzüldüm" diyebilecekmisin suratına bakıp? Bunları düşün canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…