Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

peki hamilein nasil geciyor canim bulanti filan varmi ? birde ilk kizinin dogum taihini tamamiyle yazarmisin ve bu bebisin kacinci ayda dünyaya gelecek canim

ne güzel canım ikiside var allah bağşlasın çocuklarını uzun ömür versin.üçüncü için çok kararsızım oğlan olacanı bilsem şimdiden yapardım ama hiç bişeyin garantisi yok malesef mevlam ne eylerse güzel eyler kısmetimizde ne varsa artık.inşallah dediğin gibi olur.aralarında bi yaş var ne güzel arka arkaya yapmışın benım gibi zor oluyo ama ikisi birlikte büyüyo birbirlerine arkadaş oluyolar.hayırlı olsun hamıleliğin şimdiden kese görünmeye bilir normaldier bendede öyle oldu geç döllenme olduğu için keseyi görmemıştı doktor alttan baktı yine görmedi bi hafta sonra gel dedi bana o zman gördü.merak etme haftaya görürsün inşallah
.

ufaklarken bende cok kosturmaca yasadim uykusum kaldim günleri unutmam :) ama cocuklar büyüyünce evde bir bebek özlemi ve yeniden anne olmayi istedim insallah sagliklisiyla alirim kucagima :) canim sende cocuklarin büyüt biraz ücüncüyü istersin cocuklar ufakken saniyorsunki birdaha hic istemiceksin ama bebek özlemi bastirir ufaklarin büyüsün

peki hamilein nasil geciyor canim bulanti filan varmi ? birde ilk kizinin dogum taihini tamamiyle yazarmisin ve bu bebisin kacinci ayda dünyaya gelecek canim

Hamileligim zor basladi, kücük kanamalarim oldugu icin cok korktum ve bayagi depresyona girdim ilk baslarda. Cok istahsizlik cektim. Su bile icemedim. Mide bulantim o kadar agir degildi ama cok mide agrisi cektim az yemek yedigim icin. Bulantilarim 7 haftadan 10 haftaya kadar kötüydü, ama yemek yiyebiliyordum. Sonra yavas yavas düzeldi.

Kizim 11 Mayis 2006 dogumlu teyzesi, bu bebisde insallah subatda dünyaya gelecek.

Ilk basta hep erkek hissettim ama doktor %60 deyince kiz oldugunu kabullendim, gerci bazi hanimlar yazdilar da, doktor %100 kiz demis sonra oglan olmus. Öyle bir sürpriz bekliyorum bende...olumunekankayizsmile Herseyden önce hayirlisi tabi, kizimda olursa cok sevecegim oglumda olsa cok sevecegim....

ALLAH 2 evladinida sana bagislasin canim a.s. benim bi arkadasima doktoru hep oglan dedi hic kiz demedi buda herseyi mavi aldi ve dogum ettiki kiz kizina hep mavis giydirdi a.s iste doktorlarin yanilma payida oluyor

ALLAH 2 evladinida sana bagislasin canim a.s. benim bi arkadasima doktoru hep oglan dedi hic kiz demedi buda herseyi mavi aldi ve dogum ettiki kiz kizina hep mavis giydirdi a.s iste doktorlarin yanilma payida oluyor

Bende ayrintili sorunca bisey hesaplayacaksin sandim zemuszemus kaydirigubbakcemile3 neyse... yada hesapladin kiz cikti CADIARZU hayirlisi olumunekankayizsmile

Bende ayrintili sorunca bisey hesaplayacaksin sandim zemuszemus kaydirigubbakcemile3 neyse... yada hesapladin kiz cikti CADIARZU hayirlisi olumunekankayizsmile

esas hesapladimda kafam karisdi canim ondan yazmak istemedim emin olamadim cünkü emin oldum arkadaslara söyledimde genelde cikti

helenx cim artık birbirimizi tanıy olduk :)) sorum olcak sana bana dogum tarihinle,çocuklarına hamile kaldığın ayı ver yani satlarının hem elif dekini hem de esradakini birşeye bakıcam..bua arada aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 2 kızım oluyor..öbür taraftan oku elara ve gurbetle paylaşırız..şimdi daha iyiyim şükür ...ama kesin kız eyüp beyi duydun mu bilmem ama o işinde hakkını bverir...kız dedi..ve en önemlisi saglıklı dedi meraklanmayın dedi..eşim biraz buruk oldu ama benim konuşmalarımla düzeldi...ama ne garip ki ben onu teselli ettim onun beni edeceği yerde çünkü ben daha çok istemiştim erkek..8 ay hergün iğne yiyorum amniosentez olacak,yani hep ben çekiyorum bu son olsun erkek olsun demiştim ama nasip değilmiş ((((..şimdi alışmaya çalışıyorum çevrem adam olsa ben zaten alışacagımda ..anacım çevre bilhassa eşimin çevre ...öle işte tatlım inşallah 3.bebişin erkek olur ama saglıklı ve hayırlı olur..saglıcakla kal..

bu ardaa kızlarını ismi :)) tesadüf benimkinin de adı elif :))) 2.ciyi düşünüyorum şimdiden

o zaman benimkide kiz bayanssulusmile olsun oda ablasi gibi kokos olur, kardes kardes gecinirler... artik carsamba ögrenir yazarim

carsamba yaz canim bakim icimdeki gecen cikacakmi ,burda askito diye bi akadasda hamis oda cok kiz istiyor ama hislerim yogunlukta onun oglu olcak gibi geciyor bakalim hislerim sizde yaniltcakmi beni :)

arkadaşların kızlarınız bi doğsun ne kadar seveceksiniz bu düşüncelerinizin hepsini unutacaksınız.şimdi sıcağı sıcağına zor geliyo tabi kabullenmek.ben sizler gibiydim hiç kabullenemedim hatta içimden düşşe keşke bile dedm tövbe tövbe.şimdi düşününce kötü oluyorum neler düşünmüşüm diye.çok seviyorum şimdi kızlarımı çokta uslular maşallah bana zorlukları olmadı fazla.allahım acılarını göstermesin.çokta güzel anlaşıyolar oynuyolar çok seviniyoruz eşimle.ama hepde bi erkek bebek hayalım var inşallah oda olursa deymeyin keyfime.kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

carsamba yaz canim bakim icimdeki gecen cikacakmi ,burda askito diye bi akadasda hamis oda cok kiz istiyor ama hislerim yogunlukta onun oglu olcak gibi geciyor bakalim hislerim sizde yaniltcakmi beni :)

Yarina cok az kaldi, ama ben sonuctan emin gibiyim. Son bir kac gündür yine midem bulanmaya basladi. Ilk kizimda da böyleydi... saglikli olsunda...

evet yasayan anliyor sadece. Ben herseyden önce saglikli ve hayirli bir evlat olsun istiyorum. Bu bebisimi de cok seviyorum, ama hayal kirikligi yasamiyor muyum, evet yasiyorum. Cünkü 3. düsünmüyorum, oglum olmasini da cok istemistim. Küs gibiyim sanki, kime küsüyorsam, töbe töbe...
Bak seninde hala oglan olur ümidin var, benim o da yok. Insallah 3. oglan olur, beraber göbek atariz pc karsisinda zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ümidim var ama boşada çıkabilir yani oda var fifty fiftygamyoncuiremsu.inşallah o günleride görürüz canım.göbek ne kelime amuda kalkarızdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool:

Evet....
biliyordum...

zaten bu dünyada neyi cok istemissem olmamistir...
bunun da olmayacagini biliyordum...
ilk sizinle paylasiyorum, cünkü beni en iyi siz anlayacaksiniz biliyorum...
eltilerime ve beni cekemeyenlere gün dogdu...
yine ben yenildim yine ben ezildim, ve yine kötülük kazandi...

Ben hep Allahtan bekledim, illa illa demedim, hayirlisi olsun dedim...
Doktordan geldim, %99 kiz dedi...
Kizimla hic bir alakasi yok bu küskünlügümün, onuda en az ablasi kadar cok sevecegim.

Asil savas bundan sonra basliyor, cevre savasi... Aaa yine mi kiz, ben demistim sana... Olsunlar baslar artik... Allah yardimcim olsun...

3. kesinlikle istemiyorum, eminim oda olsa kiz olur. Zaten bundan sonra oglan da istemiyorum. Bütün aldigim mavi kiyafetleri hediye edicem herkese...

Siz benim icin dua edin, bu sacma sapan düsünceler biran önce ciksin aklimdan...

Karnimdaki bebisim, 270 gr, ve 20 cm yaklasik... Sagligi yerinde, hic cocugu olmayanlari, yada hasta cocuklari olanlari düsününce ne kadar bencil hissediyorum kendimi anlatamam size. Cok kötü hissediyorum kendimi. Keske bastan beri oglan diye kaptirmasaydim kendimi ve hep kiz olma ihtimalini de yüksek tutsaydim.

Ben kücük kizimi da cok seviyorum simdiden... etrafla ugrasmaya gücüm yok sadece ona üzülüyorum. Ömür boyu eksiklik eziklik hissetmek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun......

Herkes kaderini yaşıyor.Çizilen yol belli.Biz çizmedik bu yolu.Allah herşeyin hayırlısını versin arkadaşım.Sağlığı yerindeymiş bak.Allah evlatlarını sana bağışlasın.Çevrendeki geri zekalıları da hiç düşünüp moralini bozma.Allah a havale et.O nasılsa yapacağını en iyi bilendir.

canim sakin böyle deme mavi kiyafetlerinide sakla sana ömden bi teori vercem msjin 50 olsun anca ozman yollayabilirim 50 msjdan az olursa öm olmuyor tahminim bu tatli kizini kucagina alcaksin herseyini unutucaksin canim kimseyede birsey deme aciklama yapmak zorunda degilsin

Merhaba, özel mesaj göndermek istemissin, ben deneyeyim dedim :) ama maalesef 50 mesaj gerekiyormus.

Canim ben özellikle nasil olgan olur diye arastirmadim, yumurtlama günü hesaplamadim, catlatma ignesi vs... hic bisey yapmadim. Allahtan bekledim, cünkü illa oglan olsun demekten hep korktum. Bide oglan ama hasta olsaydi cok daha büyük bir darbe olurdu benim icin.

Esimde bugün 3. cocuk yapariz dedi, ama ben hic ama hic istemiyorum. Oda kiz olursa diye cok cok korkuyorum.

Hesaplayip cinsiyeti belirleyip oglan sahibi olmak istemiyorum.

Ama sen yinede yaz teorini :) cok sevdim seni olumunekankayizsmile

Esmen canim, sende cok sagol. Aslinda cok haklisin... hala cinselligi ön planda tutan ve kadinlari kizlari 2. sinif insan görenler var. Halbuki kizda 9 aylik, oglanda 9 aylik. Kizda da dogum sancisi cekiyorsun oglanda da...... iste hep cekememezlik.... Allah biliyor tabi bunda ne hayir oldugunu, ben bilmiyorum, simdilik göremiyorum.

Bana yardimci olun, disariya karsi nasil tavir takinmaliyim. Üzgün oldugumu göstermelimiyim benimle ugrasmasinlar diye, yoksa inatlarina iyiki kiz mi oldu diyeyim...diyorum ya, rol yapmayi beceremem ben, yalan söylemeyi de asla... esimle konusurken bile gözlerim doldu. Annem su an Türkiyede izinde, onu bile arayip söylemedim cinsiyetini. Cünkü oglan istedigimi biliyordu bide beni düsünüp üzülmesin canim annem....

FAzla mavi bisey almamistim zaten, bir iki tulum, kazak vs. bakip bakip üzülmektense... oglu olanlara vereyim daha iyi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…