tesekkürler opuyorumnanaktan haftaya carsamba randevum var, 19 haftalik olacak. Sanirim o zaman belli olur. Gecen gittigimde 16 haftalikti, doktor fazla bisey göremedigini bebegin göstermedigini ve %60 kizdir dedi.
Ilk önce cok ama cok üzüldüm ve agladim. Bende sadece 2 cocuk istedigim icin, bir kizim oldugu icin birde oglum olsun istedim. Kiz diye alistirmaya calisiyorum kendimi. Simdi daha iyim sanki, eski üzüntüm yok, yeterki saglikli olsun. Oglan olursa sürpriz olur insallah... Hayirli saglikli bir evlat, ya kiz yada erkek, Allah bilir...
katilmammi canim sizin gibi cana yakin arkadaslara ALLAH kizlarini anali babali büyütsün canim ücüncüde insallah oglun olur :Saruboceq: benim 2 cocugum var 1,kiz 1,oglan oglum 12 kizim ise 11 yasinda ve yeniden anne olmayi cok istiyorum 5haftalik hamileyim ama henüz bebis görünmedi insallah haftaya görürüm
ne güzel canım ikiside var allah bağşlasın çocuklarını uzun ömür versin.üçüncü için çok kararsızım oğlan olacanı bilsem şimdiden yapardım ama hiç bişeyin garantisi yok malesef mevlam ne eylerse güzel eyler kısmetimizde ne varsa artık.inşallah dediğin gibi olur.aralarında bi yaş var ne güzel arka arkaya yapmışın benım gibi zor oluyo ama ikisi birlikte büyüyo birbirlerine arkadaş oluyolar.hayırlı olsun hamıleliğin şimdiden kese görünmeye bilir normaldier bendede öyle oldu geç döllenme olduğu için keseyi görmemıştı doktor alttan baktı yine görmedi bi hafta sonra gel dedi bana o zman gördü.merak etme haftaya görürsün inşallah
.
peki hamilein nasil geciyor canim bulanti filan varmi ? birde ilk kizinin dogum taihini tamamiyle yazarmisin ve bu bebisin kacinci ayda dünyaya gelecek canim
Hamileligim zor basladi, kücük kanamalarim oldugu icin cok korktum ve bayagi depresyona girdim ilk baslarda. Cok istahsizlik cektim. Su bile icemedim. Mide bulantim o kadar agir degildi ama cok mide agrisi cektim az yemek yedigim icin. Bulantilarim 7 haftadan 10 haftaya kadar kötüydü, ama yemek yiyebiliyordum. Sonra yavas yavas düzeldi.
Kizim 11 Mayis 2006 dogumlu teyzesi, bu bebisde insallah subatda dünyaya gelecek.
Ilk basta hep erkek hissettim ama doktor %60 deyince kiz oldugunu kabullendim, gerci bazi hanimlar yazdilar da, doktor %100 kiz demis sonra oglan olmus. Öyle bir sürpriz bekliyorum bende...olumunekankayizsmile Herseyden önce hayirlisi tabi, kizimda olursa cok sevecegim oglumda olsa cok sevecegim....
ALLAH 2 evladinida sana bagislasin canim a.s. benim bi arkadasima doktoru hep oglan dedi hic kiz demedi buda herseyi mavi aldi ve dogum ettiki kiz kizina hep mavis giydirdi a.s iste doktorlarin yanilma payida oluyor
Bende ayrintili sorunca bisey hesaplayacaksin sandim zemuszemus kaydirigubbakcemile3 neyse... yada hesapladin kiz cikti CADIARZU hayirlisi olumunekankayizsmile
haklısın.bende ilirde keşke deneseydim dememki çin.son kez deneyecegim..inşallah hepimizinolur canım.sagol.
inşallah canım hepimize nasip etsin.evet benim kız 7 aylık oldu şükür.zaman ne çabuk geçiyor .bayagı büyüdü.ama çomyaramaz.emekliyorda peyini bırakımoyrum.hepte cam olan yerlere gdiyo.kafayı çarpıyo bazen yuvarlanıyo.off biraz zorlanıyoruz..ama güzel işte..
esas hesapladimda kafam karisdi canim ondan yazmak istemedim emin olamadim cünkü emin oldum arkadaslara söyledimde genelde cikti
o zaman benimkide kiz bayanssulusmile olsun oda ablasi gibi kokos olur, kardes kardes gecinirler... artik carsamba ögrenir yazarim
carsamba yaz canim bakim icimdeki gecen cikacakmi ,burda askito diye bi akadasda hamis oda cok kiz istiyor ama hislerim yogunlukta onun oglu olcak gibi geciyor bakalim hislerim sizde yaniltcakmi beni :)
arkadaşların kızlarınız bi doğsun ne kadar seveceksiniz bu düşüncelerinizin hepsini unutacaksınız.şimdi sıcağı sıcağına zor geliyo tabi kabullenmek.ben sizler gibiydim hiç kabullenemedim hatta içimden düşşe keşke bile dedm tövbe tövbe.şimdi düşününce kötü oluyorum neler düşünmüşüm diye.çok seviyorum şimdi kızlarımı çokta uslular maşallah bana zorlukları olmadı fazla.allahım acılarını göstermesin.çokta güzel anlaşıyolar oynuyolar çok seviniyoruz eşimle.ama hepde bi erkek bebek hayalım var inşallah oda olursa deymeyin keyfime.kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
evet yasayan anliyor sadece. Ben herseyden önce saglikli ve hayirli bir evlat olsun istiyorum. Bu bebisimi de cok seviyorum, ama hayal kirikligi yasamiyor muyum, evet yasiyorum. Cünkü 3. düsünmüyorum, oglum olmasini da cok istemistim. Küs gibiyim sanki, kime küsüyorsam, töbe töbe...
Bak seninde hala oglan olur ümidin var, benim o da yok. Insallah 3. oglan olur, beraber göbek atariz pc karsisinda zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Evet....
biliyordum...
zaten bu dünyada neyi cok istemissem olmamistir...
bunun da olmayacagini biliyordum...
ilk sizinle paylasiyorum, cünkü beni en iyi siz anlayacaksiniz biliyorum...
eltilerime ve beni cekemeyenlere gün dogdu...
yine ben yenildim yine ben ezildim, ve yine kötülük kazandi...
Ben hep Allahtan bekledim, illa illa demedim, hayirlisi olsun dedim...
Doktordan geldim, %99 kiz dedi...
Kizimla hic bir alakasi yok bu küskünlügümün, onuda en az ablasi kadar cok sevecegim.
Asil savas bundan sonra basliyor, cevre savasi... Aaa yine mi kiz, ben demistim sana... Olsunlar baslar artik... Allah yardimcim olsun...
3. kesinlikle istemiyorum, eminim oda olsa kiz olur. Zaten bundan sonra oglan da istemiyorum. Bütün aldigim mavi kiyafetleri hediye edicem herkese...
Siz benim icin dua edin, bu sacma sapan düsünceler biran önce ciksin aklimdan...
Karnimdaki bebisim, 270 gr, ve 20 cm yaklasik... Sagligi yerinde, hic cocugu olmayanlari, yada hasta cocuklari olanlari düsününce ne kadar bencil hissediyorum kendimi anlatamam size. Cok kötü hissediyorum kendimi. Keske bastan beri oglan diye kaptirmasaydim kendimi ve hep kiz olma ihtimalini de yüksek tutsaydim.
Ben kücük kizimi da cok seviyorum simdiden... etrafla ugrasmaya gücüm yok sadece ona üzülüyorum. Ömür boyu eksiklik eziklik hissetmek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?