canim bana doktor 4.ayda yuzde yuz kiz dedi.hatta israrla sordum eminmisin alisveris yapmaya baslcm ben diye..eminim bi daha cinsiyet icin gitmene gerek yok dedi.bizde annemle ufak ufak bisey almaya baslamistik.
5.ayda sadece kont gittigimde ayni doktor erkek oldugunu soyledi..inanamadim sok gecirdim cunku kendimi kizima alistirmsistim..sonra baska bi doktora gittim kont icin hemde digerine guvenemdim o da kesin erkek dedi hatta ben hala inanmadim pipisini gosterin dedim ve gosterdi..kiz icin aldigimz cicili bicili kiyafetlerde kaldi olece..
yani nasip bu belli olmaz..allah gonlune gore versin yine de..
Prenses, sorun değil arkadaşım. Karışıklık oldu diyelim:)
Evet canım orada malesefki Türkiyedeki gibi aklına estikçe doktora gidemiyorsun. O zaman mecbur bekleyeceksin. Ama sen bu beklediğin günleri kendine zehir etme. Çok gec olmadan kendine gel, kendini salla şöyle bir. Ben senin kadar takıntı yapmamıştım inan. Yavrunu üzme şimdiden, ona sevgi aşıla. Biliyorum aklından çıkaramıyorsun ama çıkarmak için çocuğun doğduğunda onu ne kadar seveceğini hayal et....
Herkesin cinsiyet hikayesi farklı, kimisi görünür kimisi görünmez. Sen bakma insanların bu laflarına.Bir tanıdık 7 aylıktı ona kız dediler ama oğlan oldu. Biride detaylı usg çektirdi kız dediler ama erkek oldu. Ya bu biraz kısmet işi sanırım.
Eğer kızsa karnındaki yarın öbür gün "sen kız olacaksın diye çok üzüldüm" diyebilecekmisin suratına bakıp? Bunları düşün canım ya...
Bu arada bak dikkat et, gebelikte kızı veya oğlu olacak diye üzülen insanlar sonrada iyiki kız/oğlan olmuş diyorlar (benim gibi)...
Seninde Kadir gecen mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin...Iste biz insanlar bilemiyoruz neyin hakkimizda hayirli oldugunu.
Allah bilir herseyi, benim ne istedigimi bile benden daha iyi biliyor. Hayirlisini da O biliyor. Hayirlisini versin insallah. Amin.
Bu arada KADIR GECENIZ MÜBAREK OLSUN....
Allah sağlığı ve sağlığınla kucağına almanı nasip etsin. Benim yavrularım arasında 15 ayBende 2.kıza hamileyim.Allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin önemli olan bu benim için 2 yaş olacak aralarında Allah olmayana versin.
erkek bebek isteyen bir anneye ilk defa rastlıyorum.bende deli gibi kız bebek istemiştim.hep hayallerim vardı ona dair.cinsiyeti öğrendiğim gün çok moralim bozuldu.yıkıldım resmen.9 ay boyuncada ağladım diyebilirim.şimdi oğlum 4,5 ylık seviyormuyum?evet seviyorum çok seviyorum.ama içimdekini atamadım asla.ne zaman bir arkadaşımın kızı olacağını duysam ağlıyorum çok üzülüyorum.hiçkimse beni anlamıyor eşim bile.Allaha isyan ediyormuşum şükretmiyormuşum vs vs...sana moral vermeye çalışmayacağım ama eğerki sende benim hissettiklerimin aynısını erkek bebek için hissediyorsan bebek doğsada değişmiyor.ama benim cinsiyet konusundaki takıntılarım hep geleceğe yönelik.kız evlat eve daha çok bağımlı anane olacaksın kayınvalide olacaksın torunların sizi daha çok sevecekler kızın evlendide seni unuttu olmayacak.benim oğlum var eşim öyle olmaz diyor ama ben haklı çıkacağım ileride bunu biliyorum.biz 2 kızdık ailemize çok ama çok bağlıyız.eşim 2 erkek iyiler ama kız çocuklar gibi bağlı değiller.çocukları çok sevmeme rağmen 2.çocuğum da erkek olacak kaygısıyla çocuk istemiyor oldum.yani arkadaşım ikimizde aynı şeyleri hissediyoruz galiba.asıl sen beni anlarsın burada nasıl acı çekiyorum içimden bir bilsen..ama geleceği düşününce kızın olacağı için çoookk çookkkk şanslısın:))keşke bende kızım olacak diyebilseydim((
erkek bebek isteyen bir anneye ilk defa rastlıyorum.bende deli gibi kız bebek istemiştim.hep hayallerim vardı ona dair.cinsiyeti öğrendiğim gün çok moralim bozuldu.yıkıldım resmen.9 ay boyuncada ağladım diyebilirim.şimdi oğlum 4,5 ylık seviyormuyum?evet seviyorum çok seviyorum.ama içimdekini atamadım asla.ne zaman bir arkadaşımın kızı olacağını duysam ağlıyorum çok üzülüyorum.hiçkimse beni anlamıyor eşim bile.Allaha isyan ediyormuşum şükretmiyormuşum vs vs...sana moral vermeye çalışmayacağım ama eğerki sende benim hissettiklerimin aynısını erkek bebek için hissediyorsan bebek doğsada değişmiyor.ama benim cinsiyet konusundaki takıntılarım hep geleceğe yönelik.kız evlat eve daha çok bağımlı anane olacaksın kayınvalide olacaksın torunların sizi daha çok sevecekler kızın evlendide seni unuttu olmayacak.benim oğlum var eşim öyle olmaz diyor ama ben haklı çıkacağım ileride bunu biliyorum.biz 2 kızdık ailemize çok ama çok bağlıyız.eşim 2 erkek iyiler ama kız çocuklar gibi bağlı değiller.çocukları çok sevmeme rağmen 2.çocuğum da erkek olacak kaygısıyla çocuk istemiyor oldum.yani arkadaşım ikimizde aynı şeyleri hissediyoruz galiba.asıl sen beni anlarsın burada nasıl acı çekiyorum içimden bir bilsen..ama geleceği düşününce kızın olacağı için çoookk çookkkk şanslısın:))keşke bende kızım olacak diyebilseydim((
Bende 2.kıza hamileyim.Allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin önemli olan bu benim için 2 yaş olacak aralarında Allah olmayana versin.
kızlar çok giremiyorum biliyorum.ama .bazen okuyorum yazılarınızı..
hamileiginizin tadını çıkarın üzülmeyin.bende dogurana kadar hep üzüntüyle geçti.ikinci kızım oluyor diye.resmen bunalıma girdim.çocuk yaptıgıma çok pişman olmuştum.ama küçük hanım dogunca herşe degişti.ne kadar tatlı bi görsenizz.o kadarda düşkünki bana.insanın özleri doluyo..emiyo beni uyuyup kalıyo.kucagmda.öyle saclarını okşuyorum kendi kendime ona bakarak söylenip duruyorum.sen dogacaksın diye öyle üzüldümkii.senide çok üzdüm diyorum.üzülüyorumm..saglıkla verdiya kucagıma şükür.rabbim acalarını göstermesinn.
bende üçcüncüyü yapacagım.rabbimden dilegim hayırlı ,saglıklı bi erkek evladı nasip etsin banada sizler gibi.içimde öyle hevesim kaldıkii.oglu olacaklara hep buruk bu mutlulukla tebrik ettim.hem sevindim onlar adınaa..kendi adımada benim yok diye üzüldüm..
ilknur arkadaşımızın yazdıgınin aynısını bende erkek bebek için hissettim.ep hüzün oluor içimde..şu mübarek günde.kadir gecisinde rabbim yüzlerimi güldürsün.kız isteyene kız.erkek isteyene erkek nasip etsin.sizlerde amin deyin.kimin duasının kabul olacagı belli olmaz..
bende üçcüncü bebek için oglum olsun diye mart nisan gibi çalışmalara başlayacagım.rbbim muradımı versin inşallahh,,allahım ,rabbim ne olur dularımı kabul eyle,,ne olurr...aminn....
sende katıl aramıza canım benımde iki kızım var küçükler daha fırsat buldukça giriyorum bende.hepinizin bayramı mubarek olsun.
katilmammi canim sizin gibi cana yakin arkadaslara ALLAH kizlarini anali babali büyütsün canim ücüncüde insallah oglun olur :Saruboceq: benim 2 cocugum var 1,kiz 1,oglan oglum 12 kizim ise 11 yasinda ve yeniden anne olmayi cok istiyorum 5haftalik hamileyim ama henüz bebis görünmedi insallah haftaya görürüm
Hosgeldiniz a.s.
bende yeniyim burda ama hemen kaynastik hanimlarla... Oh ne güzel bir kiz bir erkek, herkesin hayali. Allah bagislasin size.
Benimde 4 yasinda bir kizim var ve 18 haftalik hamileyim, cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Herseyin hayirlisi insallah.
Herkesin bayrami mübarek olsun.:sm_cool:
hosbulduk seninde bayramin mübarek olsun canim 2,bebegin ALLAH gönlünden ne geciyorsa onu versin vereliniortak nezman ögrenceksin cinsiyetini canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?