Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Bu arada bak dikkat et, gebelikte kızı veya oğlu olacak diye üzülen insanlar sonrada iyiki kız/oğlan olmuş diyorlar (benim gibi)...

Ayyy ne güzel zemuszemus keske bana da öyle olsa....

Cok sagol canim, sanki git gide düzeliyorum. Bebisim kiz olsada cok seviyorum. Karnimda hareketlerini hissettigim zaman cok seviniyorum. Benim cevrem benimle cok ugrastigi icin böyle oldum ben. Yoksa biseyi zorlamanin bir anlami yok bende biliyorum. Ezik kalmak istemiyorum, bak yine kiz oldu gibi ignelemeler... Nasil davranacagimi bilmiyorum.

Cinsiyeti soruyor bazilari sinsi sinsi, belli degil deyince "Kesin kiz" deyip büyüklenmeleri zoruma gidiyo. Ama biliyorum ki onlar da kiz icin can atiyorlar.

Evet dogduktan sonra insan kendini cok suclu hisseder nasil olmusta kiz diye üzülmüsüm diye.

Hayirlisi Allahtan... bazen düsünüyorum sanki erkek olsa ne gececek elime diye.
Yeterki saglikli olsun....

Bu arada bak dikkat et, gebelikte kızı veya oğlu olacak diye üzülen insanlar sonrada iyiki kız/oğlan olmuş diyorlar (benim gibi)...

Iste biz insanlar bilemiyoruz neyin hakkimizda hayirli oldugunu.

Allah bilir herseyi, benim ne istedigimi bile benden daha iyi biliyor. Hayirlisini da O biliyor. Hayirlisini versin insallah. Amin.

Bu arada KADIR GECENIZ MÜBAREK OLSUN....

Iste biz insanlar bilemiyoruz neyin hakkimizda hayirli oldugunu.

Allah bilir herseyi, benim ne istedigimi bile benden daha iyi biliyor. Hayirlisini da O biliyor. Hayirlisini versin insallah. Amin.

Bu arada KADIR GECENIZ MÜBAREK OLSUN....
Seninde Kadir gecen mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin...

erkek bebek isteyen bir anneye ilk defa rastlıyorum.bende deli gibi kız bebek istemiştim.hep hayallerim vardı ona dair.cinsiyeti öğrendiğim gün çok moralim bozuldu.yıkıldım resmen.9 ay boyuncada ağladım diyebilirim.şimdi oğlum 4,5 ylık seviyormuyum?evet seviyorum çok seviyorum.ama içimdekini atamadım asla.ne zaman bir arkadaşımın kızı olacağını duysam ağlıyorum çok üzülüyorum.hiçkimse beni anlamıyor eşim bile.Allaha isyan ediyormuşum şükretmiyormuşum vs vs...sana moral vermeye çalışmayacağım ama eğerki sende benim hissettiklerimin aynısını erkek bebek için hissediyorsan bebek doğsada değişmiyor.ama benim cinsiyet konusundaki takıntılarım hep geleceğe yönelik.kız evlat eve daha çok bağımlı anane olacaksın kayınvalide olacaksın torunların sizi daha çok sevecekler kızın evlendide seni unuttu olmayacak.benim oğlum var eşim öyle olmaz diyor ama ben haklı çıkacağım ileride bunu biliyorum.biz 2 kızdık ailemize çok ama çok bağlıyız.eşim 2 erkek iyiler ama kız çocuklar gibi bağlı değiller.çocukları çok sevmeme rağmen 2.çocuğum da erkek olacak kaygısıyla çocuk istemiyor oldum.yani arkadaşım ikimizde aynı şeyleri hissediyoruz galiba.asıl sen beni anlarsın burada nasıl acı çekiyorum içimden bir bilsen..ama geleceği düşününce kızın olacağı için çoookk çookkkk şanslısın:))keşke bende kızım olacak diyebilseydim((

Bende 2.kıza hamileyim.Allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin önemli olan bu benim için 2 yaş olacak aralarında Allah olmayana versin.

Bende 2.kıza hamileyim.Allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin önemli olan bu benim için 2 yaş olacak aralarında Allah olmayana versin.
Allah sağlığı ve sağlığınla kucağına almanı nasip etsin. Benim yavrularım arasında 15 ay
var. Senin için çok zor olacak ama çokta güzel olacak inşallah...

Arkadaşım, kız evlat isteği içinde her zaman olacak eminim. Benimde dünya güzeli iki kızım ama bir erkek evlatta istiyorum (aslında 2 erkek 2 kızdı hayalim). Ancak kızlarımı hiçbir erkek evlata değişmem. Oğlum olursa onuda hiçbirşeye değişmem. İşte kızı olan erkek, oğlu olan kız istiyor. Ama bazıları ya sadece kız yada sadece erkek istiyor.
İnşallah Rabbim sana ummadığın anda bir kız verir, banada hayırlı bir oğlan ve kim ne istiyorsa onada istediği cinsiyette evlat verir. Evlatlarımız hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Amin.

kızlar çok giremiyorum biliyorum.ama .bazen okuyorum yazılarınızı..
hamileiginizin tadını çıkarın üzülmeyin.bende dogurana kadar hep üzüntüyle geçti.ikinci kızım oluyor diye.resmen bunalıma girdim.çocuk yaptıgıma çok pişman olmuştum.ama küçük hanım dogunca herşe degişti.ne kadar tatlı bi görsenizz.o kadarda düşkünki bana.insanın özleri doluyo..emiyo beni uyuyup kalıyo.kucagmda.öyle saclarını okşuyorum kendi kendime ona bakarak söylenip duruyorum.sen dogacaksın diye öyle üzüldümkii.senide çok üzdüm diyorum.üzülüyorumm..saglıkla verdiya kucagıma şükür.rabbim acalarını göstermesinn.
bende üçcüncüyü yapacagım.rabbimden dilegim hayırlı ,saglıklı bi erkek evladı nasip etsin banada sizler gibi.içimde öyle hevesim kaldıkii.oglu olacaklara hep buruk bu mutlulukla tebrik ettim.hem sevindim onlar adınaa..kendi adımada benim yok diye üzüldüm..
ilknur arkadaşımızın yazdıgınin aynısını bende erkek bebek için hissettim.ep hüzün oluor içimde..şu mübarek günde.kadir gecisinde rabbim yüzlerimi güldürsün.kız isteyene kız.erkek isteyene erkek nasip etsin.sizlerde amin deyin.kimin duasının kabul olacagı belli olmaz..
bende üçcüncü bebek için oglum olsun diye mart nisan gibi çalışmalara başlayacagım.rbbim muradımı versin inşallahh,,allahım ,rabbim ne olur dularımı kabul eyle,,ne olurr...aminn....

Kac gündür mesaj yazilmiyordu. Sonunda oldu...
Ama sen simdiden dert etmissin kendine. Daha hamile bile degilsin. Belli mi olur belki kizin olur. Ileriye dönük düsüncelerinde tamamen haklisin. Ama gelecegin ne getirecegini bilemezsin ki. Belki gelinin seni cok sever, ona iyi bir anne olursun. Hazir kizin olur iste... bence simdiden bunlari düsünüp kendine dert etme.
Ben ilk basta oglum olacagina cok inandim, öyle sartlandirdim belki kendimi. belki de gördügüm rüyadan. Bilemiyorum. Bide esim o kadar iyi bir insan ki... bir kizimiz var, birde esim icin bir oglumuz olsun istedim. Beraber mac izleyebilecegi, top oynayabilecegi, camiye gidebilecegi.... belli degil cinsiyeti gerci ama, farz edelim ki kiz. Bende üzülürüm belki biraz oglum olmayacak hic diye. Ama yinede bunu kendime dert etmeyi düsünmüyorum. HAyatta zaten cekilecek o kadar cok dert var ki. Allah yeterki saglikli bir evlat versin. ARtik kiz erkek Onun takdiri. Benim gönlümdekini biliyor, verirse de sükürler olsun, vermezse de... Bence sende dert etme bu kadar,mavi renkleri bol bol giydir ogluna, isteyip de yapamayan o kadar cok anne var ki

Insallah Allah gönlündekini versin sana canim. Kendimi okudum sanki. Etrafimda herkesin oglu oluyor. Bende hep bir buruk sevinc yasiyorum. Esim bile bana "herkesin oglu oluyor" dedi, bende "evet bitek bizim olmuyor" dedim. Kizlar o kadar az ki. Bende eminim oglum olmazsa hep bir burukluk hissedecegim. Kim hamileyse oglu olacaksa hep üzülecegim benim olmadi diye... Ama hayirlisi tabi ki..

arkadaslar üsünmeden bastan tüm sayfalari okudum nekadar güzel arkadasliklar kurmussunuz hayran kaldim ama eski katilan arkadaslari son zamanlada fazla aktif göremedim haliyle ufak bebisleri var ilgili isterler,,bu topic umarim hic kapanmaz bende sizleri hep okuma firsati bulurum bu arada ramazan bayraminiz mübarek olsun kizlar

sende katıl aramıza canım benımde iki kızım var küçükler daha fırsat buldukça giriyorum bende.hepinizin bayramı mubarek olsun.

sende katıl aramıza canım benımde iki kızım var küçükler daha fırsat buldukça giriyorum bende.hepinizin bayramı mubarek olsun.

katilmammi canim sizin gibi cana yakin arkadaslara ALLAH kizlarini anali babali büyütsün canim ücüncüde insallah oglun olur :Saruboceq: benim 2 cocugum var 1,kiz 1,oglan oglum 12 kizim ise 11 yasinda ve yeniden anne olmayi cok istiyorum 5haftalik hamileyim ama henüz bebis görünmedi insallah haftaya görürüm

Hosgeldiniz a.s.

bende yeniyim burda ama hemen kaynastik hanimlarla... Oh ne güzel bir kiz bir erkek, herkesin hayali. Allah bagislasin size.

Benimde 4 yasinda bir kizim var ve 18 haftalik hamileyim, cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Herseyin hayirlisi insallah.

Herkesin bayrami mübarek olsun.:sm_cool:

hosbulduk seninde bayramin mübarek olsun canim 2,bebegin ALLAH gönlünden ne geciyorsa onu versin vereliniortak nezman ögrenceksin cinsiyetini canim ?

hosbulduk seninde bayramin mübarek olsun canim 2,bebegin ALLAH gönlünden ne geciyorsa onu versin vereliniortak nezman ögrenceksin cinsiyetini canim ?

tesekkürler opuyorumnanaktan haftaya carsamba randevum var, 19 haftalik olacak. Sanirim o zaman belli olur. Gecen gittigimde 16 haftalikti, doktor fazla bisey göremedigini bebegin göstermedigini ve %60 kizdir dedi.

Ilk önce cok ama cok üzüldüm ve agladim. Bende sadece 2 cocuk istedigim icin, bir kizim oldugu icin birde oglum olsun istedim. Kiz diye alistirmaya calisiyorum kendimi. Simdi daha iyim sanki, eski üzüntüm yok, yeterki saglikli olsun. Oglan olursa sürpriz olur insallah... Hayirli saglikli bir evlat, ya kiz yada erkek, Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…