Evet....
biliyordum...
zaten bu dünyada neyi cok istemissem olmamistir...
bunun da olmayacagini biliyordum...
ilk sizinle paylasiyorum, cünkü beni en iyi siz anlayacaksiniz biliyorum...
eltilerime ve beni cekemeyenlere gün dogdu...
yine ben yenildim yine ben ezildim, ve yine kötülük kazandi...
Ben hep Allahtan bekledim, illa illa demedim, hayirlisi olsun dedim...
Doktordan geldim, %99 kiz dedi...
Kizimla hic bir alakasi yok bu küskünlügümün, onuda en az ablasi kadar cok sevecegim.
Asil savas bundan sonra basliyor, cevre savasi... Aaa yine mi kiz, ben demistim sana... Olsunlar baslar artik... Allah yardimcim olsun...
3. kesinlikle istemiyorum, eminim oda olsa kiz olur. Zaten bundan sonra oglan da istemiyorum. Bütün aldigim mavi kiyafetleri hediye edicem herkese...
Siz benim icin dua edin, bu sacma sapan düsünceler biran önce ciksin aklimdan...
Karnimdaki bebisim, 270 gr, ve 20 cm yaklasik... Sagligi yerinde, hic cocugu olmayanlari, yada hasta cocuklari olanlari düsününce ne kadar bencil hissediyorum kendimi anlatamam size. Cok kötü hissediyorum kendimi. Keske bastan beri oglan diye kaptirmasaydim kendimi ve hep kiz olma ihtimalini de yüksek tutsaydim.
Ben kücük kizimi da cok seviyorum simdiden... etrafla ugrasmaya gücüm yok sadece ona üzülüyorum. Ömür boyu eksiklik eziklik hissetmek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun......
Merhaba, özel mesaj göndermek istemissin, ben deneyeyim dedim :) ama maalesef 50 mesaj gerekiyormus.
Canim ben özellikle nasil olgan olur diye arastirmadim, yumurtlama günü hesaplamadim, catlatma ignesi vs... hic bisey yapmadim. Allahtan bekledim, cünkü illa oglan olsun demekten hep korktum. Bide oglan ama hasta olsaydi cok daha büyük bir darbe olurdu benim icin.
Esimde bugün 3. cocuk yapariz dedi, ama ben hic ama hic istemiyorum. Oda kiz olursa diye cok cok korkuyorum.
Hesaplayip cinsiyeti belirleyip oglan sahibi olmak istemiyorum.
Ama sen yinede yaz teorini :) cok sevdim seni olumunekankayizsmile
yapma böyle canım ya üzgünsün anlıyorum daha yeni gelmişin doktordan böyle yazman normal yani.allah hayırlısını versin vardır bundada bi hayır öyle düşün..kendini yıpratma etrahtan öyle ileri geri konuşanlarada gülgeç benım gibi.kızıma arkadaş oldu çokta iyi oldu dersin,banada diyolarki sende annene çekmişin diyolar bizde iki kız kardeşiz kız olunca ne oluyomuş ya valla sinir oluyorum bende ağızlarına malzeme verdik allaha havale olsunlar.napayım yapacak bişey yok .vermeyince mabut ne yapsın sultan mahmut.hep bu lahı söyler söyler gülerimkaydirigubbakcemile3:sm_cool:delikafadulden
Esmen canim, sende cok sagol. Aslinda cok haklisin... hala cinselligi ön planda tutan ve kadinlari kizlari 2. sinif insan görenler var. Halbuki kizda 9 aylik, oglanda 9 aylik. Kizda da dogum sancisi cekiyorsun oglanda da...... iste hep cekememezlik.... Allah biliyor tabi bunda ne hayir oldugunu, ben bilmiyorum, simdilik göremiyorum.
Bana yardimci olun, disariya karsi nasil tavir takinmaliyim. Üzgün oldugumu göstermelimiyim benimle ugrasmasinlar diye, yoksa inatlarina iyiki kiz mi oldu diyeyim...diyorum ya, rol yapmayi beceremem ben, yalan söylemeyi de asla... esimle konusurken bile gözlerim doldu. Annem su an Türkiyede izinde, onu bile arayip söylemedim cinsiyetini. Cünkü oglan istedigimi biliyordu bide beni düsünüp üzülmesin canim annem....
FAzla mavi bisey almamistim zaten, bir iki tulum, kazak vs. bakip bakip üzülmektense... oglu olanlara vereyim daha iyi.....
prenses ömle yolladim canim yumurtlamaymis cin takvimiymis bunlar palava cevremde cogununki tutmadi verdim teori daha kuvvetli ama ALLAHTAN baska kimse bilemez canim kimi ne olcani yine bunuda eklim :)
nasıl bi teori bu canım ya bide bana yazsan özelden merak ettim.
öm yazdim canim
kizlar dua edin benim icin yarin terminim var doktorda sonuclar iyi ciksin gecen sene bos gebelik yasadim cok aciydi ve bidaha yasamak da bi agir gelir umarim yarin bebisi görürüm: Saruboceq: birde 4cmlik kist var umarim yok olmustur yada kücülmüstür mafoldumben
nasıl bi teori bu canım ya bide bana yazsan özelden merak ettim.
teoriyi gerçekten bende merak ettim sakıncası yoksa banada yollarmısınız?
canancım biliyorum ikinci kızın oluyormuş.ne diyeyim.allah biliyo herşeyi .rabbim hayırlı evlat versin inşallah.ilerde bizlerde iyikide olmuş diyecegiz.emin ol..onlmar bizim elimiz ayagımız olacak..
ben sana gnümü vermiştim kaybettin sanırım.tekrarda yazarım özelden
prensesim üzülme canım.senin duygularını hep yaşadım.hatta kötü kötü şeyler bile düşündüm..yani çok istedigim şeyi rabbim neden bana vermiyo.ben ne yaptım allahım ..diye yakındıgım zamanlar bile oldu.hatta ben ilk çocukta taa erkek olsun çok istemiştim.sanırım sorumluluk hissini bir an önce üstümden atmak istemiştim.ama hala üstümde o ayrı bi konu..
rabia canım sen hamilemisin.sanırım senin bir kızın bir oglun var dmi.ne güzel üçüncüyü düşünüyorsun.bende ikincisi erkek olsaydı üçüncüyü yine istiyordim.ama ikinci erkek olsun istemiştim.şimdi üçüncüyü yapacagım ama herkes bak erkek olsun diye yapıyorlar diyecekler.halbuki erkek olsaydıda yine yapacaktım.bide insanlara dert anlatmak var yani.sırf bazen insanlardan utanrcımdan cayıyorum.üçüncüyü yapacaklar erkek olsun diye beni kınarlar diye cayıyorum.bazen söyleyemiyorum bile.bazılarına düşünmüyoruz diyorum.bazılarınada bakalım diyorum.off öyle işte.
evet canim iki cocugum var ama onlar büyüdü biri 12 biride 11 yasinda onlar büyüyünce bebise heveslendim ve cok sükürkü hamileyim ama bos gebelikmi normal gebelikmi yarin ögrencem gecen sene bos gebelik yasadimdan cok korkuyorum
canim kimseye birsey aciklamak yapma zorunda degildin 3,4 cocugun olmus kimene onlarmi bakiyor onlarmi ekmegini veriyor ALLAH 2 kizinida sana bagislasin canim a.s.
Rabiacim, özel mesaj atmaya calistim ama olmadi yine. Mesajini okudum. Canim almanyanin neresinde kaliyorsun. Bende Almanyada yasiyorum. :)
Bu kadar üzülecegimi tahmin etmemistim. Rüyalarima girdi hep, gece gece bir sürü kötü düsünce. Yine kiz diye, nasil dogurcam ben bunu diye. Sanki bosa gidecekmis gibi töbe töbe. Hic inanamiyorum ben.... o kadar istemistim oglum olmasini. Simdi de bir o kadar 3. cocuk istemiyorum. Oda kiz olursa tam kabus benim icin, kendimi 3 cocukla zaten hic hayal edemiyorum. Kimseyle konusmuyorum, arkadaslarimi bile arayip söylemedim düsünün yani. Allahim diyorum, herkese ücer dörder tane oglan veriyorsun, bana da bir tane verseydin diyor günaha giriyorum...... bilmiyorum, cok üzülüyorum. hamileligimden hic zevk almiyorum. zehir oldu gercekten... sismanlamak yemek yemek istemiyorum.... karnimdakinin sucu yok tabi ama benimseyemiyorum..... Allah beni affetsin..... eger bu sinir bu depresyon böyle devam ederse bebege bile nasil bakacagimi bilmiyorum.
Esime bile kiziyorum, senin yüzünden, biraz daha bekleseydik diye. Tam hazir degildim cocuk yapmaya. Zaten kiz olur korkusuyla yillarca erteledim.
helenx, ayni düsünceler bende de var. 3. yaptilar oglan olsun diye duymak istemiyorum. Gerci kimseyi ilgilendirmez kac cocugum oldugu. Ama yinede, ikinci kizda bile bu kadar cekiniyorsam. Ilkini bende oglan istemistim. Yani ilk cocuk erkek, ikinci kiz. Iste herkese nasip etmiyor Allah.
Düsünüyorum meger etrafimdaki insanlar ne temiz kalpliymis hemen bilmisler karnimdakinin cinsiyetini... onlara bile kiziyorum sanki dua ettiler diye....
Cok doluyum iste... esimin ailesiyle zaten mesafeliydim, simdi daha da bir mesafe koyarim artik. Her zaman onlari dinlemektense... offf..... oturup aglayasim geliyor hep kendime kiziyorum.... delisin sen, seytan dolduruyo seni diye......
en iyi cözüm Allaha siginmak... bu kötü düsünceleri aklimdan birtek o cikarir............ ilk kizimda da özellikle pembe almadim cogu seyi ikinci oglan olur belki diye... simdiki aklim olsa herseyi pembe yapardim..... görüyorsunuz en olmadik seylere bile kiziyorum... cok tahammülsüzüm, her an patlayacak bomba gibiyim.....
lütfen dualarinizi esirgemeyin......
Kiza alistirmaya calisiyorum kendimi. Ismini Elif olarak düsünüyorum. Cok sevdigim bir isim. Ama cok olan bir isim galiba. Ikinci isimde istiyorum yanina. Ne olabilir sizce?
Ablam Ceylin demisti ama tam emin degilim anlamindan. Bazilari cennet kapisi diyor, bazilari kötü bir anlami oldugunu söylüyor.
Kizima bugün ablalik dersleri verdim :) ben bebis oldum oda abla. "Ablam" diyor kardesine... cimcimem...
Kizlar fark ettim aslinda benim sorunum ikinci bir kizim olusundan degil, etraftan bisey duymak istemedigim icin böyleyim.
Bugün dünden daha iyiyim, insallah yarin bugünden de iyi olurum.
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz Rabiacim.
Ben Frankfurt yakinlarinda kaliyorum.
Diger hanimlar nerelerdesiniz?
digerlerine kapa kulagini canim kim ne derse desin cok sinir oluyorum böylelerine bizim bi abla var 6 kizi oldu esi cinnet gecirmis bu yüzden anlatiyorda sonrada 3 oglu oldu ama kizlarini bi gör birde ogullarini kizlari nasil hayirli cikti oglanlarsa alman kizlara para yedircem diye borc icine soktu aileyi
elif ismi gercekten güzel isim canim bende birazdan cikcagim doktora gelince yazarim durumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?