Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

aman Allah korusun, hayirli saglikli evlat versin Rabbim.
Icini ferah tut olur mu, ben güzel haberlerle gelecegine inaniyorum canim.

oldu canim sende üzülme tamam elalemi bosver sen yuvanda cocuklarinla mutluysan onlara halt yemek düser kimseye bi aciklama yapmak zorunda degilsin ,kiz prensesim ben gelene kadar 50 msjini tamamla emi canim kaydirigubbakcemile3

canim eger birinci cocugunsa bilemiyorum teori birincide tutmuyor

bebeğimin cinsiyetini biliyorum kız olacak ben çok istemiştim kız olmasını Allah da gönlüme göre verdi.İkinciyide düşünüyorum.Tabi doğumdan sonra düşünürmüyüm onuda bilmiyorum ama ikinciyide erkek olsun isterim tabi.Onun için merak ettim biraz erken ama sen böyle gizemli gizemli konuşunca öğreneyimde zamanı gelince uygularım diye düşündüm.

Hayirli olsun bebisin, seninle hemen hemen ayniyiz, bende 19+2 yim.

kizlar ben geldim doktora gittim dün ve bebisimin kalp atislarini gördüm ALLAHIMA binlerce kez sükür cok korkuyordum bos gebelik yine diye ama sükür simdilik hersey yolunda ama kistim hala kücülmemis

oldu canim sende üzülme tamam elalemi bosver sen yuvanda cocuklarinla mutluysan onlara halt yemek düser kimseye bi aciklama yapmak zorunda degilsin ,kiz prensesim ben gelene kadar 50 msjini tamamla emi canim kaydirigubbakcemile3

rabiacım benim 2 ye hamileyim teorini banada yapsana canım yaaa ....

kizlar ben geldim doktora gittim dün ve bebisimin kalp atislarini gördüm ALLAHIMA binlerce kez sükür cok korkuyordum bos gebelik yine diye ama sükür simdilik hersey yolunda ama kistim hala kücülmemis

çok sevindim canım Allah inş gönlüne göre verir sağlıklı mutlu bi bebişin olur.

selam benim 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek4 çocuğum olduğunu duyan aaaaaaa erkekmi arıyorsunuz diyor he arıyoruz gazeteye ilan verdik bulamayınca biz yapalım dedik töbe töbe allahtan ilk çocuğum erkekti milletin çenesi kapanıyor.biz allahtan çocuk istedik şu kadar kız bukadar erkek olsun diye talebimiz yoktu hiç zaten benim oğlandan birtane daha olsaydı kafamda huniyle gezerdim heralde.
birde 4.hamileliğimde karnındaki ne diye sorduklarında kız deyince yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: diyorlardı iyide niye üzülüyorsunuz ki kız dedim sakat demedimki diğer ikisi bebek ama 5 yaşındaki kızım çok hanimefendidir herkezin dilinde inşallah diğerleride ona benzer

canım çom sevindim hadi gözün aydın..ne güzel bi evladın daha olacak.hayırlı evlat olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah..

şu teorini banada gönderirmisin rica etsem.hem merak ettim hemde kısmetse nisan gibi ben çücüncü çocuk olayına başlamayı düşünüyorum.allahım dileklerimi kabul etsin..açıkcası ne yapacagımada şaşırdım.hem korkuyorum yine kız olacak diye.hemde bırak boşver yapma diyorum.ikinci çocukta erkek olsun diye kendi çapımda çabalayıp dirdum.ama nisibimizde kız varmış.rabbim hayırlı eylisin yavrularımı.üçcüncüde erkek olursa tabi hayırlı evlat isterimm.başka çocuk istemem şükür..zaten çüncü kız olursada başka yapmayacagım.iki sezeryanım var zaten.hemde maddi yönden kaldıramayız((

zaten şu insanların dili olmasa herkes rahat olacakta işte..hep çevre yıpratıyo insanı.senin yine bi oglun varmış..bizim işimiz daha zor oluyo..hadi artık dogur şu oglanı diyolar bana.sanki elimdedeeealsanaalsanasmile

benim gibi stres olan olmamıştır nerdeyse.sizler yenisiniz.belki bilmezsiiz ama ben çok zor dönemlerden geçtim..ikinci kızım nerdeyse eşim 4 ay pek ilgilenmedi.kucaga bile zorunl degilse almadı.yani ben vc ye gidipte.tutmak zorundaysa anca öyle.ne gazını çıkardı nede ilgilendi.o dönemleri anlattamam.gözümden yaş aktı.nedenn..kız oldu diyee( ücüncüyü yapacagız dedigimde eşimi istemem oda kız olur demesi beni yice deli ediyo daha üzülüyordum.saten en çokta eşimin ailesinin tavırları üzdü beni.yeni hamileyken beni kendi cebimden arayıp duruyordı.asılsın bulantın varmı.dinlen yat dien kişiler cinsiyetinin kız oldunu duyunca beni ne aradılar ne sordular.ogullarıyla konuşuyorlardı.o konuşmada işte helen nasıl selam söyle.bu kadar oldu.hatta bebek nasılm diyen bie olmadı.sadece iyimi demişler.bi kedesinde patladım eşime hamileyken neden hamileligimi sormuyorlar.neden diye aglamıştım.off alayacagınız kimse kabul etmedi işte..buda beni iyice strese soktu..eşim artık kucagına alıyo seviyoda..sanırım alıştı artık.ama o 4 ayı ve hamilelik kabus gibiydi diyebilirim..üçüncüyü yapacagım allahın izniyle ama çok korkuyorum stresi başladı bile ya kız olursa diye.bu son şansım son kez deneyecegim.rabbim hayırlısıyla ,hayırlı bi erkek evladı nasip eder inşallah..hem size hem bana(

bende genelde hafta sonları uygun oluyorum ama bu seferde kimsecikler olmuyo.valla sizlerle sohbet etmeyi özledimmm((

helenciğim merhaba nasılsın, inşallah üçüncü bebeğin erkek olacak ben inanıyorum allahın izniyle ve iki kız üç kız bence fazlalık değil bir gereklilik asıl kızı olmayanlar üzülsünler canım, hatta bir kızı olanlar kızımın kız kardeşi yok diye üzülsünler,geçen gün iki aydır şehirdışında olan annem ve babam geliyorlar diye evlerini temizlemeye gittik erkek kardeşim evi öyle bir dağıtmışki toparlayabilene aşkolsun tek başıma olsam inan çok yorulurdum çoluk çocukla,ama kız kardeşimle gidip iş bölümü yaptık ben mutfak yemek işlerini çocukların yemeklerini hazırlarken kardeşim diğer işlerle ilgilendi sonra bende ona katıldım çocukları uyutup,annemin evini çiçek gibi yaptık anneciğim geldiğinde evini pırıl pırıl bulacak,şimdi düşünüyorum biz olmasaydık anneciğim günlerce ev temizliği ile uğraşacaktı erkekler sadece ortalığı dağıtmayı biliyor ama bir tane dağıtıcı her eve lazım değilmi şekerim::)))))))

helen öm attim canim peki niye normal dogum düsünmüyorsun aci cekiyorsun ama sonrasi cok rahat

bende genelde hafta sonları uygun oluyorum ama bu seferde kimsecikler olmuyo.valla sizlerle sohbet etmeyi özledimmm((

selam canım senın kız emeklıyomuş ne güzel benımkinde halen bi çabalama yok emeklemeye karşı emeklemıyo yani çok hantal hiç öyle heveslı deyil anlamadım gitti.örümceğe felan arada bindiriyorum ama arada tay tayda durduruyorum ayakta ama emeklemıyo ya.yere yatırıyorum hiç anca ayklarıyla felan oynuyo ben anlamadım bu kızı ya.ilk kızım 8 aylıkken emeklemıştı hareketlıydı.bunda tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…