aman Allah korusun, hayirli saglikli evlat versin Rabbim.
Icini ferah tut olur mu, ben güzel haberlerle gelecegine inaniyorum canim.
canim eger birinci cocugunsa bilemiyorum teori birincide tutmuyor
bebeğimin cinsiyetini biliyorum kız olacak ben çok istemiştim kız olmasını Allah da gönlüme göre verdi.İkinciyide düşünüyorum.Tabi doğumdan sonra düşünürmüyüm onuda bilmiyorum ama ikinciyide erkek olsun isterim tabi.Onun için merak ettim biraz erken ama sen böyle gizemli gizemli konuşunca öğreneyimde zamanı gelince uygularım diye düşündüm.
oldu canim sende üzülme tamam elalemi bosver sen yuvanda cocuklarinla mutluysan onlara halt yemek düser kimseye bi aciklama yapmak zorunda degilsin ,kiz prensesim ben gelene kadar 50 msjini tamamla emi canim kaydirigubbakcemile3
kizlar ben geldim doktora gittim dün ve bebisimin kalp atislarini gördüm ALLAHIMA binlerce kez sükür cok korkuyordum bos gebelik yine diye ama sükür simdilik hersey yolunda ama kistim hala kücülmemis[/QUOTE hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim.
Hayirli olsun bebisin, seninle hemen hemen ayniyiz, bende 19+2 yim.
kizlar ben geldim doktora gittim dün ve bebisimin kalp atislarini gördüm ALLAHIMA binlerce kez sükür cok korkuyordum bos gebelik yine diye ama sükür simdilik hersey yolunda ama kistim hala kücülmemis
rabiacım benim 2 ye hamileyim teorini banada yapsana canım yaaa ....
hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim.
kizlar ben geldim doktora gittim dün ve bebisimin kalp atislarini gördüm ALLAHIMA binlerce kez sükür cok korkuyordum bos gebelik yine diye ama sükür simdilik hersey yolunda ama kistim hala kücülmemis
selam benim 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek4 çocuğum olduğunu duyan aaaaaaa erkekmi arıyorsunuz diyor he arıyoruz gazeteye ilan verdik bulamayınca biz yapalım dedik töbe töbe allahtan ilk çocuğum erkekti milletin çenesi kapanıyor.biz allahtan çocuk istedik şu kadar kız bukadar erkek olsun diye talebimiz yoktu hiç zaten benim oğlandan birtane daha olsaydı kafamda huniyle gezerdim heralde.
birde 4.hamileliğimde karnındaki ne diye sorduklarında kız deyince yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: diyorlardı iyide niye üzülüyorsunuz ki kız dedim sakat demedimki diğer ikisi bebek ama 5 yaşındaki kızım çok hanimefendidir herkezin dilinde inşallah diğerleride ona benzer
benim gibi stres olan olmamıştır nerdeyse.sizler yenisiniz.belki bilmezsiiz ama ben çok zor dönemlerden geçtim..ikinci kızım nerdeyse eşim 4 ay pek ilgilenmedi.kucaga bile zorunl degilse almadı.yani ben vc ye gidipte.tutmak zorundaysa anca öyle.ne gazını çıkardı nede ilgilendi.o dönemleri anlattamam.gözümden yaş aktı.nedenn..kız oldu diyee( ücüncüyü yapacagız dedigimde eşimi istemem oda kız olur demesi beni yice deli ediyo daha üzülüyordum.saten en çokta eşimin ailesinin tavırları üzdü beni.yeni hamileyken beni kendi cebimden arayıp duruyordı.asılsın bulantın varmı.dinlen yat dien kişiler cinsiyetinin kız oldunu duyunca beni ne aradılar ne sordular.ogullarıyla konuşuyorlardı.o konuşmada işte helen nasıl selam söyle.bu kadar oldu.hatta bebek nasılm diyen bie olmadı.sadece iyimi demişler.bi kedesinde patladım eşime hamileyken neden hamileligimi sormuyorlar.neden diye aglamıştım.off alayacagınız kimse kabul etmedi işte..buda beni iyice strese soktu..eşim artık kucagına alıyo seviyoda..sanırım alıştı artık.ama o 4 ayı ve hamilelik kabus gibiydi diyebilirim..üçüncüyü yapacagım allahın izniyle ama çok korkuyorum stresi başladı bile ya kız olursa diye.bu son şansım son kez deneyecegim.rabbim hayırlısıyla ,hayırlı bi erkek evladı nasip eder inşallah..hem size hem bana (
bende genelde hafta sonları uygun oluyorum ama bu seferde kimsecikler olmuyo.valla sizlerle sohbet etmeyi özledimmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?