Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Valla bizde özledik seni canım.

bendeeee:lepi:

ahh noniscimm inşallahh.rabbim bana degil hepimize yaşatsın inşallahhh...haklısın kız velat çok iyi oluyo.rabbim güzel günler yaşatsın inşallah..bide ücüncüde ogluşu yakalarsak ne güzel olacak inşallah.boshayallersmile

helen öm attim canim peki niye normal dogum düsünmüyorsun aci cekiyorsun ama sonrasi cok rahat

canım sana msj gönderdimmm..bi cevap yazsana..opuyorumnanaktan
canım iki dogumda benim sezeryan.artık normal doguramam.türkiyede yasak.her doktor bu rizki göze almaz yanii...bu saaten sonrada bende isteme zaten.allah korusun sezeryandan sonra nolmal dogum riskliymiş yaaeyvahedigeldismile

ya her bebek aynı olmuyo esmerimm..benim kız emekliyo ama yemeye gelince tık yok.biz hala pütürlüye geçemidikk.zorlayınca kusuyo velet yaaa..ne yapacagımı şaşırdımm.her yolu deniyorum ama redediyo:1no2:

inşallah düzelir canım dişi çıkıyosa ondanda olabilir canım bzimki yeni yeni çıkıyo.bazı çorbaları sevmıyo tatlı şeyleri seviyo genelde bizimkız .olumunekankayizsmile

inşallah düzelir canım dişi çıkıyosa ondanda olabilir canım bzimki yeni yeni çıkıyo.bazı çorbaları sevmıyo tatlı şeyleri seviyo genelde bizimkız .olumunekankayizsmile

dişimiz kendini gösterdi şükür.haftaya iyice çıkar sanırım.amann yok yaa dişten degil.benim iki kızımda yemek yemeyi sevmiyo yaa.kaç yaşına akadar büyük kızımada pütürlü yediremedim benn:1no2:

canım. benım büyük kızda öyle bütün gün hiç bişey yemeden durabilir yani yemeğe karşı oldum olası bi soğukluğu var doğru dürüst bişey yemez ben bıktım artık yani ne yedirecem diye düşünmekten.hiç yemekle arası yok zorla yediriyorum valla sütü çok seviyo oda devamlı kabız yapıyo basur çıktı çıkacak kıçından kabızlık yüzünden.valla çok zor ya yemeyen çocuk.:gitme:

Erkek bebek doğurtan bitki bulundu

CEZAYİRLİ araştırmacı Djamila Souiki Kadhi, annelere erkek bebek doğurtan bir bitki keşfettiğini iddia ediyor. Cezayir'in doğusundaki arkeolojik bir kentte yetişen bitkinin yerel adı ‘menhir’ ya da ‘dolmen.’ Bitki son 18 yıldır daha önce sadece kız doğurmuş 440 Cezayirli ve 3 yabancı kadın üzerinde denendi. Ve denemenin ‘çok tatmin edici’ olduğu bildirildi. Bu bitkilerin mumyalamada kullanılmış olabileceğini belirten kadın araştırmacı, milliyetinden vazgeçmesi şartıyla ABD, Arap, Kanadalı, Fransız ve İngiliz firmalarının bu buluşuyla ilgilendiklerini belirtti

Kadınlar erkek bebek istiyor

Türkiye'de erkeklerin yüzde 75'inin, kadınların ise yüzde 60'ının çocuklarının erkek olmasını istedikleri belirlendi. Ailelere yöneltilen ‘Üç erkek çocuk mu, 3 kız çocuk mu’ istersiniz sorusuna ailelerin yüzde 84'ü ‘‘Üç erkek çocuk isteriz’’ diye yanıt verdi.

Başbakanlık Aile Araştırma Kurumu tarafından yapılan araştırmada, tercihini erkekten yana kullanan her 10 aileden yüzde 39.3'ü gerekçesini ‘Soyadın devamı’ diye açıklarken, yüzde 22.9'u ‘Yaşlılığımda bana bakar’, yüzde 19.1'i ‘Çevrem istiyor’, yüzde 11.7'si ise ‘Evden ayrılıp gitmez ve miras dışarı çıkmaz’ diye görüş bildirdi. Kalanlar nedeninin açıklamadı. Kadınların yüzde 40 oranında kız çocuğu tercih etme nedenleri arasında ise ilginç veriler ortaya çıktı. Annelerin yüzde 7'si ev işlerinde yararlanmak için kız çocuğu tercih ettiğini söyledi. Annelerin yüzde 26'sı ise kız çocuklarının daha sevimli olduğu için istediğini ifade etti.

Araştırmanın sonuç bölümünde ise erkek çocuğa aşırı değer verilmesinin sakıncalarına değinilerek şöyle denildi: ‘‘Erkek çocuğunun yaşlılıkta güvence olarak görülmesi, anne ve babasına bakması istenmesi, onun aileden bağımsızlaşmasını güçleştiriyor. Erkek çocuğa daha çok değer verilmesi, kız çocuğunun kendisini değersiz bir varlık olarak algılamasını, böylece düşük bir benlik kavramı gelişimine neden oluyor.’’

Yaşlılık güvencesi

Annelerin yüzde 60'a varan erkek çocuk isteme eğilimindeki çarpıcı verilerden biri de erkek çocuğunun kolay büyütülmesi olarak gösterildi. Annelerin yüzde 22.9'u erkek çocuğunu yaşlılıkta güvence olarak gördüğünü vurguladı.

Güneyde erkek, kuzeyde kız bebek
Maltalı bilim adamlarına göre Güney Avrupa’da daha çok erkek bebek dünyaya gelirken, Kuzey Avrupa’da daha çok kız çocuk doğuyor. Kuzey Amerika ülkelerinde ise tam tersi bir durum söz konusu. Buralarda kuzeyde daha çok erkek çocuk doğarken güney ülkelerindeki aileler daha çok kız sahibi oluyor. British Medical Journal dergisinde yayımlanan araştırma için bilim adamları Avrupa ve Kuzey Amerika’daki erkek ve kız çocuk oranlarına dayanan 50 yıllık WHO verilerinden yararlandılar. Veriler örneğin Yunanistan, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde, orta ve kuzey Avrupa ülkelerine göre daha çok erkek çocuğun dünyaya geldiğini gösteriyor. Oysa Meksika’da, Amerika ve Kanada’ya oranla daha az erkek bebek doğuyor.

Çocuk karakterini cinsel ilişki günü belirliyor
bunLARI BULDUM KIZLAR DİKKATIMI ÇEKTİ.SİZİNLE PAYLAŞIYORUM

Çocuk karakterini cinsel ilişki günü belirliyor

Ünlü din, astroloji ve anatomi bilgini Erzurumlu İbrahim Hakkı, ‘Marifetname’ adlı eserinde, cinsel ilişki şekil ve vakitlerinin doğacak çocuğun karakterini belirleyeceğini öne sürüyor. Marifetname'de, kadının rızası olmadan yapılacak cinsel birleşme sonucu doğacak çocuğun ahmak, pazar gecesi yapılacak cinsel birleşmede anne rahmine düşecek çocuğun ise rüşvetçi olacağı iddia ediliyor. Yaklaşık 230 yıl önce kaleme alınan ‘Marifetname’de, anatomi ve matematik konularını işleyen İbrahim Hakkı, eşler arasındaki cinsel ilşkide mutlaka vaktin göz önüne alınması gerektiğini belirtiyor. Marifetname'de ‘cinsel ilişki adabı’nın önemine değinen İbrahim Hakkı, cinsel ilişki sayısının fazlalığı ile kişilerin iftihar etmesi gerektiğini belirtiyor. Kitapta cinsel ilişki vakti ve doğacak çocuğun karakteri için şöyle deniliyor: ‘‘Eğer bir kişi hanımının rızası ve sevgisiyle cinsel ilişkiye girerse, doğacak çocuk akıllı ve reşit olur. Eğer ay hilal şeklindeyken cinsel ilişkiye girilirse, doğacak çocuk güzel olur. Eğer gündüz öğlenden sonra cinsel ilişkiye girilirse doğacak çocuk kerim olur. Salı günü cinsel ilişki sonucu doğacak çocuk hem cömert, hem de merhametli olur. Cuma gecesi olan ilişkiden doğacak çocuk alim olur. Hanımının rızası olmadan yapılacak cinsel ilişkiden doğacak çocuk ahmak olur. Ramazan bayramında ana karnına düşen çocuk asi oluyor. Pazar gecesi yapılacak cinsel birleşmede anne rahmine düşecek çocuk rüşvetçi olur. Kurban bayramı yapılan cinsel ilişkiden doğacak çocuk altı parmaklı olur. Meyve ağacı altında yapılacak cinsel birleşmeden doğacak çocuk zalim olur. Berat gecesi cinsel ilişkiden doğacak çocuk kötü huylu olur.’’

. Cinsiyet belirleme yöntemleri hakkinda aciklamalar Cinsiyet belirleme yöntemleri konusunda bilgiler kaydirigubbakcemile3

bu saçma bence

ahh bilirim yaaa..valla bizden küçük bebekler bi güzel yiyo.bense öööyylee bakıyorum.özeniyorum valla yiyen çocuga..ahhh..

kizlar eger eski ultason resimlerini atmadiysaniz buna bakin bida hamile kaldinizda da iyi tahminler yürütebilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html

bi bakayım bakalım o haftalara uygun varmı usg miz.

w

kız yazıyon.sonramı karar veriyorsunkaydirigubbakcemile3

Günaydin herkese,
artik cinsiyeti takinti yapmiyorum ben kizlar... bence kimse yapmasin. Dün bir arkadasimla bu konuyu konustum. Bana cok sert cikisti. Karnindakinin daha sagsalim dogup dogmayacagini bilmiyorsun, Allah korusun kayip gitse hangisine üzüleceksin. Vicdan azabi seni yer bitirir dedi. Cok da hakli. Onunda bir kizi var ve oda bir erkek evlat istiyor. Ama bizim elimizde degil diyor, eger kizim olursa tekrar onuda cok severim üzülmem diyor.
Aslinda cok cok hakli. Artik pozitif düsünmeye basladim. Annem bebisime tulum almis. Onu sevdim, artik yine kizim olacak diye bagira bagira sevinesim geliyor. Varsin benimde oglum olmayi versin. Yeterki kizlarim saglikli olsunlar. Anneleri ikisini de cok seviyor...

Helen, yazdiklarini okuyunca cok üzüldüm. Benim esimde öyle sey yapsa bende cok yaralanirdim. Ama yine sansim varki ben kiz oldugu icin üzülürken esim bana kizdi. Hayirlisi buymus dedi hep. Üzüldügünü sanmiyorum. Tabiki oda isterdi bir oglu olmasini ama herseyin dogrusunu Allah bilir.

Bence de kizi olmayanlar daha cok üzülsün... :)

Rabiacim, senden haber bekledim hep ama icim ferahti. Cok sevindim... Bebisin hayirli olsun canim.

Esmerkiz yazilarini okudum canim. Ama bence artik kizlar yaslilik güvencesi. sempatiksalakcinni Sizce de öyle degil mi.. erkekler evlenince uzaklasip gidiyorlar. Ama kizlar anne babalarini hic birakmiyorlar. Zaten artik günümüzde anne babanin yaslilikta cocuklarindan maddi yardima ihtiyaclari olmuyor.
Allah korusun bakima muhtac olsa, gelin degil kendi kizlari bakiyor.
Artik dünya böyle. Ben bile abilerime bakinca anneme cok uzaklar. Bense hergün anneme gidip gelebilirim, öyle cok seviyorum onlari. Kimseyi kinamiyorum, bende kayinvalideme hergün gitmiyorum :)

Yani artik kiz verilmiyor, damat aliniyor olumunekankayizsmile

Benim oglan istememin en cok sebebi esim icindi. Bir oglu olsun top oynayabilecegi, camiye gidebilecegi, baba ogul dertlesebilecegi.... ama önemli degil. Hayirlisi herseyin...

cok tskler canim bende senin atlamana sevindim atlatcani biliyordum zaten iki kizin arkadas gibi büyüyecekler ev islerinde yemekde yardim edecekler ne mutlu senin adina ALLAH anali babali büyütsün evlatlarini canim

evet canım ya sonradan baktımda o ota internetten.başka şeyler çıktı anıtlar çıktı anlamadım gitti. bende saçma buldumdelikafadulden

bende senın gibi düşünüyorum canım.benım eşimde hiç demedi bi oğlum olsa diye hep ben istedim oda kısmet deyilmiş napalım hayırlısı artık kızlarımla mutluyum çok şükür.olumunekankayizsmile

kızlar benımde ıkı kızım var bırı 3 bırı 4 yasında ...bende bır oglum olsun cok ıstıyodum suan hamıleyım 4.5 aylık..ve bır oglum olacak ...tek yaptıgımda şuuuu rabbıme bol bol dua ettım ...hayırlısı neyse dıye allahta gönlume gore verdı...inşallah sıızınde gonlunuzdekıler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…