Valla bizde özledik seni canım.
helenciğim merhaba nasılsın, inşallah üçüncü bebeğin erkek olacak ben inanıyorum allahın izniyle ve iki kız üç kız bence fazlalık değil bir gereklilik asıl kızı olmayanlar üzülsünler canım, hatta bir kızı olanlar kızımın kız kardeşi yok diye üzülsünler,geçen gün iki aydır şehirdışında olan annem ve babam geliyorlar diye evlerini temizlemeye gittik erkek kardeşim evi öyle bir dağıtmışki toparlayabilene aşkolsun tek başıma olsam inan çok yorulurdum çoluk çocukla,ama kız kardeşimle gidip iş bölümü yaptık ben mutfak yemek işlerini çocukların yemeklerini hazırlarken kardeşim diğer işlerle ilgilendi sonra bende ona katıldım çocukları uyutup,annemin evini çiçek gibi yaptık anneciğim geldiğinde evini pırıl pırıl bulacak,şimdi düşünüyorum biz olmasaydık anneciğim günlerce ev temizliği ile uğraşacaktı erkekler sadece ortalığı dağıtmayı biliyor ama bir tane dağıtıcı her eve lazım değilmi şekerim::)))))))
helen öm attim canim peki niye normal dogum düsünmüyorsun aci cekiyorsun ama sonrasi cok rahat
selam canım senın kız emeklıyomuş ne güzel benımkinde halen bi çabalama yok emeklemeye karşı emeklemıyo yani çok hantal hiç öyle heveslı deyil anlamadım gitti.örümceğe felan arada bindiriyorum ama arada tay tayda durduruyorum ayakta ama emeklemıyo ya.yere yatırıyorum hiç anca ayklarıyla felan oynuyo ben anlamadım bu kızı ya.ilk kızım 8 aylıkken emeklemıştı hareketlıydı.bunda tık yok.
bendeeee:lepi:
ahh noniscimm inşallahh.rabbim bana degil hepimize yaşatsın inşallahhh...haklısın kız velat çok iyi oluyo.rabbim güzel günler yaşatsın inşallah..bide ücüncüde ogluşu yakalarsak ne güzel olacak inşallah.boshayallersmile
canım sana msj gönderdimmm..bi cevap yazsana..opuyorumnanaktan
canım iki dogumda benim sezeryan.artık normal doguramam.türkiyede yasak.her doktor bu rizki göze almaz yanii...bu saaten sonrada bende isteme zaten.allah korusun sezeryandan sonra nolmal dogum riskliymiş yaaeyvahedigeldismile
ya her bebek aynı olmuyo esmerimm..benim kız emekliyo ama yemeye gelince tık yok.biz hala pütürlüye geçemidikk.zorlayınca kusuyo velet yaaa..ne yapacagımı şaşırdımm.her yolu deniyorum ama redediyo:1no2:
inşallah düzelir canım dişi çıkıyosa ondanda olabilir canım bzimki yeni yeni çıkıyo.bazı çorbaları sevmıyo tatlı şeyleri seviyo genelde bizimkız .olumunekankayizsmile
dişimiz kendini gösterdi şükür.haftaya iyice çıkar sanırım.amann yok yaa dişten degil.benim iki kızımda yemek yemeyi sevmiyo yaa.kaç yaşına akadar büyük kızımada pütürlü yediremedim benn:1no2:
erkek bebek doğurtan bitki bulundu
cezayirli araştırmacı djamila souiki kadhi, annelere erkek bebek doğurtan bir bitki keşfettiğini iddia ediyor. Cezayir'in doğusundaki arkeolojik bir kentte yetişen bitkinin yerel adı ‘menhir’ ya da ‘dolmen.’ bitki son 18 yıldır daha önce sadece kız doğurmuş 440 cezayirli ve 3 yabancı kadın üzerinde denendi. Ve denemenin ‘çok tatmin edici’ olduğu bildirildi. Bu bitkilerin mumyalamada kullanılmış olabileceğini belirten kadın araştırmacı, milliyetinden vazgeçmesi şartıyla abd, arap, kanadalı, fransız ve ingiliz firmalarının bu buluşuyla ilgilendiklerini belirtti
canım. benım büyük kızda öyle bütün gün hiç bişey yemeden durabilir yani yemeğe karşı oldum olası bi soğukluğu var doğru dürüst bişey yemez ben bıktım artık yani ne yedirecem diye düşünmekten.hiç yemekle arası yok zorla yediriyorum valla sütü çok seviyo oda devamlı kabız yapıyo basur çıktı çıkacak kıçından kabızlık yüzünden.valla çok zor ya yemeyen çocuk.:gitme:
kizlar eger eski ultason resimlerini atmadiysaniz buna bakin bida hamile kaldinizda da iyi tahminler yürütebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
wbu saçma bence
Günaydin herkese,
artik cinsiyeti takinti yapmiyorum ben kizlar... bence kimse yapmasin. Dün bir arkadasimla bu konuyu konustum. Bana cok sert cikisti. Karnindakinin daha sagsalim dogup dogmayacagini bilmiyorsun, Allah korusun kayip gitse hangisine üzüleceksin. Vicdan azabi seni yer bitirir dedi. Cok da hakli. Onunda bir kizi var ve oda bir erkek evlat istiyor. Ama bizim elimizde degil diyor, eger kizim olursa tekrar onuda cok severim üzülmem diyor.
Aslinda cok cok hakli. Artik pozitif düsünmeye basladim. Annem bebisime tulum almis. Onu sevdim, artik yine kizim olacak diye bagira bagira sevinesim geliyor. Varsin benimde oglum olmayi versin. Yeterki kizlarim saglikli olsunlar. Anneleri ikisini de cok seviyor...
Helen, yazdiklarini okuyunca cok üzüldüm. Benim esimde öyle sey yapsa bende cok yaralanirdim. Ama yine sansim varki ben kiz oldugu icin üzülürken esim bana kizdi. Hayirlisi buymus dedi hep. Üzüldügünü sanmiyorum. Tabiki oda isterdi bir oglu olmasini ama herseyin dogrusunu Allah bilir.
Bence de kizi olmayanlar daha cok üzülsün... :)
Rabiacim, senden haber bekledim hep ama icim ferahti. Cok sevindim... Bebisin hayirli olsun canim.
ahh bilirim yaaa..valla bizden küçük bebekler bi güzel yiyo.bense öööyylee bakıyorum.özeniyorum valla yiyen çocuga..ahhh..
bi bakayım bakalım o haftalara uygun varmı usg miz.
w
kız yazıyon.sonramı karar veriyorsunkaydirigubbakcemile3
Esmerkiz yazilarini okudum canim. Ama bence artik kizlar yaslilik güvencesi. sempatiksalakcinni Sizce de öyle degil mi.. erkekler evlenince uzaklasip gidiyorlar. Ama kizlar anne babalarini hic birakmiyorlar. Zaten artik günümüzde anne babanin yaslilikta cocuklarindan maddi yardima ihtiyaclari olmuyor.
Allah korusun bakima muhtac olsa, gelin degil kendi kizlari bakiyor.
Artik dünya böyle. Ben bile abilerime bakinca anneme cok uzaklar. Bense hergün anneme gidip gelebilirim, öyle cok seviyorum onlari. Kimseyi kinamiyorum, bende kayinvalideme hergün gitmiyorum :)
Yani artik kiz verilmiyor, damat aliniyor olumunekankayizsmile
Benim oglan istememin en cok sebebi esim icindi. Bir oglu olsun top oynayabilecegi, camiye gidebilecegi, baba ogul dertlesebilecegi.... ama önemli degil. Hayirlisi herseyin...
kizlar bu actim konuya bir bakin dogruluk payi vami yokmu hep beraber ögrenelim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ilelikte-dudak-ucuklamasi-kiza-isaretmis.html
baktım canım..sende böyle bişey yaşandımı peki kızında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?