Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ne güzel canım allah gönlüne göre vermış şükret bulamayanlar varkaydirigubbakcemile3.inşallah bizlerinde olur oğluşlarımız.

Herkese günaydin,

Rabiacim, lilypie almanca sayfasi acilmiyor sen nasil yaptin ticker'i? Bende yapmak istiyorum.

Bizim ailede herkes ikinci dogmadan 3. bekliyor benden, oda oglan olur diye. Acikcasi artik icimde öyle bir heves yok benim. Ikinci oglan olsaydi cok güzel olacakti ama yoksa 3. de yok. Ben ta genc kizligimdan beri hep iki cocuk istedim. Allah iki kiz verdi, olsun. Bende avantajlarini düsünerek avunmaya calisiyorum.

Adanaadana nickli arkadasim, ne güzel Allah gönlüne göre vermis. Bende bu ikincide cok dua ettim Allaha. Özellikle migren agrilarim varken, hani hastalarin duasi kabul olurmus ya :) bende az degilim. Ama olmadi. Namazda dua ettim, her seferinde dua ettim ama olmadi. Bu yüzden 3. de oglan olmaz gibi geliyor bana.

Ben artik cinsiyetle ilgili seyleri dert etmek istemiyorum kendime. Hayatta cok daha kötü seyler var.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ben 5 aylik hamileyim, ikinci bebek olmasina ragmen karnim nerdeyse hic yok. Yani bakinca sanki hamile degilde göbekli gibi görünüyorum.

Herkese güzel günler... :CüvCüv:

prensesim ben burdan bakarak yaptim canim

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Burdaki 2. bebeğinde kız olmasına ve bunun burukluk yarattına dair yazıları anlayamadım yaa ben o kadar çok istiyrumki 2 . bebeğimde kız olsun allahıma hergün dua ederdim kızım olsun kızım olsun çooook şükür sağlıklı bi kızım var şimdi 2.kez bebeğim olursa ki inşallah olur onunda kız olmasını istiyorum 10 tane kızım olsa neden oğlum yok demem
ben 1 kız 1 erkek kardeşim ve çok zorluklarını çektim kız kardeşimin olmamasının teyzemlerle aynı apartmanda oturuduk teyzemin 2 kzı vardı çok iyi anlaşırlardı bende erkek kardeşimle kedi köpek gibi onlara çok özenirdim hep hayal kurardım kız karedşim olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu yaşamayan bilmez.
her insanın şu fani dünyayla ilgili hayalleri vardır kimi zengin olmak kimi kariyer yapmak kimi çok güzel olmak vs..de vs..
benim hayalimde benim tadamadığım duyguyu kızımın yaşaması yani 2 kızımın olması
inşallah olur...... :a015:

Zaten herkes kendi hayatindaki eksiklikleri kendi cocuklarina yasatmamak icin ugrasiyor. Benimde ablam ve abim var ve ben ablamla hic anlasamam. Abimle cok daha iyi anlasirim. Bence bunun kiz erkekle alakasi yok, kisilik meselesi. Benim simdi 2. kizim olacak belki ablasiyla iyi anlasacak belki hergün sac bas girisecekler bunu da zaman gösterir.

Herkesin hayattan beklentileri farkli. Bence herkes kendini karsisindakinin yerine koymali ve onu anlamaya calismali. Ben ailemde cevremde görmedigim destegi burda gördüm.

Benim istemedigim sey bana 3. cocuk icin baski yapilmamasiydi oglan olur diye. Ve maalesef daha 2. kizim dogmadan 3. de yapmam icin imalar baskilar basladi. Isin yoksa ömür boyu ugras dur. Sanki ücüncünün oglan olacagi garanti. Allah herseyin hayirlisini versin. Kiz istersin oglan olur, oglan istersin kiz olur.... Hayat böyle.

canımmm..allah muradını verdi çok şükür..ne olur bizede dua ett.saglıkla kucagına alırsın inşallahhh..

sorma prensesim bende hamileyken banada üçüncüyü yaparsın artı diyorlardı ama sanki alaylı biçimde.bende sinirden başka çocuk yapmayacaım derdim.bana yine alaycı biçimde yaparsın apırsın diyorlaryaa..deli oluyorummmlmaz:

ben her ikisinide tatmak istedimm.sen hep kız kardeşim olsun istemişsin.bende üç kız kardeştim.hiç erkek kardeşim olmadı.hep hayal ettim abim olsa keşke diye.bazı arkadaşlarımın abileri olurdu okula bırakırlardı.ne bileyim.akşam gezeceklerse abileri kontroünde dışarı çıkarlardı ama biz evde kalırdık.erkek kardeş omayınca annem izin vermizde bişey olr diye.ne bileyim.babam hep yalnız kaldı.maç izlerdi evde biz hepimiz odayı boşaltırdık.sevmezdik maç.bazen üzülürdüm tem bayına kaldı diye.sevmesemde sanki severmişyim gibi maç gizlerdim babamla.üzülmesin .şimdi bi oglu olsaydı beraber otuturlardı derdim.hep bi buruklukla geçti yani.onun içinmi ne hep bi ogum olsun hayal ettim.hemde ilk çocugumda erkek olmasını istedim.ama rabbim iki kız nasip etti.buna şükür tabiki..ama hep içimde kaldı.tıpkı babam gibi benim kocamda öyle olacakk(

rabbim ..inşallah .inşallah..evet bazende çok korkuyorum üçüncüde kız olacak diye.o zaman ben yine strese girerim kesinn.bide cinsiyetini ögrenen kadar.ufffff..dert bitmiyoki hiççç.

yasamadan bilemessiniz demisiniz sende arkadaslarimin yasadiklarini yasamadan bilemessin gönüllerinde bir erkek evladi yatmis cokmu erkek cocugu istemek sucmu,kiz istiyorum diyenlere lay lay lom erkek isteyince hücum olmuyor ama benimde 1 oglum bi kizim olmasaydi belki bende erkek isticektim insan olmayani istiyor,simdi ozman bizde sana diyelim niye oglan istemiyorsunda ikinciyide kiz istiyorsun diye olurmu bu gönlündekini degistirebilirmiyiz,herkesin istegine saygi duyulmali diye düsünüyorum

yahu ben herkezin düşüncesine saygı duyuyorum sadece burukluk garip geldi bende sizler gibi yaşayamadığım şeylerden dolayı kız istedğimden bahsettim ama yazmayı unuttuğum bişey var sanırım aslında anlatmaya çalıştım ama direk söylemek isterimki
benimde gönlümden 2 kızım olması geçiyo fakat oğlumda olsa üzülmem burukluk yaratmaz insanın bişeyi arzu etmesi normal olmaması karşılığında burukluk hissetmesi sanki bebeklere haksızlık gibi geldi (bana öyle hissettirdi)

sevgılı arkadaslar 3 kızım var belkı benı hatırlarsınız RABBIM cumlemızın evladını ana babasına bagıslasın esım 4 cuyu ıstıyor benım ıcın farketmez dıyodum esım ıcın ıstıyodum ama artık bende cok ıstıyorum sunnet cocugu gorunce asker annesı gorunce artık benımde ıcım gıdıyo RABBIME dua edıyorum ınsallah banada bu guzellıklerı yasatsın dıye ınsan ıstıyo bır tane farklı olsun dıye
cok dua edıyorum ALLAHIM hepımızın dualarını kabul etsın ınsanoglu ıste verdıklerıne bın sukur ama nefıs ıste ınsan elınde olmayanı ıstıyor hakkımızda hayırlısı ınsallahhhh

hazek canım kız ayrı bi nimet kaydirigubbakcemile2.... erkek ayrı bi nimet.. gamyoncuiremsu
insan neyi yaşamadıysa onu istiyor
inşaAllah o nimetide tattırsın sana rabbim...
ruhen zihnen bedenen sağlıklı, hayırlı huzurlu mutlu erkek evlat nasib etsin arkadaşım..

Canim benim, hic üzülme, hakkinda hayirlisi olsun. Ama erkek diye de kendini sabitleme, kiz olursa cok üzülürsün. Allah gönlüne göre versin canim.

...
Bende annemle konusuyorum bugün, diyorum ki benden 3. bekleniyor. Annem de dediki "Allah oglan verseydi bunu verirdi, kiz olsun önemli degil" dedi. Ben cünkü 2. nin oglan olmasi icin cok dua etmistim önceden de yazdigim gibi. 3. Sansimi denemek istemiyorum ben, iki cocuk istedim Rabbimden oda iki kiz verdi. Birseyde ne kadar israr edersek o kadar olmuyor. Aksilik su ki, büyük kizimda erkek istiyorum diye tutturdu. Niye diye sorunca diyorki "Ben kizim, birde erkek kardesim olsun!" Sanki biri akil veriyor :)))) Birde kardesine araba almisti kizim, ama maalesef :1no2:

Herseyden önce saglik.....

kizlar sanki mide bulantim basliyor gibi yada ben efham yapiyorum :çok üzgünüm: yemek yedikten sonra midemde hafif bi geri tepme oluyor ama karnim doyduktan sonra yemek yaparken gün icinde hersey normal bulanti yok ama bugün kahvalti yaptikdan sonra sanki cikarcak gibi oldum gecti 2 dak fazla sürmüyor,sizce ney bulantilarimmi basliyo ?

Gıymatlım sende birşey yok mu?

ah henüz bende bi değişiklik yok arkadaşım. :çok üzgünüm:
şu an hastayım son günüm. yine heyecanlı bi sürece gireceğiz.. ramazanda çokk dualar ettim.. mevlam tüm isteyenlere ve bana hayırlısını versin... hiç bu kadar bekleyeceğim aklıma gelmezdi. insan yaşadıkça neler görüyor. nasılsa bir tane var ikinciside hemen olur sanıyorduk.. kısmetten ötesi yok..
dualarınızı bekliyorum.... :a015:

hadi gözün aydın canm.
miniğin sana ben burdayım sinyalleri veriyor :ecrin_bebek:

:Saruboceq:
canım arkadasım RABBIM dualarını kabul etsın ınsallahhh
hıc kafanı takma benım ıkı kızımın arasında 10 yas var
ben calısıyordum ısten cıkınca 2 cıye karar verdık nasılsa olur dedık ınan 1 sene surdu
hıc kafana takma gonlunu ferah tut RABBIM COK BUYUK
dualarımız senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…