kızlar benımde ıkı kızım var bırı 3 bırı 4 yasında ...bende bır oglum olsun cok ıstıyodum suan hamıleyım 4.5 aylık..ve bır oglum olacak ...tek yaptıgımda şuuuu rabbıme bol bol dua ettım ...hayırlısı neyse dıye allahta gönlume gore verdı...inşallah sıızınde gonlunuzdekıler olur...
Herkese günaydin,
Rabiacim, lilypie almanca sayfasi acilmiyor sen nasil yaptin ticker'i? Bende yapmak istiyorum.
Bizim ailede herkes ikinci dogmadan 3. bekliyor benden, oda oglan olur diye. Acikcasi artik icimde öyle bir heves yok benim. Ikinci oglan olsaydi cok güzel olacakti ama yoksa 3. de yok. Ben ta genc kizligimdan beri hep iki cocuk istedim. Allah iki kiz verdi, olsun. Bende avantajlarini düsünerek avunmaya calisiyorum.
Adanaadana nickli arkadasim, ne güzel Allah gönlüne göre vermis. Bende bu ikincide cok dua ettim Allaha. Özellikle migren agrilarim varken, hani hastalarin duasi kabul olurmus ya :) bende az degilim. Ama olmadi. Namazda dua ettim, her seferinde dua ettim ama olmadi. Bu yüzden 3. de oglan olmaz gibi geliyor bana.
Ben artik cinsiyetle ilgili seyleri dert etmek istemiyorum kendime. Hayatta cok daha kötü seyler var.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ben 5 aylik hamileyim, ikinci bebek olmasina ragmen karnim nerdeyse hic yok. Yani bakinca sanki hamile degilde göbekli gibi görünüyorum.
Herkese güzel günler... :CüvCüv:
prensesim ben burdan bakarak yaptim canim
kızlar benımde ıkı kızım var bırı 3 bırı 4 yasında ...bende bır oglum olsun cok ıstıyodum suan hamıleyım 4.5 aylık..ve bır oglum olacak ...tek yaptıgımda şuuuu rabbıme bol bol dua ettım ...hayırlısı neyse dıye allahta gönlume gore verdı...inşallah sıızınde gonlunuzdekıler olur...
Herkese günaydin,
Rabiacim, lilypie almanca sayfasi acilmiyor sen nasil yaptin ticker'i? Bende yapmak istiyorum.
Bizim ailede herkes ikinci dogmadan 3. bekliyor benden, oda oglan olur diye. Acikcasi artik icimde öyle bir heves yok benim. Ikinci oglan olsaydi cok güzel olacakti ama yoksa 3. de yok. Ben ta genc kizligimdan beri hep iki cocuk istedim. Allah iki kiz verdi, olsun. Bende avantajlarini düsünerek avunmaya calisiyorum.
Adanaadana nickli arkadasim, ne güzel Allah gönlüne göre vermis. Bende bu ikincide cok dua ettim Allaha. Özellikle migren agrilarim varken, hani hastalarin duasi kabul olurmus ya :) bende az degilim. Ama olmadi. Namazda dua ettim, her seferinde dua ettim ama olmadi. Bu yüzden 3. de oglan olmaz gibi geliyor bana.
Ben artik cinsiyetle ilgili seyleri dert etmek istemiyorum kendime. Hayatta cok daha kötü seyler var.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ben 5 aylik hamileyim, ikinci bebek olmasina ragmen karnim nerdeyse hic yok. Yani bakinca sanki hamile degilde göbekli gibi görünüyorum.
Herkese güzel günler... :CüvCüv:
Burdaki 2. bebeğinde kız olmasına ve bunun burukluk yarattına dair yazıları anlayamadım yaa ben o kadar çok istiyrumki 2 . bebeğimde kız olsun allahıma hergün dua ederdim kızım olsun kızım olsun çooook şükür sağlıklı bi kızım var şimdi 2.kez bebeğim olursa ki inşallah olur onunda kız olmasını istiyorum 10 tane kızım olsa neden oğlum yok demem
ben 1 kız 1 erkek kardeşim ve çok zorluklarını çektim kız kardeşimin olmamasının teyzemlerle aynı apartmanda oturuduk teyzemin 2 kzı vardı çok iyi anlaşırlardı bende erkek kardeşimle kedi köpek gibi onlara çok özenirdim hep hayal kurardım kız karedşim olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu yaşamayan bilmez.
her insanın şu fani dünyayla ilgili hayalleri vardır kimi zengin olmak kimi kariyer yapmak kimi çok güzel olmak vs..de vs..
benim hayalimde benim tadamadığım duyguyu kızımın yaşaması yani 2 kızımın olması
inşallah olur...... :a015:
Zaten herkes kendi hayatindaki eksiklikleri kendi cocuklarina yasatmamak icin ugrasiyor. Benimde ablam ve abim var ve ben ablamla hic anlasamam. Abimle cok daha iyi anlasirim. Bence bunun kiz erkekle alakasi yok, kisilik meselesi. Benim simdi 2. kizim olacak belki ablasiyla iyi anlasacak belki hergün sac bas girisecekler bunu da zaman gösterir.
Herkesin hayattan beklentileri farkli. Bence herkes kendini karsisindakinin yerine koymali ve onu anlamaya calismali. Ben ailemde cevremde görmedigim destegi burda gördüm.
Benim istemedigim sey bana 3. cocuk icin baski yapilmamasiydi oglan olur diye. Ve maalesef daha 2. kizim dogmadan 3. de yapmam icin imalar baskilar basladi. Isin yoksa ömür boyu ugras dur. Sanki ücüncünün oglan olacagi garanti. Allah herseyin hayirlisini versin. Kiz istersin oglan olur, oglan istersin kiz olur.... Hayat böyle.
Burdaki 2. bebeğinde kız olmasına ve bunun burukluk yarattına dair yazıları anlayamadım yaa ben o kadar çok istiyrumki 2 . bebeğimde kız olsun allahıma hergün dua ederdim kızım olsun kızım olsun çooook şükür sağlıklı bi kızım var şimdi 2.kez bebeğim olursa ki inşallah olur onunda kız olmasını istiyorum 10 tane kızım olsa neden oğlum yok demem
ben 1 kız 1 erkek kardeşim ve çok zorluklarını çektim kız kardeşimin olmamasının teyzemlerle aynı apartmanda oturuduk teyzemin 2 kzı vardı çok iyi anlaşırlardı bende erkek kardeşimle kedi köpek gibi onlara çok özenirdim hep hayal kurardım kız karedşim olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu yaşamayan bilmez.
her insanın şu fani dünyayla ilgili hayalleri vardır kimi zengin olmak kimi kariyer yapmak kimi çok güzel olmak vs..de vs..
benim hayalimde benim tadamadığım duyguyu kızımın yaşaması yani 2 kızımın olması
inşallah olur...... :a015:
Rabiacim, pembe yapmissin cizelgeni, kiz bekliyorsun herhalde bayanssulusmile bayanssulusmile
yasamadan bilemessiniz demisiniz sende arkadaslarimin yasadiklarini yasamadan bilemessin gönüllerinde bir erkek evladi yatmis cokmu erkek cocugu istemek sucmu,kiz istiyorum diyenlere lay lay lom erkek isteyince hücum olmuyor ama benimde 1 oglum bi kizim olmasaydi belki bende erkek isticektim insan olmayani istiyor,simdi ozman bizde sana diyelim niye oglan istemiyorsunda ikinciyide kiz istiyorsun diye olurmu bu gönlündekini degistirebilirmiyiz,herkesin istegine saygi duyulmali diye düsünüyorum
sevgılı arkadaslar 3 kızım var belkı benı hatırlarsınız RABBIM cumlemızın evladını ana babasına bagıslasın esım 4 cuyu ıstıyor benım ıcın farketmez dıyodum esım ıcın ıstıyodum ama artık bende cok ıstıyorum sunnet cocugu gorunce asker annesı gorunce artık benımde ıcım gıdıyo RABBIME dua edıyorum ınsallah banada bu guzellıklerı yasatsın dıye ınsan ıstıyo bır tane farklı olsun dıye
cok dua edıyorum ALLAHIM hepımızın dualarını kabul etsın ınsanoglu ıste verdıklerıne bın sukur ama nefıs ıste ınsan elınde olmayanı ıstıyor hakkımızda hayırlısı ınsallahhhh
sevgılı arkadaslar 3 kızım var belkı benı hatırlarsınız RABBIM cumlemızın evladını ana babasına bagıslasın esım 4 cuyu ıstıyor benım ıcın farketmez dıyodum esım ıcın ıstıyodum ama artık bende cok ıstıyorum sunnet cocugu gorunce asker annesı gorunce artık benımde ıcım gıdıyo RABBIME dua edıyorum ınsallah banada bu guzellıklerı yasatsın dıye ınsan ıstıyo bır tane farklı olsun dıye
cok dua edıyorum ALLAHIM hepımızın dualarını kabul etsın ınsanoglu ıste verdıklerıne bın sukur ama nefıs ıste ınsan elınde olmayanı ıstıyor hakkımızda hayırlısı ınsallahhhh
Gıymatlım sende birşey yok mu?
kizlar sanki mide bulantim basliyor gibi yada ben efham yapiyorum :çok üzgünüm: yemek yedikten sonra midemde hafif bi geri tepme oluyor ama karnim doyduktan sonra yemek yaparken gün icinde hersey normal bulanti yok ama bugün kahvalti yaptikdan sonra sanki cikarcak gibi oldum gecti 2 dak fazla sürmüyor,sizce ney bulantilarimmi basliyo ?
ah henüz bende bi değişiklik yok arkadaşım. :çok üzgünüm:
şu an hastayım son günüm. yine heyecanlı bi sürece gireceğiz.. ramazanda çokk dualar ettim.. mevlam tüm isteyenlere ve bana hayırlısını versin... hiç bu kadar bekleyeceğim aklıma gelmezdi. insan yaşadıkça neler görüyor. nasılsa bir tane var ikinciside hemen olur sanıyorduk.. kısmetten ötesi yok..
dualarınızı bekliyorum.... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?