Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

arkadasım bu sıtedekı yazıları okuyunca ve esımde ısrarlı olunca ALLAHIN ıznyle kısmet olursa 4 cuyu dusunuyorum artık kısmetımızde ne varsa a.s.

evet arkadasım normaldı bu arada 1 cı ıle 2 cı arasında bırde dusugum var

maşallah canım iyi cesaretlisi,n ne güzel bende yok o cesaret valla.hep kız doğuracakmışım gibi geliyo.eşime kızıyorum bende senın spermlerin hepsi x diyekaydirigubbakcemile3

amin canım rabbim inşaallah hepimizin dualarına icabet eder...
ben geçtiğimiz kasım ayında 1 düşük yaşadım. o zamandan sonra kısmet olmadı.
inşaallah verecek mevlam. :Saruboceq:

korktugum basima geliyo desene canim hic bulanti filan istemiyorum
ah istemekle olsa kimse istemezdi. benim hamileliğim çok bulantılı ve bol istifralı geçmişti (özür dilerim)
ama 5. aydan sonra ne bulduysam yedim. farkını çıkardım bi güzel cokacimcoook

rabbim inşallah en kısa zamanda senınde gönlününmuradını verir sabret canım sen bak olacak göreceksin

amin inşaallah .. gece vakti bu duaları almak beni çok mutlu etti.. inşallah sizin dualarınızla hayırlı vakitte hayırlı evlat versin mevlam... bu ay daha stressizim gibi hissediyorum. ve adaçayı içmeye başladım. inşaallah vesile olur.. :Saruboceq:

giymatlim ben gecen sene bos gebelikten kürtaj oldum ve bir seneye yakin hamile kalamadim ve beklemedimm ayda bi baktim hamisim bu yüzden kendini sakin yipratma morelini hep yüksek tutu zamani gelince oluyor canim ALLAHIN izniyle kisa zamanda seninde hamis haberini alacagiz

inşallah canım ya en kısa zamanda alırız haberlerini.Kucağımda oğlumla yazıyorum bu cümleleri oğlum sana uğur getirsin teyzesi belki bu da oğlan olur.Kızın var senin değil mi?gerçi sen farketmez diyorsun ama olsun genede.

nonis çok güzel yazmışsınn canımmm

Canım sen hamile kalırkenn nasıll hamile kalmıştınn
sık ilişkii yoksa sadece yumurtlamaa zamnımıı
benimde 2 kızım var sık ilişkiyle olduu
bunda sadece yumurtlama zamanı denedim ve tek ilişki olduuu

gıymatlım b urdasın günaydın canımm
nasılsınn uzun zamandır gelemedimmmm bilgisayar başınaaa
bebek çalışmalarınn devam ediyoo değilmii canım

Benim son zamanlarda adetim cok düzensizdi. Birde hamile kalmadan önce özellikle arastirmadim kiz erkek nasil olur diye. Cünkü hep Allahtan korktum. Ya oglan olurda hayirsiz yada hasta olursa dedim. Hep Allahtan bekledim, olursa olur dedim. Ve sanki yinede emindim oglan olacagindan.
Biz esimle 3 kez beraber olduk sadece :) ondan sonra hamile kaldim. Sanirim biraz gec yumurtlamisim. Diyorum ya, önceden bilmiyordum yumurtlama zamani iliski olunca erkek olma ihtimali daha yüksek diye.
Hayirlisi olsun, önceleri cok ama cok üzüldüm agladim ama simdi ikinci kizima da alistim. Alalh saglikli evlatlar versin yeterki. Cinsiyet en son planda kaliyor. Herkesin gönlünde ne varsa Rabbim onu versin.

Acikcasi benim 3. göze alacak cesaretim yok. Her seyde bir hayir vardir.

arkadasım bu sıtedekı yazıları okuyunca ve esımde ısrarlı olunca ALLAHIN ıznyle kısmet olursa 4 cuyu dusunuyorum artık kısmetımızde ne varsa a.s.

Hakkinda hayirlisi olsun canim. 3 tane saglikli kizin var, en önemlisi bu. 4. de saglikli olsun yeterki, benim demek istedigim bende erkek diye kendimi sabitledim, sonra kiz olunca düsüsüm cok yüksekten oldu. Biliyorum bu cümleleri duymak istemiyorsun :) bana da hep derlerdi kiz ismi de düsün diye, cildirirdim. Sanki dua ediyorlar kiz olmasi icin bana inat ediyorlar derdim.

Canim 3 kizdan sonra bir erkek balli lokma olur artik, Allahim gönlüne göre versin insallah.

Giymatlim, bence hic stres yapma kendine. Bir cocugun var sanirim. Birde hamile kalmayi planlayinca folik asit almaya baslanilmasi gerekiyormus. Folik asit eksikligi de hamile kalmayi engelliyormus.

Dedigim gibi hic strese sokma kendini, olur insallah Allahin izniyle... sen saliver gitsin... hayatini yasa keyfine bak. bak o zaman nasil oluyor.... zaten bütün sorun stresde... Allah gönlüne göre versin canim.

canım dualarına aminn diyorum.. benim düşüğüm kendiliğinden oldu. kürtaj olmadım şükürler olsun. açıkcası düşükten sonra da hemen hamile kalıcam sandım. çünki etrafımda çok moral veran oldu. düşükten sonra hemen kalınıyor diye... yasak bitince hevesli bi bekleyiş başladı.. yumurta ytakibi de yaptırdım.. kısmetten ötesi yok.. aklıma çok taktığım zamanlar oldu. bugün duş alıcam temiz günlerim başlıyor inşaallah..
bu sefer daha sakin hissediyorum kendimi..
çünki kalben eşime kırgınlıklarım var. ve önceki hevesim kalmadı malesef kızlar :a015:

gecmıs olsun gıymatlım bende ıkıncı bebegımı dusurmustum
seninde ilk kızınla arası baya varmış. moral oldun bana. bazı şeyleri olumsuz olarak gördükçe şeytan çok uğraşıyor insanla. vesveseler bitmiyor, hiç olmucak mı diyorum tövbe ya rabbim ..

çok sağol canım. evet kızım var bir tane.. tabi epey zamandır olmayınca insan ne olursa olsun hayırlısı olsun diyor. yeterki kızımın kardeşi olsun diyorum.. ama elbette erkek olmasınıda isterim mevlam verirse.. o nimetide tatmak ister insan..
bi yandanda kızıma kız kardeş istiyorum. çünki ben tek kızım. hayatta hep yalnız hissettim kendimi. annem hiç bi derdimi paylaşmaz. mesafelidir. erkek kardeşimle önceden daha iyi görüşebilirdik ama herşey konuşulamıyor yinede. ve evlendikten sonra yalnız başbaşa oturup dertleşemez olduk haliyle... o yüzden kızımında yalnız kalmasını hiç istemiyorum mevlam biliyor.. artık bize hangisi hayırlıysa onu istemek düşüyor...
oğluşunu öpüyorum.. o masumlar hürmetine mevlam bu cuma saati hakkımızda hayırlı yazılar yazsın, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasib etsin hepimize inşaallah..
gıymatlım b urdasın günaydın canımm
nasılsınn uzun zamandır gelemedimmmm bilgisayar başınaaa
bebek çalışmalarınn devam ediyoo değilmii canım

karabiber burda olduğunu görmemişim canım. yoksa azıcık laflardık...
hamdolsun iyiyim .. biraz gönül kırgınlıklarım var eşime karşı canım.. galiba sinirlerim bozuk. içten içe çok alınıyorum herşeye.. hatta böyle olunca seni hatırlıyorum. sende kırgındın ya eşine hamile kaldığın zamanlarda..
inşallah atlatırım bu dönemi.. bide hamile kalırsam sevgisiz bi bebek olur diye korkuyorum.
bebek çalışmalarıma bgün yine start vericez güzelim. hastalıktan temizleniyorum.
dua bekliyorum hepinizden..
senin minik nasıl. eşinin tavırları nasıl sana karşı
evine taşındın mı canım. sen mutfak yaptırmışmıydın. inş bende yaptırıcam resim var mı arkadaşım zahmet olmazsa a.s.

arkadaşım çok haklısın zaten stres bizi mahfediyor. hormonlarımız kim bilir nasıl etkileniyor. folik asit uzun zamandır kullanıyordum canım. sadece 20 gündür filan almıyorum. bugün elevite başlıyım diyorum. daha önceki aylarda takip yaptırırken dr vermişti. ondaki folik asit yeterlimidir acaba. ayrıyetten folbiol almam gerekir mi bi bilgin var mı ?

seninde yavrun hayırlı huzurlu bi bebek olsun inşaallah.. çok dua ettiğin halde erkek olmadığına göre, mevla seni bi şerden koruyor demektir canım. biz bu kul gözümüzle kendimiz için iyiyi kötüyü ayırd edemiyorz. Allah kimbilir bunda ne hayırlar murad etti..
kazaya rıza göstermek yani verilene razı olmak çok önemli bir derceymiş. inşaallah o derceye erenlerden olalım hepimiz . :Saruboceq:

Canim ne güzel yazmissin... bende öyle düsünüyorum. Eger istedigimiz bir sey oluyorsa hayirlidir diye oluyordur. Eger olmuyorsa, olmamasi daha hayirlidir diye düsünüyorum. Dedigim gibi ilk basta cok üzüldüm agladim. Burdaki bayanlarda sahittir, ama mantikli düsünmeye calistim. Ya erkek ve hasta olsaydi? Ya ilerde hayirsiz bir evlat olsaydi? Adini Muhammed koyacaktim, ya ismine layik bir kul olmasaydi??? Bütün bunlar bana Allahin verdigi ikinci kizimi daha cok sevdirdi. Erkek verseydi eminim daha cok sevinecektim ama seninde yazdigin gibi, biz bilmiyoruz Allah biliyor herseyi gelecegi de o görüyor. Belki beni korumak icindir.... Allah nasip ettigini cabucak kabul ettirsin gönüllerimize. Amin.

...
Canim ben Almanyada yasadigim icin yazdigin ilac isimlerini bilmiyorum. Ben hamile kalmayi planladigimda doktorum 0,4 mg folik asit almami önermisti. 0,5 mg veya 0,8 mg alanlarda var tabi. En iyisi doktoruna danisman canim.

Su mübarek cuma hürmetine, Rabbim gönlünde olani versin sana. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…