hadi gözün aydın canm.
miniğin sana ben burdayım sinyalleri veriyor :ecrin_bebek:
Canim benim, hic üzülme, hakkinda hayirlisi olsun. Ama erkek diye de kendini sabitleme, kiz olursa cok üzülürsün. Allah gönlüne göre versin canim.
...
Bende annemle konusuyorum bugün, diyorum ki benden 3. bekleniyor. Annem de dediki "Allah oglan verseydi bunu verirdi, kiz olsun önemli degil" dedi. Ben cünkü 2. nin oglan olmasi icin cok dua etmistim önceden de yazdigim gibi. 3. Sansimi denemek istemiyorum ben, iki cocuk istedim Rabbimden oda iki kiz verdi. Birseyde ne kadar israr edersek o kadar olmuyor. Aksilik su ki, büyük kizimda erkek istiyorum diye tutturdu. Niye diye sorunca diyorki "Ben kizim, birde erkek kardesim olsun!" Sanki biri akil veriyor :)))) Birde kardesine araba almisti kizim, ama maalesef :1no2:
Herseyden önce saglik.....
hadi gözün aydın canm.
miniğin sana ben burdayım sinyalleri veriyor :ecrin_bebek:
arkadasım bu sıtedekı yazıları okuyunca ve esımde ısrarlı olunca ALLAHIN ıznyle kısmet olursa 4 cuyu dusunuyorum artık kısmetımızde ne varsa a.s.
evet arkadasım normaldı bu arada 1 cı ıle 2 cı arasında bırde dusugum var
amin canım rabbim inşaallah hepimizin dualarına icabet eder...:Saruboceq:
canım arkadasım RABBIM dualarını kabul etsın ınsallahhh
hıc kafanı takma benım ıkı kızımın arasında 10 yas var
ben calısıyordum ısten cıkınca 2 cıye karar verdık nasılsa olur dedık ınan 1 sene surdu
hıc kafana takma gonlunu ferah tut RABBIM COK BUYUK
dualarımız senınle
ah istemekle olsa kimse istemezdi. benim hamileliğim çok bulantılı ve bol istifralı geçmişti (özür dilerim)korktugum basima geliyo desene canim hic bulanti filan istemiyorum
rabbim inşallah en kısa zamanda senınde gönlününmuradını verir sabret canım sen bak olacak göreceksin
ah henüz bende bi değişiklik yok arkadaşım. :çok üzgünüm:
şu an hastayım son günüm. yine heyecanlı bi sürece gireceğiz.. ramazanda çokk dualar ettim.. mevlam tüm isteyenlere ve bana hayırlısını versin... hiç bu kadar bekleyeceğim aklıma gelmezdi. insan yaşadıkça neler görüyor. nasılsa bir tane var ikinciside hemen olur sanıyorduk.. kısmetten ötesi yok..
dualarınızı bekliyorum.... :a015:
helenciğim merhaba nasılsın, inşallah üçüncü bebeğin erkek olacak ben inanıyorum allahın izniyle ve iki kız üç kız bence fazlalık değil bir gereklilik asıl kızı olmayanlar üzülsünler canım, hatta bir kızı olanlar kızımın kız kardeşi yok diye üzülsünler,geçen gün iki aydır şehirdışında olan annem ve babam geliyorlar diye evlerini temizlemeye gittik erkek kardeşim evi öyle bir dağıtmışki toparlayabilene aşkolsun tek başıma olsam inan çok yorulurdum çoluk çocukla,ama kız kardeşimle gidip iş bölümü yaptık ben mutfak yemek işlerini çocukların yemeklerini hazırlarken kardeşim diğer işlerle ilgilendi sonra bende ona katıldım çocukları uyutup,annemin evini çiçek gibi yaptık anneciğim geldiğinde evini pırıl pırıl bulacak,şimdi düşünüyorum biz olmasaydık anneciğim günlerce ev temizliği ile uğraşacaktı erkekler sadece ortalığı dağıtmayı biliyor ama bir tane dağıtıcı her eve lazım değilmi şekerim::)))))))
Canım sen hamile kalırkenn nasıll hamile kalmıştınnHerkese günaydin,
Rabiacim, lilypie almanca sayfasi acilmiyor sen nasil yaptin ticker'i? Bende yapmak istiyorum.
Bizim ailede herkes ikinci dogmadan 3. bekliyor benden, oda oglan olur diye. Acikcasi artik icimde öyle bir heves yok benim. Ikinci oglan olsaydi cok güzel olacakti ama yoksa 3. de yok. Ben ta genc kizligimdan beri hep iki cocuk istedim. Allah iki kiz verdi, olsun. Bende avantajlarini düsünerek avunmaya calisiyorum.
Adanaadana nickli arkadasim, ne güzel Allah gönlüne göre vermis. Bende bu ikincide cok dua ettim Allaha. Özellikle migren agrilarim varken, hani hastalarin duasi kabul olurmus ya :) bende az degilim. Ama olmadi. Namazda dua ettim, her seferinde dua ettim ama olmadi. Bu yüzden 3. de oglan olmaz gibi geliyor bana.
Ben artik cinsiyetle ilgili seyleri dert etmek istemiyorum kendime. Hayatta cok daha kötü seyler var.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ben 5 aylik hamileyim, ikinci bebek olmasina ragmen karnim nerdeyse hic yok. Yani bakinca sanki hamile degilde göbekli gibi görünüyorum.
Herkese güzel günler... :CüvCüv:
Canım sen hamile kalırkenn nasıll hamile kalmıştınn
sık ilişkii yoksa sadece yumurtlamaa zamnımıı
benimde 2 kızım var sık ilişkiyle olduu
bunda sadece yumurtlama zamanı denedim ve tek ilişki olduuu
arkadasım bu sıtedekı yazıları okuyunca ve esımde ısrarlı olunca ALLAHIN ıznyle kısmet olursa 4 cuyu dusunuyorum artık kısmetımızde ne varsa a.s.
canım dualarına aminn diyorum.. benim düşüğüm kendiliğinden oldu. kürtaj olmadım şükürler olsun. açıkcası düşükten sonra da hemen hamile kalıcam sandım. çünki etrafımda çok moral veran oldu. düşükten sonra hemen kalınıyor diye... yasak bitince hevesli bi bekleyiş başladı.. yumurta ytakibi de yaptırdım.. kısmetten ötesi yok.. aklıma çok taktığım zamanlar oldu. bugün duş alıcam temiz günlerim başlıyor inşaallah..giymatlim ben gecen sene bos gebelikten kürtaj oldum ve bir seneye yakin hamile kalamadim ve beklemedimm ayda bi baktim hamisim bu yüzden kendini sakin yipratma morelini hep yüksek tutu zamani gelince oluyor canim ALLAHIN izniyle kisa zamanda seninde hamis haberini alacagiz
seninde ilk kızınla arası baya varmış. moral oldun bana. bazı şeyleri olumsuz olarak gördükçe şeytan çok uğraşıyor insanla. vesveseler bitmiyor, hiç olmucak mı diyorum tövbe ya rabbim ..gecmıs olsun gıymatlım bende ıkıncı bebegımı dusurmustum
çok sağol canım. evet kızım var bir tane.. tabi epey zamandır olmayınca insan ne olursa olsun hayırlısı olsun diyor. yeterki kızımın kardeşi olsun diyorum.. ama elbette erkek olmasınıda isterim mevlam verirse.. o nimetide tatmak ister insan..inşallah canım ya en kısa zamanda alırız haberlerini.Kucağımda oğlumla yazıyorum bu cümleleri oğlum sana uğur getirsin teyzesi belki bu da oğlan olur.Kızın var senin değil mi?gerçi sen farketmez diyorsun ama olsun genede.
gıymatlım b urdasın günaydın canımm
nasılsınn uzun zamandır gelemedimmmm bilgisayar başınaaa
bebek çalışmalarınn devam ediyoo değilmii canım
Giymatlim, bence hic stres yapma kendine. Bir cocugun var sanirim. Birde hamile kalmayi planlayinca folik asit almaya baslanilmasi gerekiyormus. Folik asit eksikligi de hamile kalmayi engelliyormus.
Dedigim gibi hic strese sokma kendini, olur insallah Allahin izniyle... sen saliver gitsin... hayatini yasa keyfine bak. bak o zaman nasil oluyor.... zaten bütün sorun stresde... Allah gönlüne göre versin canim.
arkadaşım çok haklısın zaten stres bizi mahfediyor. hormonlarımız kim bilir nasıl etkileniyor. folik asit uzun zamandır kullanıyordum canım. sadece 20 gündür filan almıyorum. bugün elevite başlıyım diyorum. daha önceki aylarda takip yaptırırken dr vermişti. ondaki folik asit yeterlimidir acaba. ayrıyetten folbiol almam gerekir mi bi bilgin var mı ?
seninde yavrun hayırlı huzurlu bi bebek olsun inşaallah.. çok dua ettiğin halde erkek olmadığına göre, mevla seni bi şerden koruyor demektir canım. biz bu kul gözümüzle kendimiz için iyiyi kötüyü ayırd edemiyorz. Allah kimbilir bunda ne hayırlar murad etti..
kazaya rıza göstermek yani verilene razı olmak çok önemli bir derceymiş. inşaallah o derceye erenlerden olalım hepimiz . :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?