Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Evet canım çok haklısınn benimde 2 kızım varr çokkk mutluyumm onlarlaaa
amaa eşim 3ncüü diye tutturuncaa insann istiyoo farklıı olsunn diyee
sonra bende araştırdımmm ve 14ncü gün tek ilişkiden hamile kaldım ben

Yok canım daha yaptıramadımm amaa araştırmaa yaptımm iyiceeee internettn
amaa varyaaa benimm bünyemm bu hamileleğii kaldırmadıı psikolojimm bozulduu halenn ağlamalarımm devam ediyoooo
çok fazlaa doğumm korkusuu var bende
aklımaa geldiğii andaaa ağlıyorumm hıçkırarakkkkmafoldumben
buda bende saç kıran rahatsızlığınaa yol açtıı ve saçımınn bir yerii döküldüü 1 haftaa olduu farkedeliii doktora gittimm ilaçç verdilerr amaa
internetten araştırdımm kadarıylaa sonuca ulaşan yokmuşş ve çokk üzülüyorumm
çokk sitreslii hamileleikk yaşıyorumm herşey kafada büyütülürmüü,benn herşeyii büyütüyorumm
ve üzüntüdenn böyle oldumm
doğuma 2 ay kaldıı amaa heyacan yok bendeeesenağlama
inşallah doğumdan sonraa geçer diyorumm
ben normall doğumm istemiyorumm 2 sii normall olduu
ve 2ncüü zorduu aklımaa o dakikalar geliyooooo
yaaa ben sezeryann istiyorumm eşim annem yokk diyoo çıldırıyorumm amaa benii düşünenn yokksenağlama
ama son çaree kimseyii dinlemicemmmm

karabiber kizlarinla oglunun hamileligin arasinda fark varmiydi canim bulanti aserme halsizlik vs ?

canım şimdi senın en mutlu olman gereken zamanların neden kendini bu kadar üzüyosun.çok geçmiş olsun hasalığın için inşallah geçer.normal doğum aslında en sağlıklısı ama yinede sen bilirsin ben iki sezeryan geçirdim gerçekten çok memnun kaldım.iyikide sezeryan olmuş diyorum en fazla bi hafta acısını çektim oda ağrı kesici alınca oda kalmıyo zaten.yani çok rahat geçti doğumlarım uyudum bide uyandım baktım bebek oluvermış ben bişey anlamadan güle oynaya yattım amelıyat masasına hatta espiri bile yapmıştım doktorlara bi süriz beklıyorum ben dedim doktorlarda güldüler bakacaz diye.sonra uyumuşum zaten.sonra kulağima güzel bi kızın oldu dediler.sesleri duyyorum ama cevap veremıyodum süpriz olmadı malesef napalım hayırlısı böyleymiş.sonra odama çıktım hiç ağrım yoktu hemen ağrı kesici yapmışlar ben uyurken sanki hiç doğum yapmamış gibiydim.üç dört saat sonra ayağa kaltım biraz yürüttü hemşireler iki günde hastanede yattım geçti gitti gerçekten çok memnun kaldım doktorumdan eli hafifti kadının heralde bu kadar rahat olduna göre.allah razı olsun hepsinden çok şükür atlattık.ben normal doğum yapamazdım zaten çatı kemığım darmış benım doktor normal yaparsan bebek sıkışır felan dedi bizi korkuttu bizde sezeryana karar verdik.yani diyecem oki sana kalmış bişey ama keyfi sezeryan yaparmı doktorlar onu bilemicem eğer tüplerini felan bağlatmaya niyetin varsa ozaman sezeryan olursun canım.

Valla karabiber kimseyi dinleme ve sezeryan ol.Ben Mayısta oğlumu dünyaya getirdim sezeryanla çok korkuyordum bende neticede ameliyat diye .Kızımı normal doğurdum ki tam 20 dakikada.Bizim ailede doğumlar çok kolay olur genetik yani.Ama kordonları bağlatmak için sezeryan oldum ben.Epidural yaptı doktorum hiç birşey anlamadım.Ameliyattan 2 saat sonra yürüdüm.Ağrı kesiciler çok iyi hiç birşey hissetmedim ertesi günüde taburcu oldum.Hep bekledim ağrım nasıl olacak diye.milletin türlü türlü seneryolarını dinleyince.Yalnız bu sezeryanda en önemli nokta doktor.Doktorunun iyi olacak iyi araştıracaksın.Narkozcuda iyi olacak.Ameliyattan sonra bir arkadaşımın boynu tutuldu 3 hafta kendine gelemedi.Diğer bir arkadaşımında başı çok ağırdı.O yüzden iyi araştır.Ben çok araştırdım.özelde yaptım.Çokta memnun kaldım

esmerimm canımm 2 normal doğumm yaptığımm içinn ben ,ve 2nci zor olduğu içinn çok korkuyorumm normall doğumdannn,
ben korktuğum içinde istemiyorumm ama eşim ve annemm banaa karşıı çıkıyooo
isterdimkii eşimde yanımdaa olsunn benii desteklesinn
başkalarınınn eşlerii karısıı nasıll mutluu olacaksaaa onuu yapmakk isterlerr
benn okadar kötüye gittimkii bu hamilelikte eşimm halenn benii anlamadıııı bende bunaa çokk üzülüyorumm
halenn diyorkii doktorr normall dersee normall olacakk bu sefer delleniyorumm çünküü bu sefer gücümm yokk normall doğuma sankiiii
ikna edemezsemm eğer doktoruumuu doktor doktorr gezecemmmm

karabiber kizlarinla oglunun hamileligin arasinda fark varmiydi canim bulanti aserme halsizlik vs ?

rabiacım sende adanılımısın canımm
benim kızlarımdaa midem çok bulandıı başım döndüü kokulardan tiksindimm
bundaa hiç bulanmadıı hiç birşeyden tiksinmedimmm

Bak işte 2 doğumuu yaşayann birii olarakk benii anlıyorsunn değilmii
sancıların son evresindenn korkuyorumm,tamamm sonrasıı kolayy biliyorumm amaa
doğumm ağrılarınııı bildiğimm içinn çıldırıyorumm bu bebektee eşimm çokk istedii diyee olduu
yoksaa 3 yıll erteleyip duruyordumm
oda banaa kızıyoo bak ne güzell bir bebekk dahaa dünyaya getireceksinn nedenn böylesinn diyee
amaa banaa yardımcıı olmuyooo
burda seyhan başkentte 1 günlüğüne yatışımm yapıldıı kan uyuşmazlığıı yüzündenn orda sezeryanle doğum yapanlarıı gördümm maşallahhh çok rahatlardııı
1 tanesii doğurduu geldii bebeğinii emzirmeyee başladıı ziyaretçilerii gelmeye başladıı
normall sancıı çekenn dahaa bağıra çağıra sancıı çekiyormuşş gece 10 dann beriiii
diğerii akşam 5 gibii ancakk doğurduuu
onlarıı görüncee dahaa da korktumm normaldennn
amaa ordan geldimmm eşime dedimm kimse karışmıyacakk banaa ne annem ne sennn
sezeranyenn olacamm dedimm benimkii en son ikna olduu gibii
amaa ikna etmeyeee sendeee geleceksinn dedimmii yanaşmıyooo

Bende kızımda 9 ay çektim yok böyle birşey ya.Oğlumda ise bir kere bile hafifte olsa bulantım olmadı.

karabiberim hakkında hayırlısı olsun canım inşllah istediğin olur ne diyim.ben çok ağlamıştım normal yapamıcam diye annem bana çok kızıyodu kız manyakmısın diyodu kıçın yırtıla yırtıla bağıra bağıra doğurmaktansa sezeryan ol daha iyi dedi.doktor normal deneriz ama çok zor olur dedi yinede size bırakıyoz dedi.annemde hemen sezeryan olsun kardeşimde bende ikinci sezeryanımızı olduk allaha şükür bi problemımız olmadı.

evet canim adanaliyim hemsoyuz yani :) erkek bebislerde hamilelik rahat gectini bende duydum hatta yasadim oglumda hamile oldumu bile anlamadim cok tezcanliydim kizimdaysa uyusuk tembel hep uyku hali bulanti ne varsa yasadim ama okudum bu topicte rahat hamilelik gecirip kizi olnlarda var

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html

bende hayırlısı ile martda doğum yapacam.kız diye düşünüyordum.doktor erkek dedi.bilmiyorum belkide yanılmıştır.

Iyi aksamlar,
kizlar bizim burda da zorunlu olmadikca sezeryan önermiyor doktorlar. Zaten bizim dogumlari devlet sigortamiz karsiladigi icin kendimiz secme imkanimiz yok. Normal olma ihtimali varsa sezeryan yaptirmiyorlar. Sadece normal dogum mümkün degilse...
Bende sezeryandan cok korkuyorum. Ilk kizim normal oldu. Benim suyum geldi ama rahim agzi acilmadi, doktorlar suni sanci verdiler bana. Cok ama cok sanci cektim. Iki uyusturucu igne vurdular bacaklarimdan. Ama iyice sarhos oldum hem dermanim kesildi hemde sancilarim vardi....

Uzun lafin kisasi... .burda normal dogumdada PDA denilen alt tarafi uyusturan anestezi yapiliyor. Ebe sancilar geldiginde yönlendiriyor sizi. Ben eger dogumum normal olursa PDA yaptirmayi düsünüyorum ameliyat olmaktansa. Türkiyede böyle bisey mümkün degil mi? Burda PDA yaptiranlarin cogu memnun. Sadece bir kac gün bel agrisi cekiliyor. Ama ne ameliyat izi sancisi, nede dogum sancisi hissedilmiyor.

Böyle kolay kolay yaziyorum ama, simdiden uykularim kaciyor dogumu düsündükce... Allah hepimizin yardimcisi olsun....

Buradada normal doğum epidural olmuş oluyorsun bildiğim kadarıyla Sancıyı hissetmiyorsun ıkınman gerektiğinde seni yönlendiriyorlar.Bencede çok güzel birkaç arkadaşım bu şekilde doğurdu çokta memnundular.Ben kordonları bağlatmasaydım %100 epiduralli normal doğum yapardım

Günaydin, demek adi epidural türkcede :) ögrenmis oldum. Sagsalim dogsun bebislerimiz Allah bizlerinden yardimcisi olsun insallah...

Kizlar ben simdi diyorum ki, ne kadar deliymisim, kizim olcak diye üzülmüsüm. Simdi düsünüyorum da ne güzel, büyüdüklerinde biri önümde biri ardimda olur :) hep kizlarimla birlikte olurum. Insallah hayirli iki tane güzel kiz yetistiririm. Amin.

Benim mide bulantilarim hala devam ediyor. Bende cok kisiden duydum oglanlarda fazla mide bulantisi cekilmiyormus. Benim arkadaslarimin hep ogullari var hepside güle oynaya geciriyor hamileliklerini. Bense bir kac ay yattim ve evden hic cikmadim, hep depresyondaydim, mide bulantisi ve daha cok agrisi vardi. Neyse artik.... hayirlisi...

Büyük kizim sabahlari uyandiginda bana "Anne bebis nasil, ne yapiyor" diye soruyor iki gündür. Cok hosuma gidiyor. Herkese güzel günler diliyorum.

Kizlar ben henüz 5 aylik hamileyim ama simdiden nefesim kesildi. Sizde de böylemi. Oturdugum yerde yoruluyorum. Sanki ilk kizimda daha rahattim. Fazla kiloluda degilim aslinda. Cabucak yoruluyorum konusurken bile. Bütün gün kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Demirim mi düstü acaba? Doktor gecen kan almisti ama hersey iyi demisti. DAha 10 gün gecti aradan. Fazla yemek yedigim de söylenemez aslinda. Vitaminsiz mi kaliyorum acaba?

canım bu aylarda yorgunluk halsizlık çok olur bende senın gibiydim yerimden kalkamazdım yorgunluktan merdiven çıkmayla bile nefes nefes kalırdım.kan hapına başlasan iyi olur bence doktorun kan hapı vermış olması gerekirdi hapın çok faydası oluyo.

kansızlık olabilir.bence bi tahlil yaptır.

Bende kızımda 9 ay çektim yok böyle birşey ya.Oğlumda ise bir kere bile hafifte olsa bulantım olmadı.

benimde aynenn canım hiç başımm bile dönmedii
amaa çokk gözyaşıı döktümm bununda bebeğimii etkilemesindennn çokk korkuyoummm
ona bişey olmasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…