Evet canım çok haklısınn benimde 2 kızım varr çokkk mutluyumm onlarlaaaBenim son zamanlarda adetim cok düzensizdi. Birde hamile kalmadan önce özellikle arastirmadim kiz erkek nasil olur diye. Cünkü hep Allahtan korktum. Ya oglan olurda hayirsiz yada hasta olursa dedim. Hep Allahtan bekledim, olursa olur dedim. Ve sanki yinede emindim oglan olacagindan.
Biz esimle 3 kez beraber olduk sadece :) ondan sonra hamile kaldim. Sanirim biraz gec yumurtlamisim. Diyorum ya, önceden bilmiyordum yumurtlama zamani iliski olunca erkek olma ihtimali daha yüksek diye.
Hayirlisi olsun, önceleri cok ama cok üzüldüm agladim ama simdi ikinci kizima da alistim. Alalh saglikli evlatlar versin yeterki. Cinsiyet en son planda kaliyor. Herkesin gönlünde ne varsa Rabbim onu versin.
Acikcasi benim 3. göze alacak cesaretim yok. Her seyde bir hayir vardir.
canım dualarına aminn diyorum.. benim düşüğüm kendiliğinden oldu. kürtaj olmadım şükürler olsun. açıkcası düşükten sonra da hemen hamile kalıcam sandım. çünki etrafımda çok moral veran oldu. düşükten sonra hemen kalınıyor diye... yasak bitince hevesli bi bekleyiş başladı.. yumurta ytakibi de yaptırdım.. kısmetten ötesi yok.. aklıma çok taktığım zamanlar oldu. bugün duş alıcam temiz günlerim başlıyor inşaallah..
bu sefer daha sakin hissediyorum kendimi..
çünki kalben eşime kırgınlıklarım var. ve önceki hevesim kalmadı malesef kızlar :a015:
seninde ilk kızınla arası baya varmış. moral oldun bana. bazı şeyleri olumsuz olarak gördükçe şeytan çok uğraşıyor insanla. vesveseler bitmiyor, hiç olmucak mı diyorum tövbe ya rabbim ..
çok sağol canım. evet kızım var bir tane.. tabi epey zamandır olmayınca insan ne olursa olsun hayırlısı olsun diyor. yeterki kızımın kardeşi olsun diyorum.. ama elbette erkek olmasınıda isterim mevlam verirse.. o nimetide tatmak ister insan..
bi yandanda kızıma kız kardeş istiyorum. çünki ben tek kızım. hayatta hep yalnız hissettim kendimi. annem hiç bi derdimi paylaşmaz. mesafelidir. erkek kardeşimle önceden daha iyi görüşebilirdik ama herşey konuşulamıyor yinede. ve evlendikten sonra yalnız başbaşa oturup dertleşemez olduk haliyle... o yüzden kızımında yalnız kalmasını hiç istemiyorum mevlam biliyor.. artık bize hangisi hayırlıysa onu istemek düşüyor...
oğluşunu öpüyorum.. o masumlar hürmetine mevlam bu cuma saati hakkımızda hayırlı yazılar yazsın, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasib etsin hepimize inşaallah..
karabiber burda olduğunu görmemişim canım. yoksa azıcık laflardık...
hamdolsun iyiyim .. biraz gönül kırgınlıklarım var eşime karşı canım.. galiba sinirlerim bozuk. içten içe çok alınıyorum herşeye.. hatta böyle olunca seni hatırlıyorum. sende kırgındın ya eşine hamile kaldığın zamanlarda..
inşallah atlatırım bu dönemi.. bide hamile kalırsam sevgisiz bi bebek olur diye korkuyorum.
bebek çalışmalarıma bgün yine start vericez güzelim. hastalıktan temizleniyorum.
dua bekliyorum hepinizden..
senin minik nasıl. eşinin tavırları nasıl sana karşı
evine taşındın mı canım. sen mutfak yaptırmışmıydın. inş bende yaptırıcam resim var mı arkadaşım zahmet olmazsa a.s.
Yok canım daha yaptıramadımm amaa araştırmaa yaptımm iyiceeee internettn
amaa varyaaa benimm bünyemm bu hamileleğii kaldırmadıı psikolojimm bozulduu halenn ağlamalarımm devam ediyoooo
çok fazlaa doğumm korkusuu var bende
aklımaa geldiğii andaaa ağlıyorumm hıçkırarakkkkmafoldumben
buda bende saç kıran rahatsızlığınaa yol açtıı ve saçımınn bir yerii döküldüü 1 haftaa olduu farkedeliii doktora gittimm ilaçç verdilerr amaa
internetten araştırdımm kadarıylaa sonuca ulaşan yokmuşş ve çokk üzülüyorumm
çokk sitreslii hamileleikk yaşıyorumm herşey kafada büyütülürmüü,benn herşeyii büyütüyorumm
ve üzüntüdenn böyle oldumm
doğuma 2 ay kaldıı amaa heyacan yok bendeeesenağlama
inşallah doğumdan sonraa geçer diyorumm
ben normall doğumm istemiyorumm 2 sii normall olduu
ve 2ncüü zorduu aklımaa o dakikalar geliyooooo
yaaa ben sezeryann istiyorumm eşim annem yokk diyoo çıldırıyorumm amaa benii düşünenn yokksenağlama
ama son çaree kimseyii dinlemicemmmm
Yok canım daha yaptıramadımm amaa araştırmaa yaptımm iyiceeee internettn
amaa varyaaa benimm bünyemm bu hamileleğii kaldırmadıı psikolojimm bozulduu halenn ağlamalarımm devam ediyoooo
çok fazlaa doğumm korkusuu var bende
aklımaa geldiğii andaaa ağlıyorumm hıçkırarakkkkmafoldumben
buda bende saç kıran rahatsızlığınaa yol açtıı ve saçımınn bir yerii döküldüü 1 haftaa olduu farkedeliii doktora gittimm ilaçç verdilerr amaa
internetten araştırdımm kadarıylaa sonuca ulaşan yokmuşş ve çokk üzülüyorumm
çokk sitreslii hamileleikk yaşıyorumm herşey kafada büyütülürmüü,benn herşeyii büyütüyorumm
ve üzüntüdenn böyle oldumm
doğuma 2 ay kaldıı amaa heyacan yok bendeeesenağlama
inşallah doğumdan sonraa geçer diyorumm
ben normall doğumm istemiyorumm 2 sii normall olduu
ve 2ncüü zorduu aklımaa o dakikalar geliyooooo
yaaa ben sezeryann istiyorumm eşim annem yokk diyoo çıldırıyorumm amaa benii düşünenn yokksenağlama
ama son çaree kimseyii dinlemicemmmm
esmerimm canımm 2 normal doğumm yaptığımm içinn ben ,ve 2nci zor olduğu içinn çok korkuyorumm normall doğumdannn,canım şimdi senın en mutlu olman gereken zamanların neden kendini bu kadar üzüyosun.çok geçmiş olsun hasalığın için inşallah geçer.normal doğum aslında en sağlıklısı ama yinede sen bilirsin ben iki sezeryan geçirdim gerçekten çok memnun kaldım.iyikide sezeryan olmuş diyorum en fazla bi hafta acısını çektim oda ağrı kesici alınca oda kalmıyo zaten.yani çok rahat geçti doğumlarım uyudum bide uyandım baktım bebek oluvermış ben bişey anlamadan güle oynaya yattım amelıyat masasına hatta espiri bile yapmıştım doktorlara bi süriz beklıyorum ben dedim doktorlarda güldüler bakacaz diye.sonra uyumuşum zaten.sonra kulağima güzel bi kızın oldu dediler.sesleri duyyorum ama cevap veremıyodum süpriz olmadı malesef napalım hayırlısı böyleymiş.sonra odama çıktım hiç ağrım yoktu hemen ağrı kesici yapmışlar ben uyurken sanki hiç doğum yapmamış gibiydim.üç dört saat sonra ayağa kaltım biraz yürüttü hemşireler iki günde hastanede yattım geçti gitti gerçekten çok memnun kaldım doktorumdan eli hafifti kadının heralde bu kadar rahat olduna göre.allah razı olsun hepsinden çok şükür atlattık.ben normal doğum yapamazdım zaten çatı kemığım darmış benım doktor normal yaparsan bebek sıkışır felan dedi bizi korkuttu bizde sezeryana karar verdik.yani diyecem oki sana kalmış bişey ama keyfi sezeryan yaparmı doktorlar onu bilemicem eğer tüplerini felan bağlatmaya niyetin varsa ozaman sezeryan olursun canım.
karabiber kizlarinla oglunun hamileligin arasinda fark varmiydi canim bulanti aserme halsizlik vs ?
Valla karabiber kimseyi dinleme ve sezeryan ol.Ben Mayısta oğlumu dünyaya getirdim sezeryanla çok korkuyordum bende neticede ameliyat diye .Kızımı normal doğurdum ki tam 20 dakikada.Bizim ailede doğumlar çok kolay olur genetik yani.Ama kordonları bağlatmak için sezeryan oldum ben.Epidural yaptı doktorum hiç birşey anlamadım.Ameliyattan 2 saat sonra yürüdüm.Ağrı kesiciler çok iyi hiç birşey hissetmedim ertesi günüde taburcu oldum.Hep bekledim ağrım nasıl olacak diye.milletin türlü türlü seneryolarını dinleyince.Yalnız bu sezeryanda en önemli nokta doktor.Doktorunun iyi olacak iyi araştıracaksın.Narkozcuda iyi olacak.Ameliyattan sonra bir arkadaşımın boynu tutuldu 3 hafta kendine gelemedi.Diğer bir arkadaşımında başı çok ağırdı.O yüzden iyi araştır.Ben çok araştırdım.özelde yaptım.Çokta memnun kaldım
rabiacım sende adanılımısın canımm
benim kızlarımdaa midem çok bulandıı başım döndüü kokulardan tiksindimm
bundaa hiç bulanmadıı hiç birşeyden tiksinmedimmm
rabiacım sende adanılımısın canımm
benim kızlarımdaa midem çok bulandıı başım döndüü kokulardan tiksindimm
bundaa hiç bulanmadıı hiç birşeyden tiksinmedimmm
merhaba iki kız anneleri.....
evet bende ikinci kızıma hamileyim artık merak ediyorum iki kızı olacaklarının duygularını seviniyorlarmı yoksa burukmu geçiyor hamilelikleri....
iki kızı olupta doganlar..büyütenler.nasıl bi duygu iki kız annesi olmak.anlaşıyorlarmı....
iyi yanlarını veya kötü yanlarını bahsedin bize...tavsiyeleriniz varmı iki kızı olan bir anne olarak......anlatın .paylaşın...tecrübelenelim.....
bende kısmetse ocakta dogum yapacagım..önceleri çok üzüldüm kızım olacak diye erkek bebek çok istedim ama olsun evladım saglıkla gelsin...artık merak ediyorum onu....
hadi buyrun ................turkbayragi
Kizlar ben henüz 5 aylik hamileyim ama simdiden nefesim kesildi. Sizde de böylemi. Oturdugum yerde yoruluyorum. Sanki ilk kizimda daha rahattim. Fazla kiloluda degilim aslinda. Cabucak yoruluyorum konusurken bile. Bütün gün kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Demirim mi düstü acaba? Doktor gecen kan almisti ama hersey iyi demisti. DAha 10 gün gecti aradan. Fazla yemek yedigim de söylenemez aslinda. Vitaminsiz mi kaliyorum acaba?
Kizlar ben henüz 5 aylik hamileyim ama simdiden nefesim kesildi. Sizde de böylemi. Oturdugum yerde yoruluyorum. Sanki ilk kizimda daha rahattim. Fazla kiloluda degilim aslinda. Cabucak yoruluyorum konusurken bile. Bütün gün kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Demirim mi düstü acaba? Doktor gecen kan almisti ama hersey iyi demisti. DAha 10 gün gecti aradan. Fazla yemek yedigim de söylenemez aslinda. Vitaminsiz mi kaliyorum acaba?
Bende kızımda 9 ay çektim yok böyle birşey ya.Oğlumda ise bir kere bile hafifte olsa bulantım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?