karabiberim hakkında hayırlısı olsun canım inşllah istediğin olur ne diyim.ben çok ağlamıştım normal yapamıcam diye annem bana çok kızıyodu kız manyakmısın diyodu kıçın yırtıla yırtıla bağıra bağıra doğurmaktansa sezeryan ol daha iyi dedi.doktor normal deneriz ama çok zor olur dedi yinede size bırakıyoz dedi.annemde hemen sezeryan olsun kardeşimde bende ikinci sezeryanımızı olduk allaha şükür bi problemımız olmadı.
evet canim adanaliyim hemsoyuz yani :) erkek bebislerde hamilelik rahat gectini bende duydum hatta yasadim oglumda hamile oldumu bile anlamadim cok tezcanliydim kizimdaysa uyusuk tembel hep uyku hali bulanti ne varsa yasadim ama okudum bu topicte rahat hamilelik gecirip kizi olnlarda var
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
burda ona epidurel deniyooIyi aksamlar,
kizlar bizim burda da zorunlu olmadikca sezeryan önermiyor doktorlar. Zaten bizim dogumlari devlet sigortamiz karsiladigi icin kendimiz secme imkanimiz yok. Normal olma ihtimali varsa sezeryan yaptirmiyorlar. Sadece normal dogum mümkün degilse...
Bende sezeryandan cok korkuyorum. Ilk kizim normal oldu. Benim suyum geldi ama rahim agzi acilmadi, doktorlar suni sanci verdiler bana. Cok ama cok sanci cektim. Iki uyusturucu igne vurdular bacaklarimdan. Ama iyice sarhos oldum hem dermanim kesildi hemde sancilarim vardi....
Uzun lafin kisasi... .burda normal dogumdada PDA denilen alt tarafi uyusturan anestezi yapiliyor. Ebe sancilar geldiginde yönlendiriyor sizi. Ben eger dogumum normal olursa PDA yaptirmayi düsünüyorum ameliyat olmaktansa. Türkiyede böyle bisey mümkün degil mi? Burda PDA yaptiranlarin cogu memnun. Sadece bir kac gün bel agrisi cekiliyor. Ama ne ameliyat izi sancisi, nede dogum sancisi hissedilmiyor.
Böyle kolay kolay yaziyorum ama, simdiden uykularim kaciyor dogumu düsündükce... Allah hepimizin yardimcisi olsun....
benimde aynenn canım hiç başımm bile dönmedii
amaa çokk gözyaşıı döktümm bununda bebeğimii etkilemesindennn çokk korkuyoummm
ona bişey olmasınnnn
Kizlar ben kizima alistim diyorum ya... tabi ki onu da cok seviyorum. Icimdeki oglan hasreti de cok agir basiyor ama... aklima geliyor ara ara... oglum olmasini cok istemistim.... 3. düsünür gibi oluyorum simdiden.... ama hic emin degilim....bakalim zaman ne gösterecek???!
bugün bende kinci kızm olucağını öğrendim eşim bana ne dese beğenirsiniz ahrette görüşürüz bana bir erkek bebek doğuramadın dedi
bugün bende kinci kızm olucağını öğrendim eşim bana ne dese beğenirsiniz ahrette görüşürüz bana bir erkek bebek doğuramadın dedi
Rabiacim, 3. bir cocuk icin manen gücüm yok artik inan ki. Hamileligim öyle zor geciyor ki... Simdiden agirlastim henüz 5 bucuk aylik. Cok depresif ve cok negatifim. Baska bir problemim de var tabi. Ama sikayet ettikce düzelmiyor daha kötüye gidiyor. Onu da cok takiyorum kafaya.
Hersey negatif hersey kötü geliyor bana... burdan uzaklasmak istiyorum. Bazen telefon bile calmasin istiyorum. Büyük kizimla istedigim gibi ilgilenemiyorum hemen yoruluyorum. Offf... anlatacak o kadar cok sey var ki.. hangi birini yazayim.
Allah büyüktür diyorum... O hepimizin yardimcisi olsun.
Rabiacim, 3. bir cocuk icin manen gücüm yok artik inan ki. Hamileligim öyle zor geciyor ki... Simdiden agirlastim henüz 5 bucuk aylik. Cok depresif ve cok negatifim. Baska bir problemim de var tabi. Ama sikayet ettikce düzelmiyor daha kötüye gidiyor. Onu da cok takiyorum kafaya.
Hersey negatif hersey kötü geliyor bana... burdan uzaklasmak istiyorum. Bazen telefon bile calmasin istiyorum. Büyük kizimla istedigim gibi ilgilenemiyorum hemen yoruluyorum. Offf... anlatacak o kadar cok sey var ki.. hangi birini yazayim.
Allah büyüktür diyorum... O hepimizin yardimcisi olsun.
Benimde iki kızım var Allah canlarını sağ etsin ikisine de ölürüm o kadar tatlılar ,akıllılar
ama gel gelelim oğlan sevdasına.....
oğlan sevdalı bir ananın 4. kızıyım 1 erkek kardeşim var
İlk kızımda her kez bunun arkası oğlan erkeğe benziyor kesin oğlun olacak diye bir havaya sokmuştu beni
5 aylıkken kız olduğunu ögrenmıstım daha 18 .19 yaşlarındayken muayane çıkışı merdivanlar da okadar ağlamıştımki.
aradan 7 yıl geçti hiç hazır olamadım 3 çoçuga bu arada hep dua ettim Sağlıklı sıhhatli hayırlısından oğlum olsun diye
dahada hazır değildim açıkçası
bir kaçamak sonucu şuan hamileyim 8 haftalık bazen internette kız belirtilerını yaşadığımı okuyorum oturup ağlıyorum sonra "bebegim hissedecek istenmeyen bir bebek oldugunu sanıp üzülecek" nasıl anneyım ben böyle dıye oturup bununde ağlıyorum
Şuan çok erken ama kendımı kıza alıştırmayada calışıyorum sonrasında üzülmeyım dıye
3. bebegim olursa hamıleligimi çok güzel geçırcem her anımı güzel değerlendırcem hiç şikayet etmeyecem derdım sonuçta 9 ay cabucak geçiyorr hiçde öyle olmuyor daha 8 haftalık bebeğim
eşime çok kırılıyorum sanki istediğim kadar ilgilenmıyor benimle
gece ağlaya ağlaya uyudum şuan ağlaya ağlaya yazıyorum utanıyorum da kendimden böyle düşüncelerım den
Benki herzaman anneme kızmışım dır abimi bizden farklı tutuyorsun diye aynı hataları yapmak istemiyorum.
Rabbim öncelikle akıl versin şeytana uydurmasın sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin
İyi günler arkadaşlar.
Arkadaşlarım lütfen kendinize zehir etmeyin bu güzel anları. Zehir etseniz ne olacak bebeğin cinsiyetimi değişecek. Ama siz ömür boyu bu pişmanlığı yaşayacaksınız. Yani bebeğiniz onuncu kız olsada onuncu erkekte olsa genede o dünyanın en özel bebeği olacak sizin için. Bunların hepsi tecrübeyle sabittir. Sarılın içinizdeki o minik böceğe ve ona onu ne kadar çok sevdiğinizi ve seveceğinizi anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?