Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

aay ne güzel anne ooooooooooooooooo

burda ona epidurel deniyoo
amaa gördümm kadınaa yaptıklarıı halde kadınn yırtınıyorduu sanclarınıı fazla kesmemişkii
off kızlarr şöyle size doğurdumm diye yazsaydımmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimde aynenn canım hiç başımm bile dönmedii
amaa çokk gözyaşıı döktümm bununda bebeğimii etkilemesindennn çokk korkuyoummm
ona bişey olmasınnnn

Merak etme bir şey olmaz.Bende kanamadan dolayı çok zor hamilelik geçirdim.Ama oğlum çok uysal maaşallah.Gece uykusuzluğu nedir bilmiyorum.Yüreğini ferah tut.

Kizlar ben kizima alistim diyorum ya... tabi ki onu da cok seviyorum. Icimdeki oglan hasreti de cok agir basiyor ama... aklima geliyor ara ara... oglum olmasini cok istemistim.... 3. düsünür gibi oluyorum simdiden.... ama hic emin degilim....bakalim zaman ne gösterecek???!

prensesim sana ömle verdim teori baya yüksek bi düsün derim :) zaten hangisi olmassa onun özlemini cekeriz

Rabiacim, 3. bir cocuk icin manen gücüm yok artik inan ki. Hamileligim öyle zor geciyor ki... Simdiden agirlastim henüz 5 bucuk aylik. Cok depresif ve cok negatifim. Baska bir problemim de var tabi. Ama sikayet ettikce düzelmiyor daha kötüye gidiyor. Onu da cok takiyorum kafaya.
Hersey negatif hersey kötü geliyor bana... burdan uzaklasmak istiyorum. Bazen telefon bile calmasin istiyorum. Büyük kizimla istedigim gibi ilgilenemiyorum hemen yoruluyorum. Offf... anlatacak o kadar cok sey var ki.. hangi birini yazayim.
Allah büyüktür diyorum... O hepimizin yardimcisi olsun.

bugün bende kinci kızm olucağını öğrendim eşim bana ne dese beğenirsiniz ahrette görüşürüz bana bir erkek bebek doğuramadın dedi

bugün bende kinci kızm olucağını öğrendim eşim bana ne dese beğenirsiniz ahrette görüşürüz bana bir erkek bebek doğuramadın dedi

nee o ne demek simdi? cinsiyeti belirleyenin erkek genleri oldugunu bilmiyor galiba esiniz..takmayin kafaniza.allah evladinizi hayirli eylesin o yeter size..

canım bunlarda geçer bende yaşadım aynılarını geçti gitti hiç yaşamamış gibi oluyo insan.bende çok kötü günler atlattım hatta panık atak geçirdim hamıleliğimde.cehennem gibiydi anlatamam ama geçti gitti çok şükür.

prensesim bu günlerde gececek canim bak bi dogum et hepsini atlatacaksin insallah ALLAHIN izniyle

ALLAHIN takdiri böyleymis bu söyledinden dolayi esas kendi görür ahirette

ayyyy gerçekmi bu ya...Allah sana yardımcı olsun güzel arkadaşım....Sen bi kız dünyaya getir ,büyüt,geceleri uykusuz kal,karnında taşı....offff yazarken bile sıcak bastı.Rabbim eşinin kalbine merhamet versin.bişiyyazmıyım ben daha...klava:

umarim saka yapmistir. Eger ciddi söylenmis birseyse cok ama cok cahillik etmis. O bir kiz evlat icin canini vermeye hazir olan erkekler var... yazik. Allah yardimcin olsun kardesim, böyle bir ese birde cocuk dogur.... Allah islah etsin.

Kizlar ben kac gündür birtek yatip uyumak istiyorum. Elim ayagim hic tutmuyor, aksamlari koltugun üzerinde uyuya kaliyorum. Bugün doktora gittim, demir ilaci almak icin. HB 11,3 müs, normalde 14 dür bende hep. Ama 11,3 üc hafta önce alinan kan. Eminim daha da cok düsmüstür. Recete vermedi bana inanirmisiniz?? Deli olacaktim, saglik sigortasi 10,5 dan itibaren ödüyormus. Bende lazim degil ben kendim alirim dedim. Düsünsenize hersey gitgide kötüye gidiyor burda. Daha biz buranin niye kahrini cekelim ki....
Güya saglik sigortalari ve doktorlar icin kaliyoruz ama... git gide kötüye gidiyor. Esime diyorum madem öyle hic cekmeyelim buranin kahrini, güzel güzel gidip kendi vatanimizda yasayalim...

Neyse... hap aldim sanki biraz can geldi bana. Insallah düzelir hersey zamanla...
Bu arada mavi cizelge görünce icim ciz etti

Benimde iki kızım var Allah canlarını sağ etsin ikisine de ölürüm o kadar tatlılar ,akıllılar
ama gel gelelim oğlan sevdasına.....
oğlan sevdalı bir ananın 4. kızıyım 1 erkek kardeşim var
İlk kızımda her kez bunun arkası oğlan erkeğe benziyor kesin oğlun olacak diye bir havaya sokmuştu beni
5 aylıkken kız olduğunu ögrenmıstım daha 18 .19 yaşlarındayken muayane çıkışı merdivanlar da okadar ağlamıştımki.
aradan 7 yıl geçti hiç hazır olamadım 3 çoçuga bu arada hep dua ettim Sağlıklı sıhhatli hayırlısından oğlum olsun diye
dahada hazır değildim açıkçası
bir kaçamak sonucu şuan hamileyim 8 haftalık bazen internette kız belirtilerını yaşadığımı okuyorum oturup ağlıyorum sonra "bebegim hissedecek istenmeyen bir bebek oldugunu sanıp üzülecek" nasıl anneyım ben böyle dıye oturup bununde ağlıyorum
Şuan çok erken ama kendımı kıza alıştırmayada calışıyorum sonrasında üzülmeyım dıye
3. bebegim olursa hamıleligimi çok güzel geçırcem her anımı güzel değerlendırcem hiç şikayet etmeyecem derdım sonuçta 9 ay cabucak geçiyorr hiçde öyle olmuyor daha 8 haftalık bebeğim
eşime çok kırılıyorum sanki istediğim kadar ilgilenmıyor benimle
gece ağlaya ağlaya uyudum şuan ağlaya ağlaya yazıyorum utanıyorum da kendimden böyle düşüncelerım den
Benki herzaman anneme kızmışım dır abimi bizden farklı tutuyorsun diye aynı hataları yapmak istemiyorum.
Rabbim öncelikle akıl versin şeytana uydurmasın sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin
İyi günler arkadaşlar.

Canim bence kendini suclu hissetme. Bak burda nerdeyse hepimiz ayni seyleri hissediyoruz. Tabi ki kizlarimizi da seviyoruz ama oglumuz da olsun istiyoruz. Bunda bir kötülük yada kötü niyet yok ki.....
Benimde 2. kiz, ama ben hala inanamiyorum. Bana da ayni senin gibi, büyük kizinda erkek tipi var, pesi kesin erkek dediler. Yok karnin sivri yok canin tuzlu eksi peynir cekiyor hep oglan isareti vs. vs... bende kaptirdim kendimi. Ama sonuc kiz.
Bence sabitleme kendini. Bende oglum olsun istiyordum ama 3. yapacak cesaretim de yok artik. Oda kiz olursa dünyanin sonu degil ama cevre yapiyor iste. Al bak yine kizin oldu gibi sacma sapan seyler söylüyorlar. Sanirim etrafimda tanidik akraba (Özellikle esimin tarafi) olmasa hic cekinmeden 3. de yapardim. Ihtiyarlayinca pisman olmakta var keske yapsaydim diye.

Hic sikma canini, yeterki saglikli olsun diye düsün. Umarim Rabbim bu sefer gönlündekini verir. olumunekankayizsmile

Arkadaşlarım lütfen kendinize zehir etmeyin bu güzel anları. Zehir etseniz ne olacak bebeğin cinsiyetimi değişecek. Ama siz ömür boyu bu pişmanlığı yaşayacaksınız. Yani bebeğiniz onuncu kız olsada onuncu erkekte olsa genede o dünyanın en özel bebeği olacak sizin için. Bunların hepsi tecrübeyle sabittir. Sarılın içinizdeki o minik böceğe ve ona onu ne kadar çok sevdiğinizi ve seveceğinizi anlatın.

Canım haklısın tabiki ama içimdeki b düşüncelerden kurtulamadığım için gözyaşlarım tabi birde çokk duygusalım ağla ağla acılamadımda bi Okadar neşeli konuşkan biriyken içine kapanık suskunlaşmaya başladım
inşallah cabuk kendime gelirim böyle 7 ay geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…