Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Evet bende ailem çok kalabalık olsun çoçuklarımın canları sıkıldığında arayak kardeşlerı olsun istiyorum yaf bi oğlum olyadı sonunda 2 daha kız olsun ölürüm hepsine yeterki şu stresi olmaz toparlamaya calışıyorum kendımı ama çok duygusalım
Ya hiç olmasaydı ya sakat olsaydı Allah göstermesın belkide oğlandır 2.deki gibi kendımı kaptırmak ıstemıyorum ama

Senin hamileligin kacıncı ayında ?

Canım arkadaşım, kız olduğunu öğrendiğimde günleri kendime zehir ettiğim kızım şu anda kucağımda ve içimde büyük bir pişmanlık. Ben onun suratına her baktığımda bu pişmanlığı hissediyorum. Yarın öbür gün onun bunları öğrenme ihtimali bile beni üzmeye yetiyor.
Sen henüz cinsiyetinide bilmiyorsun. Belki bir erkek bebek. Bu mutsuzluğun sebebi ya kız olursa, ya doktor sana bebeğin cinsiyeti kız derse. Eminim bunlar sürekli beyninde dolanıyor. Biliyorum sana ne desem boş. inşallah çabucak bebeğini sevmeyyi öğrenirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kendini yıpratma lütfen nerden biliyosunki bununda kız olacana erkekdir belki daha cinsiyetini öğrenmeden kendini yiyip bitiriyosun.yapma böyle kızda erkekte olsa bizim evlatlarımız.benımde iki kızım var ilk kızımda önüme gelen herkes ikinci erkek olacak bak gördediler tıpkı erkeğe benziyo kızın dediler ama her gören söylüyodu erkek tipi var diye gerçektende öyleydi ilk kızım erkeğe benziyodu bende herkez söylüyosa vardır bunda bi hayır dedim ikinciye hamıle kaldım söylenenlerin etkısı altında kalaraktan.buda kız oldu hiç alakası yokmuş kandırdılar benıkaydirigubbakcemile3napalım allah sağlık sihhat versin kızlarıma mutluyum çok şükür.3 üncüye iyi cesaret etmışın benım cesaretim yok şahsen.allah gönlünün muraını versin canım

Canim benimki su an 22 haftalik, 5 bucuk aylik. Ben hala sürpriz bekliyorum belki oglandir diye :roflol: :roflol: hayirlisi ne yapalim.
Bende hamile kaldim kalali depresyondan kurtulamiyorum. Benim baska derdim var.
Kayinvalidem ve kayinpederim Türkiyede yasiyorlar ve arada bir geliyorlar buraya. Dogum oldugunda benimle kalmak istiyorlar. Ama ben ilk kizimda kayinvalidemden cok cektim ve kaynatam cok huysuz aksi biri. Kara kara düsünüyorum ne yapicam nasil onlarla ugrasacagim diye... benim icin dua edin..... cok mutsuz ve huzursuzum.

İstemediğini söyleyemiyormusun?Rahat edemeyeceğim gelmenize gerek yok de.

slm ben istanbuldan katılıyorum benımde 2 kızım var bırı 11 yaşındabırıde 9 aylık ınan ben daha ılk kızımda erkek bebek çok istemiştim gerçi etrafımda ben hariç kimseiçin cinsiyeti önemli değildi ama ben erkek bebekleri çok severim
10 sene aradan sonra hamilekaldım ama yumutlama gunlerınden haberım yoktu hemen hamılekaldımınanbın doktor16 haftada kızdeyınce şok oldum ınan eşime bile 26 haftadasoyledim kım ne derse desin ınsan 2.yı degısık ıstıyor

gerçi eşim bir kere bile niye kıs demiş insan deyil hatta bu 2 .kızımda cok kızdı nıye boyle yapıyon allah elınden alacak yada sakat vercek gorcen der dıkız evlat deyılmı derdı bız bır kız bır erkek kardeşiz kocam 2 erkek yanı ne onun aılesı ne benımkı bır jere bıle nıye kız dememiştir hatta kaynanam sen şanslısın bak ben yalnızızm der hep ama benim içimde erkek bebek sevdası var işte ne yapım kızlarıma canım kurban ama bırde paşam olsun inş bu arada yaşım 30

inşallah allah gönlüne göre verir canım hepimizin dileği birde erkek bebek sahibi olmak inşallah olur ne diyim.herkes bişeyler yapmaya çalışıyo tututuranda var tutturamayanda.

inş olur ama annemde dahil neden bu kadar takıntı yaptın der anlamıyorumki ınsanın oğlunun olmasını isteemesi suçmu annem ve kaynanama göre erkek için doğurma deymez diyolar ama kendileri doğurmu ş ehhehe nedenıni bned bilmiyorum ama 3 .cünün kesin ereke olacagını bılsem 5 sene sonra falan denerım aslında çok sabırlı deyılım ama annem cok yardımcı alahtan

bende erkek olacanı bilsem şimdiden denemelere başlardım küçük kızım 10 aylık çok uslu maşallah.bana bi zorluğu yok o yüzden tekrar yapardım erkek olacanı bilsem.ama bilmiyorum riskede gimek istemem bi okula başlasınlar bakalım diyorum .

bende 2.ye hamile kalmayı planlıyorum bu aybırakıcam korunmayı eşim hiç kız istemiyor bir kızım var 5 yaşında kız olacaksa olmasa da olur diyor çok üzüyor bu beni erkek olacağının garantis yok bazen yapmamayı bile düşünüyorum ama o çok istiyor kız olursa hayal kırıklığı olacak onun için

Rabbim inşallah o sevgiyi tatdırır bizede çok farklı bir duygu benim 3 kız olursa 4. bebegi düşünüyorum ama 4 hamileligim bunun iki misli stresli geçer eminim
Bugün aplam sabah namazında okunan meryem süresinin duaları kabul ettirmeye vesile oldugunu söyledi inşallah yapmayı düşünüyorum bir umut işte yine dualarımıda ediyimde Allahım bilir
Bu arada kursa başladım biraz rahatladım yoksa evde gelip gidip kız-oğlan bilertilerı okuyup ahaa benımkı kız deyip ağlıyordum
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Bunlarda çok tatlı kızlarr :CüvCüv:

Ben senin yerinde olsam asla doğurmam.Ne bu böyle insanı strese sokuyor aynı zamanda da üzüyor.Anlayışsız biri ancak böyle bir düşüncededir.Olup olmayacağına da ancak Allah karar verir.

Ya böyle yorumları okuyunca çok üzülüyorum.İnsan elbette ikinciyi farklı cinsiyette ister,ama sanki cahiliye devrindeyiz.Kız olcaksa hiç olmasın ne demek ya...offfff valla canım sıkılıyor böyle şeyleri okuyunca.Allah ım gönlüne öre versin arkadaşım.resimdeki senin kızın sanırım ve çok tatlı.....sen üzülmeolumunekankayizsmile

resimdeki kızım evet ve ben kız çocuklarını çok severim yine kız olsun sevinirim bile ama eşim manyak gibi taktı ne yapacağımı şaşırdım ve biz daha 3 buçuk ay önce bir erkek bebeğimizi 5 buçuk aylıkken kaybettik gebeliğim sonlandırıldı anlatamıyorum eşime bak allah verdi bize erkek bebek amakucağımıza almamıza nasip etmedi akıllanmadın mı diyorum tık yok ve en vahimi ne biliyor musun benim eşim aile hekimi kaç sene tıp bilimi okumuş bir insan çok stres altındayım şu an hergün ovulasyon testi yapıyorum takipteyiz gönlü olsun diye işte biz kadınlar nasıl varlıklarız bilmiyorum ya kendime de şaşıyorum

Oglak75, zayiflamak vucudu asidik yapiyor o yuzden erkek icin calisirken kardiyo ve yorucu sporlar yerine agirlik sporlari tavsiye ediliyor.. Ticker ini gordum de yazmak istedim.. Bu bir genelleme degl ama cevremde ne kadar kilolu kadin varsa kizlari olmuyor... Tabii ki tersi de var ama cogunlukla bu boyle.. O yuzden ye gitsin :))

sağol canım zaten artık korunmayı bırakmakla birlikte rejimide bırakıyorum yavaş yavaş mecburen ilgilendiğin için sağol

benımde 2 kıızm var ama allah var eşim hiç bir zaman erkek ıstıyom dememeiştir hatata bı ıkıncı kızoımda eşim deyil be
n baya üzüşmüştümde eşim kızmmıstı nıye kız evlat deyılmı demişti

Ya kusura bakmayın 9 aylık kızımın sayesınde harflerı yanlıs yazmıs olabılırım valla eskıden erkek çocuk zor derlerdı ama şimdi kızlar erkekleri aratmıyo allahtan 11 yasında ablamız varda bıraz rahat edıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…