Evet bende ailem çok kalabalık olsun çoçuklarımın canları sıkıldığında arayak kardeşlerı olsun istiyorum yaf bi oğlum olyadı sonunda 2 daha kız olsun ölürüm hepsine yeterki şu stresi olmaz toparlamaya calışıyorum kendımı ama çok duygusalımCanim bence kendini suclu hissetme. Bak burda nerdeyse hepimiz ayni seyleri hissediyoruz. Tabi ki kizlarimizi da seviyoruz ama oglumuz da olsun istiyoruz. Bunda bir kötülük yada kötü niyet yok ki.....
Benimde 2. kiz, ama ben hala inanamiyorum. Bana da ayni senin gibi, büyük kizinda erkek tipi var, pesi kesin erkek dediler. Yok karnin sivri yok canin tuzlu eksi peynir cekiyor hep oglan isareti vs. vs... bende kaptirdim kendimi. Ama sonuc kiz.
Bence sabitleme kendini. Bende oglum olsun istiyordum ama 3. yapacak cesaretim de yok artik. Oda kiz olursa dünyanin sonu degil ama cevre yapiyor iste. Al bak yine kizin oldu gibi sacma sapan seyler söylüyorlar. Sanirim etrafimda tanidik akraba (Özellikle esimin tarafi) olmasa hic cekinmeden 3. de yapardim. Ihtiyarlayinca pisman olmakta var keske yapsaydim diye.
Hic sikma canini, yeterki saglikli olsun diye düsün. Umarim Rabbim bu sefer gönlündekini verir. olumunekankayizsmile
Canım haklısın tabiki ama içimdeki b düşüncelerden kurtulamadığım için gözyaşlarım tabi birde çokk duygusalım ağla ağla acılamadımda bi Okadar neşeli konuşkan biriyken içine kapanık suskunlaşmaya başladım
inşallah cabuk kendime gelirim böyle 7 ay geçmez
Canım haklısın tabiki ama içimdeki b düşüncelerden kurtulamadığım için gözyaşlarım tabi birde çokk duygusalım ağla ağla acılamadımda bi Okadar neşeli konuşkan biriyken içine kapanık suskunlaşmaya başladım
inşallah cabuk kendime gelirim böyle 7 ay geçmez
Evet bende ailem çok kalabalık olsun çoçuklarımın canları sıkıldığında arayak kardeşlerı olsun istiyorum yaf bi oğlum olyadı sonunda 2 daha kız olsun ölürüm hepsine yeterki şu stresi olmaz toparlamaya calışıyorum kendımı ama çok duygusalım
Ya hiç olmasaydı ya sakat olsaydı Allah göstermesın belkide oğlandır 2.deki gibi kendımı kaptırmak ıstemıyorum ama
Senin hamileligin kacıncı ayında ?
Canim benimki su an 22 haftalik, 5 bucuk aylik. Ben hala sürpriz bekliyorum belki oglandir diye :roflol: :roflol: hayirlisi ne yapalim.
Bende hamile kaldim kalali depresyondan kurtulamiyorum. Benim baska derdim var.
Kayinvalidem ve kayinpederim Türkiyede yasiyorlar ve arada bir geliyorlar buraya. Dogum oldugunda benimle kalmak istiyorlar. Ama ben ilk kizimda kayinvalidemden cok cektim ve kaynatam cok huysuz aksi biri. Kara kara düsünüyorum ne yapicam nasil onlarla ugrasacagim diye... benim icin dua edin..... cok mutsuz ve huzursuzum.
gerçi eşim bir kere bile niye kıs demiş insan deyil hatta bu 2 .kızımda cok kızdı nıye boyle yapıyon allah elınden alacak yada sakat vercek gorcen der dıkız evlat deyılmı derdı bız bır kız bır erkek kardeşiz kocam 2 erkek yanı ne onun aılesı ne benımkı bır jere bıle nıye kız dememiştir hatta kaynanam sen şanslısın bak ben yalnızızm der hep ama benim içimde erkek bebek sevdası var işte ne yapım kızlarıma canım kurban ama bırde paşam olsun inş bu arada yaşım 30
inş olur ama annemde dahil neden bu kadar takıntı yaptın der anlamıyorumki ınsanın oğlunun olmasını isteemesi suçmu annem ve kaynanama göre erkek için doğurma deymez diyolar ama kendileri doğurmu ş ehhehe nedenıni bned bilmiyorum ama 3 .cünün kesin ereke olacagını bılsem 5 sene sonra falan denerım aslında çok sabırlı deyılım ama annem cok yardımcı alahtan
bende 2.ye hamile kalmayı planlıyorum bu aybırakıcam korunmayı eşim hiç kız istemiyor bir kızım var 5 yaşında kız olacaksa olmasa da olur diyor çok üzüyor bu beni erkek olacağının garantis yok bazen yapmamayı bile düşünüyorum ama o çok istiyor kız olursa hayal kırıklığı olacak onun için
bende 2.ye hamile kalmayı planlıyorum bu aybırakıcam korunmayı eşim hiç kız istemiyor bir kızım var 5 yaşında kız olacaksa olmasa da olur diyor çok üzüyor bu beni erkek olacağının garantis yok bazen yapmamayı bile düşünüyorum ama o çok istiyor kız olursa hayal kırıklığı olacak onun için
Ben senin yerinde olsam asla doğurmam.Ne bu böyle insanı strese sokuyor aynı zamanda da üzüyor.Anlayışsız biri ancak böyle bir düşüncededir.Olup olmayacağına da ancak Allah karar verir.
Ya böyle yorumları okuyunca çok üzülüyorum.İnsan elbette ikinciyi farklı cinsiyette ister,ama sanki cahiliye devrindeyiz.Kız olcaksa hiç olmasın ne demek ya...offfff valla canım sıkılıyor böyle şeyleri okuyunca.Allah ım gönlüne öre versin arkadaşım.resimdeki senin kızın sanırım ve çok tatlı.....sen üzülmeolumunekankayizsmile
Oglak75, zayiflamak vucudu asidik yapiyor o yuzden erkek icin calisirken kardiyo ve yorucu sporlar yerine agirlik sporlari tavsiye ediliyor.. Ticker ini gordum de yazmak istedim.. Bu bir genelleme degl ama cevremde ne kadar kilolu kadin varsa kizlari olmuyor... Tabii ki tersi de var ama cogunlukla bu boyle.. O yuzden ye gitsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?