Isin zor canim... bende ayni senin esinin davrandigi gibi erkek cocuk meselesini takinti yaptim. Esim hep kizdi bana.
Ben yumurtlama testleri vs. yapmadim, hic bisey yapmadim daha dogrusu. Ama icten ice hep dua ettim oglum olsun diye. Sanki kizim olsa dünyanin sonu olacakmis gibi.
O yüzden esini anliyorum ama yinede hayirlisini diliyorum sizin icin.... Hayirli saglikli bir evlat, insallah oglan olur :CüvCüv:
canım benim biz aslında 2.bebeğimizi dandy walker malformasyonu denen bir hastalıktan ötürü kaybettik 5 buçuk aylıkken hamileliğim sonlandırıldı ve erkekti eşime onu anlatamıyorum bak erkek verdi bize allah ama ne oldu sonu yok onun için sağlıklı olsun diye dua et diyorum ama anlamıyor bende çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarmıyız diye kız olsun sağlıklı olsun inşallah ama eşime göre en güzeli erkek ve sağlıklı bir evlat
Bellki Allah kucagina alamadan kaybettigin oglunun acisini unutturmak icin bir erkek daha verir... öncelikle icini ferah tut.. Insallah bu sefer sagsalim alirsin kucagina canim bebisini...
Esini de anlamaya calis, yaptigi dogru degil tabiki, ayni hatayi bende yaptim, ama insan istiyor her ikiside olsun diye. Sen ona anlayisli davran, kiz olursa da teselli etme görevi senin...
sizde görevler tersine, bizde kiz oldu diye ben üzülüp aglamistim esim teselli etmisti beni olumunekankayizsmile hele bi cinsiyeti belli olsun ondan sonra düsünürsün gerisini simdiden zehir etme kendine...
Bellki Allah kucagina alamadan kaybettigin oglunun acisini unutturmak icin bir erkek daha verir... öncelikle icini ferah tut.. Insallah bu sefer sagsalim alirsin kucagina canim bebisini...
Esini de anlamaya calis, yaptigi dogru degil tabiki, ayni hatayi bende yaptim, ama insan istiyor her ikiside olsun diye. Sen ona anlayisli davran, kiz olursa da teselli etme görevi senin...
sizde görevler tersine, bizde kiz oldu diye ben üzülüp aglamistim esim teselli etmisti beni olumunekankayizsmile hele bi cinsiyeti belli olsun ondan sonra düsünürsün gerisini simdiden zehir etme kendine...
sağol canım ilgilendiğin için çok haklısın bu ay dah ilk denememiz zaten hemöen olucak mı bakalım ama daha şimdiden eşim çok stres yaptı ya hayırlısı
Arkadaşım, biz ne yaparsak yapalım son karar Yaratandan çıkıyor. Ben gebeyken çevreme baktım. O zamanlar niyeyse hep kötü gebelik yaşayanlarla karşılaştım. Mesela birinin Allah korusun doğana kadar çocuğunun bedensel engeli olduğunu bilmediğini, doğduğu zaman büyük bir şokla yavrusunu bağrına bastığını duydum. Sonra Rabbime sağlıklı ve sağlığımla yavrumu kucağıma almak için dua ettim. Yani cinsiyet ikinci planda kaldı.
Rabbim sağlığın ve sağlığıyla dilediğin cinsiyette bebek nasip etsin size...
sağol canım bende aynen düşünüyorum kesinlikle erkek takıntım yok ama eşime anlatamıyorum canım allah yardımcımız olsun
Arkadaşım, bak lafıma geldin. Yani zamanla insan bebesini çokkkk seviyor. Sen sadece zamanında üzüldüğünle kalıyorsun. Çok sevindim bebeciğini olduğu gibi kabullendiğine.
Cünkü anladim ki kabul etmemekle sadece bebegime haksizlik kendime de kötülük yapiyorum. Iyi yönlerini düsünmeye calisiyorum. Allah bunu bana uygun gördü.... saglikli oldugu icin sükürler olsun. Sagsalim kucagima almayi da nasip etsin Rabbim. Kizlarim saglikli olsunlar baska bisey istemem.
Bu arada kızın çok tatlı, Allah nazardan saklasın...
arkadaşlar benim 2 yaşında kızım var ...10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay kalırım..ilk çocuğum kız ve ikincisi de Allah ne verirse kabulum..Allah hayırlısını versin istiyorum...ben bazen burada iki kızı olan arkadaşlar üzüldüğünü okuyorum..arkadaşlar çocuklarınınz çok şanslı...iki kız bence birbirleriyle bir ömür arkadaş sırdaş olurlar:))))))))
İnşallah hepimizin yavruları sağlıklı hayırlı olsun...
arkadaşlar benim 2 yaşında kızım var ...10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay kalırım..ilk çocuğum kız ve ikincisi de Allah ne verirse kabulum..Allah hayırlısını versin istiyorum...ben bazen burada iki kızı olan arkadaşlar üzüldüğünü okuyorum..arkadaşlar çocuklarınınz çok şanslı...iki kız bence birbirleriyle bir ömür arkadaş sırdaş olurlar:))))))))
Allah yakin zamanda hayirlisi ile 2. bebegini kucagina almayi nasip etsin canim.
Evet ilk basta bende 2. kiz diye üzüldüm cünkü 3. cocuk düsünmüyorum. Buda hic oglum olmayacak anlamina geliyor. Ama insan her ikisini de istiyor, üzüntüm o yüzdendi.
Ama simdi iki kizimi da canimdan cok seviyorum. Oglan yokmus kismette diyorum bu kadar.
Zamanla insan herseye alisiyor.
Tabi gelecegi ben bilemem. Allah bilir. Ben 3. düsünmüyorum yazdim sadece. Niye bu kadar kizdiniz ki. Üzüldüm acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?