Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

bende katılıyorum sana genelde öyle söylüyolar nedense bende anlamadım açık açık söylemek varken.:ecrin_bebek: bunda utanılacak ne varki.

Tabi gelecegi ben bilemem. Allah bilir. Ben 3. düsünmüyorum yazdim sadece. Niye bu kadar kizdiniz ki. Üzüldüm acikcasi.

Prensesim niye üzülüyorsun ki sen üzülesin diye söylemedim ki ben.Kızmadım da sadece erkek çocuğuna özeniyorsun belki de oğlun olacak ilerde sen 3.düşünmüyorum dediğin için öyle söyledim.Ben de senin gibi 2.yi kesinlikle düşünmüyorum diyordum ama bak 5 aylık bir oğlum var.Allah senin de gönlüne göre versin canım.Niyetim asla seni üzmek değildi.

Beni ayrı tuttuğun için teşekkür ederim.İnce hesaplarla hayatım boyunca uğraşmadım.Uğraşan insanlarla da kesinlikle uzaktan selamlaşmayı tercih ederim.lmaz:

Kusura bakmayın kızlar lütfen:)... Ben 2.bebeğime kazayla kalmadım ama bilmeyerek kaldım. O yüzdendir ki gebe olduğumu ikinci ayında öğrendim. Bunuda şöyle açıklayayım, ilk bebeğim tedaviyle oldu, o da 2 senelik normal denemeden sonra ve ben sırf bu yüzden gebe kalma ihtimali olduğunu düşünmeden saldım çayıra. Sonra bir baktım bir böcük çoktan yerleşmiş yerleşeceği yere:)...
Bana göre kaza olma ihtimali ya yırtık prezervatif, ya yerinden oynamış spiral ya da fayda etmeyen doğum kontrol hapı vs olabilir. Yoksa bana başka türlü kaza olur ihtimali gelmiyor. Bazı arkadaşlarım diyorki "biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk e o zaman nasıl gebe kaldım." doktorlar boşuna demiyor asla böyle korunmayın, bu şekildede olsa bir miktar sperm tam boşalmadanda gelebilir.
Neyse arkadaşlar, Allah süprizli süprizsiz gelen yavrularımıza güzel ömür versin..."

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim dediğim apayrı bişey.
yani resmen kandırmaca.
benim bahsettiğim kadın aylarca uğraştı.nerden biliyorum çünkü bana "bebek düşünüyorum" demişti
hatta millete "siz ne kolay hamile kalıyorsunuz keşke bende öyle olsam"diyordu.
şimdi hoop çevirdi bilmeden oldu diyo.
yalan söyledi resmen ama ben bu olayı başkalarında da hissediyorum.özellikle yaşı geçmekte olan ve hadi bi de erkek olur belki diye niyetlenenler "kazayla oldu" diyor.sebebini çözmüş değilim....
çözen var mı?olumunekankayizsmile

Liza arkadaşım, banamı yazdın emin değilim ama ben genede yazayım. Ben burda ne seni ne de başkasını baz alarak yazmadım. Yani içimdekilerini paylaştım. Bu tarz insanlar kendini kandırıyor bence.
Belkide erkek olmazsa en azından kazayla oldu veya biz erkek için yapmıyoruz demek istiyorlar. Yani deminde dediğim gibi bir nevi kendilerini kandırıyorlar.
Bak birde şu var, bazıları çocuk düşündüğünü söylemek istemez, çünkü insanlar ne oldu olmuyor neden olmuyor gibi sorular sorarlar ve bu yüzden gebe kalana kadarda kiseye söylemezler. Gebe kaldıktan sonrada bebek düşünmüyorduk ama nasıl oldu anlamadık derler.Belki onlarda haklı... Benim gibi (ilk gebelik için) zor gebe kalanlar için bu düşünebilir...
Aman boşver biz kendi kazasızlarımızla ilgilenelim:)

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın canım biz kendimize bakalım:)

bu arada tüp bebekten veya tedaviden sonra hemencecik kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyor.geçende bir yere misafirliğe gittim öyle biri vardı.
insan hiç tahmin etmiyo herhalde yıllarca kendiliğinden olmayınca o kadar kolay olcağını:)
güle güle büyüt öylesi de çok güzel.

Dediğin gibi insan ummuyor gebe kalabileceğini. Hele benim gibi doğurduktan sadece bir kez regl olupta üstüne gebe kalınca hiç ummuyor. Demekki Yaradan ol deyince oluyor. Gebe olduğumu öğrenince hayatımın şokunu yaşamıştım:)))...
Sağol canım, hepimiz sağlıkla güzellikle büyütelim bebeciklerimizi...

arkadaşlar ama insan milletin imalı bakışlarındanda çok rahatsız oluyo ya....bende kazara demek zorunda kaldım yakın bi arkadaşıma bana 'heee tabi erkek olsun die uğraştınız dimi dedi....ayyy nasıl gıcık oldum.Asıl kendsi deli oluyo erkek olsun die.
neyse napımmm ben yalan söyledim geçen gün.Dersimide aldım hiç kimseye söylemeyeceğim hamile olduğumu.zaten çok zayıfladım,4 aya kadar belli olmaz.

Helede senin yakın bir arkadaşının böyle yaklaşması çok garip cidden. Benim ikinci çocuğumda sanki bekar olup zina yapmışımda gebe kalmışım gibi millet çok yadırgadı. Sanki kocamdan gebe kalmak için millete soracağım. Hatta bana aldır deme cürretinde bile bulundular. Ay ne aptal insanlar var bu dünyada.

Ben geldim. kaydirigubbakcemile Ben fazla alingan davranmisim kizlar o zaman kusuruma bakmayin hamilelik hassasiyetime verin. kaydirigubbakcemile5

Benim korktugum basima geldi. Kim cinsiyeti soruyorsa kiz deyince hemen "OLSUN OLSUN" diyorlar. SAglikli olsunda. O zaman cinsiyetini soracagina sagligini sor bebegin, cok sinir olmaya basladim. Önceden gülüyordum ama simdi nerdeyse herkes ayni tepkiyi veriyor bebegimin cinsiyetini söylemek bile istemiyorum artik. lmaz:

Ne sacma degil mi, bende ikinciye hamile kaldigimda bana "Nerden oldu nasil oldu ne zaman oldu" gibi sacma sapan sorular soranlar oldu. Özellikle yakin cevreden. Sanki yillardir denemisimde olmamis gibi. Koca benim degil mi, kaba bir tabir oldu af edersiniz ama... deli ediyorlar gercekten hamile kaldiktan sonra söylememek gerekiyor uzun bir süre. Sanki gazeteye ilan vercektim biz bebek yapcaz diye.... Yada bir sene daha bekleseydiniz diyenler..... sanane kardesim ya.... eminim cogumuz karsilasiyoruz bu gibi seylerle.

Allah sabir versin.

Kazara oldu diyenleri de anliyorum bir yandan. Erkek icinmi deyince kiziyor insan ister istemez. Herkes her iki cinsiyeti de ister bunu anlamamakta ne varsa sanki. Neyse.... bosverin herkesin takmayin kafaniza :)

haklısın canım ama zaten erkek bebek için uğraştım (kendi adıma dürüstçe söyliyim) ama oğlum olmıyacaksa kızımdamı olmasın....isteyim erkek yönünde ama kız olursada deli gibi sevcem minişimi

Aynen öyle...bi oğlum olsun 30 dan sonra bi dahahamile kalcamAllah nasip ederse...O zaman millet ne diycek acaba?hıııhhhh

sağol canım bende aynen düşünüyorum kesinlikle erkek takıntım yok ama eşime anlatamıyorum canım allah yardımcımız olsun

canım ikinci bebeğini kaybetme hikayeni okumuşdum çok üzülmüştüm böyle bir deneyimden sonra eşin hala oğlan diye diretiyosa pes vallahi benimde 7 yaşında bir kızım var ikinciye 17 haftalık hamileyim ikinci kızım gelicek benimde eşim başlarda üzüldü tabi ama şimdi alıştı kız olucağına neticede her erkekğin içinde bir erkek evlat yatar ama baskı yapmak üstelemek anneyi yıpratıo ilk öğrendiği akşam eşim içmişdi bana bir erkek evlat veremedin ehrettte sorcam sana dedi gülerek benimde çok ağrıma gitmişdi ama bu deiğinin içkiden olduğunu söyledi oğlan istiyodum ama kızım olcak diye üzülmüyorum dedi benden özür diledi şimdi kızım napıyo diye soruyo devamlı çok hoşuma gidiyo neticede allah hepimize sağlıklı evlatlar versin en önemlisi bu deilmi

Son düzenleme:

O zamanda sende erkek de soranlara. Ben bazılarına erkek bazılarına kız diyordum. Ne içimden gelirse onu diyordum. Yani sonuçta çoğunu bir daha görmeyeceğim. Aptal aptal bakıp olsun tarzı laflar duyacağıma erkek deyip geçiyordum:)))...
Ayrıca evet birazcık alınganlık yapmışsın ama seni anlıyorum arkadaşım...

Aynen öyle...bi oğlum olsun 30 dan sonra bi dahahamile kalcamAllah nasip ederse...O zaman millet ne diycek acaba?hıııhhhh

Valla arkadaşım ister kız için ister erkek için gebe kalmaya karar ver. Bu kimseyi alakadar etmezki! Benim ne için gebe kaldığım kimi ilgilendirir?
O kadar kıskanç insanlar var ki gebe kaldığımı duyar duymaz hasetliklerinden inşallah kız olur diyenler vardı. Amannn şapşallar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…