Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ya benımde 3 kızım varya sımdı soruyolar bıdaha dusunuyomusun sonra aman napcan bosver ya arkadas sıze ne dımı cocuklara bakacak benım kazanıp getıren esım sıze noluyo ya bu mılletın hıc ısı gucu yok ya

canlarım adetin 3. günü doktora gittim kist gördü 5 cm lik.
şimdi oun için ilaç verdi . bu ay onu kullanıcakmışım.. yani benim bu ay da yattı...:çok üzgünüm:
şuncağızında bebesi olsun diye hiç dua etmiyorsunuz kızlaarrrr :a015:

Aşk olsun Gıymatlım hiç dua etmezmiyiz (ben kendi adıma söyleyeyim)en azından neden kalamadığın anlaşılmış.Olsun geç olsun ama güç olmasın.Allah gönlüne göre versin

üzülme cnm...hemen edelim duamızıopuyorumnanaktan

vallahı hep aklımdasın gıymatlımmm RABBIM tez zamanda verır ınsalllahhhhhh

Aşk olsun Gıymatlım hiç dua etmezmiyiz (ben kendi adıma söyleyeyim)en azından neden kalamadığın anlaşılmış.Olsun geç olsun ama güç olmasın.Allah gönlüne göre versin

üzülme cnm...hemen edelim duamızıopuyorumnanaktan

hepinizden Allah razı olsun canlarım

esmen sen son bebeğini kaç yaşında dünyaya getirdin canım
hazek bu soru sanada gelsin
merak diyorum kızlar. ben çok mu geç kalmışı yaa...
bide eşleriniz kaç yaşında arkadaşlar bilmiyorumkismile

Ne sinir ya... lmaz: Nedir bu cekememezlik anlamiyorum ki...

Giymatlim, Allah insallah hayirlisi ile dualarini kabul eder canim. Benimde kist olmustu ama kendiliginden gecmisti. Kist genelde stresten olur benim bildigim. Icini ferah tut olur mu.. :)

Banada soranlar oluyor 3. düsünüyormusun diye. Yada bir 3. yaparsin artik diye. Hani oglan yok ya... kizlar evlattan sayilmiyor galiba. Bence insan karsisindakini kiracak kadar sert de olmamali, cesaret verip kendi kirilacak kadar yumusak da olmamali.

Hazek birisi sana bisey sorarsa 4. bebekle ilgili, bu benim ve esimin bilecegi is de. Biz kendimiz yapariz aile planlamamizi de. Bozman gerekiyor bazen insanlari yoksa hep devam ederler.

amin canım inşaallah.. aslında bende kendiliğinden geçmesini isterdim ama ne biliyim ilaca başlayıverdim işte.....bilmiyorumkismile

Arkadaşım sana bunu diyenlere sadece çüşşşş diyorum. Bunun için dua mı ediyorsunuz diye sorsaydın keşke. Rabbim böyle haset insanlarla karşılaşmamıza engel olsun inşallah....

Ben 34 yaşında hamile kaldım 35 yaşında doğurdum.Eşimde 43 yaşında.Ne kadar geç doğurursan o kadar kıymetli oluyor bebek.Kızım ve eşimin kucağından hiç inmiyor oğlum.Kesinlikle çocukların arası fazla olmalı anne çok yıpranmasın diye.Ben o kadar rahatım ki anlatamam.Pazara gidebiliyorum banka işim oluyor gidiyorum hep kızıma bırakıyorum.Ama nasıl kızımın geleceği saate yakın oğlanı uyutuyorum o başında beklemiş oluyor ne kızımı sıkıyorum o da sonuçta 15 yaşında ne de kendimi yıpratıyorum işlerimi hallediyorum.

GIYMATLIM; inşallah sağlığına kavuşursun ve onun sayesinde bebeciğinde gelir sana...
aminn canım inşaallah duan kabul olur hayırlısıyla..

esmen açıklamaların beni umutlandırdı. bende çok ara verdim diye korkuyordum. bide benim yaşım ilerliyor diyordum 30 dayım canım. kızın sana büyük yardımcı. insan bebeği küçükken çok yardıma ihtiyaç duyuyor. hayırlı huzurlu evlat olsun inşaallah miniciğin.........

Merhaba bayanlar,

benim size bir sorum olacak. Ben son zamanlarda cok sinirli ve gerginim. Ayni adet dönemlerimde oldugum gibi. Kizimin ufak tefek yaramazliklarina cok kiziyorum. Esime de kiziyorum, cok gerginim. Her hata gözüme batiyor. Sakinlesmek icin bitki cayi gibi seyler var mi? Veya yapabilecegim baska birsey...

Matematik öyle güzel sözler söylemişsinki seni alkışlıyorum senin bir sözün aslında bütün konuşulanları özetliyorya sağlıklı bebekleri görünce içimiz yansaydı. benim çok yakın bir akrabamın iki kızı var aralarında çok az yaş farkı var ve büyük kızları su an 2.5 yasında olmasına rağmen konuşamıyor ve sürekli ağlıyor diğeri ise küçücük bir bebek, hoş babasının hiç bir zaman erkek cocuk takıntısı yok.ve sağlıklı çocukları görünce aynen içi yanıyor. iki üç dört beş farketmez üzülmemek gerek

bence az yanlız kal eşine söyle alsın kızını parka götürsün yada gezdırsın sen yanlız kal
bu tür şeylerde sana zarar vercek sinir oldugun şeylenr degil o öfkene yenik düşüp kızının yada eşinin kalbını kırdığında sonradan oluşan vijdan azabıdır :) yada bende hep böyle olur
bitki cayına bende örnekler istiyorum yeşil cay bile icmıyorum hamıleyım dıye

Birde kendimin ara sıra uyguladığım bi yöntem var psikolog önermıstı bunu :roflol:
Sırt üstü uzan nefesi burnundan 501,502,503,504,505 diyerek al 505,504,503,502,501 dıyerek ağzından ver ayetel kürsüyü oku balkona çık temiz temizz hava cek içine
Kendine iyi bak bu kadar benim sinirlenınce uyguladıklarım:1rolleyes:

canım ben hamileyken günlük yazıyordum içimi döküyordum
biraz kötü enerjiyi boşaltıyor insan bu şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…