Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

arkadaşlar tabiki öyle Her anne zaten hemen bebegini benimser kız olsun erkek olsun hemen sahiplenir ama bazı şeyler insanın çok sinirini bozuyoo psikoloji denen bişi kalmıyo sonrasındada erkek olsun dıye istekler baslıyooo
benim 2 kızım oldugunda eltim arayıp ne zaman 3lüyorsun demıstı gerizekalı hele dengesiz eniştemın erkek adamın erkek oğlu olur sözlerı Yoksa insan o kabus gibi sancılardan sonra doğurdugu bebege sen kızsın dıye istemezlık yaparmı hiç
Önce sağlıklı sıhhatli olsun hayırsızsada hayırlara cevirsin rabbim erkek isteyene erkek kız isteyene kız versın
Herşeye gücü yeter rabbimin Hayırsızsada hayırlara cevirip versinn gönlümüzden geçeni inşallah
Aklınızada kötü şeyler getirmeyın Rabbim isteyın veriyim dıyor biszde istiyoruz çok doğal yani sositososito

yeşil yol doğru soyluyorsun kızı olan oğlu olsun istiyor oğlu olan kız olsun istiyor. Ama ben o kadar yakından yaşıyorumki onların trajedisini düşünsene küçüğü daha 8 aylık sabah 4 te kalkıp oglene kadar uyumuyor. diğerine doktorlar gelişim bozukluğu var diyor. özel eğitime götürüyorlar. aslında bu kadar baskı altında olan annelerin bu özel eğitim merkezlerine gitmeleri gerek ben gidiyorum ve hasta çocukların yarısından fazlası oğlan çocuğu,bende hamileyim üff içimi kararttım neyse

Allah göstermesin canım Dert verip derman arattırmasın inşallahh Bence aklımıza böyle şeylerı getırmeyelım bellıkı sen öyle bir ortamdasın ama ne acı ne üzül Allahım şifasını ver de
ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÜMMETİNE YAKIŞAN EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE

Sagolun kizlar...
Yalnis anlasildiysa aciklik getireyim. Benim stres ve psikoloji bozuklugum karnimdaki bebisimin kiz olmasindan kaynaklanmiyor. Sanirim cok fazla yalniz kaliyorum. Sorun su ki kimseyi de görmek istemiyorum bu aralar. Sorunum kendimle sanirim bir bosluga düstüm bu aralar....
Esime kizinca bagirmiyorum :) mesela bugün laptopunu vestiyerin altina birakmis ise giderken. Kizimda bir güzel cikti üzerine. ARtik 4,5 yasinda oldu akli sarmasi gerekiyor diye düsünüp kiziyorum. Sonra da icim parcalaniyor niye kizdim diye. Sonra kendi kendime esime kiziyorum niye böyle daginik diye... kendi kendimi yiyorum yani....
Bugün alisverise gidecektik kizimla. Onu giydirdim önceden bende ayakkabilarimi giyinirken merdivenden asagiya indi kizim. Merdivenlerde bekle dedim sakin sokaga cikma. Birde baktim sokaktan karsiya gecmis, yüregim agzima geldi ve ister istemez cok kizdim.... cok mu sey bekliyorum kizimdan acaba...
bütün gün cizgi film yada televizyon izlemek istiyor... uyumak istemiyor... cok yoruyor beni. Istedigi bisey olmayinca da hemen aglamaya basliyor... sanirim daha cok o yipratiyor sinirlerimi.
Neyse basinizi agartmayayim.... ikinci kizim oldugunda hic birseye yetisememekten korkuyorum... streslenip büyük kizima bagirmaktan korkuyorum.... iyi bir anne iyi bir es olamamaktan korkuyorum...

Iste böyle.... bana akil verin biraz...

Ya biz kadınlar hepmi aynızı bilmemki :)) ortada hol yok yumurta yok biz varsayımlarla kendımıze dünyayı cehenneme cevırıyoz aynıı bennn iştee :))
bebegin doğduktan sonra kızın daha akıllı uslu almaya baslıyorr merak etme
doğum yapana kadar onu inciltme yeter sonradan çokk üzülüyor insan
ben büyük kızıma tokat atıp sonra onunla oturup ağladığımı bilirim tadını cıkarr prenses bir kadın ömründe kac kez hamılelik yaşarkii en fazla 3 yada 4 kez
:CüvCüv:

Dönem dönem hepimizde oluyor böyle prensesim.Baktın sarıyorsun eşine kızına çık dışarı ufak tefekte olsa birşeyler al.Gez dolaş ben öyle yapıyorum.En azından dışardeyken düşünmüyorum.Eve gelince aynen devam.alsanaalsanasmile

Günaydin,
evet bende evde kalamiyorum, sanki duvarlar üzerime geliyor. Sebepli sebepsiz yere moralim bozuluyor.
Kizimi incitmekten cok korkuyorum onu cok seviyorum. Son günlerde oda uslandi sanki biraz :) ASlinda diger cocuklara bakinca afacanlara, benim kizim melek gibi öyle fazla yaramazligi yok. Tonton kizim benim.
3,5 ay kaldi hayirlisi ile, bebis gelince sanirim hersey düzelir, öyle ümit ediyorum....

bende ikinci hamileliğimde çok yöntem denedim ama tutmadı.hiçbir yöntemede güvenmiyorum artık.
önce bende üzüldüm doktor yanılmıştır dedim ama doktor 4 boyutlu ultrasyonda %100 kız deyince artık inandım.bütün arkadaşlarımın bir kızı bir oğlu var. bende kırıldım hayata.neden benimde oğlum olmadı diye.ama ne yapalım

merhaba bende ikinci kızıma hamileyim kısmetse doğumum 28 ocak gibi gözüküyor. ikinci çocuğumunda kız olması beni ve eşimi çok mutlu etti.sonuçta ikinci çocuğu kızımz yanlız kalmasın diye istemiştik.kıza da kız kardeş olması büyük şans bence.ilerde hem kardeş hem arkadaş olurlar inşallah.kendimden ve çevremdemde gözlemliyorum kız kardeşi olanlar arkadaşa bile ihtiyaç duymuyolar.

evet haklsınız benimde 2 kızım var bende bu ıkncı kızımda 6 aya kadar ınanamafım kız olduguna kım nederse desın ınsan 2 veya 3 cu evladını degısık ıstıyor ama çevre ınsanı sınır edıyor ınananın bnebegım daha 9 aylık yasımda 30 3 cuyu dusunuyorum seneye ama esım hiç yardımcı degıl allah tan buyuk kızım 11 yasında bızde 2 kardesız bı kız bı erkek ama bır ablamda olmus yane annemın dee 2 kızından sonra oğlu olmuş kısmet artık ama 3 çocuk çokmu sizce

gerçi etrafımda ne eşim ne kaynanam nede kimsenin baskısı yok ama işte etrafta oğlu olanları gorunce imrenıyorum ama şuna ınandımkı adettten sonra ilk on gunde ikinci ongunde erkek oluyor kocamda 2 erkek kardes ama onun benımkadar erkek bebek takıntısı yok hakkımızda hayırlısı inş ama ınsan ıkıcınıde aynı cınsıyetet olunca ınanmak ıstemıyor nedense

arkadaaşlar herkese merhaba konuyu baştan itibaren okuyamadım 16.haftalık hamileyim dün ögrendimki bu bebişte bi prensesmiş şaşkınım çüki bütün beliritler testler bio ritm çin rus lahana yüzük aşermelerim karnımın şekli şuan aklıma gelmeyen bi çok şey ve çevrem hep erkek dedigi için kewndimi farkında olmadan erkege adapte etmişim dr um kız dedignde bi duraksadım tabiki kızıda erkegide benim kısa süreli bi şaşkınlık yaşadım yani tasbikide ilk istegim saggglıklı sıhhatli hayırlı bi bebiş olsun bakalım y ilginçtir nedense içimde hala dönebilir gibi bi histe var böle olanınız var mı birde benim dr um arkadaşımada kız demişti 4.ayda kürtaj olması gerekti bide ögrendiki erkek olabiliyorda böle şeyler yani ama artık prenses olarak düşüncem en azından ikilemden kurtuldum bakalım rabbim ne neyi hayırlı gördüyse onu eyler tabikide ama yalşan yok buda degişik olsun isterdim ama sevincimi etkilemez tabi 3.yü asla ndüşünmedigim için ikiside olsun isterdim artık kısmet kaydirigubbakcemile5

3 çocuk çok değil bence...
hele hele çocuklar büyüyünce iki tane çok az geliyor:))
ufaklık eksikliği hissediliyor.
üçlemek güzeldir:lepi:

Ana rahmine sperm düştüğünde melekler Allaha sorarlarmış bu kulunun bebeği kızmı olsun erkekmi ?
Rabbimde kız derse kız erkek derse erkek olurmuş herkez bir kız bir oğlan ıstıyor ama rabbim vermiyorsada vardır bi hayır dua et yine olmuyorsa daha çok dua et
benim 3.hamıleligim 2 kızım var başbakan 3 çoçuk dıyor sende yap bir kac yıl sonra üçünçüyü:)) İnşallah seninde olurr bir oğlunnn Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canım

evet bencede 3 çocuk çok deyıl ama sabır işi ama bu sefer cok sıkı takıp etcem yumurtlama gunlerını cunku cok ıyı bılıyorumkı 2 kızımda adetten sonrakı 7 c gunde oldular ve adtın ılk on gununde kız son 10 gunude genelde erkek oluyor tabı allahın bıleceği bir iş ama ama yumurtlama gununden once kız sonra erkek oluor dıceksınızkı madem bılıyodun nıye denemedın ama ınanın kızım 3 aylıkken kesfetetım burayı nasıp 3 cuye demmekı haklısınız 3 cocuk cok deyıl bende hep ablam yasasaydı keske derım erkek kardes evlenene kadar ama kız kardeş olene kadar ıstısnalarıda vardı tabı

Benim gibi düsünen ne cok kisi varmis meger :)
Bende hep kendime kiziyordum keske doktora sorsaydim yada arastirsaydim erkek olma sansi nasil daha yüksek olur diye. Vesvesemidir nedir bilmiyorum ama esim simdiden 3. diye tutturdu. Aslinda erkek takintisi yok ama iste insanoglu iki cinsiyeti de istiyor. Hayirlisi bakalim, bence 3 cocuk fazla degil. Büyüyünce güzel olur. Ben yalnizim, 2 abimde uzakta, ablamda uzakta... yanimda bir kardesimin olmasini o kadar cok isterdim ki...
Allah gönlümüzde olanlari hayirlisi ile nasip etsin hepimize.

Arkadaslar.... bir arkadasim var... iki oglu var, birde kizi olmasini cok istiyordu... simdi hamile ve karnindaki bebek özürlü................ ne önemi kaldi ki artik cinsiyetin......... (((((

ben vazgectim 3. cocuktan, Allah bana iki kiz verdi, cok sükür saglikli verdi. Erkek diye inat edip imtihan edilmekten korkarim... zaten bu yüzden erkek nasil olur diye arastirmadan hamile kaldim... Saglikli bir cocuk ister kiz ister erkek, Allahin en büyük lütfu........

arkadasima dua edin... (((((

Arkadaşının hamileliği ilerlemiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…