Matematik öyle güzel sözler söylemişsinki seni alkışlıyorum senin bir sözün aslında bütün konuşulanları özetliyorya sağlıklı bebekleri görünce içimiz yansaydı. benim çok yakın bir akrabamın iki kızı var aralarında çok az yaş farkı var ve büyük kızları su an 2.5 yasında olmasına rağmen konuşamıyor ve sürekli ağlıyor diğeri ise küçücük bir bebek, hoş babasının hiç bir zaman erkek cocuk takıntısı yok.ve sağlıklı çocukları görünce aynen içi yanıyor. iki üç dört beş farketmez üzülmemek gerek
yeşil yol doğru soyluyorsun kızı olan oğlu olsun istiyor oğlu olan kız olsun istiyor. Ama ben o kadar yakından yaşıyorumki onların trajedisini düşünsene küçüğü daha 8 aylık sabah 4 te kalkıp oglene kadar uyumuyor. diğerine doktorlar gelişim bozukluğu var diyor. özel eğitime götürüyorlar. aslında bu kadar baskı altında olan annelerin bu özel eğitim merkezlerine gitmeleri gerek ben gidiyorum ve hasta çocukların yarısından fazlası oğlan çocuğu,bende hamileyim üff içimi kararttım neyse
Sagolun kizlar...
Yalnis anlasildiysa aciklik getireyim. Benim stres ve psikoloji bozuklugum karnimdaki bebisimin kiz olmasindan kaynaklanmiyor. Sanirim cok fazla yalniz kaliyorum. Sorun su ki kimseyi de görmek istemiyorum bu aralar. Sorunum kendimle sanirim bir bosluga düstüm bu aralar....
Esime kizinca bagirmiyorum :) mesela bugün laptopunu vestiyerin altina birakmis ise giderken. Kizimda bir güzel cikti üzerine. ARtik 4,5 yasinda oldu akli sarmasi gerekiyor diye düsünüp kiziyorum. Sonra da icim parcalaniyor niye kizdim diye. Sonra kendi kendime esime kiziyorum niye böyle daginik diye... kendi kendimi yiyorum yani....
Bugün alisverise gidecektik kizimla. Onu giydirdim önceden bende ayakkabilarimi giyinirken merdivenden asagiya indi kizim. Merdivenlerde bekle dedim sakin sokaga cikma. Birde baktim sokaktan karsiya gecmis, yüregim agzima geldi ve ister istemez cok kizdim.... cok mu sey bekliyorum kizimdan acaba...
bütün gün cizgi film yada televizyon izlemek istiyor... uyumak istemiyor... cok yoruyor beni. Istedigi bisey olmayinca da hemen aglamaya basliyor... sanirim daha cok o yipratiyor sinirlerimi.
Neyse basinizi agartmayayim.... ikinci kizim oldugunda hic birseye yetisememekten korkuyorum... streslenip büyük kizima bagirmaktan korkuyorum.... iyi bir anne iyi bir es olamamaktan korkuyorum...
Iste böyle.... bana akil verin biraz...
Dönem dönem hepimizde oluyor böyle prensesim.Baktın sarıyorsun eşine kızına çık dışarı ufak tefekte olsa birşeyler al.Gez dolaş ben öyle yapıyorum.En azından dışardeyken düşünmüyorum.Eve gelince aynen devam.alsanaalsanasmileSagolun kizlar...
Yalnis anlasildiysa aciklik getireyim. Benim stres ve psikoloji bozuklugum karnimdaki bebisimin kiz olmasindan kaynaklanmiyor. Sanirim cok fazla yalniz kaliyorum. Sorun su ki kimseyi de görmek istemiyorum bu aralar. Sorunum kendimle sanirim bir bosluga düstüm bu aralar....
Esime kizinca bagirmiyorum :) mesela bugün laptopunu vestiyerin altina birakmis ise giderken. Kizimda bir güzel cikti üzerine. ARtik 4,5 yasinda oldu akli sarmasi gerekiyor diye düsünüp kiziyorum. Sonra da icim parcalaniyor niye kizdim diye. Sonra kendi kendime esime kiziyorum niye böyle daginik diye... kendi kendimi yiyorum yani....
Bugün alisverise gidecektik kizimla. Onu giydirdim önceden bende ayakkabilarimi giyinirken merdivenden asagiya indi kizim. Merdivenlerde bekle dedim sakin sokaga cikma. Birde baktim sokaktan karsiya gecmis, yüregim agzima geldi ve ister istemez cok kizdim.... cok mu sey bekliyorum kizimdan acaba...
bütün gün cizgi film yada televizyon izlemek istiyor... uyumak istemiyor... cok yoruyor beni. Istedigi bisey olmayinca da hemen aglamaya basliyor... sanirim daha cok o yipratiyor sinirlerimi.
Neyse basinizi agartmayayim.... ikinci kizim oldugunda hic birseye yetisememekten korkuyorum... streslenip büyük kizima bagirmaktan korkuyorum.... iyi bir anne iyi bir es olamamaktan korkuyorum...
Iste böyle.... bana akil verin biraz...
evet haklsınız benimde 2 kızım var bende bu ıkncı kızımda 6 aya kadar ınanamafım kız olduguna kım nederse desın ınsan 2 veya 3 cu evladını degısık ıstıyor ama çevre ınsanı sınır edıyor ınananın bnebegım daha 9 aylık yasımda 30 3 cuyu dusunuyorum seneye ama esım hiç yardımcı degıl allah tan buyuk kızım 11 yasında bızde 2 kardesız bı kız bı erkek ama bır ablamda olmus yane annemın dee 2 kızından sonra oğlu olmuş kısmet artık ama 3 çocuk çokmu sizce
bende ikinci hamileliğimde çok yöntem denedim ama tutmadı.hiçbir yöntemede güvenmiyorum artık.
önce bende üzüldüm doktor yanılmıştır dedim ama doktor 4 boyutlu ultrasyonda %100 kız deyince artık inandım.bütün arkadaşlarımın bir kızı bir oğlu var. bende kırıldım
Arkadaslar.... bir arkadasim var... iki oglu var, birde kizi olmasini cok istiyordu... simdi hamile ve karnindaki bebek özürlü................ ne önemi kaldi ki artik cinsiyetin.........(((((
ben vazgectim 3. cocuktan, Allah bana iki kiz verdi, cok sükür saglikli verdi. Erkek diye inat edip imtihan edilmekten korkarim... zaten bu yüzden erkek nasil olur diye arastirmadan hamile kaldim... Saglikli bir cocuk ister kiz ister erkek, Allahin en büyük lütfu........
arkadasima dua edin...(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?