Arkadaşının hamileliği ilerlemiş mi?
Allah yardımcısı olsun.Allah evlatlarımızla sınamasın bizleri
Sanirim 16. haftada.
Arkadaşlar sitede 3 kızı olan kimler vardı??
üç kızı olan benim bildiklerim: gamzecim, ezelce, hazek
bunlar dördüncüyü düşünen ve cinsiyet belirleme yöntemleri topiğine gelenler.
niye sordun canım?
Belki biliyorsundur benimde 3.hamileligim ve 2 kızım var Allah bağışlasın cümlemizinkini inşallah
eger 3. kızım olursa duygu karmaşası yaşarım düşüncesiyle biraz sohbet edebılecegim ve benı anlayabılecek arkadaşlar arıyorum başım ağrıyor mutsuzum çok gerginim kimseyle paylaşamıyorumda anlayan yok dokunsalar ağlarım
Belki biliyorsundur benimde 3.hamileligim ve 2 kızım var Allah bağışlasın cümlemizinkini inşallah
eger 3. kızım olursa duygu karmaşası yaşarım düşüncesiyle biraz sohbet edebılecegim ve benı anlayabılecek arkadaşlar arıyorum başım ağrıyor mutsuzum çok gerginim kimseyle paylaşamıyorumda anlayan yok dokunsalar ağlarım
kaçıncı haftandasın canım benımde iki kızım var.allah gönlüne göre versin inşallah .ben şahsen üçüncüye cesaret edemıyorum karamsarım nedense hep kız olacakmış gibi geliyo ama çok isterdim bi oğlum olsun.bence şimdiden üzülmenın anlamı.hamıleliğin nasıl geçiyo bulantıların felan varmı?
ilk haftalar az midem buladı sabahları ama rahatsız etmedı simdilerde ise hiç sorunum yok sadece çok duygusalım elimde değil sonra kendime kızıp ağlıyorum Çok zormuş valla Rabbim 3 kızı olupta 4.hamıleligini yaşayanlara yardım etsin 3 . kızım olursada ölürüm yoluna
2.kızım oldugunda eltim ne zaman üçlüyorsun kızları demıstı o tür şeyler aklıma geliyo bazı geri z. insanlar sevinecek onu sorun ediyorum karmakarışık duygularım kızlar unutmadan 13 haftanın içindeyım canım 4.5 hafta sora 3lü test için doktora gittigimizde cinsiyetını soracam artık hiç cesaret edıpte soramadım sımdıye kadar
sen çevreye takılma bence mılletin ağzı torba deyilki büzesin konuşurda konuşurlar.üç kızın olasada cenneti garantilersin işte fenamı olur.allah gönlünün muradını versin.sana ve hepimize
yesilyol dogumun hangi aya geliyor canim ? birde kizlarinda hamislin nasil geciyordu bunda nasil geciyor ?
mayıs 15 gibi görünüyor canım normal ama doktor daha bi tarih belirtmedi
Mide bulantılarım yok sadece canım geri kalan herşey aynı gibi
inşallah liza solda canlandı benim kuzu sanırım artık segrime falan değil resmen tepik atar gibicanım çocuk sayısına da 3 yazıvermişsin hemen:))
inşallah sen bu topiğin ikinci kızından sonra oğluşu olan ilk kişisi olursun.
mayıs 15 gibi görünüyor canım normal ama doktor daha bi tarih belirtmedi
Mide bulantılarım yok sadece canım geri kalan herşey aynı gibi
arkadaaşlar herkese merhaba konuyu baştan itibaren okuyamadım 16.haftalık hamileyim dün ögrendimki bu bebişte bi prensesmiş şaşkınım çüki bütün beliritler testler bio ritm çin rus lahana yüzük aşermelerim karnımın şekli şuan aklıma gelmeyen bi çok şey ve çevrem hep erkek dedigi için kewndimi farkında olmadan erkege adapte etmişim dr um kız dedignde bi duraksadım tabiki kızıda erkegide benim kısa süreli bi şaşkınlık yaşadım yani tasbikide ilk istegim saggglıklı sıhhatli hayırlı bi bebiş olsun bakalım y ilginçtir nedense içimde hala dönebilir gibi bi histe var böle olanınız var mı birde benim dr um arkadaşımada kız demişti 4.ayda kürtaj olması gerekti bide ögrendiki erkek olabiliyorda böle şeyler yani ama artık prenses olarak düşüncem en azından ikilemden kurtuldum bakalım rabbim ne neyi hayırlı gördüyse onu eyler tabikide ama yalşan yok buda degişik olsun isterdim ama sevincimi etkilemez tabi 3.yü asla ndüşünmedigim için ikiside olsun isterdim artık kısmet kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?