Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

allah yardımcısı olsun.allahtan başka kimse bilemez bence.doktorlar sakat diyo sağlıklı doğuyo kımse bilemez.

üç kızı olan benim bildiklerim: gamzecim, ezelce, hazek
bunlar dördüncüyü düşünen ve cinsiyet belirleme yöntemleri topiğine gelenler.

niye sordun canım?

Belki biliyorsundur benimde 3.hamileligim ve 2 kızım var Allah bağışlasın cümlemizinkini inşallah
eger 3. kızım olursa duygu karmaşası yaşarım düşüncesiyle biraz sohbet edebılecegim ve benı anlayabılecek arkadaşlar arıyorum başım ağrıyor mutsuzum çok gerginim kimseyle paylaşamıyorumda anlayan yok dokunsalar ağlarım

kaçıncı haftandasın canım benımde iki kızım var.allah gönlüne göre versin inşallah .ben şahsen üçüncüye cesaret edemıyorum karamsarım nedense hep kız olacakmış gibi geliyo ama çok isterdim bi oğlum olsun.bence şimdiden üzülmenın anlamı.hamıleliğin nasıl geçiyo bulantıların felan varmı?

canım tabiki anlayabiliyorum ben seni..
benim de iki kızım var. 3.yü istiyorum.kız olursa gene ne yaparım kötü olur muyum düşüncesi zaman zaman banada geliyor bile diyebilirim.
ama lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. şimdi kolay gelmiyor biliyorum ama sende yaşamışsındır ikinci kıza da hamileyken ne kadar gereksiz yere mutsuz olduk bazen.şimdi ne gereği vardı diyoruz:))
hem senin daha bu bebeğin cinsiyeti bile belli değil.ne gerek var canını sıkmana.ya oğlansa -ki büyük ihtimal öyle bence- boşu boşuna canını sıkıyorsun demektir
gerçekten ne güzel kaldın oğluş yoldadır inşallah ne bunalım yapıyorsun.

aslında hamilelikte bizim gıcık hormonlarımızın bizi allak bullak etme yeteneği çok fazla.yani bütün suç sende değil
(hani Hoca demiş ya hırsızın hiç mi suçu yok. o hesap:))

bu arada aklıma geldi.Himalia arkadaşımızda kesin olmamakla beraber 3.kızı bekliyor.
Ama o çok güzel karşıladı.kesinlikle gam etmedi kendine
onunla da konuşursun denk gelirse.

ilk haftalar az midem buladı sabahları ama rahatsız etmedı simdilerde ise hiç sorunum yok sadece çok duygusalım elimde değil sonra kendime kızıp ağlıyorum Çok zormuş valla Rabbim 3 kızı olupta 4.hamıleligini yaşayanlara yardım etsin 3 . kızım olursada ölürüm yoluna
2.kızım oldugunda eltim ne zaman üçlüyorsun kızları demıstı o tür şeyler aklıma geliyo bazı geri z. insanlar sevinecek onu sorun ediyorum karmakarışık duygularım kızlar unutmadan 13 haftanın içindeyım canım 4.5 hafta sora 3lü test için doktora gittigimizde cinsiyetını soracam artık hiç cesaret edıpte soramadım sımdıye kadar

Yesilyoll zaten ne yapiyorsa cevre yapiyor. Aslinda sen 3. bir kiza da razisin. Benim eltilerimde öyle yaptilar, ikincide kiz olacak diye. Bir kere susturdum daha tek kelime etmiyorlar. Cinsiyetini hic konusmuyorlar bile. Bence önce kendi düsünceni degistir. Birisi sana takilacak olursa kiz evlat kötü olsaydi Allah Peygamber efendimize sav. 4 tane kiz vermezdi gibi seyler söyle ve sustur karsindakini...

En büyük sorun bence bu cevre. Bana da cinsiyeti soruyorlar kiz deyince surat asiyorlar. Veren razi alan razi sana ne be kardesim. Ben hic kompleks yapmiyorum. Hele ki iki erkek evlatdan sonra kiz diye inat eden arkadasimin 3. hamileliginde bebegin saglikli olmamasi cinsiyeti iyice geri plana atti benim icin...

Allahtan hayirlisini dile. Illa ki herkes her iki cinsiyeti de istiyor ama bu kadar kaptirma kendini. 3 kiz dünyanin sonu degil, ki henüz cinsiyeti belli bile degil bebeginin. Hic stres yapma, karnindakini de üzme annesi.

senin elti resmen kötü niyetliymiş ya. ya da densiz bir insan.Sinir oldum.
neyse canım sen onun her halükarda verirsin cevabını

yesilyol dogumun hangi aya geliyor canim ? birde kizlarinda hamislin nasil geciyordu bunda nasil geciyor ?

sen çevreye takılma bence mılletin ağzı torba deyilki büzesin konuşurda konuşurlar.üç kızın olasada cenneti garantilersin işte fenamı olur.allah gönlünün muradını versin.sana ve hepimize

yesilyol dogumun hangi aya geliyor canim ? birde kizlarinda hamislin nasil geciyordu bunda nasil geciyor ?

mayıs 15 gibi görünüyor canım normal ama doktor daha bi tarih belirtmedi
Mide bulantılarım yok sadece canım geri kalan herşey aynı gibi

mayıs 15 gibi görünüyor canım normal ama doktor daha bi tarih belirtmedi
Mide bulantılarım yok sadece canım geri kalan herşey aynı gibi

canım çocuk sayısına da 3 yazıvermişsin hemen:))
inşallah sen bu topiğin ikinci kızından sonra oğluşu olan ilk kişisi olursun.

:
canım çocuk sayısına da 3 yazıvermişsin hemen:))
inşallah sen bu topiğin ikinci kızından sonra oğluşu olan ilk kişisi olursun.
inşallah liza solda canlandı benim kuzu sanırım artık segrime falan değil resmen tepik atar gibi
Kızlar birde şunu söyleyım her zaman o bunalım rh halinde cinsiyet düşünmüorum ama bazen saçma sapan sebeblerden dolayı etkılenıp patlıyorum
Sizlerden başka bu konuları anlatamıyorum kimseye
Allah razı olsun hepinizden inşallahh benim olmazsa bile sizin 3.bebeklerınız erkek olurr

öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun canım.inşllah dilediğin gibi olur herşey.ben 30.haftamda ögrendim oğlum olcağını.şok olmuştuk.gerçi hiç farketmezdi ne olursa olsun sonucta anne olacaktım ilk bebeğimdi üstelik.şuanda 11.ayının içinde çok şirin bir oğlum var...şimdiden hayırlı doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…