:
inşallah liza solda canlandı benim kuzu sanırım artık segrime falan değil resmen tepik atar gibi
Kızlar birde şunu söyleyım her zaman o bunalım rh halinde cinsiyet düşünmüorum ama bazen saçma sapan sebeblerden dolayı etkılenıp patlıyorum
Sizlerden başka bu konuları anlatamıyorum kimseye
Allah razı olsun hepinizden inşallahh benim olmazsa bile sizin 3.bebeklerınız erkek olurr
Bütün bunlari bende taniyorum :) Birtek derdim bebegin cinsiyetiydi. Kiz mi erkek mi, kiz olma ihtimali hic vermiyordum. Hep erkek erkek diye gecirdim icimden, kendimi öyle kaptirmisim ki... Bende en ufak seyde bile aglardim bu yüzden.
Banada burdaki bayanlar cok yardimci oldular. Allah hepinizden razi olsun.
Bende kimseyle paylasamazdim. Anlamazdi cünkü kimse....
Kac haftalik oldu bebek yazmismiydin?
yeşilyol ankaranın neresinde oturuyosun ALLAH inşallah gönlündekini verir bu arada benimde iki kızım var bi daha denesem yine kızım olcak gibi geliyo cesaret edemiyorum çocuklarımda büyüdü bi degişiklik istiyorum bakalım
13+ 3 olması lazım epey büyüdük aplası :))
Senin 2.kızın sanırım
ahh be güzelim o duyguyu ben aşmaya o kadar çok çalışmıştımki
Bak birgün aplamla telefonda konuşuyoruz Dedimki...inşallah bir daha hamile kalırsam oğlum olsun sende dua et apla ben ediyorum vs .vs.vs
Aplam dediki... Zamanın birinde bir adam varmış adam gece gündüz dua edermiş Allahım beni zengin et ,Allahım bana çok para ver şöyle zenfgin oluyum böyle zengin oluyum vs.vs :90:
Allahı teala bir gün meleklerinden birine demişki ____Git söyle şu kuluma gitsin bi piyango bileti alsın
Gerçekte böyle bir olay olmuşmudur bilemem ama çok güzel ve mantık süperr :97:
Aplam bu hikayeyi şu sözlerle sonlandırmıştı madem erkek çoçuk istiyorsun yap ,yapmadan bilemezsin
İnşllah seninde bir oğlun dua et ilişki günü ,yumurtlama günü vs vs vs hepsi bi yere kadar Rabbim verirse verir sen dua et inşallah olurr canım
Seninde olsun bi oğlun yapragında olsun bi oğlu benimde olsun Rabbim tüm isteyenlere versin bi erkek evlat İNŞALLAHHHHH
Canım aslen ankaralıyım ama şuan eşimin görevinden dolayı başka şehirde yaşıyoruz
23 yaşında 3. bebek maşallah valla.
:)) Evet liza karıştırmışş 1985 doğumluyum 25 yaşındayım 16 da evlenip 17 1. kızımı 19 yaşında 2.kızımı doğurdum birisi ilk okul 3.sınıfa 2.kızım ilk okul 1 sınıfa gidiyor
kızlar bende 18 haftalık hamileyim bütün belirtilerim erkek gibiydi kızımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum hep erkek bekledim ama geçen gün öğrendim 2.bebeğimde kızmış şaşırdım ama üzülmedim rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?