Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Bütün bunlari bende taniyorum :) Birtek derdim bebegin cinsiyetiydi. Kiz mi erkek mi, kiz olma ihtimali hic vermiyordum. Hep erkek erkek diye gecirdim icimden, kendimi öyle kaptirmisim ki... Bende en ufak seyde bile aglardim bu yüzden.
Banada burdaki bayanlar cok yardimci oldular. Allah hepinizden razi olsun.
Bende kimseyle paylasamazdim. Anlamazdi cünkü kimse....

Kac haftalik oldu bebek yazmismiydin?

13+ 3 olması lazım epey büyüdük aplası :))
Senin 2.kızın sanırım

yeşilyol ankaranın neresinde oturuyosun ALLAH inşallah gönlündekini verir bu arada benimde iki kızım var bi daha denesem yine kızım olcak gibi geliyo cesaret edemiyorum çocuklarımda büyüdü bi degişiklik istiyorum bakalım

ahh be güzelim o duyguyu ben aşmaya o kadar çok çalışmıştımki
Bak birgün aplamla telefonda konuşuyoruz Dedimki...inşallah bir daha hamile kalırsam oğlum olsun sende dua et apla ben ediyorum vs .vs.vs
Aplam dediki... Zamanın birinde bir adam varmış adam gece gündüz dua edermiş Allahım beni zengin et ,Allahım bana çok para ver şöyle zenfgin oluyum böyle zengin oluyum vs.vs :90:
Allahı teala bir gün meleklerinden birine demişki ____Git söyle şu kuluma gitsin bi piyango bileti alsın

Gerçekte böyle bir olay olmuşmudur bilemem ama çok güzel ve mantık süperr :97:
Aplam bu hikayeyi şu sözlerle sonlandırmıştı madem erkek çoçuk istiyorsun yap ,yapmadan bilemezsin
İnşllah seninde bir oğlun dua et ilişki günü ,yumurtlama günü vs vs vs hepsi bi yere kadar Rabbim verirse verir sen dua et inşallah olurr canım
Seninde olsun bi oğlun yapragında olsun bi oğlu benimde olsun Rabbim tüm isteyenlere versin bi erkek evlat İNŞALLAHHHHH
Canım aslen ankaralıyım ama şuan eşimin görevinden dolayı başka şehirde yaşıyoruz

ben bu hikayenin dogru olduguna inanmiyorum sonucta piyangoda bir tür kumar, olsa olsa fikra olur

Herseyin hayirlisi olsun. Ben kendi adima 2 kiz kompleksinden kurtuldugum icin cok sevincliyim. Karnimdaki bebekde benim parcam, en az ilk kizim kadar cok seviyorum onuda. Oglum olmadi diye bir burukluk var tabi ama Allah herseyin dogrusunu bilir. Vardir bunda da bir hayir.

yeşilyolsum sen, elini çanuk tutanlardansın.87 doğumlusun ve 3.ye hamilesin.ne güzel
kızların kaç yaşında?

kızlar bende 18 haftalık hamileyim bütün belirtilerim erkek gibiydi kızımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum hep erkek bekledim ama geçen gün öğrendim 2.bebeğimde kızmış şaşırdım ama üzülmedim rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn ...

kkızlar üzgünüm ben yanlış yazmışım 85 doğumlu arkadaşımız.
ama gene de küçük:))
en son 7 sene önce doğum yapmış üstelik

:)) Evet liza karıştırmışş 1985 doğumluyum 25 yaşındayım 16 da evlenip 17 1. kızımı 19 yaşında 2.kızımı doğurdum birisi ilk okul 3.sınıfa 2.kızım ilk okul 1 sınıfa gidiyor

heh sonunda ilk ağızdan açıklama geldi:))
canım benim kızlar büyüğü ilkokul3.sınıfa gidiyor
küçüğü de 4 yaşını doldurmak üzere
benimde var öyle arkadaşlarım üstüste kızları olanlar aynı senin gibi uzun süre yapmamışlar
(hala da kararsızlar bi tanesiistiyo ama kocası istekli deilmiş

bende ikinci kızımda belirtilerim hep erkek gibiydi bende erkek beklıyodum doktora gittim kıza benziyo dedi.kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü doktordan nasıl çıktım nasıl eve gittim hatırlamıyo beynım bulandı kız lafını duyunca ağlayarak eve zor geldim.şimdi bunları dşündükçe gülüyorum ne kadar salakça.kızım doğdu ok tatlı maşallah çokta seviyorum anlatamam.senınde kızın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah.

Kizlar daha öncede yazmistim... arkadasimin 2 oglu var ve illa kiz istiyorum diye inat etti. Hamile kaldi ve bebegi özürlü, sanirim beyninde problem var. Yasayip yasayamayacagi bile belli degil. Cinsiyeti de ney biliyormusunuz??? KIZ....

Iste ben hep bundan korktugum icin hic yumurtlama günü hesaplamadim. Oglan nasil olur diye arastirmadim. Allahima dua ettim, hayirlisini vermesi icin. Gönlümde oglan vardi ama Allah kiz verdi bana. Önceleri cok agladim üzüldüm kabullenemedim. Ama simdi her nefeste sükürler olsun Allahima saglikli bir evlat daha verdigi icin... Cevremde bos konusan insanlari susturmayi da ögrenecegim zamanla... Hersey insanin kendi icinde basliyor. Ben kabullendim artik, oglum olmasa da buruk degilim... Herkesin oglu olmasi zorunda degil. Allah kimine kiz verir kimine erkek, kimine de her ikisini.... herseyin hayirlisi... hic takmayin kafaniza... 3 kizda olsa 4 kizda olsa.... yeterki saglikli olsun.

Lütfen arkadasim icin dua edin.... Aklimdan hic cikmiyor cok üzülüyorum... ((((((
Rabbim kimseye böyle agir imtihanlar vermesin...
Insaniz istiyoruz.... herkesin her iki cinsiyet istemesi de cok dogal bence.... Rabbim evlatlarimizla sinamasin bizleri. Amin.

yeşilyol canım mayıs annelerine yazmışsın.
büyük ihtimalle oğlanmış.
çok sevindim gerçekten
hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

arkadaşlar geçmişi baya bir okudum.....bende 2.kızına hamiş olanlardanım birçoğunuzun yaşadığı o duygu karmaşasını ben hala yaşıyorum.....şuan 18 haftalık hamileyim......tabiki önce bebeğimin sağlıgı ama ne bilim işte kendimi erkek diye şartlandırmış ya da şartlandırılmışım çevre tarafından.....bi yandan mutluyum çünkü ben bu bebeği kızıma arkadaş,yoldaş,sırdaş ve yokluğumuzda destek olsun diye yapmıştım,bunuda anca hemcinsiyle yaşayabilirdi....benim bir abim birde ablam var,hangisi sana yakın ve her derdinde arayabileceğin ilk kişi diye sorarsanız tabiki de ablam....allah herkesin evladını ana-babasına bağışlasın,hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip olur inşallah...

Bende dün ikinci kızımı doguracagımı ögrendim,doktordan eve aglayarak geldim aynı esmerkız29 gibi halada inanmıyorum.Tamamen farklı bir hamilelik gecirmiştim halbuki takdir böylemiş.Bu altı ay nasıl gececek bilmiyorum cok istemiştim oglanı ...

ben de ikincinin erkek olmasını umuyordum ama doktor kız deyince hiç ağlamadım. aksine sevinç geldi içime. niye bilmiyorum.
kız daha iyi.
erkek çocuk hep sizden bekler ama kız öyle değildir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…