Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

herkese iyi akşamlar.
ne kadar olmuş ben girmeyeli.öyle özledimki sohbet etmeyi.off biraz yorgun hemde buruk duruyorum.neden girmedim.hayatımızda sanırım degişiklikler olacak ama daa henüz net degil.eşimin babasını kaybettik.trafik kazasından ama bi müddet hastanede yattı komada kaldı.sonrasıda malum şimdi bile çocuklar yattı çok sıkıldım bi girmek istedim.hemde hiç girmiyo gitti olmayayım diye yazdım.şimdide yine ailesinin yanındaydık.eşim erdeyse bütün izin haklarını kullandı.annesi bırakmadı.şimdi tekrar gidecegiz malum bide bayram yarın yola çıkacagız.bayramda oturup konuşacaklar sanırım öyle anladım.annesini yalnız bırıkmak istemiyorlar 4 erkek kardeşler eşim birimizde kalır diyo.ama bakacak kim ona karar verilmedi.ne yalan söyleleyim ben anlaşamıyorum annesiyle zaten oğlum olmadı diye yapmadığı ignelemeler kalmamıştı ikinci kızda özellekle..hiç içimden gelmiyo .ama allah rızası için bakarım tabiki.ama işte pekte gönlüm yok.sanki eşimde az biliyo gibi ama ne çıkacak onuda bilmiyorum.biraz stres var yani...neyse böyle işte...

canım benim ya aynı şeyi bende yaşamıstım ama ayrı bi tatlı oluyo ikinci kız belki Rabbim istemedigimiz için utansın kulum diye bu kadar tatlı yolluyor 2. kızları Nolur hiç öyle düşünme daha 2. kızın inşallah doğurursun birdaha 3 çoçuk bence hiç çok degil
o yumurtlama günleri çin takvimi hepsi bahane dua edin dua edin hayırsızsada hayırlara çevirip yollasın rabbim onun herşeye gücü yeter Rabbim dileyen herkeze nasip etsin

yeşilyol canım mayıs annelerine yazmışsın.
büyük ihtimalle oğlanmış.
çok sevindim gerçekten
hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

Allah razı olsun canım sendin demi bana kız dersem oğlan olur diyen Rabim sanada nasip etsin inşalllah hatta kazayla kal hamilemiyim ,degilmiyim,günüm geçtimi,geçmedimi stresini bile yaşama canım

Öncelikle başınız saolsun takdiri ilahi mekanı cennet olsun kayınpederinin inşallah
kaynanana gelince Allah kolay versin sana herkezde var aynı dert ama aylık parasını yollayıp yardımcı falan tutupp yerinden oynatmayın kadını başınıza bela olur valla taş yerinde ağırdır şimdidin iyi bayramlar sana umarım güzel geçer tatiliniz

bilmiyorum nasıl olacak.off çok nazlıdır yalnız kalmaz.yada söylenir durur ta oralardan.bayramda gideceiz tekrar bakalım ne olacak.
bu arada bebegin erkekemiş hepiniz aklımdaydınız allah tamamına erdirsin.çok sevindim.rabbim egerki edersek çüncü.bizlere nasip etsin.iki kızımı çok seviyorum üçüncüde erkek olsa fena olmazdı ..
neyse ben çıkıyorum inşallah bayramdan sonra annesiyle gelmezsek görüşürüz..
herkese iyi bayramlarr...öpüyorum.

yesılyol hayırlı ugurlu olsun oglusun yazdıklarını okudum ALLAH hayırlısıyla tamamına erdırsın
gonlundekını kucagına versın

başınız sağolsun helencim

geçer güzelim hemde çok çabuk geçer unutur gidersin 6 ay sonra ben bunlaramı üzülmüşüm diye.bebeğini kucana aldığın zaman bütün bu düşünceler çıkıp gider aklından.biraz sabret.şimdi ben rahatım çok şükür kızım çok usluydu maşallah hiç zorluk çıkarmadı.şimdi erkek bebek takındım kalmadı diyebilirim.başkada çocuk düşünemıyorum.allah olmayana versin.

bende ikinci kızıma hamileymişim bugün öğrendim cinsiyetini..çok mutluyum sağlıklı olur inşallah.

Evet ya çok yavaş.Konunun 2.sayfaya düştüğünü görünce yazayım dedim ben de bakıyorum kimse yok diye çıkıyorum.

merhaba helenciğim,başınız sağolsun canım allah soğuk sabırlar versin çok uzun zamandır girmeyince anlamıştım kötü birşeylerin olduğunu,kayınvaliden konusunda bence çok kendini yıpratma en kötü durumda o bence,düşünsene yuvası dağıldı ve sadece çocukları var inşallah hayırlı bir karara varmışsınızdır.kendini çok üzme canım görüşmek üzere..:)

bi paylaşım yapmak isterim, halk inanışlarına göre belki batıl inançtır ama eğer ki kız çocuğun burnunun üstünde yani iki kaşının arasında mavi-mor bir damar varsa arkası erkek çocuktur, denir.bu konuda ne dersiniz atalarımız yanılıyo olabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…