Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

bnm kızımda wardı o mawi mor damar kaşın arasında.. kaynanam senin peşin erkek erkek derdi hep..
şimdi ben 12+4 hamileyim dr süreyya menteş erkeğe benziyor dedi.. gittiğim diğer dr kızabenziyor dedi bakalım bu hafta öğrenirsem yazarım:18:

benımde ilk kızım erkeğe çok benziyodu.kım görse bu erkeğe benziğe arkası erkek bunun derlerdi ama kaç kişiden duydum yani.bende etkilendim bu laflardan hamile kalmaya karar verdim.sonuç yine kız

evet canım,maalesef bazen yanılabiliyorlar benim büyük kızımda da vardı o bahsettiğin lekeden derlerdi ayrıca erkeğe benziyor arkası erkek de derlerdi hatta dr bile 20 haftaya kadar erkek dedi ama sonra kızzzzz:)))))))))))))

20 haftaya kadarmı.nasıl bilememiş ya.insanı hayal kırıklığına uğratıyo bu doktorlar:97:

evet canım maalesef öyle oldu,13 haftalıkken %90 erkek dedi %10 luk yanılmayıda erken söyledim diye veriyorum yoksa eminim falan dedi 17 haftada da aksi birşey söylemeyince kesin dedik ama 22 haftada radyoloji uzmanı kız dedi tabiii şokk zor bir dönemdi ama geçti şükür,iyi de oldu yaa kız kardeş gibi yok ...:)))))))

Anam içime su serptin nonis

benimde iki kızım var ve hamişim doktor banada erkek dedi ama böyle sen ve bir kac arkadaşın daha bu tarz yanılmalı cinsiyet thminlerını görünce sanki o doktor bana hiçç erkek dememiş ben hiç bilmiyormuşum gibi tekrardan cinsiyet merakına düşüyorum hangi magazaya girsem gözlerım mavi ye takılıp kalıyo
Öncelikle akıl ,vücut sağlıgı hayırlı evlatlarımız olur inşallah
inşallah bizim doktor yanılmamıştır yanıldıysadaa napalımm dörtlerim bende

korkma canım benim,benim dr yanılması gibi yanılma görmedim ben,ayrıca ilk erkek deyip sonraki ay aaa yanılmışım bu kızmış diyebiliyor bütün doktorlar,benim doktor bunu yapmadığı için 5.5aya kadar erkek zannettik,ondan sonra öğrenmek ağır oldu ve inan cinsiyet konusunu bir daha hiç açmadı dr, aaa yanılmışım bile diyemedi nedense,erkek takıntım hiç olmadığı halde oldu sanki bir oğlumu kaybetmiş gibi hissettim yoksa önce kız deseydi hiç etkilenmezdim sürpriz bebekti bizim için ne çıkarsa bahtımızaydı ama çok uğurlu geldi bize :))))inşallah sizin oğluşunuzda çok uğurlu gelir :))))))

kizlar burda okudum bir arkadasimiza 7 ayina kadar oglan demisler hatta pipisinin resmini cekip eline vermisler 7 aydan sonra kiz denmis kesin doktorlar emin olamiyorsa hic söylemesin daha iyi

benim teyzeminde 2 kızı var.. değişiklik olsun diye, özellikle eşi bir oğlan çocuk çok istedi... ve teyzem yeniden hamile kaldı... hep dualar etti, oğlan çocuklarına bakıp keşke diye iç çekti ama 3. kızını dünyaya getirdi pazartesi günü.. biraz burukluk oldu tabi.. önemli olan sağlıklı olması tabi ki ama neyin yoksa o isteniyo işte...

ıy aksamlar arkadaslar helenıks arkadasımızdan haberı olan varmı acaba en son bayram arıfesı yazmıstı ve hala yok kayınvalıdesıylemı dondu acaba ondanmı gıremıyo nete bır bılgısı olan varsa topiğe yazabılrmı acaba

aynen ben!
üsküdarda mal bi dr bulmuşum erkeğe benziyo muhtemelen erkek dedi14 haftada falan sonraki kontroldede erkek olabilir dedi.. başka bi drgittim dewlet hastanesi o da erkeğe benziyor dedi.. bizde erkek die alıştırdık kendimizi...
aynen 19. haftada başka bir dr a gittim o kız dedi.. 20. haftada dopplerde 100de 100 kız dedi:))))
bakalım şimdikindede çok iyi bidra gittim o erkeğe benziyor dedi..
başka bi dr kıza benzior dedi.. bakalım ne çıkacak..
benımde ilk kızım erkeğe çok benziyodu.kım görse bu erkeğe benziğe arkası erkek bunun derlerdi ama kaç kişiden duydum yani.bende etkilendim bu laflardan hamile kalmaya karar verdim.sonuç yine kız
naman nallahım korkular sardı beni :84::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…