- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
bi paylaşım yapmak isterim, halk inanışlarına göre belki batıl inançtır ama eğer ki kız çocuğun burnunun üstünde yani iki kaşının arasında mavi-mor bir damar varsa arkası erkek çocuktur, denir.bu konuda ne dersiniz atalarımız yanılıyo olabilirler mi?
bi paylaşım yapmak isterim, halk inanışlarına göre belki batıl inançtır ama eğer ki kız çocuğun burnunun üstünde yani iki kaşının arasında mavi-mor bir damar varsa arkası erkek çocuktur, denir.bu konuda ne dersiniz atalarımız yanılıyo olabilirler mi?
20 haftaya kadarmı.nasıl bilememiş ya.insanı hayal kırıklığına uğratıyo bu doktorlar:97:
evet canım maalesef öyle oldu,13 haftalıkken %90 erkek dedi %10 luk yanılmayıda erken söyledim diye veriyorum yoksa eminim falan dedi 17 haftada da aksi birşey söylemeyince kesin dedik ama 22 haftada radyoloji uzmanı kız dedi tabiii şokk zor bir dönemdi ama geçti şükür,iyi de oldu yaa kız kardeş gibi yok ...:)))))))
Anam içime su serptin nonis
benimde iki kızım var ve hamişim doktor banada erkek dedi ama böyle sen ve bir kac arkadaşın daha bu tarz yanılmalı cinsiyet thminlerını görünce sanki o doktor bana hiçç erkek dememiş ben hiç bilmiyormuşum gibi tekrardan cinsiyet merakına düşüyorum hangi magazaya girsem gözlerım mavi ye takılıp kalıyo
Öncelikle akıl ,vücut sağlıgı hayırlı evlatlarımız olur inşallah
inşallah bizim doktor yanılmamıştıryanıldıysadaa napalımm dörtlerim bende
kizlar burda okudum bir arkadasimiza 7 ayina kadar oglan demisler hatta pipisinin resmini cekip eline vermisler 7 aydan sonra kiz denmis kesin doktorlar emin olamiyorsa hic söylemesin daha iyi
Sizin cinsiyet belli mi?
kismetse bu ayin 20.de ögrenecegim ama icimden gecen hep kiz ve buraya kizim oluyo diye yazcagim :))
kismetse bu ayin 20.de ögrenecegim ama icimden gecen hep kiz ve buraya kizim oluyo diye yazcagim :))
aynen ben!evet canım maalesef öyle oldu,13 haftalıkken %90 erkek dedi %10 luk yanılmayıda erken söyledim diye veriyorum yoksa eminim falan dedi 17 haftada da aksi birşey söylemeyince kesin dedik ama 22 haftada radyoloji uzmanı kız dedi tabiii şokk zor bir dönemdi ama geçti şükür,iyi de oldu yaa kız kardeş gibi yok ...:)))))))
benımde ilk kızım erkeğe çok benziyodu.kım görse bu erkeğe benziğe arkası erkek bunun derlerdi ama kaç kişiden duydum yani.bende etkilendim bu laflardan hamile kalmaya karar verdim.sonuç yine kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?