Kayınvalidemle dönersem giremem nete demişti,demekki onunla döndüler.
aynen ben!
üsküdarda mal bi dr bulmuşum erkeğe benziyo muhtemelen erkek dedi14 haftada falan sonraki kontroldede erkek olabilir dedi.. başka bi drgittim dewlet hastanesi o da erkeğe benziyor dedi.. bizde erkek die alıştırdık kendimizi...
aynen 19. haftada başka bir dr a gittim o kız dedi.. 20. haftada dopplerde 100de 100 kız dedi:))))
bakalım şimdikindede çok iyi bidra gittim o erkeğe benziyor dedi..
başka bi dr kıza benzior dedi.. bakalım ne çıkacak..[/B
naman nallahım korkular sardı beni :84::89:
hasretciğim,canım seninki yine ilk bebekte yanılmış,bizimkiler ikinci bebekte yanıldığı için etkisi fazla olmuştu.allah kalbine göre versin canım,olmasa da üzülme iki kız çok süper valla:))))))))))))))))i
korma canım korkacak bişey yok kızsada hayırlısı olsun artık:96:
ilk duyduğumda üzülürm biliorum ama uzun sürmez allahtan gelene razıyım yeterki sağlıklı hayırlı ewlat olsun..
sonrakini bndegider ikiz erkek yaptırırım heh işte 2 kız 2 erkek kocccca bi aile oluruz:)))
ne kadar pozitifsin canım
çok güzel düşünceler
hayırlısı olsun valla herşeyin olacağına varıyor
:)) mühim değil yaşım daha 23.. 35e kadar yolu war
B]
seam arkadaşlar benımde 2 tane bı kiz bi oğülum var şimdide teyze olurum turp bebek yaptırdı bır kız bır oğlu olcak cok mutluyum 20 yıl sonra onlarda anelği babaliğir
tadıcaklar alah olmayanlarda versin
Canım seni çok çok iyi anlıyorum. Ben bile evde kimseye katlanamıyorum helede iki çocukla asla. İnanırmısın temizlikci bile olsa evde onu bile görmeye tahammüm edemiyorum.
Bu yüzden bunu senin için sınama olarak gör. Belki Rabbim bu iyiliğin karşısında sana çok güzel bir iyilik bğışlayacaktır...
Güzelim belki cidden pişman olmuştur yaptıklarından dolayı. Sonuçta yaşlanıyorlar ve daha sevgi dolu oluyorlar. Birde empati kur. Ne bileyim yaşlılıkta insan yalnız kalmak istemez. Kızını veya kızlarını seviyorsa karışma sevsin. Çocuklarıda mahrum etme babaannelerinden. Onlar en azından onun sevgisini hissederek büyüsün. Affetme ama en azından unutmaya çalış. Unutmazsan benim gibi kafayı yersin...canımm bende sizleri çok özledim..inann...bende öyle teskin veriyorum kendime bu bi sınav sabret.hem ömür boyu kalmayacakya.iki ay..tama diyorum.aslında derdim kalmamsıda degil.o bana yaptıklarını unutamıyorum.küçük kızı sevio kucagına alıyo ben delleniyorum.zamınında aramadı sormadı kız oldu diye.şimdi kucaklıyo aman pek tatlı diyo.belki rol yapıyo bilmiyorum ama benim sinirler alt üst oluyo.bazen küçük kız kucak istiyo babaannesinden sevgi istiyo.küçüğe öfkeyle bakıyorum.sevmesin.istemesin.o seni sevmedi kızım diyorum içimdin.bilimyorum bi öfke dolu içimdi .atamıyorumda.içimde kıvılcımlar oluşuyo.kendi kendime tepiniyorum.işte buda bende öfkeye sebep oluyo.onu affedemiyorum..
Güzelim belki cidden pişman olmuştur yaptıklarından dolayı. Sonuçta yaşlanıyorlar ve daha sevgi dolu oluyorlar. Birde empati kur. Ne bileyim yaşlılıkta insan yalnız kalmak istemez. Kızını veya kızlarını seviyorsa karışma sevsin. Çocuklarıda mahrum etme babaannelerinden. Onlar en azından onun sevgisini hissederek büyüsün. Affetme ama en azından unutmaya çalış. Unutmazsan benim gibi kafayı yersin...
yok arkadaşım onunki pişmanlık degil.sırf seviyormuş numarası işte.hani kalıyorya bizde onun hatırına..
geçenlerde eşime demeş ben bilmiyorum hadi ben yaşarken yapın şu üçüncüyüde sizde kalır karına yardım ederim demiş.ya oglan beklentisi hiz geçmedi bu kadının.bide kalma bahanesi işte.ben dogracagım o bakacakmışş.yalan hiçte yardımı olmaz bide kız olursa yaptığımla ordata kalırım
Varsın numara yapsın. Çocukların en azından bunu bilmeyecek. Onlar onun sevgisi ile mutlu olacak. Sende bunu böyle gör, ne kendini ne çocuklarını yıpratma bunlara takılarak..
ne bilem işte.öyle yapayım bundan sonraa.sağol canım.sen nasılsın.kızların nasıll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?