Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

hasretciğim,canım seninki yine ilk bebekte yanılmış,bizimkiler ikinci bebekte yanıldığı için etkisi fazla olmuştu.allah kalbine göre versin canım,olmasa da üzülme iki kız çok süper valla:))))))))))))))))i

korma canım korkacak bişey yok kızsada hayırlısı olsun artık:96:

ilk duyduğumda üzülürm biliorum ama uzun sürmez allahtan gelene razıyım yeterki sağlıklı hayırlı ewlat olsun..
sonrakini bndegider ikiz erkek yaptırırım heh işte 2 kız 2 erkek kocccca bi aile oluruz:)))

ne kadar pozitifsin canım
çok güzel düşünceler
hayırlısı olsun valla herşeyin olacağına varıyor

ne kadar pozitifsin canım
çok güzel düşünceler
hayırlısı olsun valla herşeyin olacağına varıyor

:)) aynen böyle düşünüyorum hayırlı olmasa rabbim wermezdi.. ama sonrakileri hayatta şansa bırakmam 2 erkek birden doğurcam tabi ona uzun yıllar war..mühim değil yaşım daha 23.. 35e kadar yolu war
ama erkek olursa sonra awuç dolusu para dökmeme gerek olmicak işte:))))

Son düzenleme:
seam arkadaşlar benımde 2 tane bı kiz bi oğülum var şimdide teyze olurum turp bebek yaptırdı bır kız bır oğlu olcak cok mutluyum 20 yıl sonra onlarda anelği tadıcaklar alah olmayanlarda versin

seam arkadaşlar benımde 2 tane bı kiz bi oğülum var şimdide teyze olurum turp bebek yaptırdı bır kız bır oğlu olcak cok mutluyum 20 yıl sonra onlarda anelği babaliğir
tadıcaklar alah olmayanlarda versin

Allah bağışlasın yavrularını. Kardeşin yavrularını sağlıkla kucağına alsın.

öyle şey degişmişki..topik bile..neyse yazma yerini baka baka keşfettim..
bayramda kaynanam bizimle geldi.öyle işte.bizimle.3 tane daha erkek çocugu var ama ilk bizi tercih etti...bizi çok severdee((...kardeşleriyle anlaştılar.1 yada iki ay sırayla çocuklarında kalacak.tamam dediler anlaştılar.tabi annelerine kendileri bakacakya. hemen tamam deddiler.neyse çokta ses etmedim uzunca kalmasındansa böylesi daha iyi olur diye düşündüm.ilk bizi seçti nedenmiş benim iki küçük çocugum varmış bana yardım edecekmişş.sizler büyüttünüz diyo degerlerine.dedim ben bakıyorum onun için gelecekseniz gerek yok ben üstesinden geliyorum dedim ama yok yok ilk sana geleyim dedi.neyse farketmez dedim.yardımı nasıl oluyor sözdee.ben iş yaparken hadi işini yap ben göz kulak oluyorum diyo.yaa öylesini bende ediyorum zaten.benim büyük kızım artı kreşe gidiyo..yani okul öncesine gidiyo.küçükle salah tek kalıyorduk.ögleden sonrada oyun oynuyorlar bana pek sıkıntı yapmıyorlar.neyse göz kulak olurmuş işte.hepsi bu kadar.şimdi nerde derseniz oğluyla dışarı çıktı.dayanamadım .girmeyi hergün çok istiyorum.ama hiç fırsatım olmuyo.girmek istesemde sanki bilgisayar bayındın kalkmazmışım gibi sen bütün gün onun başındasın eline bi örgü alsana diyoya deli ediyo beni..anca bazen hızlı hızlı sizleri takip ediyor.okuyor çıkıyorumsözde bir ay diyom ama bence kaynanam kışı burda geçirece eminim.diyecekler şimdi kış günü yerinden olmasın bahara gidersin diyecekler biliyorum ..biliyorum
artık yorgunluktanmı .ne bilimyorum oglan çocuguna ne hevesim kaldı nede bi istek.hiç bi hırs kalmadı.bazen diyorm yapmayayım.iki tane yeter..heliki şu durumda hiç yapmasım yok.gücüm kalmadı.çok yorgunum.dinlenmek istiyorum.gerçekten dinlenmek.bazen eşimde diyo yeter iki tane ne edelim olmadı diyo.biliyorum ben üçükcüyü yapsam yine kız olacak.artık böle düşünüyorum ben yapsam yine kız olacak.yine hayal kırıklığı.hüsran.bana gülmeler.dedikodular.sanırım kaldıramayacagım şuan..bilmiyorum keşke şimdi gelsenizde biraz konuşsak.ne kadar özledim herkesi

bütün yazılarınızı okuyorum.ama yazamadım.nasılsınızz.
hasretcim hoşgeldin anım.inşallah bebegin erkektir.ama nasılsa farketmez diyon.ama gerçetne doğunca daha farkılo oluyo.benimde iki kızım var.ücüncüdende vazgecmek üzereyim(
beni merak edenler allah razı olsun en iyi arkadaşlarsınız sizz..çok seviyorum sizleri.ara arada olsa girecegim .hep öyle karar veriyorum yine bi dedililk tutuyo işte.anlayın..bu aralar çok sinirli bi insan oldum.her şeye hemen parlıyorum..

Canım seni çok çok iyi anlıyorum. Ben bile evde kimseye katlanamıyorum helede iki çocukla asla. İnanırmısın temizlikci bile olsa evde onu bile görmeye tahammüm edemiyorum.
Bu yüzden bunu senin için sınama olarak gör. Belki Rabbim bu iyiliğin karşısında sana çok güzel bir iyilik bğışlayacaktır...

Ben olsam milletin evine gidip kalıp düzen bozmazdım. Ama insanlar hep kendilerini düşünüyor sanırım. Sinirlerin yıpratma çok fazla, sonucta yıpratsanda birşey değişmeyecek...

canımm bende sizleri çok özledim..inann...bende öyle teskin veriyorum kendime bu bi sınav sabret.hem ömür boyu kalmayacakya.iki ay..tama diyorum.aslında derdim kalmamsıda degil.o bana yaptıklarını unutamıyorum.küçük kızı sevio kucagına alıyo ben delleniyorum.zamınında aramadı sormadı kız oldu diye.şimdi kucaklıyo aman pek tatlı diyo.belki rol yapıyo bilmiyorum ama benim sinirler alt üst oluyo.bazen küçük kız kucak istiyo babaannesinden sevgi istiyo.küçüğe öfkeyle bakıyorum.sevmesin.istemesin.o seni sevmedi kızım diyorum içimdin.bilimyorum bi öfke dolu içimdi .atamıyorumda.içimde kıvılcımlar oluşuyo.kendi kendime tepiniyorum.işte buda bende öfkeye sebep oluyo.onu affedemiyorum..

Güzelim belki cidden pişman olmuştur yaptıklarından dolayı. Sonuçta yaşlanıyorlar ve daha sevgi dolu oluyorlar. Birde empati kur. Ne bileyim yaşlılıkta insan yalnız kalmak istemez. Kızını veya kızlarını seviyorsa karışma sevsin. Çocuklarıda mahrum etme babaannelerinden. Onlar en azından onun sevgisini hissederek büyüsün. Affetme ama en azından unutmaya çalış. Unutmazsan benim gibi kafayı yersin...

yok arkadaşım onunki pişmanlık degil.sırf seviyormuş numarası işte.hani kalıyorya bizde onun hatırına..
geçenlerde eşime demeş ben bilmiyorum hadi ben yaşarken yapın şu üçüncüyüde sizde kalır karına yardım ederim demiş.ya oglan beklentisi hiz geçmedi bu kadının.bide kalma bahanesi işte.ben dogracagım o bakacakmışş.yalan hiçte yardımı olmaz bide kız olursa yaptığımla ordata kalırım

Varsın numara yapsın. Çocukların en azından bunu bilmeyecek. Onlar onun sevgisi ile mutlu olacak. Sende bunu böyle gör, ne kendini ne çocuklarını yıpratma bunlara takılarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…