Canım iyiler büyüyorlar biraz yormakla beraber. Bu yüzden korkuyorum bir daha çocuktan(
canımm bende sizleri çok özledim..inann...bende öyle teskin veriyorum kendime bu bi sınav sabret.hem ömür boyu kalmayacakya.iki ay..tama diyorum.aslında derdim kalmamsıda degil.o bana yaptıklarını unutamıyorum.küçük kızı sevio kucagına alıyo ben delleniyorum.zamınında aramadı sormadı kız oldu diye.şimdi kucaklıyo aman pek tatlı diyo.belki rol yapıyo bilmiyorum ama benim sinirler alt üst oluyo.bazen küçük kız kucak istiyo babaannesinden sevgi istiyo.küçüğe öfkeyle bakıyorum.sevmesin.istemesin.o seni sevmedi kızım diyorum içimdin.bilimyorum bi öfke dolu içimdi .atamıyorumda.içimde kıvılcımlar oluşuyo.kendi kendime tepiniyorum.işte buda bende öfkeye sebep oluyo.onu affedemiyorum..
yok arkadaşım onunki pişmanlık degil.sırf seviyormuş numarası işte.hani kalıyorya bizde onun hatırına..
geçenlerde eşime demeş ben bilmiyorum hadi ben yaşarken yapın şu üçüncüyüde sizde kalır karına yardım ederim demiş.ya oglan beklentisi hiz geçmedi bu kadının.bide kalma bahanesi işte.ben dogracagım o bakacakmışş.yalan hiçte yardımı olmaz bide kız olursa yaptığımla ordata kalırım
slm kizlar ben bu yaslilari hic anlamiyorum benim ilk cocukda sevicden uctular neyse kizim oldu 2. hamile kalinca kayinvalide ne dogurup duruyorsun mal yap biraz dedi neyse oglum oldu hihhhhhhhhhh sindik seni bakar sende gorursun dedi daha cocuk dogar dogmaz simdi 3.ye hamile kaldim anaaaaaam rezilmi edecen bizi aleme dedi daha kimselere soylemedi bebek dogacak banada surekli tembih ediyor kimse duymasin sinirden agladim
SAOL CNM.. DEMEK KAYNANATÖR SİZDE ALLAH SABIR WERSİN:)) canım 3.yü düşünürsen zaten garanti olsun git tüp bebekle erkek embriyo aşılat kendine 100de 100 şansa bırakma! çok iyi yerler dr lar war bu konuda..bütün yazılarınızı okuyorum.ama yazamadım.nasılsınızz.
hasretcim hoşgeldin anım.inşallah bebegin erkektir.ama nasılsa farketmez diyon.ama gerçetne doğunca daha farkılo oluyo.benimde iki kızım var.ücüncüdende vazgecmek üzereyim(
beni merak edenler allah razı olsun en iyi arkadaşlarsınız sizz..çok seviyorum sizleri.ara arada olsa girecegim .hep öyle karar veriyorum yine bi dedililk tutuyo işte.anlayın..bu aralar çok sinirli bi insan oldum.her şeye hemen parlıyorum..
kaç yaş war ki aralarında peşpeşe mi oldu? nie rezillk oluyomuş alla alla anası war babası war sanki gayrimeşru douruyosun!slm kizlar ben bu yaslilari hic anlamiyorum benim ilk cocukda sevicden uctular neyse kizim oldu 2. hamile kalinca kayinvalide ne dogurup duruyorsun mal yap biraz dedi neyse oglum oldu hihhhhhhhhhh sindik seni bakar sende gorursun dedi daha cocuk dogar dogmaz simdi 3.ye hamile kaldim anaaaaaam rezilmi edecen bizi aleme dedi daha kimselere soylemedi bebek dogacak banada surekli tembih ediyor kimse duymasin sinirden agladim
öyle şey degişmişki..topik bile..neyse yazma yerini baka baka keşfettim..
bayramda kaynanam bizimle geldi.öyle işte.bizimle.3 tane daha erkek çocugu var ama ilk bizi tercih etti...bizi çok severdee((...kardeşleriyle anlaştılar.1 yada iki ay sırayla çocuklarında kalacak.tamam dediler anlaştılar.tabi annelerine kendileri bakacakya. hemen tamam deddiler.neyse çokta ses etmedim uzunca kalmasındansa böylesi daha iyi olur diye düşündüm.ilk bizi seçti nedenmiş benim iki küçük çocugum varmış bana yardım edecekmişş.sizler büyüttünüz diyo degerlerine.dedim ben bakıyorum onun için gelecekseniz gerek yok ben üstesinden geliyorum dedim ama yok yok ilk sana geleyim dedi.neyse farketmez dedim.yardımı nasıl oluyor sözdee.ben iş yaparken hadi işini yap ben göz kulak oluyorum diyo.yaa öylesini bende ediyorum zaten.benim büyük kızım artı kreşe gidiyo..yani okul öncesine gidiyo.küçükle salah tek kalıyorduk.ögleden sonrada oyun oynuyorlar bana pek sıkıntı yapmıyorlar.neyse göz kulak olurmuş işte.hepsi bu kadar.şimdi nerde derseniz oğluyla dışarı çıktı.dayanamadım .girmeyi hergün çok istiyorum.ama hiç fırsatım olmuyo.girmek istesemde sanki bilgisayar bayındın kalkmazmışım gibi sen bütün gün onun başındasın eline bi örgü alsana diyo ya deli ediyo beni..anca bazen hızlı hızlı sizleri takip ediyor.okuyor çıkıyorum sözde bir ay diyom ama bence kaynanam kışı burda geçirece eminim.diyecekler şimdi kış günü yerinden olmasın bahara gidersin diyecekler biliyorum ..biliyorum
artık yorgunluktanmı .ne bilimyorum oglan çocuguna ne hevesim kaldı nede bi istek.hiç bi hırs kalmadı.bazen diyorm yapmayayım.iki tane yeter..heliki şu durumda hiç yapmasım yok.gücüm kalmadı.çok yorgunum.dinlenmek istiyorum.gerçekten dinlenmek.bazen eşimde diyo yeter iki tane ne edelim olmadı diyo.biliyorum ben üçükcüyü yapsam yine kız olacak.artık böle düşünüyorum ben yapsam yine kız olacak.yine hayal kırıklığı.hüsran.bana gülmeler.dedikodular.sanırım kaldıramayacagım şuan..bilmiyorum keşke şimdi gelsenizde biraz konuşsak.ne kadar özledim herkesi
siz mutluysanız gerisine b.k yemek düşer.. Salla gitsin:)) çocukların büyümüş yeni bebek neşe getrecek ewinize..slm kizlar caterpillar evet canim kazayla hamile kaldim hasretin dedigi gibi sanki gayrimesru o yuzden cok iclendim agladim zaten ama takmiyorum kendisinede sordum niye rezillik diye 1 kizim 1 de oglum varmis 3 cu bebek gereksizmis aralarindaki yas farki oglumla kizimin arasi 3,5 yas bununla kizim 8 oglumla 6 yas olacak kim ne derse desin cooooooooooooook mutluyum esimle cocuklarimla
aynen oyle hasretcim kimseyi takmiyorum bugun biloe esim bebegimizi seviyor gelsinde babasi onuda gezdirsin mis kokulusunu diyor evde heyecanla bekleniyor ustelik simdi daha sansliyim oglum hergun gobegime krem suruyor duzenli kizimda bacaklarima masaj yapar hic catlakda olmadi yalniz cocuklarin yaslarini yalnis yazmisim geveze ogluma cevap verirken cok pardon kizimla 8,5yas olacak oglumla 5yas olacak arasi
kızlar nasılsınız artık uğrayan yok :26:
ben iyiyim rabbime şükürler olsun. bu ay doktor takibindeyim yine.. inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum beklemek çok zor.....merhaba canım,sen nasılsın ben hep uğruyorum ama kimse olmayınca birşey yazmıyorum,helen de gelemiyor artık, arada yazan olunca yazıyoruz işte
Merhabalar bayanlar,
uzun bir ara giremedim... moralim cok ama cok bozuk....
kiminle dertlesecegimi bilmiyorum.
artik psikologa gitmeye karar verdim...
2. bebisimle hic alakasi yok... ailevi meseleler...
cok yoruldum, kimseye tahammülüm yok...
bütün hamileligim zehir oldu bana.
esimle de tartistim en sonunda...
cok kizginim herkese.....
sonra bir ara uzun uzun yazarim.
Helen Allah yardimcin olsun. Ben hem kaynana hemde kaynatazede olmak üzereyim, cildirmak üzereyim...((((((((((( offffffff
Merhabalar bayanlar,
uzun bir ara giremedim... moralim cok ama cok bozuk....
kiminle dertlesecegimi bilmiyorum.
artik psikologa gitmeye karar verdim...
2. bebisimle hic alakasi yok... ailevi meseleler...
cok yoruldum, kimseye tahammülüm yok...
bütün hamileligim zehir oldu bana.
esimle de tartistim en sonunda...
cok kizginim herkese.....
sonra bir ara uzun uzun yazarim.
Helen Allah yardimcin olsun. Ben hem kaynana hemde kaynatazede olmak üzereyim, cildirmak üzereyim...((((((((((( offffffff
ben iyiyim rabbime şükürler olsun. bu ay doktor takibindeyim yine.. inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum beklemek çok zor.....
sen nasılsın nonis görüşmeyeli?
canım Allah yardımcın olsun.. hamileyken özel ilgi göreceğimiz yere özel dertlerle tanışıyoruz..
vaktin olduğu zaman yazarsan rahatlamış olursun.. hiç kimseyle paylaşamamak insana daha ağır geliyor... mevlam sıkıntılarını gidersin inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?