Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ben çıkayım.eşim geliyormuş annesiyle.aşagıya in 5 dk sonra ellerimiz dolu dediler.inşallah daha sık girmeye çalışacagım..hadi hepinizi öpüyorumm...

Ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum.

30 tane erkek doğuracağımı bilsem bu sözün üstüne doğurmazdım.İnsanların kendi hayatları üzerine başkalarının bu anneler olsa bile plan yapmalarına tahammül edemiyorum ya

slm kizlar ben bu yaslilari hic anlamiyorum benim ilk cocukda sevicden uctular neyse kizim oldu 2. hamile kalinca kayinvalide ne dogurup duruyorsun mal yap biraz dedi neyse oglum oldu hihhhhhhhhhh sindik seni bakar sende gorursun dedi daha cocuk dogar dogmaz simdi 3.ye hamile kaldim anaaaaaam rezilmi edecen bizi aleme dedi daha kimselere soylemedi bebek dogacak banada surekli tembih ediyor kimse duymasin sinirden agladim

Bebeciğe kazayla gebe kaldın sanırım. Boşver ya milleti ne takıyorsun, sen bebeciklerine sahip çık... Kendini kimseye ezdirme, bu konuyu kimseyi ilgilendirmez kocandan başka...

hg.helenix arkadasım senı meraak etmıstım bır kayanana zede olarak bunada şükür allahtan 4 oğlu varmış benımkının 2 bırıde aldı karısını canakkaleye gıtıtı kaldım bır ben allahtan esım cok anacı degıl yoksa vay halıme llak butun kaynanazedelere yardı etsın tekraradan hg

helen canım ne kadar özlettin kendini.. Allah yardımcın olsun kolay değil.. inşaallah bu günlerde geçecek güzelim...
sürekli geçmişi düşünerek kendine eziyet etme..bi psikolog demişti ki, insanın hayal edip düşündüğü şeyleri beyin gerçekmiş gibi algılayıp ona göre hormon salgılarmış. sen şimdi o olumsuzlukları düşündükçe hormonların altüst oluyor... bütün organlarında birikiyor canım. sakın yapma kendine bunu... olan olmuş elden gelen bişey yok... Mevla ne takdir ettiyse onu yaşıyoruz arkadaşım....
Allah hakkımızda hayırlı yazılar yazsın.... amin..

SAOL CNM.. DEMEK KAYNANATÖR SİZDE ALLAH SABIR WERSİN:)) canım 3.yü düşünürsen zaten garanti olsun git tüp bebekle erkek embriyo aşılat kendine 100de 100 şansa bırakma! çok iyi yerler dr lar war bu konuda..

kaç yaş war ki aralarında peşpeşe mi oldu? nie rezillk oluyomuş alla alla anası war babası war sanki gayrimeşru douruyosun!

slm kizlar caterpillar evet canim kazayla hamile kaldim hasretin dedigi gibi sanki gayrimesru o yuzden cok iclendim agladim zaten ama takmiyorum kendisinede sordum niye rezillik diye 1 kizim 1 de oglum varmis 3 cu bebek gereksizmis aralarindaki yas farki oglumla kizimin arasi 3,5 yas bununla kizim 8 oglumla 6 yas olacak kim ne derse desin cooooooooooooook mutluyum esimle cocuklarimla

helenciğim hoşgeldin canım,ne kadar sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum ama kısa bir dönemmiş düşünsene başka kimsesi olmasa daha da zorlanırdın canım,hep en kötüyü düşün hamdolsun de,hem çok sevap canım belki bir duasıyla çok isteğin olacak inşallah çok üzme kendini hırpalama eski yaptıklarını unutmaya çalış.biliyormusun benim babaannem babamı çok sevmezdi çocukları içinde ama annemi çok sevdiği için hep bizle kalırdı,evde bir sorun olduğunda hep annemi tutardı babamı hiç desteklemezdi :)şimdi annemlerde kalmıyor eniştem vefat etti halam yalnız kaldı diye halamla kalıyor yine annem gider gelir arar sorar, babam oohooo annem hadi hadi demese gitmez bile..neden anlattım bunları hep öyle değilmiş anneminde üzülüp kırıldığı çok durum olmuş ama affetmiş keşke hepimiz böyle olabilsek di mi canım:)sana kolaylıklar diliyorum ve dua ediyorum arkadaşım...:)

siz mutluysanız gerisine b.k yemek düşer.. Salla gitsin:)) çocukların büyümüş yeni bebek neşe getrecek ewinize..

aynen oyle hasretcim kimseyi takmiyorum bugun biloe esim bebegimizi seviyor gelsinde babasi onuda gezdirsin mis kokulusunu diyor evde heyecanla bekleniyor ustelik simdi daha sansliyim oglum hergun gobegime krem suruyor duzenli kizimda bacaklarima masaj yapar hic catlakda olmadi yalniz cocuklarin yaslarini yalnis yazmisim geveze ogluma cevap verirken cok pardon kizimla 8,5yas olacak oglumla 5yas olacak arasi

Gebeliğinin ve çocuklarının tadını çıkar. Diğerleri ne yaparsa yapsın. Sen mutlusun ya gerisi boş, çık dışarı gez hava hoş:)

Merhabalar bayanlar,
uzun bir ara giremedim... moralim cok ama cok bozuk....
kiminle dertlesecegimi bilmiyorum.
artik psikologa gitmeye karar verdim...
2. bebisimle hic alakasi yok... ailevi meseleler...
cok yoruldum, kimseye tahammülüm yok...
bütün hamileligim zehir oldu bana.
esimle de tartistim en sonunda...
cok kizginim herkese.....
sonra bir ara uzun uzun yazarim.

Helen Allah yardimcin olsun. Ben hem kaynana hemde kaynatazede olmak üzereyim, cildirmak üzereyim... ((((((((((( offffffff

merhaba canım,sen nasılsın ben hep uğruyorum ama kimse olmayınca birşey yazmıyorum,helen de gelemiyor artık, arada yazan olunca yazıyoruz işte
ben iyiyim rabbime şükürler olsun. bu ay doktor takibindeyim yine.. inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorum beklemek çok zor.....
sen nasılsın nonis görüşmeyeli?

canım Allah yardımcın olsun.. hamileyken özel ilgi göreceğimiz yere özel dertlerle tanışıyoruz..
vaktin olduğu zaman yazarsan rahatlamış olursun.. hiç kimseyle paylaşamamak insana daha ağır geliyor... mevlam sıkıntılarını gidersin inşaallah...

Biz de seni merak ettik yoksun ne zamandır.Neyse müsait olunca yaz

Hadi inşallahhhhhhhhh Gıymatlım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…